واشنگتن پست:
چند سرور پلیس اف بی آی در آمریکا هدف حمله سایبری قرار گرفت.
هکرها با نفوذ بر سیستم ایمیل خارجی اداره تحقیقات فدرال آمریکا (FBI) برای بیش از صد هزار حساب کاربری، ایمیل جعلی ارسال کردند.
این حمله از ضعف و خرابی امنیت سایبری و آسیب پذیری سیستم ایمیل آمریکا در برابر حملات هکرها حکایت دارد.
4_5803119476870220223.mp3
11.85M
ولاية علی بن ابی طالب حصنی
حسین طاهری
میلاد امام حسن عسکری(ع) ۱۴۰۰
4_5803119476870220221.mp3
16.81M
گره کور اگه به کار تو خورده
حسین طاهری
میلاد امام حسن عسکری(ع) ۱۴۰۰
میدل ایست مانیتور:
جنگ سایبری اسرائیل و ایران درحال افزایش چشمگیری است، اگرچه هیچ یک از طرفین مسئولیت حملات اخیر را نپذیرفتند و همواره آنرا تکذیب کردند، اما حملات طرفین به مواضع یکدیگر چنان واضح است که نیازی به تایید نیست. زمانی که میلیونها ایرانی به دلیل نقص سیستم کامپیوتری درشبکه سوخت قادر به پر کردن مخازن خودروهایشان نبودند، اوضاع واضحتر هم شد. ایران نیز باهدف قرار دادن سیستم بیمارستان هیللیافه در حضره کارکنان این بیمارستان رامجبور کرد که به صورت دستی کار کنند، که این اقدام میتوانست منجر به مرگ بیماران اسرائیلی شود. همچنین حمله به شبکه برق و سرورهای اینترنتی که به بخش بانکی اسرائیل آسیب وارد کرد. اگرچه ایران و اسرائیل دشمنان زیادی دارند، اما تعداد کمی از آنها قادر هستند چنین حملات گسترده و دقیقی را علیه زیرساختهای یکدیگر انجام دهند. البته هیچ یک از طرفین نمیخواهند این جنگ به یک رویارویی همه جانبه تبدیل شود اما همچنان این نبرد ادامه دارد و خطرات زیادی دارد که ممکن است عواقب مرگباری داشته باشد. شواهد نشان میدهد اسرائیل برتری آشکاری نسبت به ایران در این جنگ سایبری دارد
برنامه انارستان
موضوع:
اقلیم شناسی
(ناحیه استان خوزستان)
مهمان: دکتر یعقوب زلکی قربانپور
محقق و پژوهشگر طب سنتی
دوشنبه ۲۴ آبان ساعت 16:00
تکرار روز بعد ساعت ٠١:٠٠ و 9:00
عربستان و امارات برای تطهیر فاجعه جنگ در یمن به سراغ سینما رفتهاند. دو کمپانی AGC International و Image Nation ابوظبی، اخیرا اولین تریلر فیلمی اماراتی به نام «الکمین» را منتشر کردهاند که گفته میشود یک داستان واقعی درباره نجات گروهی از سربازان اماراتی گیرافتاده در یک کمین، در یک دره کوهستانی، تحت محاصره حوثیهای یمن را روایت میکند.
4_5803119476870220220.mp3
21.27M
آوردن امشب پیغام شادی
حاج محمد رضا طاهری
میلاد امام حسن عسکری(ع) ۱۴۰۰
4_5803119476870220219.mp3
12.05M
ای که رخت از خدا کرده حکایت گری
حاج محمد رضا طاهری
میلاد امام حسن عسکری(ع) ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرهنگ شیعی این مردم با دسیسههای صهیونیستها از بین نمیرود
"روسلان محمداف" ورزشکار آذربایجانی در مسابقات روسیه با پیشنوازی نماهنگ حدیث ثقلین و حدیث غدیر خم و مداحی " مهدی رسولی" وارد مسابقات شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم کامل
مواضع آیتالله صدیقی در خطبههای نماز جمعه تهران به صورت تقطیع شده و ناقص از سوی برخی رسانهها منعکس شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
افراد بی خانمان در میدان شهرداری پاریس چادر زدند
برنامه جهان آرا
موضوع:
نگاهی به ابعاد پرونده کرسنت
با حضور:
نصرالله پژمانفر
عضو کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی
دوشنبه ۲۴ آبان ساعت ٢٢:٠٠
تکرار روز بعد ساعت ١٤:٣٠
شبکه افق
وقایع آبان۹۸ صرفا خاطرهای سیاسی برای تازیانه زدن بر جمهوری اسلامی به واسطه اقداماتش در آن برهۀ تاریخی نیست، بلکه باید از درسهای آن برای تصمیمات امروز و فردا صحبت کرد.
محور تصمیمی که منجر به گران کردن بنزین در آبان۹۸ شد، کاهش هزینههای دولت و جبران آن از جیب ملت بود که با لعابِ توزیع عادلانهتر یارانهها تزیین شد؛ دولتی که بواسطۀ تحریم با محدودیت منابع ارزی و نگرانی مضاعف از تأمین بنزین مصرفی مواجه بود.
در چنین وضعی، بهترین گزینه برای نظامی با تمنیات ایدئولوژیک که نمیخواهد به دشمنانش باج بدهد، پیشنهاد افزایش تاب آوری به شهروندانش است؛ به عبارتی افزایش سهم جیب مردم در ادارۀ کشور. اگر اعتراضی نیز در میان باشد، به هر طریق ممکن مهار میشود.
معمولا در آغاز اجرای طرحهای حذف و کاهش یارانهها، سیاستگذاران در ابتدا منکر اثرات جدی تورمیاش میشوند و نهایتا با طراحی بستههای حمایتی که البته بزودی کارکردشان را از دست میدهند، خود را حامی طبقات محروم نشان میدهند.
مشابه استدلالها و اقداماتی که در آبان۹۸ در مورد کاهش یارانه بنزین شاهد بودیم، این روزها دربارۀ حذف ارز ترجیحی برای کالاهای اساسی میبینیم. منطق اصلی هر دو تصمیم، کاهش هزینههای دولتی است که بواسطۀ تحریم دارای محدودیت منابع است. اینبار هم مردم داوطلب جبران هزینهها هستند.
مردم باید محتمل هزینههای به مراتب بیشتری در زندگی روزمره شوند تا منابع محدود دولت، امکان مقاومت بیشتر در برابر دشمن را فراهم کند. آنچه به عنوان نتیجۀ این مقاومت ذکر میشود، تسلیم دشمن و گشایش حاصل از آنست که سالهاست به مردم وعده داده میشود.
دولت رئیسی مانند دولت روحانی در مورد این حقیقت با مردم صحبت نمیکند و با انتخاب عناوین دیگر برای طرحی که در دستور دارد، به سیاست رنگ تزویر میزند. به عقیده اغلب کارشناسان اقتصادی، چشمانداز این سیاست یک ابرتورم برای ایران است ولی مردم از آنچه قرارست اتفاق بیفتد بیاطلاعند.
لذا چنانچه این روزها افرادی را دیدید که از جراحی اقتصادی آبان۹۸ شکوه میکنند و از آن سو بر حذف ارز ترجیحی برای کالاهای اساسی سکوت کردهاند و گاهی نیز از ضرورت حذف یارانههای پنهان صحبت میکنند، برایشان توضیح دهید که سیاست محل ارضای هیجانات نیست!
البته عدهای از معترضان قضایای آبان۹۸ صرفا نحوۀ اجرای سیاست اعمالی از سوی دولت وقت را غلط میدانند و الا در باب اصل جراحی و در تنگنا قرار گرفتن مردم به واسطۀ افزایش هزینههای زندگی مشکلی ندارند. تشخیص محل دعوا مهم است
آیا با آزادسازی قیمت خودروهای داخلی مشکل خودرو کشور حل میشود؟
خیر.
چرا؟ چون نیاز داخلی خودرو سالانه حدود ۲ میلیون دستگاه میباشد و تولید خودرو در سال ۲۰۲۰ حدود ۹۵۰ هزار دستگاه بوده است.
همین تفاوت در مقدار عرضه و تقاضا باعث تفاوت قیمت بازار و کارخانه شده است. تا زمانی که این تفاوت با تولیدات داخلی و واردات خودرو با تعرفه پایین جبران نشود، هرگونه آزادسازی نرخ خودرو فقط باعث بالاتر رفتن قیمت در بازار آزاد میشود چون همچنان صف در طرف تقاضا وجود دارد. و تا زمانی که این صف وجود داشته باشد خودروساز داخلی انگیزهای برای افزایش کیفیت نخواهد داشت.
در شرایط فعلی آزادسازی نرخ خودرو های داخلی یعنی مردم هم پول بدهند هم چوب بخورند هم پیاز.
نمیشود که هم واردات تعرفه سنگین داشته باشه، هم درداخل انحصار باشه، هم کیفیت خودرو های داخلی پایین باشه و هم به هر قیمتی که دوست داشتند بفروشند.
آمارهای گمرک ایران نشان میدهد ایران در ۷ ماهه نخست سال جاری حدود ۵۴ میلیون دلار کالا از آمریکا وارد کرده است. عمده این اقلام وارداتی مربوط به کالاهای پزشکی، دندانپزشکی و کشاورزی است.
سخنگوی جدید دولت داماد کیست؟!
علی بهادری جهرمی سخنگوی جدید دولت، نسبت نسبی و سببی با هیچ یک از مسئولین نداشته و پدر همسر وی راننده تاکسی است.
کاش یک لیستی منتشر شود و ببینیم پسران مسئولین در جناحهای مختلف سیاسی، محل خدمت سربازیشان کجا بوده؛ یا چند نفرشان پاسدار نظامی هستند و در جنگ سوریه حضور داشتند و... راستی! چند آقازادهی شهید داریم؟