🖌 دکتر طبیبیان فرمودند بازار سیاه اقتصاد کشور را نجات داد.
ضمن تشکر از دکتر طبیبیان برای اینکه دوستان دقیقتر متوجه این نکته دقیق بشوند چند مثال میزنیم.
۱. ایرانخودرو باید به قیمت پایین به مردم خودرو بدهد. خودروهایش را به بازار سیاه میبرد و آنجا با قیمت چند برابر میفروشد و نجات پیدا میکند
۲. پتروشیمیها و فولادیها ارز حاصل از صادرات را به جای اینکه به دولت و با قیمت نیمایی بفروشند در بازار سیاه و با نرخ بالاتر میفروشند و نجات پیدا میکنند
۳. سرمایهداران در بازار سیاه سکه و مسکن و دارایی و ... میخرند و بدون ثبت رسمی به راحتی نجات پیدا میکنند.
شاید بپرسید اینها چه ربطی به اقتصاد کشور دارد؟
عرض خواهیم کرد: پس یک عده کارگر بدبخت و بیچاره و فقیر و گرسنه اقتصادند؟ اقتصاد کشور همینها هستند!
مُنحطّ|ترجمان رسانههای لیبرال
💢 @monhaTT
دنیای اقتصاد سرمقالهای به قلم دکتر داوود سوری منتشر کرده که لازم دانستیم از ایشان و دنیای اقتصاد تشکر کنیم.
سوری نوشته بنگاهداری که مساله مهمی نیست و اساسا بحث علمی نیست و در هیچجای ادبیات علم اقتصاد دیده نمیشود. مهم نرخ بهره است که در ایران پایین است و باید بالا برود.
در حقیقت هم بنگاهداری خوب است هم نرخ ربا باید بالاتر برود.
ما بعنوان رسانهی رسانههای منحط توانِ تشکر از این سطح انحطاط را نداریم. مردم عزیز (=بانکداران محترم) از ایشان تشکر کنند. ترجیحا بلاعوض!
مُنحطّ|ترجمان رسانههای لیبرال
💢 @monhaTT
رسانه محترم و منحط تجارت فردا در شماره جدید خود آورده است:
تجربه مکرر شوکهای اقتصادی [که نئولیبرالها به اقتصاد ایران وارد کردند] در چند دهه گذشته، مردم را نسبت به کارکردهای اقتصادکلان از همیشه آگاهتر کرده است. اما نظام حکمرانی همچنان خود را بینیاز از آموزههای این علم [اقتصاد سرمایهداری لیبرال] میداند و به ترفندهای غیرعلمی تن میدهد.
حاصل این رویکرد، سپردن پستهای کلیدی به افرادی است که اقتصاد خواندهاند اما اقتصادکلان را قبول ندارند.
پیش از دکتر مقصودی افرادی چون نیلی، طبیبیان، رحمتی و... که همگی از خوبهای لیبرال در کشور هستند این مسئولیت را برعهده داشتند و اثرات بینظیر مدیریتشان را مردم با پوست و گوشت و استخوان و جیب و سفره لمس کردهاند.
مُنحطّ|ترجمان رسانههای لیبرال
💢 @monhaTT
جنگ بد است!
جنگ بدتر است وقتی مکانهای مقدس را تخریب کند!
مساجد و کلیساها و حرمها را نمیگویم!
منظورم "بازار مقدس" است.
البته بستگی دارد کجا جنگ شود و کدام بازار ترکش بخورد!
اگر جنگ علیه نظام سلطه و استکبار جهانی انجام شود و بازارهای مالی و نفت و ... به هم بریزد قطعا جنگ بد و بدتر است.
اما اگر جنگ علیه مسلمانان صورت گیرد و بورس سبز شود و قیمت نفت پایین بیاید و جیب سرمایه داران پر شود جنگ یک امر طبیعی است بدون مواد افزودنی که برای شادی و طراوت پوست جنگ زده ها مفید خواهد بود!
مُنحطّ|ترجمان رسانههای لیبرال
💢 @monhaTT
مُنحطّ
اولا اتاق بازرگانی واس ماس! یعنی اتاق ماست! ثانیا دولت هم هیچ غلطی نمیتونه بکنه! مُنحطّ|ترجمان رسا
نشسته بیرون اتاق 😭😭
مُنحطّ|ترجمان رسانههای لیبرال
💢 @monhaTT
ما قصد نداریم از رانت دفاع کنیم اما چرا نمیفهمید فوتبال فرق میکند و بازیکنان فوتبال حق دارند پاداش صد میلیاردی بگیرند و از این رانت عظیم استفاده کنند. قطعا استفاده از رانت جای دفاع ندارد اما رانت فوتبال فرق میکند چون فوتبال فرق میکند.
کدام بازی مثل فوتبال است؟ در کدام بازی ۲۲ بازیکن دنبال یک توپ میدوند؟
آیا اینکه رانت جای دفاع ندارد دلیل خوبیست برای اینکه بگوئیم رانت فوتبال هم بد است؟
ما که از رانت دفاع نمیکنیم فقط میگوئیم هر رانتی رانت نیست. بعضی رانتها رانت خوب هستند و برخی رانتها رانت بد. اگر چه هیچکس قصد دفاع از رانت را ندارد اما ما مجبوریم از رانت دفاع کنیم زیرا زندگی خرج دارد.
مُنحطّ|ترجمان رسانههای لیبرال
💢 @monhaTT
زنان طلاهای پنهانی هستند که اگر در کارخانهها و کارگاهها و فروشگاهها و شرکتها اجیر شوند میتوانند اقتصاد ایران را شکوفا کنند. هرچند ممکن است فرهنگ و جامعه را نابود کنند که البته خیلی اهمیتی ندارد.
زنان ویژگیهای منحصر به فردی دارند که اگر وارد بازار کار شوند و خانه و خانواده را رها کنند میتوانند به افرایش چند برابری سود سرمایهداران منجر شوند.
آنها جاذبه جنسیتی دارند و برای فروش مناسبند و مشتری می آورند و باعث رونق میشوند.
آنها قانعترند و دستمزد پایینتری می گیرند و هزینه تولید را پایین میآورند. هرچند پایین آمدن هزینه تولید به تورم ارتباطی ندارد و تورم فقط یک پدیده پولی است اما اگر زنان اجیر سرمایهداران شوند تورم هم کاهش پیدا میکند.
زنانی که در خانه کار میکنند باعث رکود میشوند. از طرفی خودشان تولید میکنند و مثلا نان رستورانها و هتلها را آجر میکنند که امری غیراخلاقی است و نباید غیراخلاقی رفتار بکنند.
از طرفی وقتی پول ندارند نمیتوانند خرید زیاد بکنند و فقط پدرشان و شوهرشان طلا میخرند و گردنشان میاندازند.
زنان نمیدانند که خودشان کالا...ببخشید طلا هستند و باید به اقتصاد خدمت کنند.
ما به عنوان یک #رسانه_منحط اصیل از دولتمردان میخواهیم که تا میتوانند نقش زنان را از مادر بودن و همسر بودن به اجیر بودن و منشی بودن و فروشنده بودن و مصرفکننده بودن تغییر دهند.
باتشکر
مُنحطّ|ترجمان رسانههای لیبرال
💢 @monhaTT
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍️ در کیش اینوکس چه گذشت؟
به گزارش مُنحط چندی پیش در جزیره کیش یک همایش بی نظیر برگزار و از چهره های بسیار جدیدِ یک قرن گذشته اقتصاد ایران رونمایی شد.
در این همایش حرفهای خیلی جدید و علمی توسط استادان اقتصاد طرح شد که به نظر کارشناسان مُنحطّ اگر سیاستمداران به آنها توجه کنند مشکلات اقتصاد ایران کاملا حل خواهد شد. (به گونه ای که دیگر امکان جداسازی مشکلات از اقتصاد ایران وجود نخواهد داشت)
در این همایش و با بکارگیری علم و دانش و ساینس و خلاقیت و ابتکار استادان اقتصاد به این نتیجه رسیدند که باید یک چیزی #گران شود تا یک #ناترازی حل شود. خبرنگار مُنحطّ از مسئول برگزاری همایش پرسید اسپانسر هر نشست کیست؟ که در جواب به او گفتند: صاحب همان چیزی که باید گران شود!
در پایان این همایش استادان مدعو ضمن تجدید بیعت با آرمان های لیبرالیسم اذعان داشتند: عجب جزیره و سالن همایش باکلاسیه. کاش تو ایران هم از این ها داشتیم!
پایان خبر
مُنحطّ|ترجمان رسانههای لیبرال
💢 @monhaTT
ولی الله سیف رئیس پیشین بانک مرکزی ایران: نباید منابع محدود بانکی را هدر داد.
سیف در گفتگو با اکو ایران ضمن انتقاد از احیاء بنگاه های راکد افزود نباید منابع محدود بانکی را هدر داد. رئیس پیشین بانک مرکزی با اشاره به تجربیات موفق خویش در دوره ریاست خود گفت البته هدر دادن منابع ارزی و طلا عیبی ندارد. من خودم در خلال 2 ماه توانستم رکورد بزنم و 60 تن طلا و 30 میلیارد دلار ارز را هدر دهم.
سیف ضمن تشکر ویژه از اکوایران گفت: من خودم یک واحد راکد بودم که به لطف شما دوباره فعال خواهم شد!
مُنحطّ|ترجمان رسانههای لیبرال
💢 @monhaTT