منبثات ✍
۶۰) مفسد اقتصادی ، بیتالمال رو ملک شخصیش میدونه ؛ بیحجاب جامعه رو .. https://t.me/monbathat92/1
زبان حال بیحجاب : شهر ما خانهی ما ! ..
هدایت شده از بلد طیّب/منان رئیسی
رحمت خدا بر حکیم فرزانه، مرحوم آیت الله حائری شیرازی که چنین فرمود:
"زندگی آپارتمان نشینی اجازه نداده انسانها سالی یک بار هم به آسمان نگاه کنند. یکی از محرومیتهایی که ایجاد کرده، محروم شدن از نعمت بزرگ دیدار ستارگان است. اگر انسان ماهی یک شب برود در روستا تا بتواند آسمان را ببیند و زیارت کند، مثل زیارت یک امامزاده برایش سازنده است. ندیدن آسمان، خیلی مضر است. یک نگاه به آسمان برای انسان کافی است که بداند این چیزهایی که برای خودش برداشته، باعث خجالت است. آسمان را گذاشته اند برای صفر کردن تعلقات... برای نجات انسان از تعلقات، یک نگاه معنادار به آسمان بس است.".
در آیات متعددی از قرآن کریم نیز به ارتباط با مظاهر طبیعت توصیه اکید شده است:
"أَفَلَمْ يَنْظُرُوا إِلَى السَّمَاءِ فَوْقَهُمْ كَيْفَ بَنَيْنَاهَا وَزَيَّنَّاهَا: آیا به آسمان بالای سرشان نگاه نکردند که چگونه ما آن را بنا کردهایم، و چگونه آن را (بوسیله ستارگان) زینت بخشیدهایم" (ق/۶).
"وَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّكَ قَبْلَ طُلُوعِ الشَّمْسِ وَقَبْلَ الْغُرُوبِ: و پیش از طلوع و غروب خورشید به ستایش پروردگارت تسبیح گوی" (ق/۳۹).
اما آیا کلانشهرهای متراکم و عمودی چنین اجازه ای به ما می دهند؟ ساکنان مناطق متراکم در کلانشهرهایی نظیر تهران خودشان قضاوت بفرمایند که آخرین باری که در این شهرهای متراکم و آلوده، ماه و ستارگان و یا لحظه طلوع و غروب خورشید را دیده اند چه زمانی بوده است؟
در چنین شهرهای ذکر زدایی بروز انواع بحرانهای معنوی و اخلاقی کاملا طبیعی است. شهری که مظاهر قدرت و خلقت الهی را از ساکنانش دریغ کند را نمیتوان شهر/معنویت نامید؛ چنین شهری، شهر/قدرت و شهر/ثروت است.
این نوع شهرسازی، ترجمان کالبدی نظام سرمایه داری است و اینکه غفلت زایی و ذکر زدایی در چنین شهرهایی چقدر برای ما تولید هزینه پنهان می کند (اعم از هزینه آسیب های اجتماعی و بحرانهای روحی و افزایش سرانه جرم و ... ) را والله اعلم.
@baladetayyeb
منبثات ✍
رحمت خدا بر حکیم فرزانه، مرحوم آیت الله حائری شیرازی که چنین فرمود: "زندگی آپارتمان نشینی اجازه ندا
آخرینباری که نگاه به ستارگان آسمان کردم سه چهار سال پیش در مرز مهران بود ..
هدایت شده از بلد طیّب/منان رئیسی
9.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این کلیپ را مشاهده بفرمایید و ببینید که امام جماعت مسجد سبز شهر بورسا (از قدیمیترین مساجد بجا مانده از عثمانیان) چگونه به توریست ها توضیح میدهد که اذان هر وعده با ترنم و سبک خاصی است: اذان صبح با ترنم صباحی، اذان ظهر ترنم حجازی، اذان عصر ترنم مصری، اذان مغرب ترنم سجح (که با سرعت ادا می شود) و نهایتا اذان عشاء با ترنم حزین است.
برخی حکما اعتقاد داشتند که ترنم ها و موسیقی های مختلف هم به مانند رنگها، طبع گرم و طبع سرد دارند و هر موسیقی مناسب یک زمان مشخص از شبانه روز هست.
در معماری نیز مصالح، فرمها و هندسه های مختلف، طبعهای مختلف دارند و لذا هر فرم و هندسه ای مناسب هر عملکردی نیست. ولی در پیچ و خم این روزگار تباه، غالبا امروزه از موسیقی به جز پاپ و راک و از معماری به جز برجها و ساختمانهای بی هویت چیز دیگری را نمی شناسیم
@baladetayyeb
احتمالا اهالی اوکراین تا مدتها پس از پایان حملات پهبادی حتی از صدای موتورسیکلت دچار هراس شوند همانطور که بعد از خروج از دمشق و آمدن به مشهد در اواخر سال ۹۱ تا یکی دو ماه حتی از صدای هواپیمای مسافربری در آسمان دلهره میگرفتم با اینکه خانهی ما در محلهی الصناعة تا نقاط بمباران هوایی در حومه تقریبا ۵-۶ کیلومتر یا بیشتر فاصله داشت ؛ البته مهمترین باعث این احساس طرز فکر برگرفته از شبکههای محور ضد مقاومت بود ..
هدایت شده از Mojtaba In France
مهاجرت معکوس
این روزها اخبار زیادی از مهاجرت معکوس ایرانیان می شنویم. دوستان ایرانی مان در فرانسه و هلند که بعد از سالها زندگی و تحصیل و کار به ایران برگشتند و یا دیگر ایرانی ها که در حال بررسی و مقدمه چینی هستند. گروه های تلگرامی بالای هزار نفری هم هستند که افرادی که مهاجرت معکوس کرده اند به افرادی که در حال برنامه ریزی هستند کمک و مشاوره می دهند. ولی معمولا خبری از مهاجرت معکوس نمی شنوید چون مهاجرت کلاسش بالاتر است.
یکی از مهمترین دلایل مهاجرت معکوس ایرانیان، فرار از مدارس خارجی است. نمی توانند بپذیرند که بچه هایشان در مدارس خارج از کشور تحصیل کنند. اگر ما در ایران قانون حجاب اجباری داریم در خارج از کشور برهنگی اجباری هست. از سنین کم بچه ها در مدارس باید به صورت مختلط به استخر بروند، باید با هم در رختکن لباسهایشان را عوض کنند، باید آموزشهای جنسی و خودارضایی ببینند، باید درباره همجنس گرایی آموزش ببینند و همه چیز اجباری و سیستماتیک است و والدین اجازه هیچ دخالتی ندارند و اساسا از خیلی از برنامه های آموزشی مدارس مطلع نمی شوند.
یکی دیگر از دلایل مهاجرت معکوس بودن در کنار خانواده و فامیل و دوستان ایرانی است. بودن در کنار خانواده و دوستان در ایران نعمت و لذتی است که در کمتر جایی در دنیا پیدا می شود و فقط اگر چند سال در خارج از ایران زندگی کرده باشید متوجه آن خواهید شد. و موضوعات و دلایل دیگر مانند ادای دین به کشور و مردم ایران، معنویت و مراکز مذهبی و مراسمات فرهنگی مذهبی ایران و غیره. حتما آن ویدیوی یکی از مجریان شبکه فارسی زبان معاند را دیده اید که می گوید حاضرم برگردم حتی چند سال هم زندان به خاطر کار در شبکه معاند را هم بگذرانم و بعد در ایران زندگی کنم و در ایران بمیرم.
مراکز مشاوره مهاجرت معکوس باید در ایران رایج شود تا به این افراد برای برگشت به ایران کمک کنند. اینها به علت اینکه سالها در ایران نبودند برای برگشت نیاز به کمک دارند. برای پیدا کردن مدرسه خوب برای بچه هایشان، برای خرید یا اجاره مسکن. برای ورود به دانشگاه ها و هیأت علمی شدن. برای پیدا کردن شغل و سمت متناسب با تخصصشان و غیره. سود مالی خوبی هم میتواند برای مشاورین مهاجرت معکوس داشته باشد.
واقعیات فرهنگ غربی و زندگی در غرب علارغم سانسور رسانه ای به صورت دهان به دهان در حال گسترش است و به زودی به جایی می رسیم که مهاجرت معکوس کلاسش بالاتر از مهاجرت است و همه با خوشحالی و افتخار خبر برگشت شان را با دیگران به اشتراک می گذارند.
@MojtabaInFrance
هدایت شده از Mojtaba In France
فیلم مستند داستان چربی (Fat Fiction 2020)
داستان از این قرار است که ۶۰ سال پیش صنایع غذایی به خصوص صنایع شکر به تعدادی از دانشمندان پول دادند تا به دروغ، مقالاتی تولید کنند و نشان بدهند که مقصر اصلی در حملات قلبی، چربی است. در حالی که بدن به چربی نیاز دارد و چربی برای بدن مفید است.
با این اقدامات، نهضت تولید مواد غذایی کم چرب آغاز شد و صنایع غذایی به استفاده بیش از حد از شکر در تولید انواع خوراکی ها اقدام کردند. و برای جلوگیری از حساسیت مصرف کنندگان، ۷۰ اسم مختلف برای شکر اختراع کردند تا از تکرار یک کلمه شکر در مواد تشکیل دهنده جلوگیری کنند.
بر اساس توصیه های سازمان های غذایی دنیا، پایه اصلی تغذیه روزانه ما غلات و کربوهیدرات ها (برنج، نان، ذرت، سیب زمینی، پاستا، سیریال) هستند در صورتی که شکر و کربوهیدرات باعث افزایش انسولین در خون میشود. انسولین مانع می شود از اینکه بدن، چربی های ذخیره شده در خود را مصرف و به انرژی تبدیل کند. به خاطر همین همیشه شخص احساس خستگی و ضعف و گرسنگی می کند و وزنش هم مرتبا در حال افزایش است.
در صورتی که چربی ها (روغن زیتون، کره، آووکادو، روغن نارگیل، زرده تخم مرغ) ذره ای باعث افزایش انسولین نمی شوند و در طولانی مدت هم شخص انرژی خود را حفظ میکند و احساس گرسنگی نخواهد کرد.
پزشکان اعلام می کنند که دیابت درمان ندارد و اکثرا قابل کنترل نیست ولی در این مستند نشان می دهد با حذف شکر و غلات و کربوهیدرات ها و جایگزین کردن چربی و پروتئین به جای آنها، روند بیماری دیابت معکوس و درمان می شود و نیاز شخص به تزریق انسولین هم از بین می رود.
وقتی غلات و شکر و کربوهیدرات ها قطع شود و به جای آنها از چربی ها و پروتئین استفاده شود، انسولین خون پایین می آید و بدن ناچار می شود از چربی های ذخیره شده در بدن استفاده می کند. با این کار در بدن کیتون ترشح می شود و کیتون ها انرژی بدن را تأمین می کنند.
در روزهای قدیم، چربی ها جزوی از مواد تشکیل دهنده تغذیه روزانه مردم بود تا اینکه در دهه ۱۹۶۰ طبق هرم تغذیه اعلام شد که اساس تغذیه روزانه باید بر پایه غلات باشد و چربی ها باید به ۵ درصد کاهش پیدا کند. و همین توصیه غذایی باعث شد که هر سال به میزان چاقی و دیابت مردم در دنیا افزوده شود و اکنون ۵۰ درصد مردم آمریکا دچار دیابت هستند و ۷۵ درصد اضافه وزن دارند. در قدیم فقط افراد پیر دیابت می گرفتند ولی امروزه گاهی کودکان ۳ ساله هم دیابت میگیرند.
تحقیقات زیادی غلط بودن سیاست های غذایی آمریکا را نشان می دهد ولی مافیای صنایع غذایی اجازه انتشار این تحقیقات را نمی دهند. چون اگر به مردم بگویی آرد و ذرت و شکر و سویا نخورند، ۴ تا از بزرگترین مزارع کشاورزی در آمریکا محصولاتشان را نمی توانند بفروشند. دو وظیفه گاها متناقض را در آمریکا را به عهده یک سازمان یعنی USDA گذاشته اند. وظیفه توصیه غذایی سالم به مردم و همچنین وظیفه حمایت از صنایع کشاورزی. خوب گاهی این دو وظیفه با هم تناقض دارند. دستور العمل های تغذیه برای مردم به خصوص برای بیماران دیابتی دستورالعمل های بهبود سلامتی نیست بلکه دستورالعملی است برای سود بیشتر صنایع غذایی.
اینها بعضی از نکاتی بود که در این مستند به تفصیل بیان شده است و از زبان محققین و دکترهای مختلف به شرح ماجرا می پردازد. اخیرا مستندهای مختلفی در این باره ساخته شده اند با این هدف که به دلیل اینکه سازمان های متولی تغذیه سالم به علت فساد و حمایت مالی مافیای صنایع کشاوری و صنایع شکر از بیان حقایق درباره غلط بودن توصیه های ۶۰ ساله خود خودداری میکنند، اکنون این خود مردم و در مرحله بعد دکترها هستند که باید با شناخت حقایق و رعایت و توصیه آنها از شیوع بیشتر بیماری های ناشی از عدم تغذیه سالم مانند دیابت جلوگیری کنند.
دیدن این مستند را به همه کسانی که علاقه مند به تغذیه سالم هستند به خصوص کسانی که خودشان یا اطرافیانشان با بیماری دیابت سر و کله می زنند به شدت توصیه می کنم. متأسفانه این مستند به زبان انگلیسی و با زیرنویس انگلیسی است و زیرنویس فارسی برای این مستند پیدا نکردم.
https://fatfiction.movie/
https://www.imdb.com/title/tt11055922
@MojtabaInFrance