eitaa logo
منور
1.7هزار دنبال‌کننده
30.3هزار عکس
30.8هزار ویدیو
1.2هزار فایل
.
مشاهده در ایتا
دانلود
برای نیروی دریایی آمریکا در سال ۲۰۲۲ بودجه‌ای ۲۱۱ میلیارد دلاری در نظر گرفته شده است. این بودجه هنگفت با استراتژی حمایت از حفظ برتری دریایی آمریکا در جهان با ۲۹۶ کشتی نظامی تعیین شده است. جزئیات بودجه نیروی دریایی آمریکا به شرح زیر است: تعمیرات نگهداری: 71.2 میلیارد دلار تدارکات: 58.2 میلیارد دلار پرسنل: 56.5 میلیارد دلار تحقیق و توسعه: 22.6 میلیارد دلار زیرساخت: 3 میلیارد دلار در این بودجه اهمیت بسیار بالای تحقیق و توسعه در نیروی دریایی آمریکا که بودجه ۲۲.۶ میلیارد دلاری دارد، بعنوان عامل اصلی پژوهش‌های نوآورانه، علمی و خلاقانه به وضوح مشخص است. برای پی بردن به بزرگی این بودجه باید بدانیم که فقط بودجه تدارکات نیروی دریایی آمریکا، برابر است با کل بودجه دولت ایران.
حمله پ. ک.ک به یک پایگاه مرزی ترکیه در استان دهوک عراق 16سرباز ترکیه کشته و 10 نفر مجروح شدند
دکتر سعید محمد : با تحریم‌ها و مشکلات مختلف روبرو هستیم ولی کشور آنقدر ظرفیت‌های سرشار دارد که می‌توان مسائل را حل کرد، این درحالی است که ارزیابی‌ها می‌گوید مردم در شرایطی نیستند که مستحق آن باشند.
دکتر سعید محمد: بر مبنای آمار سالی یک میلیون مسکن، اگر حجم مورد اشاره را برابر 100 میلیون متر مربع در نظر بگیریم برای ساخت آن به حداقل 500 هزار میلیارد تومان پول نیاز است که پنج برابر بودجه عمرانی کشور است، تزریق چنین عددی تورم وحشتناک 30 تا 40 درصد بیش از نرخ تورم بالای کنونی را در پی دارد، به علاوه چنین پولی اصلا در دسترس نیست!
دکتر سعید محمد : اگر سالی یک میلیون مسکن در کشور ساخته شود، آدم بیکار نخواهیم داشت، در پی آن آمار طلاق هم کاهش می‌یابد، درست است که بسیاری طلاق را موضوعی فرهنگی می‌دانند، ولی اقتصاد هم در بروز تنش‌ها بسیار موثر است. بیکاری و ضعف اقتصادی روی افزایش حاشیه‌نشینی و حاشیه‌نشینی روی افزایش بزه اثر دارد، اینگونه است که باید در موضوعاتی مثل بازار مسکن نگاه همه جانبه و کلان داشت.
شبکه سه ساعت ۲۳/۵۰ مستند «ارثیه پدری» شاهکاری دیگر از مهدی نقویان روایتی متفاوت از دوران محمدرضا پهلوی
دبیرکل سازمان ملل متحد در پیامی خطاب به رئیس جمهوری اسلامی ایران، با تبریک ریاست جمهوری آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی، اظهار داشت: سازمان ملل متحد و اینجانب شخصاً علاقمند به کار با دولت جدید تحت رهبری شما به سوی تحقق صلح و امنیت، توسعه پایدار و حقوق بشر در سراسر جهان هستیم.
عبدالغنی برادر به عنوان وزیر امور خارجه و یعقوب محمد عمر به عنوان وزیر دفاع در دولت بعدی افغانستان منصوب شدند
یادداشت سردبیر: متن زیر را در تاریخ ۱۰بهمن ۹۶ پس دیدن مستند ارثیه پدری نوشتم تا دقایقی دیگر این مستند از شبکه سه پخش میشود 👇👇👇👇👇 امشب در جشنواره عمار، مستند «ارثیه پدری» ساخته مهدی نقویان را دیدم مستندی ۱۲۰ دقیقه ای در پانزده فصل ، استفاده بسیار مناسب از فیلمها ، عکسها و صوتهایی آرشیوی که شاید تاکنون از صندوقچه ها بیرون نیامده بود، استفاده خوب از موسیقی و نامگذاری هر فصل به نام یکی از فیلمهای دوران طاغوت از ویژگیهای این مستند بدیع بود «نگاهی متفاوت به دوران پهلوی دوم» آنها که مستند پنج قسمتی «انقلاب۵۷» ساخته شبکه من و تو را دیده اند، حتما به قدرت رسانه اذعان خواهند کرد این شبکه با استفاده از تصاویر آرشیوی منحصر به فردی که توسط چند مدیر صداو سیما از بایگانی این سازمان به من و تو داده شد، مستندی ساختند که شبهات فراوانی را در ذهن جوانان و حتی قدیمی ترها که دوران طاغوت را دیده اند وارد کرد القای اینکه ایران در دوران پهلوی پیشرفت کرد و ما اشتباه کردیم که انقلاب کردیم چند سال بود منتظر این بودم که یکی پیدا شود و جواب این القائات را بدهد مستند«ارثیه پدری» کمی از آرزوی مرا برآورده کرد دو فصل نهم و دهم ، اوج این داستان است فصل نهم با نام «گنج قارون» در نقد پیشرفت اقتصادی و صنعتی دوران طاغوت و فصل دهم با نام «صمد در به در میشود» در نقد فاصله طبقاتی و آسیبهای اجتماعی و فرهنگی آن ایام است این مستند را حتما ببینید حتما اطلاعات جدیدی برای شما خواهد داشت که تاکنون نمی دانستید بسیار بعید میدانم با توجه به تصاویر موجود در این مستند، حالا حالاها ، صداوسیمای ما این ظرفیت را داشته باشد که این مستند را پخش کند
سیاست خارجی ایران در دوران پسا ظریف «حسین امیرعبدالهیان» در روزهای اخیر، کاملا از سیاست خارجی ایران در دوران پسا روحانی پرده برداری کرده است. برای او برجام مهم است اما اولویت نیست. ظرفیت وزارت خارجه در اختیار اقتصاد و با تمرکز بر گروههای همسو در منطقه و بازار پانصد میلیونی همسایگان است، پس «آسیاگرایی» اولویت وزارت خارجه و سپس نگاه به امریکای لاتین و شاخ افریقا بعنوان مقاصد ممکن در نظر گرفته میشود. به نظر نگارنده که بیش از سیاست، مهندسی میداند، در مورد برجام، مهندسی مسیر باید تغییر کند تاکنون مذاکره برای دیکته کردن شرایط تسلیم شدن ایران صورت گرفته، اما با پیشرفتهای اخیر هسته ای و افزایش درک مردم و افکارعمومی در مورد نیاز حیاتی به برق هسته ای با توجه به نبود منابع آبی (که نیروگاه هسته ای هم میتواند تامین برق و هم تولید آب شیرین از دریا نماید) و نیز رسیدن زمان انقضای برخی بندهای حیاتی برجام برای امریکا و تلاش آنها برای نوشتن یک توافق جدید، باید ریل گذاری از شرایط تسلیم ایران ، به شرایط یک معامله پایاپای باتوجه به ابزارهای گوناگون ایران برای آزار و ضربه به منافع امریکا از آسیا تا قلب واشنگتن و نیز اضمحلال قدرت آن، تغییر نماید که البته نشانه هایی از این موضوع موجود است. اما به یک نکته باید توجه کرد که سیاست «نگاه به شرق» (چین و روسیه) در شرایط کنونی قابلیت تحقق ندارد. نگاه به شرق در زمانیکه تعارض بین امریکا و چین و روسیه بالاست، مانند دوره ترامپ، قابلیت تحقق داشت؛ ولی در دوره بایدن که شاهد تقسیم کار امریکا با روسیه و چین در عربستان و افغانستان و نیز کاهش سطح تنش بین آنها هستیم چنین سیاستی کارکرد قطعی ندارد و همچون دوره دبیری علی لاریجانی در شورای عالی امنیت ملی، به شکست می انجامد و احتمالا در برخی موارد باز هم ایران به وجه المصالحه دولتهای شرق با غرب تبدیل شود، مگر آنکه، میزان سرمایه گذاری شرقی ها در ایران و نیز ضریب امنیت روسها در سوریه و عراق انقدر وابسته به ایران باشد که نتوانند حماقتهای گذشته را تکرار کنند؛ یادمان نرود که فرمانده نیروی دریایی روسیه که باید بخاطر مسابقه «اربابان سلاح» در ایران حاضر میشد، صرفا به خاطر اعتراض ایران به عکس منتشره توسط سفیر روس در ایران، به ایران نیامد که یک توهین دیپلماتیک بشمار میرود و البته سکوت جمهوری اسلامی بدلیل آن است که دست ایران برای عضویت در پیمان شانگهای و نیاز به رای روسیه، فعلا زیر سنگ است. آنچه مبرهن است، دنیا، دنیای قدرت است و ضعیفها محکوم به نابودی هستند و البته ملتهایی که تاریخ را نخوانده باشند! «حسین کمیل»
فقط تو یک فقره ۷۰شرکت صوری ۹۰۰میلیون دلار ارز ۴۲۰۰تومنی تو دولت روحانی گرفتن! واضحه که چرا حتی سوریه و افغانستان جنگ‌زده با اون همه هرج‌ومرج و... اوضاع اقتصادشون از ما بدتر نشد یا توضیح بدم؟؟
خاندوزی، صبح اولین روز وزارتش رفت به گمرک فرودگاه امام. حالا خبر رسیده که نتیجه همین بازدید میدانی، آزادسازی ۴۵۰۰ تن کالای اساسی، دارویی و مواد اولیه بوده که روانه بازار شده