eitaa logo
مُنیل🌱
1.7هزار دنبال‌کننده
828 عکس
419 ویدیو
6 فایل
اینجا زندگیمون رو آغشته به عقلانیت و دین میکنیم :) و در کنارش صفحات تاریخ رو ورق میزنیم🪴📚 . . مُنیل؟! به مقصود رساننده ؛ ای آنکه قادری برسانی مارا به آرزوهایمان نِیل به نوکری و مصاحبت امام حی را روزی فرما. گوش ِجان: https://daigo.ir/secret/4717359015
مشاهده در ایتا
دانلود
مُنیل🌱
+ قبل از اینکه به این فکر کنیم که چه سود و ضررے از ناحیۀ دیگران به ما می‌رسد ،باید به این فکر کنیم ک
+ یکی از اساتیدمون حرف جالبی می‌زد. می‌گفت توان انسان برای جنگیدن توی زندگی محدوده. بیش از اونکه مهم باشه بدونی چطور بجنگی، مهم اینه که تشخیص بدی کدوم میدون محل مبارزه تو نیست و ازش خارج شی، و احساس شکست و بازنده بودن نکنی!
مُنیل🌱
[ چطور موسیقی انقدر گسترش پیدا کرد؟ ] • یک کودک هنگام شنیدن ضرب • شروع به حرکات موزون می‌کند. ▫️چ
▫️بحثی تحت عنوان ▫️"موسیقی‌درمانی" ▫️در دنيا مطرح است. 🔻 اگر موسیقی بد ست پس‌ چطور درمان با آن اتفاق می‌افتد؟ •موسیقی‌درمانی فعلا در حد یک فرضیه‌ست. •آیا هر دارویی برای هر دردی مناسب است؟! 🖇پس هر موسیقی برای هر دردی مناسب نیست. زمانی می‌توانم بگویم موسیقی درمان ست که نسبت به درد خود شناخت داشته باشم و نسبت به آن فعال عمل کنم نه‌منفعل. 🔻در بحث موسیقی از دو جهت می‌توانیم به موسیقی نگاه کنیم: •• بعد فعلی: زمانی که فقط من و این نوع موسیقی مطرح هستیم. من باید تعامل خودم این موسیقی را بسنجم. •• بعد فاعلی: زمانی که موسیقی دست فردی می افتد و او به طور خاص از آن استفاده می‌کند. حتی اندیشمندان هم موسیقی را به دو دسته خوب و بد‌ تقسيم می کنند. با دسته بد کاری نداریم. اما همان موسیقی خوب را هم می‌توان به‌نوعی استفاده کرد که بد باشد.
🖇 در فیلمی هالیوودی به نام "قربانی" موسیقی نواخته می‌شود با این مضمون : " لا فتی الا علی لا سیف الا ذوالفقار، شیرِمردان ،شیرِیزدان، قوت ِپروردگار " 🔻اگر موسیقی را جداگانه بررسی کنیم بد نیست فکر میکنیم توسط یک شیعه عاشق ساخته شده. اما در فیلم این موسیقی زمانی‌ پخش می شود که عده ای تروریست مشغول آماده شدن برای یک حمله تروریستی برای‌کشتن عده ای بی گناه هستند و قبل از عملیات برای کسب آرامش این موسیقی پخش می‌شود. از آنجا به بعد هم در هر قسمت که آدم کشی باشد این موسیقی متن فیلم است. به طوری‌که بیننده شرطی می‌شود. این موسیقی بد نیست (فعل) اما نحوه استفاده (فاعل‌) غلط است. "حرف خوب را بد می‌زند"
▫️از سال ۱۸۹۲ که‌ سینما‌ شروع شد تا ۱۹۱۵ که‌ یک شعبده باز جلوه های ويژه وارد سینما‌ کرد، آنقدر تاثیرات منفی اجتماعی روی مردم گذاشت که مردم گفتند سینما باید تعطیل شود! 🖇 سران اقتصادی اروپا‌ که‌ منفعتشان در سینما بود گفتند تعطیل نمیکنیم بلکه‌ مجمعی (هالیوود) تشکیل می‌دهیم از دو نفر کشیش، دو نفر استاد دانشگاه و دو نفر ریش سفید تا قسمت هایی‌ را که آثار منفی دارد‌ سانسور کنند ؛ 🔻حال سوال این‌ست! [ چرا‌ رسانه‌ انقدر تاثیر‌گذار است؟ ]
▫️مغز انسان دو قسمت دارد : ۱. بخش کورتکس که قسمت خودآگاه و هوشیار مغزت ✔️ ۲.بخش لیمبیک که بخش هیجانات و احساسات است.♥️🖇 رسانه‌ معمولا با قسمت لیمبیک در ارتباط است و برای همین می‌تواند تاثیربگذارد.🎧 ▫️روایت داریم در زمان ظهور حضرت ولی عصر، افرادی با وجود اینکه حجت بر آنها‌ تمام شده باز هم مخالفت می‌کنند. چه‌کسانی می‌توانند انقدر ناعادلانه برخورد‌ کنند؟ افرادی‌که دچار شیفتگی‌کاذب اند. علاقه ی زیاد، چشم و گوش انسان را کور و کر میکند.
🔻اولین تاثیر موسیقی‌ تاثیرِ آن بر"اعصابـ‌ و روان" است. بعضے از طرفداران موسیقۍ میگویند : ' موسیقی میتواند باعث تنظـیم فشارِخون ‌‌، تمرکز ذهن‌، تحریک احساساٺ مثبت‌‌، تنظیم ضربان قلب و...بشود ' ▫️شاید در نگاهـ اول این جمله شما را مشتاق به گوش کردن موسیقی بکند اما اگر کمی دقت کنید حتما به این نتیجہ میرسید که اگر یک موسیقی میتواند فشارخون را تنظیم کند یعنی در آن تاثیر دارد. پس یک موسیقی ممنوعہ میتواند تاثیر منفی بر فشارخون بگذارد. این جملہ در بحث موسیقی درمانی مطرح میشود. • |• یڪ چـ🔪ـاقوۍ برّنده ڪه میتواند سیبی را تکه‌تکه کند میتواند انگشت تو دا هم قطع کند.•| • وقتی خاصیت برّندگے در آن قرار گرفت در استفاده از آن احتیاط می‌کنیم. نمیگویم من اصلا از آن استفادهـ نمیکنم؛ اما در استفاده از آن احتیاط میکنم. پس باید در نوع انتخاب موسیقی هم دقت کنم.
مُنیل🌱
▫️بحثی تحت عنوان ▫️"موسیقی‌درمانی" ▫️در دنيا مطرح است. 🔻 اگر موسیقی بد ست پس‌ چطور درمان با آ
سیسټم اعصـاب‌محیطے انسان بہ ۲ قسمت •سمپاتیک• (مسئول مقابله با خطرات به وسیلهـ افزایش ضربان‌ قلب و فشارخون و متابولیسم یدن و در نتیجہ تولید انرژۍ زیاد برای مقابلہ با خطر) و •پاراسمپاتیک• (مسئول‌ ایجاد‌ آرامش پس ازخطر) است. 🔻 به‌هم‌خوردن تعادل در بین این دو سیستم ، باعث نوسانات‌ عصبی ،ضعف اعصاب و. می‌شود. ادامه دارد..
[خدایا! ما رو از کسانی که دائماً به یاد امام زمان ارواحنا فداه هستند قرار بده]
[خدایا! بین ما و امام زمان یک راه ارتباطی قرار بده]
[خدایا! امام زمان مراقب ماست؛ ما رو ملتفت به این آقایی و کَرَم و مراقبت بگردان]
مُنیل🌱
[خدایا! امام زمان مراقب ماست؛ ما رو ملتفت به این آقایی و کَرَم و مراقبت بگردان]
📌 مَا أَصَابَكَ مِنْ حَسَنَةٍ فَمِنَ اللَّه! - سوره نساء آیه ۷۹ ؛ هر حسنه و خیری که به شما برسه از خدا می‌رسه! کانال فیض کیه؟ واسطه‌ی فیض کیه؟ این از واضحاته که واسطه فیض امام زمانه ! • 🖇خود آقا صاحب الزمان فرموده : 📍إِذَا أَرَدْتُمُ التَّوَجُّهَ بِنَا إِلَى اللَّهِ 📍  هر وقت خواستید با خدا حرف بزنید، هر وقت خواستید مشکلاتتون رو در این عالم حل کنید، به ما اهل بیت توجّه کنید. اگر کسی عاشق امیرالمؤمنین و امام رضا باید بدونه که امروز کار در این عالم به دست امام زمانه! شما بری حرم امام رضا دعا کنی پیش هر امام و هر کجا که رو بزنی شما رو به درِ این خونه برمی‌گردونن. • و متأسفانه ما اصلاً کاری به حضرت نداریم..