هدایت شده از برنامه تلویزیونی سمت خدا
✨ توصیه استاد میرباقری در شبهای ماه مبارک رمضان
💠 @samtekhoda3
👇👇👇
♨️سوال:
🔰چرا دینداران که معتقدند همه امور دست خداست بوقت بیماری سراغ بهترین پزشکان می روند؟؟
✍️پاسخ:
✅عوام اگر پای منبر علما، دین شان را آموخته باشند، حتما بارها این جمله را شنیده اند که : از تو حرکت، از خدا برکت.
در نگاه صحیح دینی که عالمان دینی به مردم آموزش می دهند، این نکته مورد تاکید قرار می گیرد که، خدای متعال عالم را از طریق اسباب اداره می کند. و هیچ مطلبی دال بر تشویق به بی توجهی به اسباب و علل مادی وجود ندارد. حتی خود ائمه نیز برای درمان به طبیب مراجعه می کردند، اگر چه طبیب مسلمان نیز نبود. قرآن شریف نیز آنجا که سخن از توکل می گوید، می فرماید:
فَإِذَا عَزَمْتَ فَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ ۚ إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الْمُتَوَكِّلِينَ (۱۶۰ آل عمران) و آنگاه که تصمیم گرفتی بر خدا توکل کن، زیرا که خداوند توکل کنندگان را دوست می دارد.
یعنی توکل پس از عزم و اراده برای انجام کار است. آنچه افراد ناآشنا با معارف دینی، در آن دچار خطا می شوند، این است که تصور می کنند، اعتقاد به عالم غیب و اسباب معنوی، با توجه به اسباب مادی متعارض است.
حال آنکه در منظر مومنان باید دو چشم برای عالم غیب و شهود داشت. و توجه صرف به یک عالم، نوعی لوچی و احولی است. از همین رو مومن در فعالیت عادی و روزمره از جهت ظاهری با کفار، فرقی ندارد. مومنان نیز به کسب و کار می پردازند. بیمار می شوند و به طبیب مراجعه می کنند و ...
فرق مومن و کافر در اینجاست که مومن علاوه بر بهره گیری از اسباب مادی، به اسباب معنوی نیز توجه دارد. از همین رو جایی که بنابر محاسبه اسباب عادی، امیدی باقی نمی ماند، مومن همچنان امیدوار است. چون او عوامل دیگری را هم می شناسد که ممکن است تاثیر عوامل مادی را به هم بریزد. کما اینکه اگر بنابر محاسبه اسباب مادی، همه چیز رو به راه باشد، او باز محاسبه عوامل دیگری را می کند. از همین رو توکل می نماید.
چرا که تعارض اسباب بسیار است. و چه بسا پنبه ای که با اندک شعله ای باید مشتعل شود، به دلیل خیسی آتش نگیرد. تفاوت نگاه مومن و کافر در اینجا معلوم می شود که کافر دائم به شانس و تصادف و ... پناه می برد و جهل خود برای شناخت عوامل هستی را درمان نمی کند. اما مومن با دو چشم بینا، می فهمد آنچه شانس و تصادف نامیده اند، همه معلول نظامی دقیق و متقن است و امر بی حساب و کتاب نداریم.
در کنار شناخت فرق مومن و کافر، به بطلان تصور مطرح شده نیز می رسیم که بین عالمان دینی و مردم مقلد نیز تفاوتی وجود ندارد. هر دو هم به اسباب عادی و طبابت معتقدند و هم به شفاء دهنده واقعی توجه دارد. ولی افراد بهانه جو و شبهه پراکن، به خاطر شراکت با شیطان، هر کدام از عالم و مقلد را با یک چشم می بینند. عالم را به گونه ای می بینند که توسل و دعایش را انکار کنند. و مقلد را به گونه ای می بینند که رجوع به طبیب او را انکار کنند.
گویی لوچی و احولی سرنوشت محتوم و همه جایی کفاری است که شیطان را بر خود سوار کرده اند.
🌎 مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
🔹 @pasokhgoo1 👈
#اعتقادی
هدایت شده از دلنوشته های یک طلبه
http://shabestan.ir/mobile/detail/news/792273
#مصاحبه با شبستان پیرامون پختن نذری برای سگ ها
هدایت شده از دلنوشته های یک طلبه
▪️السلام علیک یا امیرالمومنین▪️
🔸چهارمین سال برگزاری مراسم🔸
🔸🔸 #احیای_مجازی🔸🔸
🔹 زمان: لیالی پر فیض قدر
از ساعت ۲۴ لغایت ۳ بامداد
✔️ برنامه ها: قرائت قرآن، تسبیح و توبه دسته جمعی، سخنرانی کوتاه، روضه خوانی، فرازهایی از ادعیه وارد شده، مراسم تکریم و توسل به مقام منیع قرآن
👈 توجه: اولویت با شرکت در محافل و مساجد محله است و این مراسم مجازی برای کسانی است که توفیق و یا توانایی شرکت در جایی ندارند. مخصوصا بیماران و زندانیان و دورافتادگان از مساجد و محافل و شاغلین و شیف شب ها و افرادی که اجازه خروج از خانه ندارند و ...
🌺 منتظر قدوم شما و پذیرای دل های شکسته و چشمان پر اشک و اذهان تشنه و لبهای دعاگوی شما عزیزانم هستم. 🌺
#حدادپور_جهرمی
#دلنوشته_های_یک_طلبه
▪️▪️▪️🌷🌷▪️▪️▪️
@mohamadrezahadadpour
🔴🔴🔴 جزئیات برنامه های امامزاده عبداله و آمنه خاتون اراک در شب های قدر
🔵http://t.me/joinchat/A5CuQzwF6oERtKKiZMzFyw
🏞 #عکس_نوشته
📝 خلاصه ی جلسه هفدهم موضوع #شرح_دعای_افتتاح استاد #پناهیان
📌 در #دعای_افتتاح به این موضوع پرداخته میشود که دین برای آباد کردن دنیا و بهره مندی انسان است.
🔖 ویژه ماه #رمضان
✅ واحد مهدویت مصاف👇
@Mahdiaran
هدایت شده از برنامه تلویزیونی سمت خدا
🔸 حضرت امام علی (علیه السلام) فرمودند :
🔹 فاطمه (سلام الله علیها) نمیگذاشت کسی از اهل خانه در شبهای قدر به خواب رود به آنان غذای کم میداد و از روز قبل برای احیای شب قدر آماده میشد و میفرمود : محروم کسی است که از برکات این شب محروم باشد.
📚 دعائم الاسلام ، ج۱ ، ص۲۸۲
➡️ @samtekhoda3
#شب_قدر
🌺آیت الله جوادی آملی :
🔹اگر قرآن به سر می گذاریم، هدف تنها این نباشد که خدا گناهان ما را بیامرزد، ما را به جهنم نبرد، ما را به بهشت ببرد. اینها ریخت و پاش سفره شب قدر است.
🔹وقتی یک دوستی سفره ای پهن می کند، مائده الهی و مَأدبة الهی می چیند، مهمان های خود را به بهترین وجه پذیرایی می کند. وقتی مهمان ها برخاستند، سفره برچیده می شود، آن ریزه های سفره را می ریزند؛ مرغ ها آن ریزه های سفره را می چینند.
🔹ریزه سفره شب قدر این است که کسی نسوزد، به جهنم نرود. اینها شب قدر نیست. شب قدر آن است که انسان طیّار گونه دست هزارها نفر را بگیرد و به بهشت ببرد.
🔹 در دنیا رفتار او، گفتار او، سیرت او، سریرت او، سنّت او آموزنده باشد. هزارها نفر را زنده کند و در آخرت هم هزارها نفر را به همراه خود به بهشت ببرد.
🔹 اگر ما بتوانیم در کنار سفره الهی و دولت قرآن بنشینیم، چرا در ته صفوف و صَفُّ النِعال قرار بگیریم به دنبال آن ریزه های سفره تکان ها باشیم که از سفره تکانده شده چیزی به ما برسد؟!
#اللهم_عجل_لوليڪ_الفرج🌺🍃