واکنش توییتری احمدینژاد به حوادث افغانستان:
از زمانی که به یاد میآورم، کلاشنیکف روسی و نقشه آمریکایی، همیشه با هم کار کردهاند.
دکتر مهدی صادقی شاهدانی، رئیس دانشکده اقتصاد دانشگاه امام صادق در خصوص مشکلات وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در دولت سیزدهم اظهار کرد:
اصلیترین مسئله در وزارت تعاون، حل مشکل تامین اجتماعی است. دولت ۹۰ هزار میلیارد تومان به تامین اجتماعی بدهکار است و وزیر آینده باید در راستای وصول این بدهی تلاش کند.
آقای عبدالملکی فردی جوان و جسور است که میتواند با برنامه ریزی این بدهی انباشته را کاهش دهد و تلاش کند تا بدهی جدیدی هم از ناحیه دولت به تامین اجتماعی تحمیل نشود.
سازمان تامین اجتماعی به طور مستقیم با زندگی ۴۰ میلیون نفر از مردم ارتباط دارد، مردم روی وزارت تعاون به دلیل سازمان تامین اجتماعی حساسیت دارند و آقای عبدالملکی میتواند با جسارت از حق بازنشستگان و بیمه گذاران تامین اجتماعی دفاع کند. یکی از نکاتی که باید مدنظر آقای عبدالملکی باشد تعامل با دولت و آوردن بدهی دولت به تامین اجتماعی در بودجههای سنواتی است.
سههزارنفری که در نشانی تهران، دزاشیب، خیابان عمار، واکسن آسترازنکا زدهاند، واکسن تقلبی زدهاند، آنچه به آنها تزریق شده، داروی شلکننده عضله بوده.
اعضای باند ۴ نفره فروش و تزریق واکسن تقلبی کرونا در تهران و شهر کرج بازداشت شدند که در این محل به مردم واکسن میزدهاند.
نشست مشترک کارگروه نفت و گاز دولت سایه با حضور دکتر اوجی وزیر پیشنهادی نفت و جمعی از کارشناسان حوزه انرژی در دفتر دکتر سعید جلیلی برگزار شد.
سعید جلیلی:
با توجه به فرمایش مقام معظم رهبری در پیام تنفیذ حکم ریاست جمهوری مبنی بر آنکه امروز کشور آماده حرکت جهشی در همه عرصههاست، همه نیروهای جریان انقلابی باید کمک کنند تا این هدف با موفقیت شکل بگیرد و انتظارات را برآورده کند.
لازمه تحقق پیشرفت و جهش، کمک همهجانبه به دولت در اهداف ملی است.
کمک کارشناسان به مسئولان دولت جدید، نه تنها پسینی بلکه میتواند پیشینی باشد؛ کارشناسان و دلسوزان باید وزرای پیشنهادی را یاری بدهند تا برنامه آنها جامع و دقیق باشد و نه تنها مشکلات را برطرف کند بلکه کشور را نیز جهش دهد.
برخی از موضوعات کلان نظیر «ایجاد اشتغال»، «ارزآوری» و «بیاثر کردن تحریم» از جمله برنامههایی است که فراتر از وزارتخانهها و به عنوان «برنامه دولت» تلقی میشود؛ بنابراین میبایست ماموریتهای متناسب با این برنامهها در برنامهی وزارتخانههای مربوطه تعریف شده باشد.
از آنجا که وزارت نفت متولی یکی از مهمترین مزیتهای نسبی کشور است، هرچه مدیریت توانمند و کارآمدتر باشد، میتواند از فرصت منابع نفت و گاز و نیروی انسانی ماهر کشور به بهترین نحو استفاده نماید.
یکی دیگر از جنبههای مهم در ماموریتهای وزارتخانهها، استفاده از ظرفیت مشارکت مردم است که وزارت نفت به ویژه در حوزه توسعه پتروپالایشگاهها با تامین مالی از طریق جذب سرمایههای مردمی، میتواند این ظرفیت را فعال کند و به بازار سرمایه نیز عمق ببخشد.
عده ای با ژست روشنفکر دینی می گویند:
امام حسین(ع) شهید نشد که ما گریه کنیم و توی سر وکله بزنیم باید راه حسین را شناخت حسین به این عزاداریها نیاز نداره
پاسخ
این حرف درستی است که امام حسین(ع) به گریه ما نیاز ندارد.
خداوند هم به نماز و عبادت ما احتیاجی ندارد پس انجام ندهیم؟
اصلا اینجا حرف از نیاز امام حسین(ع) به عزاداری ما نیست. این شبهات با حرفهای قشنگ دینی مخلوط میشود.
کسانی که ادعای روشنفکر دینی دارند،
به این سوال جواب دهند، چرا امام موسی کاظم(ع) که خودشان امام معصوم هستند برای امام حسین(ع) عزا داری میکردند؟
امام رضا(ع): هر گاه ماه محرم فرا می رسید، پدرم (موسی بن جعفر علیه السلام) دیگر خندان دیده نمی شد و غم و افسردگی بر او غلبه می یافت تا آن که ده روز از محرم می گذشت، روز دهم محرم که می شد، آن روز، روز مصیبت و اندوه و گریه پدرم بود.
یا چرا امام صادق(ع) از قول پدرشان میفرمایند:
امام صادق(ع):
پدرم امام باقر(ع) به من فرمود: ای جعفر ! از مال خودم فلان مقدار وقف نوحه خوانان کن که به مدت ده سال در «منا» در ایام حج، بر من نوحه خوانی و سوگواری کنند.
گریه بر حسین(ع)، گریه اعتراض به ظلم است.
گریه بر محبت حسین(ع)
مگر در زیارت عاشورا نمی خوانیم که با محبت حسین(ع) به خدا نزدیک میشویم؟
با حرفهای به ظاهر قشنگ، دنبال تحریف و تخریب روضه امام حسین(ع) هستند و تازه خود را اسلام شناس و امام شناس هم معرفی میکنند.
«مولوی احمد الله وثیق» معاون کمیسیون فرهنگی طالبان :
طالبان به اعضای خود دستور داده مانع عزاداری شیعیان در ماه محرم در هرات نشوند. طالبان امنیت این مراسم را تأمین خواهد کرد.
هشتگ InterpolArrestGhani در توئیتر افغانستان داغ شد
بسیاری از مردم افغانستان به دلیل خیانت های اشرف غنی و همچنین فرار او از کشور به همراه مبالغ بسیار زیادی از پول های کشور خواستار بازگشت و مجازات وی شدند.
در حسرت افغانستان!
وقتی آمریکا افغانستان را اشغال کرد، غرب گرایان با کنایه میگفتند صبر کنید و افغانستان آینده را با ایران مقایسه کنید، میبینید از ایران پیشرفتهتر است.
حاصل ۲۰ سال حضور آمریکا و غرب، بازگشت دوباره تحجر به جای پیشرفت است. آمریکا و غرب جز بدبختی و آوارگی و ویرانی برجای نمیگذارند.
روند نزولی ارزش سهام فایزر ادامه دارد
با انتشار گزارش ها و نتایج پژوهش های جدید درباره کاهش اثربخشی و حتی عدم کارایی واکسن فایزر در برابر گونه های جدید ویروس کرونا، روند کاهش ارزش سهام مرتبط با این واکسن ادامه دارد.
چرا ایران به طالبان نزدیک میشود؟
چین، روسیه و ایران ۳کشوری هستند که انتظار میرود طالبان را به رسمیت بشناسند. درحالیکه مواضع چین و روسیه قابل درک است، اما چه شد که ایران با دشمن دیرینه خود گفتگو میکند؟
طالبان ریشهای ضد شیعه دارد و بدترین جنایات را علیه اقلیت هزاره مرتکب شده و دیپلماتهای ایرانی را نیز قتل عام کرده است. ایران در پاسخ ، "حوزه نفوذ" خود را در داخل افغانستان ایجاد کرد و با قدرت بخشیدن به شیعیان، یک حوزه نفوذ ایدئولوژیک ایجاد کرد. سپس با متحد ساختن فارسها و به قدرت رساندن آنها یک حوزه نفوذ سیاسی ایجاد نمود و سالها به مبارزه مسلحانه علیه طالبان و اشغالگری شوروی مشغول شد. اما اکنون اولویت ایران به شرح زیر تغییر کرد:
- برای ایران ضروریست روابط تجاری با افغانستان حفظ شود وبه عنوان کریدور تجارت به آسیای مرکزی عمل کند
- از بیثباتی درمنطقه جلوگیری شود زیرا این مسئله میتواند منجر به مهاجرت جمعی افغانها به ایران شود وتهران که تحت تحریم شدید غرب است توان پذیرایی ازچنین مهاجرانی را ندارد
- امنیت مرزها برقرار شود. تهران نگران است که طالبان بتوانند مجموعهای از تروریستها را در سیستان و بلوچستان بسیج کند
مراسم عزاداری
روز تاسوعا و عاشورا
ساعت ۱۵ الی ۱۸
سخنران:
حجتالاسلام علیرضا پناهیان
مداح:
محمد کریمی
حامد خمسه
ابوذر بیوکافی
بهشتزهرا(س) قطعه ۴۴ شهدای گمنام
نقشه آوارگان جهان در سال 2020
بر اساس گزارش کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد، شمار افرادی که از جنگ، آزار و درگیری داخلی گریختهاند تا پایان سال 2020 از مرز 82 میلیون نفر فراتر رفته است. این مقدار بالاترین سطحی آوارگی است که این سازمان در 70 سال فعالیت خود مشاهده کرده است. برآوردها نشان میدهد 10 کشور، مبدا بیش از 80 درصد از آوارگان جهان را تشکیل میدهد که سوریه و ونزوئلا بالاترین نرخ آوارگی و پناهندگی را دارد. با وجود اینکه جنگ در سوریه رو به پایان است، اما تقریباً 6.7 میلیون سوری در خارج از کشور خود آواره هستند. آخرین شمار آوارگان افغان در مجموع 2.6 میلیون نفر بوده است که سومین جمعیت آوارگان جهان است.
سوریه 6.7 میلیون نفر
ونزوئلا 4 میلیون نفر
افغانستان 2.6 میلیون نفر
سودان جنوبی 2.1 میلیون نفر
میانمار 1.1 میلیون نفر
جمهوری دموکراتیک کنگو 840 هزار نفر
سومالی 815 هزار نفر
سودان 788 هزار نفر
آفریقای مرکزی 642 هزار نفر
اریتره 522 هزار نفر
دریادار شهرام ایرانی؛ از برادران "اهل سنت" ، با حکم رهبر انقلاب فرمانده نیروی دریایی ارتش شدن!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاسخ حجت الاسلام عالی به شبهات اخیر مطرح شده درمورد کرونا و هئیت
مگر هیئت و حرم ائمه دارالشفا نیست؟ پس چرا ماسک بزنیم؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عشق بازی مردم با یک خاک خاص
خاک حسین(ع) که هیچوقت سرد نمیشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«عشق حسین»
سلیم موذنزاده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زندهیاد علی سلیمانی در هفتمین دوره جشنواره مردمی فیلم عمار، با حضور در سینمافلسطین، از نقشآفرینی در فیلم «لکه» گفت
فانوس بازیگری برای ایفای نقش در فیلم داستانی «لکه» و لوح افتخار برای کارگردانی مشترک فیلم سینمایی «اشنوگل» از جمله افتخارات مرحوم سلیمانی در جشنواره مردمی فیلم عمار است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تجمع مردم لیتوانی علیه اجباری شدن واکسن کرونا با شعار آپارتاید بهداشتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حسینی بودن یعنی:
بی تفاوت نباشیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیمارستان آریا در تهران حتی ۱ بیمار کرونایی هم پذیرش نکرده است.
تمام تختهای ICU و CCU این بیمارستان به بهانه تعمیرات و بازسازی بلااستفاده مانده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نظر رهبر معظم انقلاب درباره برهنه شدن و بالا و پایین پریدن در مجالس عزاداری سیدالشهداء ع
دانشگاه براون (Brown University) با انجام یک بررسی همهجانبه، برآورد کرد که ایالات متحده در ۲۰ سال گذشته که از ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ میلادی آغاز شده، در مجموع ۲.۲۶ تریلیون دلار برای جنگ در افغانستان هزینه کرده است.
این بدان معناست که این جنگ روزانه ۳۰۰ میلیون دلار برای آمریکا خرج برداشته و سرانه آن به ازای هر افغان معادل ۵۰ هزار دلار بوده است.
ممکن بود یک جنگ منطقهای مذهبی در افغانستان، ایران و پاکستان رقم بخورد که تا میلیونها کشته و آواره و تجزیه کشورها را در پی داشته باشد
پختگی قوه عاقله نظام، واقعنگری و دوراندیشی در تعامل ۲۰سال اخیر باهمه اقوام افغانستان، همه را از مهلکه نجات داد