فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌اینجور بچهها دانشمند خواهند شد!
🌏 ندای مُنْتَظَر
@montazar_59
27.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 برای فعال شدن جنبشهای دانشجویی، گفتوگوهای سازمانی و قاعدهمند در دانشگاهها بر سر موضوعات حساس انقلاب راه بیندازید.
🔍 مقایسۀ «گفتوگوی سازمانی» با بازی «کُشتی» و بازی «فوتبال»
استاد میرباقری
🌏 ندای مُنْتَظَر
@montazar_59
🌅 #عکس_نوشته
👤 استاد علیاکبر #رائفی_پور
▫️دو چیزی که ابلیس وسط میگذارد تا شما به امام زمانتان نرسید، تجارت و لهوولعب است.
🌏 ندای مُنْتَظَر
@montazar_59
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ | #استاد_شجاعی
• اگه زندگیت یهو به هم ریخت!
• یا مشکلات لاینحل، فتنههای عجیب و غریب، بیماریها و ... به سمتت هجوم آوردن!
• یا قلبت قفل شد و رابطهات با خدا بهم خورد؛
✘ اول برو «لقمه» ات رو بررسی کن!
🌏 ندای مُنْتَظَر
@montazar_59
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری | #استاد_شجاعی
✘ سه شاه کلید تربیتی ؛
که اگر نباشند، مهندسیترین فرمولهای تربیتی هم اثری نخواهند داشت!
🌏 ندای مُنْتَظَر
@montazar_59
✅ حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
🔶 از آیۀ شریفۀ [اِنَّ الصَّلاةَ تَنهَی عَن الفَحشآءِ وَالمُنکَرِ نماز، انسان را از کارهای زشت و ناپسند باز می دارد.] (عنکبوت:۴۵)
💠استفاده میشود که، [لا صَلاةَ لِمَن لایَنتَناهی عَن الفَحشاءِ وَالمُنکَر: کسی که از کارهای زشت و ناپسند خودداری نمی کند، واقعاً نمازش نماز نیست!]
📚در محضر بهجت، ج٢، ص٨٣
🌏 ندای مُنْتَظَر
@montazar_59
📌 آیا ریشههای مظلومیت امیرالمؤمنین(علیه السلام) همچنان باقیست؟ 2⃣2⃣
🔘 حسادت به علی ابن ابیطالب(علیه السلام)، مانع محبت به اولادش
🔘 مسئلۀ مظلومیت علی(علیه السلام)؛ یکی از رازهای عجیب تاریخ
🔘 سفارش امام حسن(علیه السلام) به محمدبن حنفیه در خصوص حسادت
حسادت به علی ابن ابیطالب(علیه السلام)، مانع محبت به اولادش
فردی از اهل شام به مدینه آمده بود، سواری را دید که خیلی زیبا بود. « قَالَ لَمْ أَرَ أَحْسَنَ مِنْهُ»؛ میگوید من تا به الان آدمی به این زیبایی ندیده بودم. گفتند: او را نمیشناسی؟ گفت نه. گفتند این حسن بن علی ابن ابیطالب(علیه السلام) است. عبارت او را ببینید؛ « فَامْتَلَأَ قَلْبِي غَيْظاً وَ حَنَقاً وَ حَسَداً أَنْ يَكُونَ لِعَلِيٍّ عَلَيْهِ السَّلاَمُ وَلَدٌ مِثْلُهُ»؛ آن شخص میگوید من حسادتم به علی ابن ابیطالب(علیه السلام) شعله کشید که یک چنین پسری دارد. دوباره دعوا بر سر علی بن ابیطالب(علیه السلام) است. «فَقُمْتُ إِلَيْهِ فَقُلْتُ أَنْتَ اِبْنُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ فَقَالَ أَنَا اِبْنُهُ»؛ بعد شروع میکند به توهین کردن و بد و بیراه گفتن به علی بن ابیطالب.
«وَ جَعَلْتُ أَشْتِمُهُ وَ أَنَالُ مِنْهُ وَ مِنْ أَبِيهِ»؛ او شروع کرد به شماتت کردن حضرت علی(علیه السلام) و امام حسن(علیه السلام)؛ « وَ هُوَ سَاكِتٌ» ولی امام حسن مجتبی(علیه السلام) ساکت بود و نگاه میکرد. «حَتَّى اِسْتَحْيَيْتُ مِنْهُ»، اینقدر سکوت کرد و نگاه کرد و هیچ جوابی نداد تا اینکه من خجالت کشیدم. وقتی که کلامم تمام شد امام حسن(علیه السلام) لبخند زد و فرمود: «فلَمَّا اِنْقَضَى كَلاَمِي ضَحِكَ وَ قَالَ أَحْسَبُكَ غَرِيباً شَامِيّاً» تو اینجا غریب هستی، شامی هستی. گفتم: بله. گفتند: پس اینجا منزل نداری. برویم منزل ما؟ غذایی چیزی نمیخواهی؟ الآن آمدی مدینه محلّ استقراری پیدا کردی؟ میگوید: یک دفعهای احساس کردم توی دنیا، عزیزترین کس پیش من این آقاست«وَ عَجِبْتُ مِنْ كَرَمِ أَخْلاَقِهِ فَانْصَرَفْتُ وَ قَدْ صِرْتُ أُحِبُّهُ مَا لاَ أُحِبُّ أَحَداً غَيْرَهُ(كشف الغمة، ج۱، ص۵۶۱). با کرامت و بزرگواری امام حسن(علیه السلام)، ورق برگشت. مگر اینکه خودشان یک لطفی کنند.
مسئلۀ مظلومیت علی(علیه السلام)؛ یکی از رازهای عجیب تاریخ
اولاً دعوا سر حسادت علی بن ابیطالب(علیه السلام) است، ثانیاً؛ چرا بغض به اولاد علی(علیه السلام)؟ حسادت یک رذیلۀ بیچارهکننده است. یعنی بهجای اینکه فرد کوتاه بیاید، تازه حسادتش غلیان پیدا کرده است. این یکی از رازهای عجیب تاریخ است. امام حسین(عليهالسلام) را قطعهقطعه کردند، امام حسن(علیه السلام) را تیرباران کردند، ولی هیچکدام را لعن نکردند. اما با امیرالمؤمنین(علیه السلام) چه کردند؟ خیلی عجیب است. امیرالمؤمنین(علیه السلام) با دلها چهکار میکند؟! واقعاً حسادت به اولیاء خدا عجیب است و نقطۀ مقابلش آن محبتی است که باید به اولیاء خدا داشته باشیم و بحث سادهای نیست. یک پلیدی عمیقی در کسی است که به اهل بیت حسادت بورزد.
سفارش امام حسن(علیه السلام) به محمد بن حنفیه در خصوص حسادت
روایت دیگری است که امام حسن مجتبی(علیه السلام) به محمدبن حنفیه می فرمایند: « یا مُحَمَّدَ بْنَ عَلِيٍّ إِنِّي أَخَافُ عَلَيْكَ اَلْحَسَدَ (کافی، ج۱، ص۳۰۰»؛ من از حسد برای تو میترسم و این وصف کافرین است. « وَ إِنَّمَا وَصَفَ اَللَّهُ بِهِ اَلْكَافِرِينَ فَقَالَ اَللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ كُفّاراً حَسَداً مِنْ عِنْدِ أَنْفُسِهِمْ مِنْ بَعْدِ ما تَبَيَّنَ لَهُمُ اَلْحَقُّ». این مطلب را امام حسن(علیه السلام) به محمد بن حنفیه میگوید که مبادا به برادرت امام حسین(عليهالسلام) بعد از من حسادت کنی! ایشان سرور تو است. و بعد محمدبن حنفیه شروع کرد به ابراز ارادت کردن.
🌏 ندای مُنْتَظَر
@montazar_59
💌 اگر میخواهیم فرزندانمان با ما خوب باشند
#پیام_معنوی
🌏 ندای مُنْتَظَر
@montazar_59
16.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 بچهها را به مفاهیم دینی عادت بدید!
➖ آیا عبادت از روی عادت کار غلطی است؟
#تصویری
🌏 ندای مُنْتَظَر
@montazar_59
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⏯ #نماهنگ حماسی
🍃قصهی استقامت زهرا (سلام الله علیها)
🍃الگوی رزمندهی امروزه
🎙 #محمدرضا_طاهری
🎙 #حسین_طاهری
🌏 ندای مُنْتَظَر
@montazar_59
ما را بقیه پس زده بودند هزاربار..
ما را حسین بود که آدم حساب کرد!
#صلی_الله_علیک_یا_اباعبدالله❤️
🌏 ندای مُنْتَظَر
@montazar_59
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #کلیپ «نقص مذهبیها»
👤 استاد #پناهیان
⭕️ مرز مالکیت بین مومنین باید برداشته بشه
باید فعالیت گروهی اقتصادی انجام بدیم...
🔅 در زمان ظهور امام زمان علیه السلام شیعیان از هم سود نمیگیرند...
🌏 ندای مُنْتَظَر
@montazar_59
🔺 به نمادهای شیطانیِ خویش مینازید؟
حالا از شدت ناتوانیِ خود، بمیرید
کاخ سفید هم حسینیه خواهد شد انشاءالله..
تغییرات جهان هر لحظه ما را به آمدن کسی که تمام هستی منتظر ظهور اوست امیدوارتر میکند... 🧡
🌏 ندای مُنْتَظَر
@montazar_59
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مجموعه #فقط_برای_تو
«تنوع در خلقت لاک پشت»
• من همه چیز را برای تو خلق کردم!
و تو را برای خودم!
• تو همه چیز را برای خودت و خودت را برای من میدانی؟
🌏 ندای مُنْتَظَر
@montazar_59
#یاد_خدا۶۷
✘ وقت «ذکر» حواست باشد قبل از شما اول خدا یادت کرده است!
خدا که یادت میکند؛
اگر زرنگ باشی و جدی، مینشینی به آن «یاد» پاسخ میدهی و خلوتی در درونت با خدا ایجاد میکنی!
در اینصورت «یاد دوم» خدا شامل حالت میشود (فَاذْكُرُونِي أَذْكُرْكُمْ)
و اثرات این «یاد دوم»، اطمینان قلب و آرامش بعد از آن است (أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ)!
🌏 ندای مُنْتَظَر
@montazar_59
یاد خدا ۶۷.mp3
10.46M
مجموعه #یاد_خدا ۶۷
#استاد_میرباقری |#استاد_شجاعی
√ چطور میشه شبیه خدا شد و کسی رو بدون هیچ توقع و نیازی دوست داشت؟
🌏 ندای مُنْتَظَر
@montazar_59
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری | #استاد_شجاعی
کسی که اتفاقات مهم این روزها را نمیتواند بفهمد؛
بزودی با ظهور امام زمان علیهالسلام غافلگیر شده و توان انتخاب و حرکت از او سلب خواهد شد.
🌏 ندای مُنْتَظَر
@montazar_59
📌 آیا ریشههای مظلومیت امیرالمؤمنین(علیه السلام) همچنان باقیست؟ 3⃣2⃣
🔘 جایگاه درونی و بیرونی حسادت
🔘 نشانه صداقت در داشتن محبت
جایگاه درونی و بیرونی حسادت
بخشی از بحث حسادت کاملاً فردی است و نیاز دارد که انسان اعماق وجودش را در سحرگاهان جستجو کند و عمیقاً با خدا راز و نیاز بکند تا بتواند حسادت را ریشهکن کند. در ادامه بحث باید به چهار مقدمه توجه کرد.
اولاً: قلب انسان لایههای مختلفی دارد و خیلی پیچیده است. قلب انسان لایههای بسیار عمیقی دارد که برخی از آنها بر انسان مخفی است.
ثانیاً: خداوند متعال به شدّت به قلب انسان اهمیت میدهد. خداوند قلبی که از ما میخواهد قلبی است که کاملاً خالص باشد. عرش خدا قلب مؤمن است و ما اتفاقهایی را که در پروندۀ اعمالمان و از آن مهمتر در قلب خود رقم میزنیم، خداوند متعال آن را لحاظ میکند. خدا به سرّ بندۀ خودش نگاه میکند و همان را میآورد و در عمل مقدر او قرار میدهد. امام صادق(علیه السلام) میفرماید: مَنْ أَسَرَّ سَرِيرَةً رَدَّاهُ اَللَّهُ رِدَاءَهَا إِنْ خَيْراً فَخَيْرٌ وَ إِنْ شَرّاً فَشَرٌّ (کافی، ج٢، ص٢٩۴). خداوند متعال به قلب بندگان خودش نگاه میکند و انسان باید به شدّت مراقب قلب خودش باشد.
ثالثاً: حسادت، از اعماق قلب انسان خبر میدهد و شاید پنهانترین بدیای است که به سادگی نمیشود آن را شناسایی کرد. حسادت، یکی از محلهای خیلی مهم برای امتحان دیگر چیزها، مثل ایمان به خداست. تا آدم نسبت به کسی حسّ حسادت پیدا بکند، مثل این است که یک آتشی، پنبه را بسوزاند؛ حسادت هم ایمان را اینطور میسوزاند. موضوع حسادت در امتحان قلب، موضوع بسیار کلیدی و حساسی است. از ابعاد مختلف ما موارد قلبی و روحی حسادت را باید بیشتر تأمل کنیم.
رابعاً: شکلگیری یک تمدن خوب و یک جامعه خوب در زندگی اجتماعی انسان، بدون دخالت قلبهای نورانی و عبور از چالش حسادت امکان ندارد. تمدنها باید تکلیف خودشان را با قلب نورانی انسان، در موضوع حسادت روشن کنند. همانقدر که این موضوع عمیقاً قلب انسان را درگیر میکند، تمدنها، تجمع انسان، زندگی اجتماعی، قوانین، شیوۀ حکمرانی و همۀ اینها را درگیر میکند.
نشانه صداقت در داشتن محبت
محبت، نقطه مقابل حسادت است ولی از کجا بفهمیم که در محبت خود به اهل بیت(علیهم السلام)، صداقت داریم؟ اهل بیت(علیهم السلام)، برخی از ابراز محبتها را تأیید نمیکردند. یک اتفاقهایی باید توی قلب بیفتد. اینکه من حسادت ندارم، به تنهایی کافی نیست، بلکه باید اتفاقهای دیگری هم بیفتد. مثلاً یکی از آداب شیعیان این بود که وقتی به محضر اهلبیت(علیهمالسلام) میرسیدند، میگفتند: «جُعِلتُ فداک»؛ فدای تو بشوم. این یعنی حسادت نداشتن، کافی نیست؛ بلکه میخواهم فدای تو بشوم. جنون و شیدایی که در اربعین مشاهده میشود که مؤمنین همه هستی خود را فدای دیگر مؤمنین میکنند، علامت صداقت در محبت به اهل بیت(علیه السلام) و نداشتن حسد است.
🌏 ندای مُنْتَظَر
@montazar_59
⭕️ هر عملی که انسان انجام بدهد، یک «ظاهر و پیکر خارجی» و یک «باطن و جانی» دارد. میزان ارزش عمل از نقطهنظر عالم اعتبار [و مردم دنیا] همین پیکرهای خارجی است، و پیکر عمل هرچه بزرگتر و چشمگیرتر باشد میگویند: «آن عمل بهتر است!» هرچه جمعیّت زیادتر باشد، میگویند: «این عمل بهتر است!»
🔹انسانی که شبها تا به صبح عبادت کند، مثل ربیع بن خُثَیم که شبها تا به صبح بیدار بود،میگویند: «این عمل، خیلی خیلی مهم است!»
🔹امّا اگر ظاهر عمل کم باشد [در نظر این ظاهرگرایان] قدر و قیمتی ندارد! بارگاه امیرالمؤمنین قیمتی ندارد، چون بارگاه نداشت و خود حضرت دوتا طِمر کهنه¹ بر تنش بود! مالک اشتر قیمتی نداشت و مردم آشغالِ سبزی به صورتِ او پراندند، چون در ظاهر پیکری نداشت!
🔹امّا دستگاه معاویه بارگاه داشت، سفره داشت، غذاهای متنوّع داشت، پولها میداد، چشمگیر بود و خیلی مهم بود! طوری بود که اگر کسی میخواست از آن منظره تجاوز کند، مشکل بود! اصلاً [ذهن و قلب را] میربود!
🔹در مجلس او حاضر میشدند و هنگام ظهر یک سفره کشیده میشد که انواع و اقسام غذاها در آن بود. غذاهایی بود که از روغنِ مغزِ سرِ بعضی از پرندگانِ خاص با عسل خاص و زعفران خاص تهیّه میکردند. هر کسی حاضر است، سرِ این سفره بیاید و بهرهمند شود!
📝 علامه طهرانی قدّساللهسرّه
ادامه 👇
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
📚 #مبانی_اخلاق، ج ٢، ص ٣۵
۱. طمر: جامهٔ کهنه
🌏 ندای مُنْتَظَر
@montazar_59
⭕️ امّا در دستگاه امیرالمؤمنین این سفره نبود. أنبان خشکیدهای بود که مهر آن را میشکافت و درِ آن را باز میکرد و از آن میخورد! مردم جاهل به این توجّه نمیکنند و به آن توجّه میکنند!
🔹امّا باطنی در این هست! باطن را همه نمیفهمند؛ افراد درّاک¹ میفهمند که قضیّه چیست! مسئله، خیلی مهم است!
🔹انسان باید درک کند که این سفرهای که درست میشود، از کجا درست شده است؟ برای کیست؟ برای کدام پیر زن است؟ برای کدام شخص یتیم است؟ این برای بیتالمال مسلمین است و باید صرف مسلمین بشود، امّا تبدیل به این صورت شده است! وضع این سفره براساس باطل و ظلم است، و گسترش آن خلاف عدل است!
🔹این سفره برای صید کردن ارواح مردم است، تا مردم را بهسوی جهنّم صید کند و برُباید! اینها دقّتهایی است که باید در معنا بهکار برود تا «روحیّۀ این سفره» معلوم بشود! امّا این نظرها نیست؛ مردم میآیند و سر سفره مینشینند و میروند، و بر روح معاویه صلوات هم میفرستند و تمام میشود و میرود!
🔹امّا آن کسانی که دیدِ بیدار دارند، تمام این مُداقّهها² را میکنند و لب نمیزنند و یک قدم هم نزدیک نمیشوند و میگویند: «اینجا شرک است، بتپرستی است، خُدعه است! اینها شیرینی نیست؛ زهر است! اینها غذای لذیذ نیست؛ اینها آتش جهنّم است، اینها چرک است، اینها صدید³ است، اینها حمیم است و امثال اینها!»
🔺اینها خوب درک میکنند!
📝 علامه طهرانی قدّساللهسرّه
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
📚 #مبانی_اخلاق، ج ٢، ص ٣۶
1. درّاک: خیلی با فهم و درایت
2. مداقّه: دقّتورزی
3. صدید: چرکین و متعفّن و پلید
🌏 ندای مُنْتَظَر
@montazar_59
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 حرفهای به ظاهر منطقی کفار رو بشناسیم!
👈 این یکی از آمادگیهای دوران ظهور است
🌏 ندای مُنْتَظَر
@montazar_59
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 الفبای زندگی رو به بچهها یاد بدیم!
👈 این موضوع رو قبل از هر چیزی به کودکان منتقل کنیم
🌏 ندای مُنْتَظَر
@montazar_59
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📝مدیون توایم ...
🎥نماهنگی زیبا بمناسبت روز معلم کاری از گروه سرود نجم الثاقب
📎 #روز_معلم
🌏 ندای مُنْتَظَر
@montazar_59