خبرنگار برجسته شبکه المنار حاج علی شعیب و خبرنگار برجسته شبکه المیادین خانم فاطمه فتونی توسط ارتش اشغالگر ترور شدند .
#جنوبلبنان
@monem_ps
💬 نظرات
مُنعِم فلسطینی🇵🇸🇮🇷
وقت میگم ترور شدند منظورم همینه.
خبرنگار المنار حاج علی شعیب همراه خبرنگار المیادین خانم فاطمه فتونی وبرادرش محمد فتونی (فیلمبردار) تو این ماشین بودند که ارتش اشغالگر با موشک ترورشون کرد.
@monem_ps
تجمع مردم آمریکا و همچنین تجمع صهیونیستها در تلآویو علیه حکومتهای خود برگزار شد و درخواست آنها توقف جنگ علیه ایران بود.
@monem_ps
💠 اطلاعیه شماره ۵۰/
دانشگاه های رژیم اشغالگر و دانشگاه های آمریکایی در منطقه غرب آسیا هدف مشروع ما هستند
✍️ اطلاعیه شماره ۵۰ عملیات وعدهصادق۴ روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به شرح زير است:
بسم الله الرحمن الرحیم
فمن اعتدا علیکم فاعتدوا علیه بمثل مااعتدی علیکم
🔹️هشدار به حکمرانان جنایتکار آمریکا!
نیروهای متجاوز آمریکایی صهیونی با بمباران دانشگاه علم و صنعت تهران برای چندمین بار دانشگاه های ایران را هدف بمباران خود قرار دادند.
🔹️حاکمان بی تدبیر کاخ سفید بدانند زین پس کلیه دانشگاه های رژیم اشغالگر و دانشگاه های آمریکایی در منطقه غرب آسیا تا زدن دو دانشگاه به تلافی دانشگاه های ایرانی تخریب شده، هدف مشروع ما هستند.
🔹️به کلیه کارکنان، اساتید و دانشجویان دانشگاههای آمریکایی در منطقه و ساکنان محیط اطراف آنها توصیه می کنیم تا شعاع یک کیلومتری از دانشگاه های مذکور فاصله بگیرند تا جان آنها محفوظ بماند.
🔹️ دولت آمریکا اگر میخواهد دانشگاه های آن کشور در منطقه در این مرحله جز دو دانشگاه مورد تلافی نباشد، حداکثر تا 12 ظهر روز دوشنبه 30 مارس به وقت تهران طی بیانیه رسمی بمباران دانشگاه ها را محکوم کند و اگر می خواهد پس از آن نیز دانشگاه هایش در منطقه مورد اصابت واقع نشود جلوی نیروهای وحشی هم پیمان خود را در حمله به دانشگاه ها و مراکز پژوهشی بگیرد وگرنه تهدید به جای خود معتبر است و عملی خواهد شد.
و ماالنصر الا من عندالله العزیز الحکیم
پ.ن: بنازم به این همه عزت .
الله اکبر
@monem_ps
💬 نظرات