🌱آیتالله حاجآقا مجتبی تهرانی(ره)
این را بدانید که در میان ایّام سال، ماهی که میشود گفت ماه توبه است، ماه #رجب است.
آن طور که از امام صادق(ع) نقل شده، پیغمبر اکرم(ص) فرمودهاند:
ماه رجب، ماه #استغفار امّت من است.
در ماه رجب، از خداوند زیاد طلب غفران کنید
که خداوند آمرزنده و مهربان است.
به رجب، «الْأَصَبَّ» میگویند؛
چون رحمت خداوند در این ماه بر امّت من بسیار ریزش می کند؛ لذا در این ماه زیاد بگویید:
«أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ و أَسئَلُهُ التُّوبَةَ»؛ رابطۀ با گناه را قطع کنید.
❄️
❌ نمایندهی مجلس عراق، معطل یک سگ امریکایی
🔹 چند وقت قبل، آقای «محمود عثمان»، نمایندهٔ سنی کرد عراقی پیش من آمد. نمایندهٔ مجلس و شخصیت بارز سیاسی عراقی هست. تعریف میکرد: «یک بار به منطقهٔ خضرای بغداد (تحت حفاظت آمریکا) رفتم. کارت نمایندگیام را نشان دادم تا رد شوم. گفتند: باید بازرسی شوید. گفتم: خب بازرسی کنید. گفتند: الان نمیتوانیم؛ باید یک سگ شما را بازرسی کند، که آن هم الان خواب است! گفتم: خب بیدارش کنید. گفتند: الان نمیشود؛ باید منتظر باشید تا یک افسر آمریکایی بیاید این سگ را بیدار کند!»
🔸 اینها قصه نیست. مربوط به دورهٔ قاجار هم نیست. مربوط به همین دورهٔ کنونی ماست. در همین کشور عراق، همسایهٔ خودمان است؛ عراقی که بر اثر جنگِ آمریکا، تاکنون یک میلیون آدم کشته شده است.
🔺 حالا یک عده میگویند: شعار «مرگ بر آمریکا» نه! اسم این را چیزی جز مزدوری میتوان گذاشت؟!
📚 روایت سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در کتاب «برادر قاسم»
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
🗓 به مناسبت ۱۹ دی، سالروز شهادت سردار حاج احمد کاظمی
❇️ دری از درهای بهشت / آخرین صوت به جامانده از شهید حاج احمد کاظمی
📖 داستانک:
🔹 همراه سردار رفته بودیم اصفهان برای مأموریت. وقت برگشتن به تخت فولاد رفتیم. به گلزار شهدا که رسیدیم،
❓ شهید احمد کاظمی گفت: بچهها دوست دارید دری از درهای بهشت را به شما نشان دهم؟
♻️ گفتیم چه بهتر از این.
🔹 سردار کفشهایش را در آورد و وارد گلزار شد و ما را یک راست بر سر مزار شهید خرازی برد و گفت: از این قبر مطهر، دری به بهشت باز میشود. وقت فاتحه خواندن حال سردار دیدنی بود… ده روز دیگر او نیز پرواز کرد و کنار حاج حسین خرازی، بر در بهشت آرام گرفت…
🟡 ۱۹ دی ماه سالگرد شهادت سردار رشید اسلام شهید حاج احمد کاظمی است. کسی که تمام عشق و علاقه اش، حضرت زهرا سلام الله علیها بود. ذکر یا زهرا از زبانش نمی افتاد.
🥀 در آخرین لحظاتی که شهید محسن اسدی (همراه شهید کاظمی) در داخل هواپیما با یک دستگاه ضبط صوت، صحبتهای شهید کاظمی را ضبط میکرد، هنگامی که هواپیما در حال سقوط است، آخرین جملاتی که ایشان بر زبان میآورد این است که با آرامش به همراهان میگوید صلوات بفرستید. و با ذکر یا زهرا سلام الله علیها به شهادت میرسند.
💠 #منبرک
🆔 @manbarak
🌱
بسم الله الرحمن الرحیم
🌸اطلاعیه ثبت نام شرکت در مراسم اعتکاف مصلی بزرگ بیت المقدس 🌸
✅ ویژه مادران به همراه گل دخترا🌸
✅خواهران بزرگوار تا 50سال🌸
✅ زمان: از روزچهار شنبه 19 دی ماه ، ساعت 9:00 الی ۱۲:00 و 14:00 الی 17:00
✅ مکان: مصلی بزرگ بیت المقدس درب میدان البرز ، ساختمان سمت چپ ، امور اداری
🌟نکات ضروری هنگام ثبت نام:
۱- همراه داشتن کارت ملی ضروری است .
۲ـ هر نفر مجاز به ثبتنام یک نفر می باشد.
۳ـ درب مصلی نیم ساعت قبل از ثبت نام باز میشود
۴ـ هزینه ثبت نام با احترام: 550 هزار تومان
۵.دختران گل همراه داشتن رضایت نامه والدین برای اعتکاف در صورت نبود مادر الزامی میباشد 👌
در صورت نیاز به هماهنگی به شماره
+989388256059
فقط در ساعات ۸ تا ۱۲ ظهر و ۴ تا ۷ عصر تماس بگیرید یا در ایتا به آیدی زیر پیام بدهید.
@Koshnamakian
کانال اعتکاف مسجد و مصلی بیت المقدس اراک :
https://eitaa.com/mosalamarkazia
🌱
✅ قیام ۱۹ دی
تجمع و راهپیمایی مردم و طلابِ شهر قم در سال ۱۳۵۶ش، در اعتراض به انتشار مقاله «ایران و استعمار سرخ و سیاه» در روزنامه اطلاعات که در بخشی از آن مطالبی علیه امام خمینی بیان شده بود. این اعتراض از ۱۸ دی آغاز و تا ۲۰ دی به طول انجامید و اوج آن در ۱۹ دی رخ داد. قیام ۱۹ دی سرآغاز سلسه حرکتهای اعتراضآمیز مردم علیه نظام پادشاهی پهلوی دانسته شده که منجر به انقلاب اسلامی ایران شد.
زمینه اصلی این قیام، چاپ مقاله «ایران و استعمار سرخ و سیاه» بود. در این مقاله امام خمینی عامل ارتجاع (پسرفت) و مسئول خونهای ریخته شده در واقعه پانزده خرداد شمرده شد. هدف از انتشار این مقاله را تخریب چهره امام خمینی دانستهاند. از دیگر زمینهها و عوامل قیام ۱۹ دی، مرگ مشکوک سید مصطفی خمینی و همچنین فضای باز سیاسی دانسته شده که از اواسط سال ۱۳۵۵ش در ایران آغاز شده بود.
حرکتهای اعتراضی مردم از ۱۸ دی آغاز و در عصر نوزدهم به خشونت کشیده شد و طبق آمار رسمی حکومت پهلوی شش تن کشته شدند. برخی مراجع تقلید و گروههای ملی و مذهبی کشتار معترضان را محکوم کردند. مراسم چهلم شهدای قیام ۱۹ دی در تبریز نیز به خشونت کشیده شده و دهها نفر کشته شدند. برگزاری مراسم چهلمِ شهدایِ هر کدام از وقایع، سبب کشتهشدن شماری دیگر میشد و زمینه برای حوادث تازهای در چهلم بعدی فراهم میشد.
قیام ۱۹ دی را باعث تقویت جنبه اسلامی انقلاب و مطرحشدن امام خمینی بهعنوان رهبر انقلاب اسلامی در مبارزه با حکومت پهلوی دانستهاند. پس از این واقعه، مخالفت با نظام پهلوی از گروههایی خاص به توده مردم گسترش یافت و میان عالمان شیعه ایران وحدتی نِسبی برقرار شد. کتابهایی مانند «جایگاه قیام ۱۹ دی ۱۳۵۶ در پیروزی انقلاب اسلامی» و «حماسه ۱۹ دی قم ۱۳۵۶» در موضوع قیام ۱۹ دی منتشر شده است.
✅ عامل اصلی قیام ۱۹ دی
انتشار مقالهای با عنوان «ایران و استعمار سرخ و سیاه» در روزنامه اطلاعات بود. این مقاله به مناسبت روز کشف حجاب و نزدیکی سالگرد انقلاب سفید در ۱۷ دی ۱۳۵۶ش به چاپ رسید. نام نویسنده احمد رشیدی مطلق بود که آن را مستعار دانستهاند. بهگفته سر آنتونی پارسونز، سفیر سابق انگلیس در ایران، با توجه به سلسله مراتب تصمیمگیری در حکومت پهلوی، تصمیم به نگارش و انتشار این مقاله از طرف شخص محمدرضا پهلوی یا ساواک (سازمان اطلاعات و امنیت کشور) یا هیئت دولت بوده است.
در این مقاله امام خمینی و مخالفانِ انقلاب سفید شاه، عوامل ارتجاع (مخالفت با تجدد جامعه و تمایل به اوضاع قدیمی) شمرده شده و امام خمینی مسئول خونهای ریخته شده در واقعه پانزده خرداد دانسته شد. همچنین خمینی مردی ماجراجو ولی بیاعتقاد، وابسته به مراکز استعماری، جاهطلب و دنبال کسب شهرت خوانده شد.
هدف از این مقاله را تخریب چهره امام خمینی و ایجاد اختلاف میان روحانیان سنتی که درگیری کمتری با حکومت پهلوی داشتند و روحانیان مخالف حکومت پهلوی دانستهاند.
علاوه بر چاپ این مقاله، عوامل دیگری را نیز در شکلگیری این قیام تأثیرگذار دانستهاند: درگذشت مشکوک سید مصطفی خمینی فرزند امام خمینی حدود سه ماه قبل از قیام ۱۹ دی، در ۱ آبان ۱۳۵۶ش، در نجف که حامیان امام خمینی حکومت پهلوی را مسئول قتل مصطفی خمینی معرفی میکردند.
یکی دیگر از زمینههای قیام ۱۹ دی را فضای باز سیاسی دانستهاند که شامل آزادی شماری از زندانیان سیاسی و آزادی عمل بیشتر سخنرانان دینی میشد.