⭕️ فرشتگان به یاری او می شتابند
🔹 از جمله موضوعات مشترک بين شيعه و سنى، نزول فرشتگان براى يارى حضرت مهدى هنگام ظهور است.
🔸 ابونعيم، از امیرالمومنین نقل میكند: «مهدى خروج خواهد كرد و خداوند به وسيله سه هزار فرشته وى را يارى میكند...»
📚 كنجى شافعى، البيان في أخبار صاحب الزمان، باب ١٩، ص ٨۴
#مهدویت_در_نگاه_اهل_سنت ١٢
✅ منجی مدیا
🆔 @monjimedia_ir
سبک زندگی شاد_۳۷.mp3
9.76M
👌میدونی کی از همه زرنگ تره؟
اونی که حاضر نیست خلوت هاش با خدا رو با هیچی عوض کنه...
اونی که دستاش از همه بیشتر، برای دعا بلند میشه!
👤 #استاد_شجاعی
#⃣ #سبک_زندگی_شاد 37
✅ منجی مدیا
🆔 @monjimedia_ir
⭕️ هنرمندانه زندگی کن
🔹 قناعت، کلید رضایت از زندگی است. شخص قانع برای کسب روزی تلاش می کند ولی به آنچه خدا روزی اش کرده، اکتفا می کند. چنین کسی نه معترض است و نه احساس ناکامی می کند؛ در نتیجه از زندگی خود احساس رضایت خواهد کرد.
🔸 تفاوت فرد قانع با فرد حریص، تنها یک چیز است: آرامش؛ چیزی که فرد قانع از آن بهره مند و فرد حریص از آن محروم است. امام صادق میفرمایند: «به آنچه خدا قسمت تو کرده قانع باش، تا زندگی ات با صفا شود.»
📚 قصص الانبیا، ص١٩۵
🔺 کدام شایسته تر است: منتظر حریص یا منتظر قانع؟
#اخلاق_مهدوی ١٢
✅ منجی مدیا
🆔 @monjimedia_ir
⭕️ جنبندهی زمین
🔹 یکی دیگر از آیات مهم در مبحث رجعت، آیه ٨٢ سورهی نمل است: «وَ إِذا وَقَعَ الْقَوْلُ عَلَيْهِمْ أَخْرَجْنا لَهُمْ دابَّةً مِنَ الاْءَرْضِ تُكَلِّمُهُمْ أَنَّ النّاسَ كانُوا بِآياتِنا لا يُوقِنُونَ»
🔸 مرحوم قمی در تفسير خود نقل نموده که رسول اکرم، «دابّة الأرض» در این آیه را مخصوص امیرالمومنین دانسته و سپس فرمودند: «يا على، هنگامى كه آخرالزمان فرا میرسد، خداوند تو را در بهترين صورت از قبر خارج میكند و در دست تو وسیله ای (عصای موسی) است كه با آن به پيشانى مردم نشانهی ايمان و كفر را نقش خواهى نمود.»
📚 حکومتهای جهانی قبل از قیامت، ص ٢۵
#رجعت ١٢
✅ منجی مدیا
🆔 @monjimedia_ir
سبک زندگی شاد_۳۸.mp3
9.91M
♂خودت زمینه سازِ شادی هات باش،
نه اینکه در انتظارِ شادی بشینی!
حالِ هر یه نفر رو، که خوب کنی؛
حالِ خودت بهتر و بهتر میشه!
آب دادن به گُل، غذا دادن به حیوان،
گره گشایی از یک انسان،
رفعِ اضطراب از روحِ کسی و .....🍃🌸
👤 #استاد_شجاعی
#⃣ #سبک_زندگی_شاد 38
✅ منجی مدیا
🆔 @monjimedia_ir