امتحانات سنگین تریم در پیش هست..هم بصیرت و روشنگری هم آماده سازی برای سربازی امام زمان...
سیاست +دین....دین ما سیاست ماست
هردو درکنار هم ...
4.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 میگن چرا از ۱۴۰۰ سال پیش تا حالا هرسال برای حسین(ع) عزاداری میکنید؟
جواب رو حضرت جبرائیل به فاطمهالزهرا(س) داده..💔💔😭😭😭😭😭😭😭
3.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺علت بالا و پایین شدن قیمت دلار رو قبلا اقتصاددان باسواد اصلاح طلبان توضیح داده
دلار در دولت روحانی از ۳۰۰۰ به ۳۳۰۰۰ رسید یعنی بیش از ۱۰ برابر شد اینا زبون دنیا بلد بودن که هسته ای هم تعطیل کردن به دشمن باج دادن دلار ۱۰ برابر شد 😕
564.8K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️کاخ ریاست جمهوری سوئد سوخت!!!
همون کشوری که اجازه داده بود قرآن کریم را بسوزانند!!!
ومکروا ومکرالله ...
👤 توییت استاد رائفی پور
✍ سال گذشته سیده شهلا در آذربایجان امنیت جانی خودش و فرزندانش را در مقابل رژیم صهیونیستی علیاف با نصب پرچم مقدس امام حسین علیهالسلام سر در خانهاش به خطر انداخت، بیمعرفتی است ما در اوج امنیت، بیتفاوت باشیم.
خصوصا که عدهای امسال بنا را بر مقابله با شعائر گذاشتهاند.
هر_خانه_یک_پرچم
✅ از بالکن و یا از پنجره خانه هایمان پرچم آویزان کنیم.👌
محرم
🔴 عبدالله، آخرین حاکم مقتدر حکومت بنی عباس ثانی
🌕 ابو بصیر از امام صادق علیه السلام چنین نقل میکند: هر كس مرگ عبدالله را براى من ضمانت كند من هم آمدن قائم عجل الله فرجه را براى او ضمانت میکنم. -يعنى اين دو حادثه ملازم همديگرند- بعد از آنكه عبدالله مُرد دیگر مردم بر سر كسى اجتماع نمیكنند و این امر (ظهور دولت حق)ان شاءالله به صاحب شما منتهى میگردد و بعد از آن (مرگ عبدالله) سلطنت سالها از بین میرود و به سلطنتهاى ماهيانه و چندروزه تبدیل میشود؛ عرض كردم: آیا این دوران طول میكشد؟ فرمودند: هرگز!
📗الغيبة(للطوسی)، ج ۱، ص۴۴۷
➖یعنی همان اجماعی که بر سر آخرین حاکم مقتدر بنی عباس یعنی عبدالله بوده و سالها حکومت میکرده، بر سر جانشین و یا جانشینان بعدی او نخواهد بود و اختلاف آشکار خواهد شد.
➖بعد از مرگ عبدالله حکومتهای چند ماه و چند روزه تشکیل خواهد شد که کنایه از عدم اقتدار و تزلزل قدرتشان میباشد.
لطفا دوستان خود را دعوت کنید
https://eitaa.com/montaaz
سلام
ببخشید به شخصی که معتقده جمهوری اسلامی بنی عباس دوم هست چگونه میشه پاسخ داد؟
سلام و رحمت الله
روایاتی که بر اساس آن انطباق میدهند اکثراً مخدوش است.
برخی افراد تمام تلاششان را میکنند که اولاً دین را بکوبند،بعدش شیعه را بکوبند و رهبری را تخریب کنند و در نهایت اگه دیدن نمیشود! با جعل احادیث و برداشتِ به مطلوب بنی عباس ثانی را بچسبانند به جمهوری اسلامی !!!
اما دلایل رد این ادعای اونها:
1-هیچ حدیثی نیست که بگوید (بنی العباس ثانی)، در (ایران) خواهد بود.
2-(حکومت بنی العباس)، حکومت غیرشیعی بود؛ در حالی که حکومت جمهوری اسلامی ایران، حکومت شیعی است.
3-(بنی العباس)، دشمن اهل بیت(ع) بودند، در حالی که حکومت جمهوری اسلامی، مدافع اهل بیت(ع) است.
4-(بنی العباس)، قبر امام حسین(ع) را تخریب کردند، در حالی که جمهوری اسلامی ایران، از یک طرف آباد کنندهی قبور اهل بیت(ع) است و از طرف دیگر جلوی داعشیان را که میخواستند قبور اهل بیت(ع) را تخریب کنند، گرفتند.
5-لباس رسمی و پرچم بنی العباس، لباس سیاه بود، مثل لباس داعش، در حالی که نه لباس مقامات جمهوری اسلامی لباس سیاه است، نه پرچمش.
#پاسخ۲
♦️اگه فرض بر صحت سند روایات حکومت بنی عباس در آخر الزمان هم بگیریم:
💠حکومت بنی عباس منفور ائمه بوده.
حال میخواهیم ببینیم انقلاب اسلامی شبیه بنی عباس بوده یا نه:
🔆اول:نام بنی عباس و اینکه فرزندان عباس عموی پیامبر بوده اند.
👈این فرض در حکومت اسلامی با رهبری دو تن از سادات که نسلشون به ائمه میرسه نه به عباس، منتفیه.
🔆دوم:حکومت غیر مشروع و بدون اذن ولی خدا و طاغوتی بودن:
👈این فرض هم متاسفانه در مورد حکومت اسلامی ایران هم راه به جایی نمیبرد.
🔷چون اساس حکومت اسلامی ایران هم از مقبولیت برخورداره و هم از مشروعیت.
1️⃣مقبولیت:رای اکثریت مردم
2️⃣مشروعیت:در راس این حکومت، ولی فقیه قرار داره که مشروعیت ولی فقیه هم کاملا مشخصه.
♦️پس اولا حکومت بنی العباس هیچ شباهتی به انقلاب اسلامی ما نداره.
♦️ثانیا : تطبیق به هیچ عنوان جایز نیست و نمیتوان با قاطعیت گفت منظور از موارد روایات دقیقا، این مورد هست یا موارد دیگر.
♦️ثالثا : ممکن است بازماندگانی از نسل بنی العباس باشند که در آینده حکومتی تشکیل بدهند.
🔷🔷نتیجه اینکه:
تطبیق جمهوری اسلامی بر اساس حدس و گمان با روایات به هیچ وجه درست نیست.
لطفا دوستان خود را دعوت کنید
https://eitaa.com/montaaz
🔴 مکان دقیق شهادت نفس زکیّه
⭕️ دربارهٔ مکان شهادت نفس زکیّه دو دسته روایت داریم:
یک: احادیثی که مکان کشته شدن وی را شهر مکّه میدانند؛
دو: روایات دیگری که محل کشته شدن او را میان رکن و مقام معرفی نمودهاند.
✅ البته باید توجه داشت که بین این دو دسته روایات هیچ گونه تعارضی وجود ندارد؛ چرا که دستهٔ اول تنها به شهری اشاره دارد که نفس زکیّه در آن به شهادت میرسد؛ و دستهٔ دوم مکان دقیق کشته شدن وی را مشخص میکند.
⭕️ بنابر روایات دسته اول، مکان شهادت نفس زکیه مکّه میباشد:
🌕 امیر المومنین علیه السلام فرمودند:
آیا شما را از زمان پایان یافتن سلطنت بنیفلان(بنی عباس) خبر ندهم؟ گفتیم آری! ای امیرالمؤمنین! حضرت فرمودند: هنگام کشته شدن شخصی بیگناه که ریختن خونش حرام است؛ در روزی که قتل حرام است(یعنی ماه ذیالحجّه که جنگ و کشتار در آن حرام است) و در شهری که ریختن خون در آن حرام است(یعنی مکّه مکرمه که همه در آنجا در امان هستند و جنگ و قتال در آن حرام است) از خاندان قریش. قسم به آن خدا که دانه را شکافت و انسان را آفرید پس از آن بیش از پانزده شب حکومتشان طول نخواهد کشید.
أَ لاَ أُخْبِرُكُمْ بِآخِرِ مُلْكِ بَنِي فُلاَنٍ قُلْنَا بَلَى يَا أَمِيرَ اَلْمُؤْمِنِينَ قَالَ قَتْلُ نَفْسٍ حَرَامٍ فِي يَوْمٍ حَرَامٍ فِي بَلَدٍ حَرَامٍ عَنْ قَوْمٍ مِنْ قُرَيْشٍ وَ اَلَّذِي فَلَقَ اَلْحَبَّةَ وَ بَرَأَ اَلنَّسَمَةَ مَا لَهُمْ مُلْكٌ بَعْدَهُ غَيْرُ خَمْسَ عَشْرَةَ لَيْلَةً قُلْنَا هَلْ قَبْلَ هَذَا أَوْ بَعْدَهُ مِنْ شَيْءٍ فَقَالَ صَيْحَةٌ فِي شَهْرِ رَمَضَانَ تُفْزِعُ اَلْيَقْظَانَ وَ تُوقِظُ اَلنَّائِمَ وَ تُخْرِجُ اَلْفَتَاةَ مِنْ خِدْرِهَا.
📗الغيبة(للنعمانی)، ب ۱۴، ح ۱۷
🌕 از عمار نیز چنین روایت شده است:
فَعِنْدَ ذَلِكَ تُقْتَلُ اَلنَّفْسُ اَلزَّكِيَّةُ وَ أَخُوهُ بِمَكَّةَ ضَيْعَةً.
... در این هنگام نفس زکیّه و برادرش در مکّه کشته میشوند.
📗الغيبة(للطوسی)، ص ۴۶۳
🔴 بر طبق روایات دستهٔ دوم، محل شهادت نفس زکیّه در کنار کعبه است:
🌕 امام باقر علیه السلام در بیان نشانه های ظهور امام مهدی علیه السلام فرمودند: وقتی که سفیانی از شام و یمانی از یمن قیام کنند و فرو رفتن سرزمین بیداء رخ دهد و جوانی از خاندان پیامبر صلّی ﷲ علیه و آله که نامش محمد بن حسن نفس زکیّه است، در بین رکن و مقام کشته شود... در این هنگام قائم ما عجل ﷲ فرجه، قیام خواهد کرد.
... وَ خُرُوجُ اَلسُّفْيَانِيِّ مِنَ اَلشَّامِ وَ اَلْيَمَانِيِّ مِنَ اَلْيَمَنِ وَ خَسْفٌ بِالْبَيْدَاءِ وَ قَتْلُ غُلاَمٍ مِنْ آلِ مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ بَيْنَ اَلرُّكْنِ وَ اَلْمَقَامِ اِسْمُهُ مُحَمَّدُ بْنُ اَلْحَسَنِ اَلنَّفْسُ اَلزَّكِيَّةُ... فَعِنْدَ ذَلِكَ خُرُوجُ قَائِمِنَا.
📗کمال الدين، ج ۱، ص ۳۳۰
🌕 امام باقر علیه السلام در روایت دیگری فرموند: امام مهدی علیه السلام مردی از یارانش را فرا میخواند و میفرماید: به سوی اهل مکّه برو و به آنان بگو: ای مردم مکّه! من فرستادهٔ فلانی(امام مهدی) هستم؛ و پیام او چنین است: ما خاندان رحمت و جایگاه رسالت و خلافت هستیم...»؛ وقتی سخن این جوان تمام میشود، به او هجوم میآورند و او را در میان رکن و مقام سَر میبُرند؛ و او همان نفس زکیّه است.
فَيَدْعُو رَجُلاً مِنْ أَصْحَابِهِ فَيَقُولُ لَهُ اِمْضِ إِلَى أَهْلِ مَكَّةَ فَقُلْ يَا أَهْلَ مَكَّةَ أَنَا رَسُولُ فُلاَنٍ إِلَيْكُمْ وَ هُوَ يَقُولُ لَكُمْ إِنَّا أَهْلُ بَيْتِ اَلرَّحْمَةِ وَ مَعْدِنُ اَلرِّسَالَةِ وَ اَلْخِلاَفَةِ... فَإِذَا تَكَلَّمَ هَذَا اَلْفَتَى بِهَذَا اَلْكَلاَمِ أَتَوْا إِلَيْهِ فَذَبَحُوهُ بَيْنَ اَلرُّكْنِ وَ اَلْمَقَامِ وَ هِيَ اَلنَّفْسُ اَلزَّكِيَّةُ
📗سرور أهل الإيمان، ج ۱، ص ۹۳
🌕 امیرالمؤمنین علی علیه السلام در بیان نشانههای ظهور فرمودند:
وَ لِذَلِكَ آيَاتٌ وَ عَلاَمَاتٌ... وَ اَلْمَذْبُوحُ بَيْنَ اَلرُّكْنِ وَ اَلْمَقَامِ..
برای این واقعه(قیام امام مهدی عجّل ﷲ فرجه) نشانهها و علائمی است... کشته شدن کسی که بین رکن و مقام سَر بُریده میشود..
✅ در این روایت نام نفس زکیّه نیامده؛ اما با توجه به مجموع احادیث در زمینه علائم ظهور، تنها کسی که بین رکن و مقام کشته میشود نفس زکیّه است.
📗مختصر البصائر، ج ۱، ص ۴۶۳
🌕 سلمان محمدی در سخنانی از امام صادق علیه السلام، حوادث آینده را چنین پیشگویی نموده است:
من شما را از کشته شدن نفس پاک و بیگناه و ریخته شدن خون او در میان رکن و مقام خبر میدهم؛ او که مانند قوچ سَرَش بُریده میشود.
أَمَا إِنِّي سَأُحَدِّثُكُمْ بِالنَّفْسِ اَلطَّيِّبَةِ اَلزَّكِيَّةِ وَ تَضْرِيحِ دَمِهِ بَيْنَ اَلرُّكْنِ وَ اَلْمَقَامِ اَلْمَذْبُوحِ كَذَبْحِ اَلْكَبْشِ.
📗رجال الکشی، ج ۱، ص ۲۰
ظهور بسیار نزدیک است
اللهم عجل لولیک الفرج
🔴 نابودی حکومت بنیعباس، ۱۵ روز بعد از شهادت نفس زکیّه
🌕 عبایه بن ربعى اسدىّ گويد: خدمت امیر المومنین علی علیه السلام رسیدم و ایشان فرمودند:... آیا شما را از زمان به پایان رسیدن سلطنت بنیفلان(بنی عباس) خبر ندهم؟ گفتیم: آری ای امیر المومنین! حضرت فرمودند: کشته شدن شخصی بیگناه از قوم قریش(یعنی سادات بنی هاشم)، که ریختن خونش حرام است؛ در روزی که قتل حرام است(یعنی ماه ذیالحجّه که جنگ و قتال در آن حرام است)؛ و در شهری که ریختن خون در آن حرام است(یعنی مکّه مکرمه که همه در آنجا در امنیت هستند و جنگ و کشتار در آن حرام است).
🌕 سوگند به كسى كه دانه را شكافت و انسان را آفرید پس از آن، بیش از پانزده شب حکومتشان طول نخواهد کشید! پرسیدیم: آیا قبل یا بعد از این واقعه، رویداد دیگری نیز هست؟ فرمودند: صيحهاى است در ماه رمضان كه بيدار را به وحشت اندازد و خفته را بيدار كند و دوشيزگان را از پس پرده خويش بيرون كشد.
✅ توضیح: در این روایت، تصریحی به نام نفس زکیّه نشده؛ اما با توجه به قرائن متعدد و موجود در خبر، میتوان این روایت را بر نفس زکیّه تطبیق داد.
⭕️ قرائن عبارتند از:
➖ «نفسی که ریختن خونش حرام است...»: نفس حرام به معنای کسی است که کشتن او به دلیل بیگناهی و پاکیاش ممنوع است؛ و نفس زکیّه نیز به معنای شخصیت پاک و بیگناه است که مظلومانه کشته میشود؛
➖ کشته شدن این شخصیت در ایّام حرام خواهد بود؛ چنانچه کشته شدن نفس زکیّه، پانزده روز قبل از قیام امام، در ماه ذی الحجّه الحرام اتفاق خواهد افتاد؛
➖ شخص مورد نظر در روایت فوق، در سرزمین حرام کشته خواهد شد؛ همانطور که نفس زکیّه در مکّه به قتل خواهد رسید: «فذبحوه بین الرکن و المقام و هی النفس الزکیّه..»
➖ شخص یاد شده در این روایت از خاندان قریش است؛ چنانچه نفس زکیّه نیز از خاندان پیامبر اکرم صلی ﷲ علیه و آله است: و قتل غلام من آل محمد بین الرکن و المقام اسمه محمد بن الحسن النفس الزکیّه. و از نسل امام حسین علیه السلام میباشد: و النفس الزکیّه من ولد الحسین.
➖ کشته شدن این شخصیت با ریشه کن شدن حکومت ظالم بنی عباس و مسبّبین قتل او، پانزده شب بیشتر فاصله نخواهد داشت؛ همانگونه که بر اساس روایات، بین قتل نفس زکیّه و قیام امام زمان علیه السلام و نابودی ظالمین نیز همین فاصله وجود دارد: ليس بين قيام قائم آل محمد و بين قتل النفس الزكيّه إلا خمس عشره ليله.
عَنْ عَبَايَةَ بْنِ رِبْعِيٍّ اَلْأَسَدِيِّ قَالَ: دَخَلْتُ عَلَى أَمِيرِ اَلْمُؤْمِنِينَ عَلِيٍّ عَلَيْهِ السَّلاَمُ... فَقَالَ... أَ لاَ أُخْبِرُكُمْ بِآخِرِ مُلْكِ بَنِي فُلاَنٍ قُلْنَا بَلَى يَا أَمِيرَ اَلْمُؤْمِنِينَ قَالَ قَتْلُ نَفْسٍ حَرَامٍ فِي يَوْمٍ حَرَامٍ فِي بَلَدٍ حَرَامٍ عَنْ قَوْمٍ مِنْ قُرَيْشٍ وَ اَلَّذِي فَلَقَ اَلْحَبَّةَ وَ بَرَأَ اَلنَّسَمَةَ مَا لَهُمْ مُلْكٌ بَعْدَهُ غَيْرُ خَمْسَ عَشْرَةَ لَيْلَةً قُلْنَا هَلْ قَبْلَ هَذَا أَوْ بَعْدَهُ مِنْ شَيْءٍ فَقَالَ صَيْحَةٌ فِي شَهْرِ رَمَضَانَ تُفْزِعُ اَلْيَقْظَانَ وَ تُوقِظُ اَلنَّائِمَ وَ تُخْرِجُ اَلْفَتَاةَ مِنْ خِدْرِهَا.
📗الغيبة(للنعمانی)، ب ۱۴، ح ۱۷
📗تفسير البرهان، ج ۴، ص ۲۲۷
لطفا دوستان خود را دعوت کنید
https://eitaa.com/montaaz