⭕️ آیا احادیث رجعت معتبر است؟
🔹 یکی دیگر از شبهات مطرح شده در بحث رجعت، این است که عده ای معتقدند که احادیث رجعت نه در کتاب های معتبر ثبت شده و نه در حدی است که موجب قطع و یقین باشد.
🔸 شیخ حر عاملی در مقدمه کتاب الایقاظ، درباره علت این شبهه، اینگونه مینویسد: «یکی از بزرگان، درباره رجعت کتابی نوشته و مطالب عجیب و غریبی در آن ثبت کرده است. معلوم نیست اینها را از کجا آورده؛ از کتاب های معتبر است یا غیر معتبر. این موضوع باعث تردید بعضی از شیعیان شده تا جایی که کار به انکار اصل رجعت کشیده.»
🔺 شیخ حر عاملی در ادامه در پاسخ به این شبهه میگوید: «این شبهه در حالی است که کتب حدیث معتبر، از احادیث رجعت پُر است و کمتر کتاب حدیثی وجود دارد که از احادیث رجعت خالی باشد و در نتیجه این احادیث از حد تواتر معنوی گذشته و برای انسان های منصف که در برابر حق تسلیم اند، موجب قطع و یقین است.»
#رجعت ٣٠
✅ منجی مدیا
🆔 @monjimedia_ir
⭕️ دهکده جهانی رسانه ای
🔹 نظریه «جبرگرایی رسانه ها» که توسط مک لوهان مطرح شد را میتوان یکی از اثرگذارترین نظریه های رسانهای دانست. لوهان با بیان جمله کوتاه «رسانه پیام است»، رویکردی تازه در رسانه ارائه داد.
🔸 او باور داشت هر یک از رسانه ها، بر کارکرد یک یا چند حس از حواس ما تاثیر میگذارند و معتقد بود که تلویزیون، دوباره زندگی ما را بصورت قبیله ای در خواهد آورد و ما بر اثر آن، از دولت_ ملت های مجزا دور شده و سرانجام یک دهکده جهانی خواهیم داشت.
📚 نظریه های رسانه
#مهدویت_و_رسانه ٣٠
✅ منجی مدیا
🆔 @monjimedia_ir
🔸مسألۀ اصلی در آمادگی برای ظهور، رشد ولایتمداران در «زندگی اجتماعی» است
مسألۀ اصلی «ما» هستیم(یعنی افراد ولایتمدار)، اما باز هم بحث در «زندگی فردی» ما نیست؛ اینهم حداکثر میتواند 50 درصدِ رشد ما باشد. شما اگر یک فرد باتقوا باشید که حتی یک گناه و معصیت و غفلت در خلوت خود نداشته باشید، حداکثرش این است که نمرۀ 10 از 20 میگیرید! بقیهاش به زندگی اجتماعی شما برمیگردد.
مسألۀ اصلی، رشد ولایتمداران در «زندگی اجتماعی» است. و متاسفانه 1400 سال است که دین تحریفشدۀ سکولار به ما تحمیل شده است. ما اصلاً رشد معنوی و اخلاقی را یک مسألۀ فردی میدانیم! وقتی از تقوا سخن گفته میشود بیشتر «گناه فردی» به ذهنمان متبادر میشود. یا وقتی از فضایل اخلاقی میگویند، ملکات نفسانی به ذهنمان متبادر میشود، یا وقتی از عبادت سخن میگویند فقط به سراغ «مناجات و ارتباط با خدا» میرویم؛ در حالی که این تصور درستی از دین نیست؛ اصل عبادت ما نماز است و اصل نماز هم به جماعت است که در واقع «تمرین ولایتمداری» است.
👤 استاد علیرضا #پناهیان
#⃣ #عامل_اصلی_تاخیر_ظهور
✅ منجی مدیا
🆔 @monjimedia_ir
⭕️ بهاییت، ثمره درختی بی ثمر
🔹 میرزا حسین علی، ملقب به بهاءالله پس از اعدام باب، بر سر جانشینی او با برادرش دچار اختلاف شد؛ این اختلاف منجر به تشکیل دو گروه به نام ازلی ها و بهائی ها شد. با بالا گرفتن اختلاف و قتل و کشتار بین دو برادر، دولت عثمانی آنها و پیروانش را از هم جدا کرد. بهاءالله و طرفدارانش را به شهر عکا در شمال غرب فلسطین و صبح ازل و پیروانش را به جزیره قبرس فرستاد.
🔸 سرانجام حسین علی نوری، در سال ۱۳۰۹ ق، در ۷۵ سالگی در اثر بیماری اسهال خونی در عکا در گذشت و در همانجا به خاک سپرده شد، که امروز قبله بهائیان است. بهاالله مدعی مقام «من یظهره الله» بود؛ مقامی که در کتاب باب همه را به اطاعت از او دعوت کرده بود. او مدعی شد که پیامبری است که پس از ظهور باب و دین او، بار دیگر آیین جدیدی به نام بهائیت آورده و دین بیان را نسخ کرده است. البته او به این ادعا اکتفا نکرد و ادعا کرد خدا در او تجسم یافته است. جانشینان بها، بعد از او عباس افندی ملقب به عبدالبهاء و سپس شوقی افندی معروف به ولی امر را به پیشوایی انتخاب کردند و بعد از شوقی، چون او صاحب فرزند نشد، تشکیلاتی به نام بیت العدل ایجاد کردند، تا اداره جامعه بهائی را بر عهده بگیرد.
🔺 در حال حاضر بهائیت زیر نظر بیت العدل در شهر حیفا در اسرائیل، با دخالت مستقیم استعمار در حال فعالیت است.
📚 نگین آفرینش، ج ۲، ص ۱۹۴
#انحرافات_مهدویت ٣٠
✅ منجی مدیا
🆔 @monjimedia_ir
⭕️ مهدی ستیزی علنی
🔹 مهدی ستیزی، دارای عقبه تاریخی نیست و اولین اقدام علنی در این زمینه، حدود ۴٠ سال پیش و با اکران فیلم نوستراداموس شروع شد. در این فیلم، مهدی ستیزی برای اولین بار به طور آشکار به نمایش در آمد. با این حال روند مهدی ستیزی بعد از این فیلم دیگر آشکار نبود. تا اینکه بعد از سال ٢٠٠۵ و ٢٠٠۶ غرب دوباره اقدامات علنی خود را پیش گرفت.
🔸 شاید بتوان ظهور جنبش های اسلامی را، یکی از دلایل شروع علنی مهدی ستیزی بعد از سال ٢٠٠۵ دانست. البته نباید فراموش کرد که بعد از این سال، غربیها دیگر نمیتوانستند جلوی انتشار مطالب درباره امام زمان را بگیرند و به همین دلیل مهدی ستیزی آنها دوباره آغاز شد.
#غرب_و_مهدویت ٣٠
✅ منجی مدیا
🆔 @monjimedia_ir
⭕️ تنها مسیر
🔹 در گذر از راه های پر پیچ و خم و سختی های آخرالزمان، خداوند مسیری را برای ما مهیا کرده است که بتوانیم به ریسمان او چنگ زده و خود را از باتلاق آخرالزمان نجات دهیم. در ابتدا باید ببینیم که در کجای این مسیر هستیم. و آیا تابلو و نشانه و یا راهنمایی برای طی کردن و ادامه راه وجود دارد؟
🔸 امیرالمومنین هشت فاکتور و یا بهتر بگوییم هشت تابلو برای رهایی از فتنه ها در آخرالزمان، معرفی کرده اند که میتواند کمکی برای بشر سرگردان امروزی باشد.
🔺 اولین تابلو، استقامت و تقیّه در برابر دشمنان است: «ما درِ گشایش ایم؛ وقتی که مبعوث شویم و همه راه ها بر مردم بسته شود. ماییم «باب حطّه» که در اسلام است. هرکس در آن آید، نجات یابد و هر که از آن دور شود، فرو افتد. خدا به ما آغاز کرد و به ما پایان داد و آنچه را بخواهد به ما میزداید و به ما پایدار سازد و به ما باران فرود آید. مبادا فریبنده، شما را از خدا فریب دهد. اگر بدانید در ماندنِ شما میان دشمنانتان و تحمّل اذیت ها چه اجری دارید، چشم شما روشن شود. و اگر مرا نیابید، چیزهایی از ستم و دشمنی و خودبینی و سبک شمردن حق خدا و ترس ببینید که آرزوی مرگ کنید. چون چنین شود، همه به رشته خدا بچسبید و از هم جدا نشوید و بر شما باد به صبر و نماز و تقیّه»
📚 بحارالانوار، ج ۶۵، ص ۶۱
#آخرالزمان ٣٠
✅ منجی مدیا
🆔 @monjimedia_ir
مهربانتر از مادر.mp3
4.25M
📝 مهربانتر از مادر
🎶 بسیار زیبا و شنیدنی 👌
🔆 من هر روز و شب هزار بار برای آمرزش گناهان شیعیانم به درگاه خدا دعا میکنم...
#⃣ #دلنوشته_صوتی_مهدوی
#⃣ #صوت_مهدوی
✅ منجی مدیا
🆔 @monjimedia_ir
⭕️ اسلام، دینی که با ظهور مهدی جهانی میشود.
🔹 از موضوعات مشترک بين شيعه و اهل سنت، غلبه اسلام بر ديگر اديان، در عصر ظهور است. فخر الدين رازى، در تفسیر آیه ۳۳ سوره توبه، از ابوهريره نقل كرده است كه اين آيه، وعده الهى است بر اينكه خداى متعال، اسلام را بر همه آيين ها پيروز خواهد كرد و اين اتفاق، به هنگام نزول عيسى تحقق مییابد. (١)
🔸 قندوزى نيز در تفسير آيه ياد شده، از امام صادق روايت میکند: «به خدا قسم، تا زمان خروج مهدى، تأويل اين آيه فرا نمی رسد.» (٢) پیامبر اکرم میفرمایند: «... اگر بيش از يک روز از عمر دنيا باقى نمانده باشد، خداوند آن روز را به اندازه اى طولانى میکند تا فرزندم مهدى در آن ظهور كند... و فرمانروايی اش شرق و غرب عالم را در برگيرد.» (٣)
📚 درسنامه مهدويت، ج ١ ، ص ٩٧؛ ١- رازی، التفسیر الکبیر، ج ۸، ص ۴۲؛ ٢- قندوزی، ینابیع الموده، جز سوم، ص ۴۸۰؛ ٣- فرائدالسمطین، ج ۲، ص ۳۱۲، ح ۵۶۲
#مهدویت_در_نگاه_اهل_سنت ٣١
✅ منجی مدیا
🆔 @monjimedia_ir
⭕️ اولین سوال
🔹 نماز تنها عبادتی است که در هیچ حال از انسان ساقط نمیشود. ترک عمدی آن مرز میان اسلام و کفر و همچنین اولین سوال در روز قیامت است. نماز پایه و اساس دین است؛ اما این نماز شروطی دارد.
🔸 جوانی که به نماز توجه دارد و اهل عبادت است، دست به دزدی و خیانت نمیزند. امام باقر میفرمایند: «کسی که به خدا ایمان دارد و عبادت جان فرسا هم انجام میدهد ولی امام شایسته ای از طرف خدا ندارد، تلاشش بی فایده و نپذیرفته است.»
📚 وسائل الشیعه، جلد ۱، ص ۹۰
🔺 اولین مشخصه جامعه پس از قیام حضرت مهدی، اقامه نماز است؛ اگر دوست داری در آن روز جزء نمازگزاران باشی، باید قبل از ظهور به سمت نماز بشتابی.
#اخلاق_مهدوی ٣١
✅ منجی مدیا
🆔 @monjimedia_ir
از بعثت تا ظهور.pdf
439.3K
🔸 از بعثت تا ظهور
📝 خلاصه مکتوب و پیاده سازی شده تدریسِ
👤 استاد علیرضا #پناهیان
#⃣ #کلاسهای_مهدویت
#⃣ #خلاصه_مکتوب
✅ منجی مدیا
🆔 @monjimedia_ir
⭕️ زامبیها یا رجعتکنندگان
🔹 در پیامهای قبلی گفته شد: «آنچه مهم است، تحریف میشود.» یکی از اقداماتِ یهودیان، تخریب چهره رجعتکنندگان در بین مردم، به وسیله سینما است. در بخشی از دعای عهد اینگونه میخوانیم: «...فَاَخْرِجْني مِنْ قَبْري مُؤْتَزِراً كَفَني...»
🔸 هالیوود با توجه به شناخت این تفکر نجاتبخش شیعه، به تولید فیلمهایی به محوریت زامبیها با عنوان بدل رجعت کنندگان پرداخت؛ نمایشی که در آن، «مایکل جکسون» در قبرستان آواز میخواند و سپس مردگان از درون قبرها بیرون میآمدند، اولین فیلم با این مضمون بود.
🔺 در عقاید شیعه، رجعت کنندگان مومنانِ واقعی هستند که برای یاری امامشان به دنیا باز میگردند؛ اما در سینمای هالیوود، زامبیها موجوداتی زشت و آزاردهنده هستند که به انسانهای زنده آسیب میرسانند و برای در امان ماندن از شرِ آنها، باید چارهای اندیشید.
#رجعت ٣١
✅ منجی مدیا
🆔 @monjimedia_ir
⭕️ این سکوت را بشکن!
🔹 چهارمین نظریه رسانه ها که توسط «نئومان» مطرح شد، مارپیچ سکوت است. مردم هنگامی که با یک موضوع بحث برانگیز مواجه میشوند، درباره واکنش دیگران حدس هایی میزنند و سعی میکنند بفهمند که نظرشان در اکثریت است یا اقلیت و اینکه افکار عمومی، موافق نظر آنهاست یا مخالف آن.
🔸 اگر احساس کنند که افکار دیگران، مخالف آنها یا در حال دور شدن از نظر آنهاست، درباره آن سکوت میکنند. رسانه ها به ۳ روش بر «مارپیچ سکوت» تاثیر میگذارند:
➖ یک باور و عقیده را، در بین افراد جامعه ایجاد میکنند.
➖ سعی میکنند آن باور و عقیده را در جامعه گسترش دهند.
➖ این طور به مردم القا میکنند که این باور، عقیده غالب جامعه است و مخالفت آنها با آن باعث منزوی و تنها شدن آنها میشود.
🔺 طرح سوال و ایجاد مارپیچ سکوت جدید، راه غلبه بر جو روانی ایجاد شده بوسیله رسانه هاست.
📚 نظریه های رسانه؛ علیرضا #پورمسعود
#مهدویت_و_رسانه ٣١
✅ منجی مدیا
🆔 @monjimedia_ir