بعد از درک ننهادن اسامی مقدسه روی موسسات مالی حالا کو تا برسیم به درک ننهادن اسامی مقدسه روی بیمارستان ها ..
هدایت شده از عسل معروف 🐝🍯
بر سر در سوپرمارکت "فروشگاه طیبات" نوشتن
محصولات آن را سلامت نمیکند ..
#توضیح_الواضحات
@MAROOFISM
منبثات ✍
حب یا ولایت ؛ مسئله این است ..
یک روز جلسات سخنرانی رهبری را با عصا و پنجره های پشت پرده و زلف یار به حاشیه میبرند یک روز مراسم غدیر را با اسباب بازی و ترافیک و بودجه و ..
سوشال مدیا یک آفت/نقص بزرگ دیگر هم دارند : نبود گزینهی مسدودیت لایک و دیسلایک ..
موفقیت برگزاری مردمی مراسم عید بزرگ غدیر در مشهد به شکل #غیرمتمرکز نیز عبرتیست برای عبور از سیستم معیوب و پر از چالش سیستم تولید آموزشی اقتصادی امنیتی اشتغال و فرهنگی به شکل متمرکز ..
به یاد ندارم طی چهارسالی که در کربلاء مشغول کار بودم کبابی بقالی فست فودی نانوایی بستنی و آبمیوه فروش تاکسی مینی بوس قیمت را برای ایرانی بیشتر گفته باشد اما برعکس آن در مشهد ..
تلقی منفی از رفتار (برخی) عراقی ها ناشئ از پیشینهی ذهنی منفی (برخی) ایرانیهاست نسبت به آنها ؛ به علاوهی ندانستن زبان و فرهنگ آنها ..
#تفاوت_فرهنگی
منبثات ✍
تلقی منفی از رفتار (برخی) عراقی ها ناشئ از پیشینهی ذهنی منفی (برخی) ایرانیهاست نسبت به آنها ؛ به
بخش قابل توجهی از این بدرفتاری به علت
" توسعه یافتگی" شهر مشهد در اقتصاد و اشتغال و فرهنگ و معماری و مدیریت شهری طبق مبانی غربی و در واقع به امامت گرفتن سیستم طاغوت است ؛
الناس علی دین ملوکهم ..
منبثات ✍
تلقی منفی از رفتار (برخی) عراقی ها ناشئ از پیشینهی ذهنی منفی (برخی) ایرانیهاست نسبت به آنها ؛ به
علاوه بر جنگ هشت ساله
عادت چانه زنی بیش از حد ایرانیان در بازار و سقوط ارزش ریال براین معضل مزید بر علت شده ..
دو معضلی که (تقریبا کل) فرهنگ عراقی و زائرین و توریست های سایر کشورها عاری از آن هستند ..
منبثات ✍
علاوه بر جنگ هشت ساله عادت چانه زنی بیش از حد ایرانیان در بازار و سقوط ارزش ریال براین معضل مزید بر
+دبه کردن (خیلی از ایرانی ها در عراق ) در قیمت معامله پس از چانی زنی و توافق ..
هدایت شده از بلد طیّب/منان رئیسی
معماری سفارت ایران در عراق و چند سوال:
از اصول مهم طراحی سفارت یک کشور در کشور دیگر، بهرهگیری از مضامین و داشتههای فرهنگی مشترک دو کشور است. به معماری سفارت ایران در بغداد توجه بفرمایید؛ سرستونها، تندیسهای نصب شده در مجاورت ورودی سفارت، تناسبات کالبدی ورودی، مصالح سنگی و سایر جزئیات معمارانه، همگی تداعیگر معماری هخامنشیان است. در اینکه معماری هخامنشیان بخشی از معماری مملکت ما بوده هیچ شکی نیست اما چند سوال:
آیا ما و عراق به عنوان دو کشور برادر و مسلمان، هیچ فصل اشتراکی از دوره اسلامی نداشتیم که بخواهیم از آن در طراحی سفارتمان در عراق بهره بجوییم؟ مثلا آیا بهتر نبود از مضامین مشترک و فاخری همچون "حُبُّ الحسین یَجمَعُنا" برای ایدهپردازی معماری این سفارت استفاده کنیم؟ و آیا استفاده از نمادهای معماری قبل از دوره اسلامی برای طراحی سفارت یک کشور مسلمان در کشور دیگر مسلمان نوعی بدسلیقگی در انتخاب سبک معماری نیست؟ و آیا این نوع طرحهای افتراقی و غیر اشتراکی میتواند بستر کالبدی مناسبی برای همافزایی دو ملت برادر و مسلمان باشد؟
@baladetayyeb
منبثات ✍
تف به شیطان رجیم ..
ممانعت از بازگشت رائفی پور به ایران توسط سعودیه مرا یاد احکام سنگین زندان چندده ساله ، غرامت مالی و ممنوع الخروجی شهروندان کویتی و برخی دیگر از کشورهای حاشیه خلیج فارس به شکایت دولت سعودی در کشورهای خودشان انداخت ..