🟡 دستور العملی برای برطرف شدن ناراحتی ها و گرفتاریها
✨روایت عجیبی است كه در آن، امیرالمؤمنین (علیه السلام) فرمودند:
🔸 اگر از امری می ترسی و ناراحتی، #صد_آیه از #هر_جای قرآن کریم را #دنبال_هم بخوان.
🔸 بعد از اینکه صد آيه را خواندی، بعد #سه بار این ذکر را بگو:
«#اللهمَّ_اكْشِفْ_عَنَّي_البَلاء»؛
گرفتاری از تو بر طرف می شود.
📚 كافي، ج ۲، ص ۶۲۱
#سلام_امام_زمانم
📖 السَّلامُ عَلَیْکَ یا إِمامَ الْإِنْسِ وَالْجانِّ...
🌱سلام بر تو ای مولایی که بر جن و انس امامت میکنی.
سلام بر تو و بر روزی که عالم هستی بر امامت تو گردن می نهد.
📚 صحیفه رضویه، زیارت امام زمان عجّل تعالی فرجه در حرم شریف امام رضا علیه السلام.
چه شود که نازنینا، رُخ خود به ما نمائی
به تبسّمی، نگاهی، گرهی ز دل گشائی
به کدام واژه جویم، صفت لطیف عشقت
که تو پاک تر آز آنی که درون واژه آئی
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
#او_خواهد_آمد
آگاه باشيد! مَثَلِ آل محمّد، چونان ستارگان آسمان است، اگر ستاره ای غروب کند، ستاره ديگری طلوع خواهد کرد (تا ظهور صاحب الزمان(عجل الله تعالی فرجه))، گويا می بينم در پرتو خاندان پيامبر(صلی الله علیه و آله)نعمت های خدا بر شما تمام شده و شما به آنچه آرزو داريد، رسيده ايد.
پ.ن: |•.📗〇⃟🖊.•|
درک دوران ظهور فهم میخواهد و
نهجالبلاغه به ما آن درک و فهم را خواهدداد. برای ظهور منجی نهجالبلاغه بخوانیم
📚نهج البلاغه، خطبه۱٠٠
#امید_غریبان_تنها_کجایی
#پناہ_اهل_زمین_کی_میآیی
السَّلامُ عَلی شَمسِ الظّلام و بَدرِ التَّمام
⚘اَݪٰلّہُـمَّ؏َجِّلݪِوَلیِّڪَالفَرَجـ⚘
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
#ما_نهج_البلاغه_میخوانیم
📤 https://eitaa.com/nahjolbalagheiha
✅خودتان را برای آینده آماده کنید.
✍ #رهبر_انقلاب : عزیزان من! هرچه میتوانید، خودسازی کنید.
🔺 برای شما خودسازی دینی و معنوی، آسانتر از کسانی است که سنّی از آنها گذشته است.
✔️تا آنجا که میتوانید، از گناه دوری کنید و هرچه میتوانید، به کار خیر، به صدق، به صفا، به معنویت، به محبّت، به خیرخواهی، به کمک، به تعاون در امور خیر، به درس خواندن و به تحقیق و مطالعه، اقبال و توجّه کنید و بپردازید - چه دختران، چه پسران - خودتان را برای آیندهی این کشور بسازید.
۱۳۷۷/۱۰/۲۴
✦࿐჻ᭂ❣🌸❣჻ᭂ࿐✦
🟢 آیت الله سید ابوالحسن اصفهانی (ره) به شاگردان خود توصیه می کردند :
🔵 هر صبح که از خانه بیرون می آیید ، یک سلام به حضرت صاحب الامر علیه السلام عرض کرده و یک حاجت بخواهید.
✍ ارتباط معنوی با امام زمان عجّل الله فرجه الشریف بسیار ساده است. البته به شرط آن که از همان ابتدا به دنبال دست یافتن به جایگاههای بسیار بالایی چون تشرف خدمت آن حضرت نباشید، بلکه قدم به قدم و به تدریج این رابطه معنوی را گسترش داده و تعمیق بخشید.
✨نخستین قدمها برای ایجاد ارتباط معنوی با امام عصر(ع) می تواند با انجام یک یا چند مورد از کارهای زیر آغاز شود:
🔹خواندن #دعای_عهد در هر صبحگاه؛
🔹عرض #سلام خدمت آن حضرت در آغاز و پایان هر روز؛
🔹خواندن زیارت #آل_یاسین یا دعای #ندبه در هر روز جمعه؛
🔹دعا برای #سلامتی آن حضرت در مواقعی چون قنوت نماز و تعقیب نمازهای روزانه؛
🔹خواندن نماز امام زمان؛
🔹توسل به آن حضرت در مواقع سختی و مشکلات و...
❌ همانطور که گفته شد لازم نیست همه این کارها را به یکباره و همزمان آغاز کنید، یکی دو مورد از کارهای یاد شده را انتخاب و سعی کنید به طور مرتب و مستمر آن را انجام دهید و به تدریج کارهای دیگر را نیز به برنامه خود اضافه کنید.
✰✨﷽✨✰
┈┉┅❀🌺❀┅┉┈
❈نهجالبلاغه در آینه تصویر❈
💞چون برادرت از تو جدا گردد،
تو پیوند دوستی را برقرار کن.
📚 #نهج_البلاغه نامه ۳۱ (بند۱۵)
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
#ما_نهج_البلاغه_میخوانیم
📤 https://eitaa.com/nahjolbalagheiha
┈┉┅❀🍃🌺🌺🌺🍃❀┅┉┈
💬 #یادداشت_هفته | از اشغال تا اضمحلال، ماجرای یک اشغال
👈🏻 نگاهی به سرگذشت تاریخی و فرجام جنایت و اشغال فلسطین توسط صهیونیستها به مناسبت سالگرد" یوم النکبه"
🔹 در بحبوحه جنگ جهانی اول، دو کشور بریتانیا و فرانسه تصمیم گرفتند، طی قراردادی محرمانه به نام "سایکس- پیکو" امپراطوری بزرگ و پهناور عثمانی را تجزیه و آن را به کشورهای کوچک تقسیم و سرپرستی و قیمومیت این کشورهای تازه تقسیم شده را به عهده بگیرند. هدف از این اقدام کاهش قدرت عثمانی و احاطه و تسلط گسترده بر کشورهای منطقه غرب آسیا به عنوان یکی از راهبردیترین مناطق دنیا بود. از همین رو بر اساس توطئهای از پیش طراحی شده، دو کشور سوریه و لبنان در حوزه مستعمره ی فرانسه و عراق و اردن و فلسطین در حوزه مستعمره ی بریتانیا قرار گرفتند. این خطکشی، آغازی شد بر اقدام دولت بریتانیا برای مهاجرت هدایت شده یهودیان به این سرزمین و تأسیس رژیم منحوس صهیونیستی آن هم دقیقاً در قلب کشور فلسطین. تلاش انگلیس برای فراهم کردن مقدمات تأسیس این رژیم، سرانجام در ۲۹ نوامبر ۱۹۴۷ به نتیجه رسید و در آن روز سیاه، با صحنهگردانی قدرتهای استعماری، بخش زیادی از خاک فلسطین به اشغالگران صهیونیست تقدیم شد و اینگونه رژیمی نامشروع و جعلی پایهگذاری شد. کشورهای استعمارگر و سلطهطلب که سالها با غارت منابع و سرمایههای عظیم کشورهای دیگر، ثروت کلانی به دست آورده بودند با تمرکز بر روی منطقه غرب آسیا و تأسیس یک رژیم جعلی و نامشروع تلاش کردند علاوه بر ناامنی در کشورهای همسایه و ایجاد نزاع و جنگ و درگیری بین آنها منابع ارزشمند و ذخایر عظیم نفتی و گازی این منطقه را به غارت ببرند.
🔻 «یوم النکبه» تصویری از بی عدالتی و ظلم بزرگ انسانی
🔹 چندماه بعد از این اتفاق، اعضای احزاب و گروههای مختلف صهیونیستی در بیتالمقدس گردهم آمدند و بیانیه سرتاپاجعلی و دروغین استقلال رژیم صهیونیستی را قرائت کردند. روز ۱۵ می ۱۹۴۸ رژیم صهیونیستی، سرزمین فلسطین را اشغال و موجودیت نامشروع خود را اعلام کرد. اشغالی که در پی آن بیش از ۸۰۰ هزار فلسطینی آواره و بیخانمان شدند. این روز که به نام «یوم النکبة» نامگذاری شده، روایت یک بیعدالتی و ظلم بزرگ انسانی است. از آن روز به بعد ارتش رژیم غاصب صهیونیستی، تمام توان خود را برای یک نسلکشی وحشیانه در سرزمینهای اشغالی به کار گرفت که در پی آن جمعیت زیادی از فلسطینیان، متحیر از این همه وحشیگری صهیونیست ها ناچار به ترک سرزمین پدری و اجدادی خود شده و به کشورهای دیگر پناه بردند. قتل عام فجیع مردان، زنان، کودکان فلسطینی و از بین بردن زندگی و امنیت مردم سرزمین فلسطین، باعث شد بیش از سه چهارم خاک کشور مظلوم فلسطین به اشغال یهودیان صهیونیست درآمده و تنها کرانه باختری و نوار غزه در دست فلسطینیها باقی بماند. در جریان این درگیریها در سال ۱۹۴۸، بیش از ۵۳۰ شهر و روستا در فلسطین با خاک یکسان و ۱۵ هزار فلسطینی شهید شدند و صدها فلسطینی به صورت دستهجمعی اعدام و قریب ۱۸ هزار نفر اقدام به مهاجرت کردند.
🔻 آیا این پایان داستان ملت فلسطین بود؟
🔹 ملت فلسطین بعد از این هجمههای سنگین، آرام آرام به بازسازی خود روی آورد. فلسطینیان به خوبی فهمیده بودند که برای بازپسگیری وطن و کسب عزت و هویت خویش، هیچ چارهای جز ایستادگی و مقاومت ندارند، پس شروع به تشکیل هستههای مقاومت کرده و مبارزه علیه رژیم اشغالگر صهیونیست را آغاز کردند. اولین جرقه ی جدی این رویکرد در سال ۱۹۸۷ و تحت عنوان انتفاضه اول یا انتفاضه ی سنگ آغاز شد، مبارزه و مقاومتی که تا سال ۱۹۹۳ یعنی ۶ سال ادامه پیدا کرد. هفت سال بعد، انتفاضه دوم در ۲۸ سپتامبر سال ۲۰۰۰ و در پی ورود «آریل شارون» نخستوزیر وقت رژیم اشغالگر قدس و تعدادی از نظامیان ارتش صهیونیستی به مسجد الاقصی آغاز شد؛ در واقع گشتزنی شارون و نظامیان صهیونیست در صحنهای قبله اول مسلمین منجر به تحریک احساسات و شعلهور شدن خشم فلسطینیان شد. این درگیریها در یک نقطه متوقف نماند و خیلی زود به شهرهای دیگر نوار غزه و کرانه باختری کشیده شد و فصل خونبار دیگری را در تاریخ کشور فلسطین رقم زد و طی آن بیش از ۴۴۱۲ فلسطینی اعم از پیر و جوان و کودک و زن به شهادت رسیدند و حدود ۴۸ هزار نفر نیز دچار مجروحیت شدند.
🔻 رویش جوانههای مقاومت اسلامی
🔹 اما ماجرا تازه آغاز شده بود و این درگیری ها باعث شده بود تا خون تازهای به ریشههای شجره طیبه جریان مقاومت تزریق شده و جوانان فلسطینی با انگیزه و امید بیشتری به مبارزه با صهیونیستهای اشغالگر بپردازند. جنگ ۲۲ روزه در سال ۲۰۰۸ موسوم به جنگ غزه، جنگ ۸ روزه در سال ۲۰۱۲، جنگ ۵۱ روزه در سال ۲۰۱۴ و جنگ ۱۱ روزه سیف القدس در سال ۲۰۲۱ از نبردهایی بودند که اگر چه رژیم صهیونیستی در آنها با توان خود کوشید تا جریان مقاومت را برای همیشه منکوب کند
🔍 ادامه👇
🔍 ادامه #یادداشت_هفته
🔹 ولی در هر کدام از این جنگها از راههای گوناگون، توسط گروههای مقاومت غافلگیر و ضربات سنگینی را متحمل شد و شکست خورد و آن هیمنه پوشالیای که ارتش اشغالگر برای خود ساخته بود فرو ریخت. با حمایت قاطع و صریح جمهوری اسلامی و مجاهدت نیروهای فداکار، جریان مقاومت در فلسطین و لبنان روز به روز تقویت و از دل تهدیدها، فرصتهای فراوانی خلق شد. موشک بهجای سنگ در دست مجاهدان انقلابی جریان مقاومت قرار گرفت و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داد؛ نیروهای مقاومت با موشکهای فجر ۵ در جنگ غزه، با مورد اصابت قرار دادن بالگردها و هواپیماها با موشکهای ضدهوایی، بمباران تلآویو زیر چتر سامانه پدافندی موسوم به گنبد آهنین و هدف قراردادن ناوچه جنگی در دریای مدیترانه توسط نیروهای حزب الله و... معادلات و محاسبات سردمداران رژیم صهیونیستی و البته حامیان آمریکایی و غربی آنها را برهم زدند.
🔹 امروز قدرت رژیم صهیونیستی به شدت رو به افول و نشانههای تزلزل و ضعف این رژیم هویدا شده است. «رژیم صهیونیستی در عمر هفتادوپنجسالهی خودش هرگز گرفتاریهای هولناکی مثل امروز نداشته. اوّلاً «تزلزل سیاسی»؛ در چهار سال، چهار نخستوزیر عوض کردند... دوقطبی شدیدی در سرتاسر رژیم جعلی وجود دارد... این تظاهراتِ صدهزار نفری و دویستهزار نفری و بیشتر در تلآویو و در شهرهای مختلف دیگر، نشانهی این است... اعلام شده که بزودی تعداد کسانی که از اسرائیل دارند خارج میشوند، یهودیهایی که خارج میشوند، به دو میلیون [نفر] میرسد. این را اعلان کردند.» ۱۴۰۲/۱/۱۵ از سوی دیگر، توان و قدرت جریان مقاومت روز به روز در حال افزایش بوده و باعث پدید آمدن آمدن یک نیروی بازدارنده قوی در سطح منطقه شده است. همه این عوامل رژیم صهیونیستی را ضعیفتر از همیشه ساخته است. «امروز بحمداللّه شاهدِ افولِ تدریجیِ رژیمِ غاصب هستیم. این را همه دارند میبینند در دنیا. رژیم غاصب در حال افول تدریجی است، سرعتش هم روزبهروز بیشتر میشود. سالها است، چند سال است شروع شده این افول امّا اخیراً سرعتش بیشتر شده. این خیلی فرصت بزرگی است.»۱۴۰۲/۲/۲
🔹 در روزهای گذشته، بار دیگر رژیم صهیونیستی در جنایاتی آشکار به غزه حمله کرده و صحنههای تکان دهندهای از کشتار بیرحمانه زنان و کودکان و غیرنظامیان را رقم زده است. اقدامی که نشان از اشتباه محاسباتی سردمداران این رژیم داشته و با پاسخ قاطع گروههای فلسطینی مواجه شده است. مقاومت فلسطین در عملیات «ثار الأحرار» با موشکباران مناطق اشغالی، بار دیگر شکست قدرت بازدارندگی رژیم صهیونیستی را آشکار ساخته است. در هم شکسته شدن قدرت و امنیت رژیم صهیونیستی در کنار بحرانهای سیاسی عمیق این رژیم و اعتراضات گسترده درون سرزمینهای اشغالی و تحولات میدانی به نفع جبهه مقاومت، زنگ سقوط و اضمحلال رژیم اسرائیل را به صدا درآورده است. «مقامات خودشان[رژیم صهیونیستی] به طور مرتّب و پیدرپی هشدار میدهند که فروپاشی نزدیک است؛ رئیسجمهورشان میگوید، نخستوزیر سابقشان میگوید، رئیس امنیّت [ملّی]شان میگوید، وزیر دفاعشان [میگوید]؛ همهی آنها میگویند که فروپاشی ما نزدیک است؛ ما به هشتاد سالگی نمیرسیم. ما گفتیم «بیستوپنجسال دیگر را نمیبینید»، خودشان عجله کردند، زودتر میخواهند [از بین بروند]! » ۱۴۰۲/۱/۱۵
🔖 منتشرشده در شماره جدید نشریه خط حزبالله
📚 ما ملتی هستیم که انس تاریخی با کتاب داریم
🔹 رهبر انقلاب: ما به عنوان ملت ایران و به عنوان یک ملت مسلمان، ارتباطمان با کتاب، ارتباط بنیانی و عمیق و کهن است. ما امروز و دیروز با مقولهی کتاب آشنا نشدهایم. در کشور ما، بخصوص بعد از انتشار اسلام، کتابخانههای عظیم، مجموعههای علمی، مکتوبات باارزش، یک سابقهی کهن تاریخ دارد. ما ملتی هستیم که با کتاب خیلی سابقه داریم؛ در طول قرنهای متمادی با کتاب انس داشتهایم. ۹۰/۴/۲۹
🖼 #سخن_نگاشت | #بهار_کتاب
💻 Farsi.Khamenei.ir
❤️ بهار کتاب
✏️ رهبر انقلاب: این ایامی را که نمایشگاه کتاب در تهران برگزار میشود، به نظر بنده باید #بهار_کتاب نامید.
✏️زیرا کتاب حقیقتاً مطرح میشود و گروههای زیادی از مردم - به ویژه جوانان - سراغ کتابفروشها میروند. یعنی کتابفروشها، فروشِ خوبی از این جهت دارند و کتاب هم واقعاً به دست مردم علاقهمند میرسد.
✏️البته سلیقه و توقّع من این است که ما در طول سیصد و شصت یا شصت و پنج روزِ سال، هر روز به قدر یک روزِ این نمایشگاه، فروش کتاب در کشور داشته باشیم. دل من این را میخواهد. اگر چنین هم بشود، زیاد نیست؛ چون کشور ما کشوری متمدّن و دارای تاریخ و فرهنگ است.
✏️ کشور ما مثل برخی از ممالک دنیا نیست که گذشتهی پربار و تاریخ و فرهنگ نداشته باشد. لذا در کشور ما اگر مردم ده برابر آنچه هم آمار اعلام میکنند، کتاب بخوانند، خیلی زیاد نخواهد بود و دور از توقّع نیست. ۱۳۷۵/۲/۲۲
🖼 #سخن_نگاشت | #بهار_کتاب
💻 Farsi.Khamenei.ir
. 🌷᪥•✨﷽✨•᪥🌷
.
🇮🇷لبیک "مدافعان حرم" به فرمایش مولا امیرالمومنین(علیهالسلام)
💥نگذارید دشمن به لبِ مرز خانههای شما برسد.💥
❇️ امیرشمشیرمولاامیرالمومنین علی بن ابیطالب علیه الصلواة و السلام درخطبه"۲۷"نهجالبلاغه شریف دربیان ارزش جهاددر راه خدامیفرمایند: «بارها من به شما گفتهام که از خانۀ خود بیرون بروید و در آن نقطهای که دشمن میخواهد به سوی شما حمله کند، در همانجا به دشمن ضربه بزنید! نگذارید دشمن به لبِ مرز خانههای شما برسد که آنگاه ذلیل خواهید شد».
💥شاید ارزش کار این جوانان را هیچ کس درک نکند.💥
رهبر معظم انقلاب که راه و مرامش همان راه و مرام مولا امیرالمومنین(علیهالسلام) است، مدافع حرم را اولیاء الهی میدانند که حق بزرگی بر گردن همه ملت ایران دارند،
معظم له؛در دیداری که با خانواده آنها داشتند، فرمودند:↩️«شهیدان مدافع حرم با دشمنی مبارزه کردند که اگر اینها مبارزه نمیکردند، این دشمن میآمد داخل کشور. اگر جلویش گرفته نمیشد ما باید اینجا در کرمانشاه و همدان و در بقیه استان ها با اینها میجنگیدیم و جلوی اینها را میگرفتیم. در واقع این شهدای عزیز ما جان خودشان را در راه دفاع از کشور، ملت، دین و انقلاب اسلامی فدا کردند.»🌷
💻سایت:خبرگزاري میزان
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
#ما_نهج_البلاغه_میخوانیم
📤 https://eitaa.com/nahjolbalagheiha
💔
یقین داشته باشید که من با قلبی مالامال از عشق به اهل بیت (ع) و با عقلی سلیم و احساسی پایدار و منطقی پا در این مسیر میگذارم، نه جبری بر رفتن دارم و نه علاقهای به شهرت دنیا، بلکه بر اساس وظیفه شرعی دفاع از دین اسلام و تصفیه روح زنگار گرفته ام، این راه را انتخاب کردهام.
یا امام زمان (عج) مرا به سربازی ات بپذیر
و روح را به لطف کریمانهات از خطاها و گناهان پاک گردان
تا قابل فیض دفاع از حریمتان شوم
و مرا به حرم امنتان راه بدهید تا جان ناقابلم ارزش یابد
و بتوانم آن را هدیه درگاه حرمتان نمایم.»
دسته گلی از صلوات به نیابت از شهید، هدیه می دهیم به مادرمان حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها
🌸الّلهُمَّصَلِّعَلَیمُحَمَّدٍوَآلِمُحَمَّدٍوَعَجِّلْفَرَجَهم🌸
به امید نگاهی از جانب پُر مهرشان
قسمتی از وصیت نامه #شهید_علیرضا_بابایی
سالروز شهادت
#شهید_مدافع_حرم
#امام_زمان
💞
🔹دلیل اینکه مذهب شیعه را مذهب جعفری خواندهاند چیست؟
ابتدا اینکه باید این موضوع را مد نظر داشته باشیم که همه امامان شیعه برای اسلام و خلق خدا خدمت کردند. در این راه زحمات طاقت فرسایی را متحمل شدند. زحمات در قالبهای مختلف، مانند قیام، صلح، سکوت و فعالیتهای سیاسی و فرهنگی ظهور نمود.
علت اینکه به مذهب ما “مذهب جعفری “گفته میشود، این نیست که امامان دیگر برای اسلام خدمت نکردهاند، بلکه سبب نامیده شدن آن است که دوره زندگی امام صادق(ع) مصادف بود با اواخر حکومت امویان و اوایل خلافت عباسیان. به سبب درگیریها و اختلافاتی که میان این دو خاندان به وجود آمده بود، فرصت خوبی برای فعالیتهای فرهنگی پدید آمد که امام صادق(ع) از آن بهره گرفت و شیعه را توسعه داد. امام با تشکیل حلقات درس و تبیین معارف و مبانی تشیع، به نشر و تبلیغ اسلام پرداخت. روایات بسیار زیادی را بیان فرمود. به همین جهت حیات مجددی در کالبد شیعه دمیده شد. معارف و احکام شیعه بیش از هر زمانی مطرح گردید. نظم و ترتیب خاص و ارزندهای به شیعه داده شد. بدین جهت این مذهب را به امام جعفر صادق منسوب مینمایند. زیرا علاوه بر تحکیم مبانی آن، عمده احادیث این مذهب- نسبت به امامان دیگر – از این امام بزرگوار نقل شده است.
در مجلس درس ایشان هزاران تن شرکت میکردند. برخی از آنان مانند ابوحنفیه، مالک بن انس، جابر بن حیان و زراره بن اعین، از ارکان و بزرگان اهل سنت و شیعه به شمار می آمدند.
مرحوم جعفر شهیدی می نویسد: "آن که در اخبار فقه شیعه تتبع کند، خواهد دید روایتهای رسیده از امام صادق (ع) در مسائل مختلف فقهی و کلامی مجموعه ای گسترده و متنوع است. برای همین است که مذهب شیعه را مذهب جعفری خوانده اند. گشایشی که در آغاز دهه سوم سده دوم هجری پدید آمد، موجب شد مردم آزادانه تر به امام صادق (ع) روی آورند. گشودن مشکلات فقهی و غیر فقهی را از او بخواهند. دانشمندان از هیچ یک از اهل بیت رسول خدا به مقدار آنچه از ابوعبدالله روایت دارند، نقل نکرده اند. هیچ یک از آنان متعلمان و شاگردانی به اندازه شاگردان او نداشته اند. روایات هیچ یک از آنان برابر با روایتهای رسیده از او نیست. اصحاب حدیث نام راویان از او را چهار هزار تن نوشتهاند. نشانه آشکار امامت او خردها را حیران میکند و زبان مخالفان را از طعن لال میسازد."
کانال رسمی پاسخ به شبهات و شایعات
👇👇👇👇👇
@mobahesegroup
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا