⭕️همچنان خط یزید هم زنده است
هرساله در محرم افرادی هستن با اینکه میدونن زنده بودن ۱۴۰۰ ساله جریان امام حسین ع یک چیز اتفاقی نیست و همین ۱۴۰۰ سند حقانیت امام حسین است و با اینکه می بینند دانشمندان مسیحی و یهودی و بودا و غیره به زیبایی های خط عاشورا و انقلاب حسین باور دارن ولی بازهم برای تفرقه افکنی بین مردم ایران و دورکردن از مذهبشان تمام سعی خودشون رو میکنن
اما خبر ندارن که دنیا دست یکی دیگس...
اگر من و شما روشنگری نکنیم و تو نشرش تلاش نکنیم
حق رو به طراح شبهه میدن‼️
تا دقایقی دیگر اننتشار قسمت ۶ از ویژه برنامه #پاسخ_به_شبهات
34.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زمانیکه امام حسین ع به کربلا رفت مهرماه بود اون تایم اصلا هوا گرم نیست
و عطش و گرما در کربلا نبوده!!
پس هر چی میگن دروغه😳
دلیل دیگشون برای دروغ بودن اینه که کودک شش ماهه اصلا گردن نداره که بخوان تیر بزنن به گردنش😔😡
شاید این شبهات امروز رو از آتئیست ها هم شنیده باشید👆👆
6⃣قسمت شش ویژه برنامه محرم
این کلیپ باز نشر یکی از کلیپ های قدیمیه چون در یک کلیپ سه شبهه رو پاسخ دادیم حیفم اومد امسال دوباره نذارم...
🔮سه ختم مجرب در #توسل به #حضرت_ابالفضل_العباس علیه السلام🔮
1⃣ختم اول :
🌼عالم محقق و مورخ متتبع حاج ملا هاشم خراسانی قدس سره می فرماید :
« از ختوم مجربه است که اگر کسی در یک مجلس ۱۳۳ بار بگوید:
💥 یا کاشِفَ الکَربِ عَن وَجهِ الحُسَینِ اِکشف کَربی بحَقّ اَخیکَ الحُسَینِ💥
👈🏼 به عدد هندسه لفظ عباس خداوند حاجتش را برآورده خواهد کرد.
2⃣ ختم دوم:
✴️نماز توسل به حضرت ابالفضل علیه السلام :
عالم ربانی آیت الله حاج شیخ محمد ابراهیم کلباسی قدس سره می نویسد :
👈🏼 ….از طرق [ و راه های ] توسل به آن حضرت نقل شده به خط مرحوم عمدة الفقهاء و المجتهدین شیخ العلماء الکلباسی رحمة الله علیه که برای رواشدن حاجات ،
👈🏼به نیت توسل به ابالفضل علیه السلام ، دو رکعت نماز بخواند ،
🔹 در هر رکعت بعد از حمد ، به جای سوره صد مرتبه « یا حی یا قیوم » بگوید ،
🔹و بعد از نماز صدمرتبه بگوید :
💥السلام علیک یا عباس ابن امیرالمومنین💥
👈🏼بعضی این نماز را از حضرت صادق صلوات الله علیه برای آن مظلوم نقل نمود ه اند
3⃣ختم سوم :
🌸 عالم محقق و دانشمند پرهیزگار محمد باقر خراسانی قاینی بیرجندی مینویسد :
✍🏼« ….در سفر سوم که برای زیارت مشرف شدم در خواب دیدم کسی می گوید که : هرگاه کسی متوسل شود به حضرت عباس علیه السلام به این لفظ
« عبدالله ابالفضل دخیلک »
👈🏼حاجت او بر آورده شود.
✅مکرر حوائج عظام عظام برای احقر روی داد و در آن ها متوسل شدم به آن حضرت به این طریق.
⁉️این ذکر شریف را چگونه و چه مقدار باید گفت ؟
⬅️ بهتر آن است که پاسخ این پرسش را نیز از خود جناب محمد باقر بیرجندی بشنویم :
«….ثقه ای [ مردی که به اعتماد کامل داشته است ] خبر داد مرا حاجت مهمه ای بود ، از جده [ مادر بزرگ ] خود شنیده بودم که هرگاه برای حاجتی هفت شب چهارشنبه متوسل به حضرت عباس علیه السلام شده این ورد ذکر [ عبدالله ابالفضل دخیلک ] را در هر یک از آن شبها صد مرتبه بخواند ، حاجت او برآورده شود ، چنین کردم ، و در شب چهارشنبه هفتم بر وجه فوق العاده حاجتم برآورده شد.
📚 کتاب سقای معرفت ص ۱۶۹ تا ص۱۷۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ای جااااان 😍 حالشو دوست داشتم
چقدر شیرین بود ماشالله
شاید ۲۰ مرتبه دیدمش👆
عشق حسین کوچیک و بزرگ نمیشناسه یعنی این👆😎
#سیدکاظم_روحبخش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 شر اسرائیل را از این جهان کم میکند...
🔸 مداحی حاج محمود کریمی در سال ۹۸ در حضور رهبر انقلاب و در آخرین حضور شهید حاج قاسم سلیمانی...
😱😱😱خانمه نوشته پول مداحهارابده فقرا؟؟چطور برای کنسرت پول میلیاردی بدهندبه یه مشت ادم ازخودمچکر مشکلی نداره اونم پولهامیلیاردی😱؟(اینوبرای نویسنده متن نوشتم نه شماکه حواست نیست معنی این متن چیه ونشردادی)همین مداحهاوبچه هیئتی هامگه برای عیدقربان وغدیرگوسفندقربونی نکردن وندادن به فقرا؟شماکه دم ازایرانی بودن میزنیدوششلیک وچیزبرگرووکوبیده ووومیخوریدیادتون گفتیدچرابرهاروقربونی میکنیدگناه دارن😱ولی همیشه استوریهای چنجه وکباب کوبیدها ورستوران رفتن هفتگیتون همش استوری میگذاریدخب پولشوبدیدفقراچرانمیدید؟خرج کردن بایدازجیب مداح وهیئتی باشه؟خب همونهان که هرماه کلی صدقه میدهند
همونهان که ماهانه قربونی میکنندبرای فقراخب شماهاچی؟؟اهایادم نبودبع بعی نانازی ونبایدقربونی بشه برای فقرا
راستی
خب اون کباب بره وچنجه همه گوشت همین بع بعی که شماهرروزمیخوری پس چرامیخورید؟نخوریدپولشوبده فقراچراکاری برای فقرانمی کنید؟؟؟گلم روضهاجز ضروریات دینمون هستندتاراه وگم
نکنیم شماپولتون وببریدهمون کبابتون وبخوریدکاری هم به مافقراوهیئتی هانداشته باشیدخودمون میدونیم چکارکنیم👌
چراهیچ کسی نمگه پول کنسرت هارابدیدفقرا؟؟؟
چراکسی به سلبریتیهای دو زاری که توهمه برنامه هاصداوسیماهم حضوردارندومیلیاری دست مزدمیگیرندو
گیرنمیده که به فقراکمک کنند؟؟؟
چرافوتبالیستهاکه میلیاری پول میگیرن وکسی نمیگه پولشون وخرج فقراکنند؟؟چرابه مداحهاوآخوندهاگیرمیدن که پول مداحی میبرند؟؟؟یعنی آخوندومداح که یک هزارم یاشایدم یک میلیاردم فوتبالیست وخواننده وسلبریتی دست مزدداره بچه نداره؟؟زن وبچهاش نبایدنون بخورن؟؟؟چرا اینور بوم گرم اونور بوم سرد؟؟؟؟؟
چراپولها فوتبالیستا
پول سلبریتی ها
پول دکترا
پول میلیاردرها
خرج فقرانمیشه؟؟؟
مذهبیها که اکثرشون ازحلق خانواده خودشون میزنندمیدهندفقرا
بعدهم چون ریانمیکنندمدام به کارشان ایرادمیگیرند😱😱😱😱
چون خدامیبیندناراحت نمیشویم
پروفسور هانری کوربن:
همه ادیان با مرگ پیامبران خود، مُردند.
یهود با مرگ موسی
مسیحیت با مرگ عیسی
سُنیها با مرگ محمد (ص) مردند.
🔺 فقط شیعیان از مرگ امتناع کردند.
آنها نامزد مرگ نیستند، چون حسین را در ابتدا و مهدی را در انتهای راه دارند.
🔺امام حسین از عمق تاریخ آنها را هُل میدهد و امام مهدی آنها را به آینده دعوت میکند.»
🔺«چنین جامعهای نمیتواند بمیرد، چون رهبری و آرمانهای آن زنده و در حال تجدید شدن است.»
https://eitaa.com/montazarr1401
3.13M
⚫️ صلی الله علیک یا ابا عبد الله ⚫️
موضوع صوت : اعمال روز عاشورا که کمتر شنیده شده و در دفع بلا و فقر و باعث رشد یافتگی معنوی و موثر است.
🎙 استاد رمزی اوحدی
▪️متن دعا داخل در صوت در لینک زیر می باشد:
🔻🔻🔻
https://eitaa.com/najva_qu/84
دعای عبدالله بن سِنان (نماز و دعای بسیار مهم در روز عاشورا ، و دعا بر فرج حضرت ولی عصر علیه السلام)

نماز و دعای بسیار مهمی به عنوان یکی از اعمال روز عاشورا از حضرت صادق علیه السلام نقل شده است. راوی دعا جناب «عبدالله بن سِنان» است و لذا این دعا به نام راوی آن ، نامگذاری می شود. دعای عبدلله بن سنان در سه کتاب «مصباح المتهجد» مرحوم شیخ طوسی ، «المزار الکبیر» مرحوم شیخ محمد بن جعفر مشهدی ، و «اقبال الاعمال» مرحوم سید بن طاووس ، با کمی اختلاف نقل شده است. نقل «المزارالکبیر» مطابق با نقل «مصباح المتهجد» است.
عبدالله بن سِنان نقل میکند که در روز عاشورا به خدمت سیّد و آقایم حضرت صادق علیهالسّلام شرفیاب شدم و ایشان را رنگ پریده و اندوهناک یافتم. اشک همچون مروارید از دیدگانش سرازیر بود. عرض کردم: ای فرزندِ رسول خدا، گریهی شما به چه دلیل است؟ خداوند هرگز دیدگان شما را گریان نکند.حضرت فرمودند: مگر غافلی!؟ آیا نمیدانی که حسین بن علی علیهماالسّلام در چنین روزی شهید شده است؟
عرض کردم: ای آقای من، درباره روزهی این روز چه میفرمایید؟ حضرت فرمودند: روزه بگیر بدون آنکه در شب، نیّت روزه کرده باشی، ؛ و افطار کن بدون آنکه خوشحال باشی ؛ و اینگونه نباشد که یک روزِ تمام چیزی نخوری، بلکه ساعتی بعد از نمازِ عصر شربتی از آب بنوش، زیرا در این ساعت بود که جنگ از خاندانِ رسول خدا صلّیاللهعلیهوآله برطرف شد، در حالیکه سی نفر از اهل بیت و موالیانشان روی زمین افتاده بودند؛ کسانی که اگر رسول خدا صلّیاللهعلیهوآله در آن روز در دنیا بود، صاحب تعزیه هر یک از آنها می شد. در این هنگام حضرت صادق علیهالسّلام آنچنان گریست که محاسن مبارکش از اشک، تر شد. سپس فرمود: ای پسر سنان، بهترین کار در این روز آن است که لباس پاکیزه بپوشی، بندهای آن را بگشایی، آستینها را بالا زده، و در شکل و شمائل عزاداران درآیی. سپس به بیابان یا جایی که (دشمنان) تو را نبینند یا در خانه رفته، در چاشت (یعنی بعد از طلوع آفتاب)، چهار رکعت نماز (دو نماز دو رکعتی) بخوانی، و رکوع و سجودِ این نماز را به خوبی انجام دهی. پس در نماز اوّل، در رکعت اوّل ، بعد از حمد، سورهی کافرون، و در رکعت دوّم، بعد از حمد، سورهی توحید را بخوان. در نماز دوّم، در رکعت اوّل ، بعد از حمد، سورهی احزاب، و در رکعت دوّم، بعد از حمد، سورهی منافقون را بخوان. در غیر اینصورت، هر سورهی قرآنی که میتوانی بخوان.
بعد از سلام نماز، در حالت ایستاده، به قبر سیدالشّهداء علیهالسّلام رو کن، و در درونت شهادت ایشان و فرزندان و خاندانش را به یاد آور، و بر ایشان سلام و صلوات بفرست، و قاتلین ایشان را لعن کن و از افعال آنها تبرّی بجوی. خداوند به این لعن و تبرّی، درجه و مقام تو را در بهشت بالا میبرد و گناهان تو را پاک میکند.
سپس از آن محلّی که ایستادهای، چند قدم جلوتر برو و بگو:
«إنّالِلَّهِ وَ إنَّا إلَیْهِ راجِعُونَ، رِضًى بِقَضَائِهِ، وَ تَسْلِیماً لِاَمْرِهِ»
ذکر خدا و کلمه استرجاع (اِنّا لِلَّهِ وَ اِنَّا اِلَیْهِ راجِعُونَ) را زیاد تکرار کن، و در تمام این حالات باید در حال حزن و اندوه باشی.
پس چند قدم به عقب برگرد و در جایگاهی که نماز خواندی قرار گیر. و چنین بگو:
اللَّهُمَّ عَذِّبِ الْفَجَرَهَ، الَّذِینَ شَاقُّوا رَسُولَکَ، وَ حَارَبُوا اَوْلِیَاءَکَ، وَ عَبَدُوا غَیْرَکَ، وَاسْتَحَلُّوا مَحَارِمَکَ، وَالْعَنِ الْقَادَهَ وَالاَتْبَاعَ، وَ مَنْ کَانَ مِنْهُمْ، فَخَبَّ وَ اَوْضَعَ مَعَهُمْ، اَوْ رَضِیَ بِفِعْلِهِمْ لَعْناً کَثِیراً. اللَّهُمَّ وَ عَجِّلْ فَرَجَ آلِ مُحَمَّدٍ، وَاجْعَلْ صَلَوَاتِکَ عَلَیْهِمْ، وَاسْتَنْقِذْهُمْ مِنْ اَیْدِی الْمُنَافِقِینَ وَ الْمُضِلِّینَ وَ الْکَفَرَهِ الْجَاحِدِینَ، وَافْتَحْ لَهُمْ فَتْحاً یَسِیراً، وَ اَتِحْ لَهُمْ رُوحاً وَ فَرَجاً قَرِیباً، وَاجْعَلْ لَهُمْ مِنْ لَدُنْکَ عَلَى عَدُوِّ کَ وَ عَدُوِّهِمْ سُلْطَاناً نَصِیراً.
سپس دستانت را به حالت دعا بلند کن و در حالی که دشمنان آل محمّد صلواتاللهعلیهم را قصد میکنی، چنین بگو:
اللَّهُمَّ اِنَّ کَثِیراً مِنَ الاُمَّهِ نَاصَبَتِ الْمُسْتَحْـفَظِینَ مِنَ الاَئِمَّهِ، وَ کَفَرَتْ بِالْکَلِمَهِ، وَ عَکَفَتْ عَلَى الْقَادَهِ الظَّلَمَهِ، وَ هَجَرَتِ الْکِتَابَ وَ السُّنَّهَ، وَ عَدَلَتْ عَنِ الْحَبْلَیْنِ اللَّذَیْنِ اَمَرْتَ بِطَاعَتِهِمَا وَالتَّمَسُّکِ بِهِمَا، فَاَمَاتَتِ الْحَقَّ، وَ حَادَتْ عَنِ الْقَصْدِ، وَ مَالَاَتِ الاَحْزَابَ، وَ حَرَّفَتِ الْکِتَابَ، وَ کَفَرَتْ بِالْحَقِّ لَمَّا جَاءَهَا، وَ تَمَسَّکَتْ بِالْبَاطِلِ لَمَّا اعْتَرَضَهَا، فَضَیَّعَتْ حَقَّکَ، وَ اَضَلَّتْ خَلْقَکَ، وَ قَتَلَتْ اَوْلادَ نَبِیِّکَ وَ خِیَرَهَ عِبَادِکَ وَ حَمَلَهَ عِلْمِکَ وَ وَرَثَهَ حِکْمَتِکَ وَ وَحْیِکَ.
اللَّهُمَّ فَزَلْزِلْ اََقْدَامَ اَعْدَائِکَ وَ اَعْدَاءِ رَسُولِکَ وَ اَهْلِ بَیْتِ رَسُولِکَ. اللَّهُمَّ وَ اَخْرِبْ دِیَارَهُمْ، وَافْلُلْ سِلاحَهُمْ، وَ خَالِفْ بَیْنَ کَلِمَتِهِمْ، وَ فُتَّ فِی اَعْضَادِهِمْ، وَ اَوْهِنْ کَیْدَهُمْ، وَاضْرِبْهُمْ بِسَیْفِکَ الْقَاطِعِ، وَارْمِهِمْ بِحَجَرِکَ الدَّامِغِ، وَ طُمَّهُمْ بِالْبَلاءِ طَمّاً، وَ قُمَّهُمْ بِالْعَذَابِ قَمّاً، وَ عَذِّبْهُمْ عَذَاباً نُکْراً، وَ خُذْهُمْ بِالسِّنِینَ وَ الْمَثُلاتِ الَّتِی اَهْلَکْتَ بِهَا اَعْدَاءَکَ، اِنَّکَ ذُو نَقِمَهٍ مِنَ الْمُجْرِمِینَ. اللَّهُمَّ اِنَّ سُنَّتَکَ ضَائِعَهٌ، وَ اَحْکَامَکَ مُعَطَّلَهٌ، وَ عِتْرَهَ نَبِیِّکَ فِی الاَرْضِ هَائِمَهٌ. اللَّهُمَّ فَاَعِنِ الْحَقَّ وَ اَهْلَهُ، وَاقْمَعِ الْبَاطِلَ وَ اَهْلَهُ، وَ مُنَّ عَلَیْنَا بِالنَّجَاهِ، وَاهْدِنَا إِلَى الایمَانِ، وَ عَجِّلْ فَرَجَنَا، وَانْظِمْهُ بِفَرَجِ اَوْلِیَائِکَ، وَاجْعَلْهُمْ لَنَا وُدّاً، وَاجْعَلْنَا لَهُمْ وَفْداً. اللَّهُمَّ وَ اَهْلِکْ مَنْ جَعَلَ یَوْمَ قَتْلِ ابْنِ نَبِیِّکَ وَ خِیَرَتِکَ عِیداً، وَاسْتَهَلَّ بِهِ فَرَحاً وَ مَرَحاً، وَ خُذْ آخِرَهُمْ کَمَا اَخَذْتَ اَوَّلَهُمْ، وَ اَضْعِفِ اللَّهُمَّ الْعَذَابَ وَ التَّنْکِیلَ عَلَى ظَالِمِی اَهْلِ بَیْتِ نَبِیِّکَ ، وَ اَهْلِکْ اَشْیَاعَهُمْ وَ قَادَتَهُمْ، وَ اََبِرْ حُمَاتَهُمْ وَ جَمَاعَتَهُمْ. اللَّهُمَّ وَ ضَاعِفْ صَلَوَاتِکَ وَ رَحْمَتَکَ وَ بَرَکَاتِکَ عَلَى عِتْرَهِ نَبِیِّکَ، الْعِتْرَهِ الضَّائِعَهِ الْخَائِفَهِ الْمُسْتَذَلَّهِ، بَقِیَّهٍ مِنَ الشَّجَرَهِ الطَّیِّبَهِ الزَّاکِیَهِ الْمُبَارَکَهِ، وَ اَعْلِ اللَّهُمَّ کَلِمَتَهُمْ، وَ اَفْلِجْ حُجَّتَهُمْ، وَاکْشِفِ الْبَلاءَ وَ اللَّأوَاءَ، وَ حَنَادِسَ الاَباطِیلِ وَ الْعَمَى عَنْهُمْ، وَ ثَبِّتْ قُلُوبَ شِیعَتِهِمْ وَ حِزْبِکَ عَلَى طَاعَتِکَ وَ وَلایَتِهِمْ وَ نُصْرَتِهِمْ وَ مُوَالاتِهِمْ، وَ اَعِنْهُمْ وَامْنَحْهُمُ الصَّبْرَ عَلَى الاَذَى فِیکَ، وَاجْعَلْ لَهُمْ اَیَّاماً مَشْهُودَهً، وَ اَوْقَاتاً مَحْمُودَهً مَسْعُودَهً، یُوشِکُ فِیهَا فَرَجُهُمْ، وَ تُوجِبُ فِیهَا تَمْکِینَهُمْ وَ نَصْرَهُمْ کَمَا ضَمِنْتَ لِاَوْلِیَائِکَ فِی کِتَابِکَ الْمُنْزَلِ، فَاِنَّکَ قُلْتَ وَ قَوْلُکَ الْحَقُّ: «وَعَدَ اللهُ الَّذِینَ آمَنُوا مِنْکُمْ وَ عَمِلُوا الصَّالِحاتِ لَیَسْتَخْلِفَنَّهُمْ فِی الاَرْضِ کَمَا اسْتَخْلَفَ الَّذِینَ مِنْ قَبْلِهِمْ، وَ لَیُمَکِّنَنَّ لَهُمْ دِینَهُمُ الَّذِی ارْتَضى لَهُمْ، وَ لَیُبَدِّلَنَّهُمْ مِنْ بَعْدِ خَوْفِهِمْ اَمْناً، یَعْبُدُونَنِی لا یُشْرِکُونَ بِی شَیْئاً» ، اللَّهُمَّ اکْشِفْ غُمَّتَهُمْ، یَا مَنْ لایَمْلِکُ کَشْفَ الضُّرِّ اِلاّ هُوَ، یَا وَاحِدُ یَا اَحَدُ، یَا حَیُّ یَا قَیُّومُ، وَ اَنَا یَا إِلَهِی عَبْدُکَ الْخَائِفُ مِنْکَ، وَ الرَّاجِعُ اِلَیْکَ، السَّائِلُ لَکَ، الْمُقْبِلُ عَلَیْکَ، اَللاّجِی إِلَى فِنَائِکَ، اَلْعَالِمُ بِاَنَّهُ لامَلْجَاَ مِنْکَ اِلاّ اِلَیْکَ، فَتَقَبَّلِ اللَّهُمَّ دُعَائِی، وَاسْتَمِعْ یَا اِلَهِی عَلانِیَتِی وَ نَجْوَایَ، وَاجْعَلْنِی مِمَّنْ رَضِیتَ عَمَلَهُ، وَ قَبِلْتَ نُسُکَهُ، وَ نَجَّیْتَهُ بِرَحْمَتِکَ، اِنَّکَ اَنْتَ الْعَزِیزُ الْکَرِیمُ. اللَّهُمَّ وَ صَلِّ اَوَّلاً وَ آخِراً عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ، وَ بَارِکْ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ، وَارْحَمْ مُحَمَّداً وَ آلَ مُحَمَّدٍ، بِاَکْمَلِ وَ اَفْضَلِ مَا صَلَّیْتَ وَ بَارَکْتَ وَ تَرَحَّمْتَ عَلَى اَنْبِیَائِکَ وَ رُسُلِکَ وَ مَلائِکَتِکَ وَ حَمَلَهِ عَرْشِکَ بِلا اِلَهَ اِلاّ اَنْتَ. اللَّهُمَّ وَ لا تُفَرِّقْ بَیْنِی وَ بَیْنَ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ صَلَوَاتُکَ عَلَیْهِ وَ عَلَیْهِمْ، وَاجْعَلْنِی یَا مَوْلایَ مِنْ شِیعَهِ مُحَمَّدٍ وَ عَلِیٍّ وَ فَاطِمَهَ وَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ وَ ذُرِّیَّتِهِمُ الطَّاهِرَهِ الْمُنْتَجَبَهِ، وَ هَبْ لِیَ التَّمَسُّکَ بِحَبْلِهِمْ، وَ الرِّضَا بِسَبِیلِهِمْ، وَ الاَخْذَ بِطَرِیقَتِهِمْ، إِنَّکَ جَوَادٌ کَرِیمٌ.
سپس به سجده برو و صورت بر خاک بگذار و بگو:
یَا مَنْ یَحْکُمُ مَا یَشَاءُ، وَ یَفْعَلُ ما یُرِیدُ، اَنْتَ حَکَمْتَ، فَلَکَ الْحَمْدُ مَحْمُوداً مَشْکُوراً، فَعَجِّلْ یَا مَوْلایَ فَرَجَهُمْ وَ فَرَجَنَا بِهِمْ، فَاِنَّکَ ضَمِنْتَ اِعْزَازَهُمْ بَعْدَ الذِّلَّهِ، وَ تَکْثِیرَهُمْ بَعْدَ الْقِلَّهِ، وَ اِظْهَارَهُمْ بَعْدَ الْخُمُولِ، یَا أصْدَقَ الصَّادِقِینَ، وَ یَا اَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ، فَاَسْاَلُکَ یَا اِلَهِی وَ سَیِّدِی مُتَضَرِّعاً اِلَیْکَ بِجُودِکَ وَ کَرَمِکَ، بَسْطَ أمَلِی، وَ التَّجَاوُزَ عَنِّی، وَ قَبُولَ قَلِیلِ عَمَلِی وَ
دعای عبدالله بن سِنان (نماز و دعای بسیار مهم در روز عاشورا ، و دعا بر فرج حضرت ولی عصر علیه السلام)

نماز و دعای بسیار مهمی به عنوان یکی از اعمال روز عاشورا از حضرت صادق علیه السلام نقل شده است. راوی دعا جناب «عبدالله بن سِنان» است و لذا این دعا به نام راوی آن ، نامگذاری می شود. دعای عبدلله بن سنان در سه کتاب «مصباح المتهجد» مرحوم شیخ طوسی ، «المزار الکبیر» مرحوم شیخ محمد بن جعفر مشهدی ، و «اقبال الاعمال» مرحوم سید بن طاووس ، با کمی اختلاف نقل شده است. نقل «المزارالکبیر» مطابق با نقل «مصباح المتهجد» است.
عبدالله بن سِنان نقل میکند که در روز عاشورا به خدمت سیّد و آقایم حضرت صادق علیهالسّلام شرفیاب شدم و ایشان را رنگ پریده و اندوهناک یافتم. اشک همچون مروارید از دیدگانش سرازیر بود. عرض کردم: ای فرزندِ رسول خدا، گریهی شما به چه دلیل است؟ خداوند هرگز دیدگان شما را گریان نکند.حضرت فرمودند: مگر غافلی!؟ آیا نمیدانی که حسین بن علی علیهماالسّلام در چنین روزی شهید شده است؟
عرض کردم: ای آقای من، درباره روزهی این روز چه میفرمایید؟ حضرت فرمودند: روزه بگیر بدون آنکه در شب، نیّت روزه کرده باشی، ؛ و افطار کن بدون آنکه خوشحال باشی ؛ و اینگونه نباشد که یک روزِ تمام چیزی نخوری، بلکه ساعتی بعد از نمازِ عصر شربتی از آب بنوش، زیرا در این ساعت بود که جنگ از خاندانِ رسول خدا صلّیاللهعلیهوآله برطرف شد، در حالیکه سی نفر از اهل بیت و موالیانشان روی زمین افتاده بودند؛ کسانی که اگر رسول خدا صلّیاللهعلیهوآله در آن روز در دنیا بود، صاحب تعزیه هر یک از آنها می شد. در این هنگام حضرت صادق علیهالسّلام آنچنان گریست که محاسن مبارکش از اشک، تر شد. سپس فرمود: ای پسر سنان، بهترین کار در این روز آن است که لباس پاکیزه بپوشی، بندهای آن را بگشایی، آستینها را بالا زده، و در شکل و شمائل عزاداران درآیی. سپس به بیابان یا جایی که (دشمنان) تو را نبینند یا در خانه رفته، در چاشت (یعنی بعد از طلوع آفتاب)، چهار رکعت نماز (دو نماز دو رکعتی) بخوانی، و رکوع و سجودِ این نماز را به خوبی انجام دهی. پس در نماز اوّل، در رکعت اوّل ، بعد از حمد، سورهی کافرون، و در رکعت دوّم، بعد از حمد، سورهی توحید را بخوان. در نماز دوّم، در رکعت اوّل ، بعد از حمد، سورهی احزاب، و در رکعت دوّم، بعد از حمد، سورهی منافقون را بخوان. در غیر اینصورت، هر سورهی قرآنی که میتوانی بخوان.
بعد از سلام نماز، در حالت ایستاده، به قبر سیدالشّهداء علیهالسّلام رو کن، و در درونت شهادت ایشان و فرزندان و خاندانش را به یاد آور، و بر ایشان سلام و صلوات بفرست، و قاتلین ایشان را لعن کن و از افعال آنها تبرّی بجوی. خداوند به این لعن و تبرّی، درجه و مقام تو را در بهشت بالا میبرد و گناهان تو را پاک میکند.
سپس از آن محلّی که ایستادهای، چند قدم جلوتر برو و بگو:
«إنّالِلَّهِ وَ إنَّا إلَیْهِ راجِعُونَ، رِضًى بِقَضَائِهِ، وَ تَسْلِیماً لِاَمْرِهِ»
ذکر خدا و کلمه استرجاع (اِنّا لِلَّهِ وَ اِنَّا اِلَیْهِ راجِعُونَ) را زیاد تکرار کن، و در تمام این حالات باید در حال حزن و اندوه باشی.
پس چند قدم به عقب برگرد و در جایگاهی که نماز خواندی قرار گیر. و چنین بگو:
اللَّهُمَّ عَذِّبِ الْفَجَرَهَ، الَّذِینَ شَاقُّوا رَسُولَکَ، وَ حَارَبُوا اَوْلِیَاءَکَ، وَ عَبَدُوا غَیْرَکَ، وَاسْتَحَلُّوا مَحَارِمَکَ، وَالْعَنِ الْقَادَهَ وَالاَتْبَاعَ، وَ مَنْ کَانَ مِنْهُمْ، فَخَبَّ وَ اَوْضَعَ مَعَهُمْ، اَوْ رَضِیَ بِفِعْلِهِمْ لَعْناً کَثِیراً. اللَّهُمَّ وَ عَجِّلْ فَرَجَ آلِ مُحَمَّدٍ، وَاجْعَلْ صَلَوَاتِکَ عَلَیْهِمْ، وَاسْتَنْقِذْهُمْ مِنْ اَیْدِی الْمُنَافِقِینَ وَ الْمُضِلِّینَ وَ الْکَفَرَهِ الْجَاحِدِینَ، وَافْتَحْ لَهُمْ فَتْحاً یَسِیراً، وَ اَتِحْ لَهُمْ رُوحاً وَ فَرَجاً قَرِیباً، وَاجْعَلْ لَهُمْ مِنْ لَدُنْکَ عَلَى عَدُوِّ کَ وَ عَدُوِّهِمْ سُلْطَاناً نَصِیراً.
سپس دستانت را به حالت دعا بلند کن و در حالی که دشمنان آل محمّد صلواتاللهعلیهم را قصد میکنی، چنین بگو:
اللَّهُمَّ اِنَّ کَثِیراً مِنَ الاُمَّهِ نَاصَبَتِ الْمُسْتَحْـفَظِینَ مِنَ الاَئِمَّهِ، وَ کَفَرَتْ بِالْکَلِمَهِ، وَ عَکَفَتْ عَلَى الْقَادَهِ الظَّلَمَهِ، وَ هَجَرَتِ الْکِتَابَ وَ السُّنَّهَ، وَ عَدَلَتْ عَنِ الْحَبْلَیْنِ اللَّذَیْنِ اَمَرْتَ بِطَاعَتِهِمَا وَالتَّمَسُّکِ بِهِمَا، فَاَمَاتَتِ الْحَقَّ، وَ حَادَتْ عَنِ الْقَصْدِ، وَ مَالَاَتِ الاَحْزَابَ، وَ حَرَّفَتِ الْکِتَابَ، وَ کَفَرَتْ بِالْحَقِّ لَمَّا جَاءَهَا، وَ تَمَسَّکَتْ بِالْبَاطِلِ لَمَّا اعْتَرَضَهَا، فَضَیَّعَتْ حَقَّکَ، وَ اَضَلَّتْ خَلْقَکَ، وَ قَتَلَتْ اَوْلادَ نَبِیِّکَ وَ خِیَرَهَ عِبَادِکَ وَ حَمَلَهَ عِلْمِکَ وَ وَرَثَهَ حِکْمَتِکَ وَ وَحْیِکَ.
اللَّهُمَّ فَزَلْزِلْ اََقْدَامَ اَعْدَائِکَ وَ اَعْدَاءِ رَسُولِکَ وَ اَهْلِ بَیْتِ رَسُولِکَ. اللَّهُمَّ وَ اَخْرِبْ دِیَارَهُمْ، وَافْلُلْ سِلاحَهُمْ، وَ خَالِفْ بَیْنَ کَلِمَتِهِمْ، وَ فُتَّ فِی اَعْضَادِهِمْ، وَ اَوْهِنْ کَیْدَهُمْ، وَاضْرِبْهُمْ بِسَیْفِکَ الْقَاطِعِ، وَارْمِهِمْ بِحَجَرِکَ الدَّامِغِ، وَ طُمَّهُمْ بِالْبَلاءِ طَمّاً، وَ قُمَّهُمْ بِالْعَذَابِ قَمّاً، وَ عَذِّبْهُمْ عَذَاباً نُکْراً، وَ خُذْهُمْ بِالسِّنِینَ وَ الْمَثُلاتِ الَّتِی اَهْلَکْتَ بِهَا اَعْدَاءَکَ، اِنَّکَ ذُو نَقِمَهٍ مِنَ الْمُجْرِمِینَ. اللَّهُمَّ اِنَّ سُنَّتَکَ ضَائِعَهٌ، وَ اَحْکَامَکَ مُعَطَّلَهٌ، وَ عِتْرَهَ نَبِیِّکَ فِی الاَرْضِ هَائِمَهٌ. اللَّهُمَّ فَاَعِنِ الْحَقَّ وَ اَهْلَهُ، وَاقْمَعِ الْبَاطِلَ وَ اَهْلَهُ، وَ مُنَّ عَلَیْنَا بِالنَّجَاهِ، وَاهْدِنَا إِلَى الایمَانِ، وَ عَجِّلْ فَرَجَنَا، وَانْظِمْهُ بِفَرَجِ اَوْلِیَائِکَ، وَاجْعَلْهُمْ لَنَا وُدّاً، وَاجْعَلْنَا لَهُمْ وَفْداً. اللَّهُمَّ وَ اَهْلِکْ مَنْ جَعَلَ یَوْمَ قَتْلِ ابْنِ نَبِیِّکَ وَ خِیَرَتِکَ عِیداً، وَاسْتَهَلَّ بِهِ فَرَحاً وَ مَرَحاً، وَ خُذْ آخِرَهُمْ کَمَا اَخَذْتَ اَوَّلَهُمْ، وَ اَضْعِفِ اللَّهُمَّ الْعَذَابَ وَ التَّنْکِیلَ عَلَى ظَالِمِی اَهْلِ بَیْتِ نَبِیِّکَ ، وَ اَهْلِکْ اَشْیَاعَهُمْ وَ قَادَتَهُمْ، وَ اََبِرْ حُمَاتَهُمْ وَ جَمَاعَتَهُمْ. اللَّهُمَّ وَ ضَاعِفْ صَلَوَاتِکَ وَ رَحْمَتَکَ وَ بَرَکَاتِکَ عَلَى عِتْرَهِ نَبِیِّکَ، الْعِتْرَهِ الضَّائِعَهِ الْخَائِفَهِ الْمُسْتَذَلَّهِ، بَقِیَّهٍ مِنَ الشَّجَرَهِ الطَّیِّبَهِ الزَّاکِیَهِ الْمُبَارَکَهِ، وَ اَعْلِ اللَّهُمَّ کَلِمَتَهُمْ، وَ اَفْلِجْ حُجَّتَهُمْ، وَاکْشِفِ الْبَلاءَ وَ اللَّأوَاءَ، وَ حَنَادِسَ الاَباطِیلِ وَ الْعَمَى عَنْهُمْ، وَ ثَبِّتْ قُلُوبَ شِیعَتِهِمْ وَ حِزْبِکَ عَلَى طَاعَتِکَ وَ وَلایَتِهِمْ وَ نُصْرَتِهِمْ وَ مُوَالاتِهِمْ، وَ اَعِنْهُمْ وَامْنَحْهُمُ الصَّبْرَ عَلَى الاَذَى فِیکَ، وَاجْعَلْ لَهُمْ اَیَّاماً مَشْهُودَهً، وَ اَوْقَاتاً مَحْمُودَهً مَسْعُودَهً، یُوشِکُ فِیهَا فَرَجُهُمْ، وَ تُوجِبُ فِیهَا تَمْکِینَهُمْ وَ نَصْرَهُمْ کَمَا ضَمِنْتَ لِاَوْلِیَائِکَ فِی کِتَابِکَ الْمُنْزَلِ، فَاِنَّکَ قُلْتَ وَ قَوْلُکَ الْحَقُّ: «وَعَدَ اللهُ الَّذِینَ آمَنُوا مِنْکُمْ وَ عَمِلُوا الصَّالِحاتِ لَیَسْتَخْلِفَنَّهُمْ فِی الاَرْضِ کَمَا اسْتَخْلَفَ الَّذِینَ مِنْ قَبْلِهِمْ، وَ لَیُمَکِّنَنَّ لَهُمْ دِینَهُمُ الَّذِی ارْتَضى لَهُمْ، وَ لَیُبَدِّلَنَّهُمْ مِنْ بَعْدِ خَوْفِهِمْ اَمْناً، یَعْبُدُونَنِی لا یُشْرِکُونَ بِی شَیْئاً» ، اللَّهُمَّ اکْشِفْ غُمَّتَهُمْ، یَا مَنْ لایَمْلِکُ کَشْفَ الضُّرِّ اِلاّ هُوَ، یَا وَاحِدُ یَا اَحَدُ، یَا حَیُّ یَا قَیُّومُ، وَ اَنَا یَا إِلَهِی عَبْدُکَ الْخَائِفُ مِنْکَ، وَ الرَّاجِعُ اِلَیْکَ، السَّائِلُ لَکَ، الْمُقْبِلُ عَلَیْکَ، اَللاّجِی إِلَى فِنَائِکَ، اَلْعَالِمُ بِاَنَّهُ لامَلْجَاَ مِنْکَ اِلاّ اِلَیْکَ، فَتَقَبَّلِ اللَّهُمَّ دُعَائِی، وَاسْتَمِعْ یَا اِلَهِی عَلانِیَتِی وَ نَجْوَایَ، وَاجْعَلْنِی مِمَّنْ رَضِیتَ عَمَلَهُ، وَ قَبِلْتَ نُسُکَهُ، وَ نَجَّیْتَهُ بِرَحْمَتِکَ، اِنَّکَ اَنْتَ الْعَزِیزُ الْکَرِیمُ. اللَّهُمَّ وَ صَلِّ اَوَّلاً وَ آخِراً عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ، وَ بَارِکْ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ، وَارْحَمْ مُحَمَّداً وَ آلَ مُحَمَّدٍ، بِاَکْمَلِ وَ اَفْضَلِ مَا صَلَّیْتَ وَ بَارَکْتَ وَ تَرَحَّمْتَ عَلَى اَنْبِیَائِکَ وَ رُسُلِکَ وَ مَلائِکَتِکَ وَ حَمَلَهِ عَرْشِکَ بِلا اِلَهَ اِلاّ اَنْتَ. اللَّهُمَّ وَ لا تُفَرِّقْ بَیْنِی وَ بَیْنَ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ صَلَوَاتُکَ عَلَیْهِ وَ عَلَیْهِمْ، وَاجْعَلْنِی یَا مَوْلایَ مِنْ شِیعَهِ مُحَمَّدٍ وَ عَلِیٍّ وَ فَاطِمَهَ وَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ وَ ذُرِّیَّتِهِمُ الطَّاهِرَهِ الْمُنْتَجَبَهِ، وَ هَبْ لِیَ التَّمَسُّکَ بِحَبْلِهِمْ، وَ الرِّضَا بِسَبِیلِهِمْ، وَ الاَخْذَ بِطَرِیقَتِهِمْ، إِنَّکَ جَوَادٌ کَرِیمٌ.
سپس به سجده برو و صورت بر خاک بگذار و بگو:
یَا مَنْ یَحْکُمُ مَا یَشَاءُ، وَ یَفْعَلُ ما یُرِیدُ، اَنْتَ حَکَمْتَ، فَلَکَ الْحَمْدُ مَحْمُوداً مَشْکُوراً، فَعَجِّلْ یَا مَوْلایَ فَرَجَهُمْ وَ فَرَجَنَا بِهِمْ، فَاِنَّکَ ضَمِنْتَ اِعْزَازَهُمْ بَعْدَ الذِّلَّهِ، وَ تَکْثِیرَهُمْ بَعْدَ الْقِلَّهِ، وَ اِظْهَارَهُمْ بَعْدَ الْخُمُولِ، یَا أصْدَقَ الصَّادِقِینَ، وَ یَا اَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ، فَاَسْاَلُکَ یَا اِلَهِی وَ سَیِّدِی مُتَضَرِّعاً اِلَیْکَ بِجُودِکَ وَ کَرَمِکَ، بَسْطَ أمَلِی، وَ التَّجَاوُزَ عَنِّی، وَ قَبُولَ قَلِیلِ عَمَلِی وَ
کَثِیرِهِ، وَ الزِّیَادَهَ فِی اَیَّامِی، وَ تَبْلِیغِی ذَلِکَ الْمَشْهَدَ، وَ اَنْ تَجْعَلَنِی مِمَّنْ یُدْعَى فَیُجِیبُ اِلَى طَاعَتِهِمْ وَ مُوَالاتِهِمْ وَ نَصْرِهِمْ، وَ تُرِیَنِی ذَلِکَ قَرِیباً سَرِیعاً فِی عَافِیَهٍ، إنَّکَ عَلى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ.
سپس سرِ خود را به سوی آسمان بلند کن و بگو:
«اَعُوذُ بِکَ مِنْ اَنْ اَکُونَ مِنَ الَّذِینَ لایَرْجُونَ اَیَّامَکَ، فَاَعِذْنِی یَا اِلَهِی بِرَحْمَتِکَ مِنْ ذَلِکَ».
حضرت صادق علیهالسّلام در ادامه فرمود: ای پسر سنان، اگر چنین کنی، این عمل برای تو بهتر است از حجّ و عمرهی بسیار که در این راه از مالت انفاق کنی و بدنت را به سختی اندازی، و از خانواده و فرزندت جدا شوی. ای پسر سنان، بدان که هر کس در این روز، این نماز را به جا آورد، و دعایش را با اخلاص بخواند، و این عمل را با یقین و تصدیق انجام دهد، خداوند ده ویژگی به او عطا میکند. بعضی از آن ویژگیها عبارتند از: خداوند او را از مرگ بد حفظ میکند، خداوند او را از سختیها و فقر ایمن میکند، خداوند تا هنگام مرگ دشمنی را بر او غلبه نمیدهد، خداوند او و فرزندانش تا چهار نسل را از جنون و جذام و پیسی حفظ میکند، خداوند شیطان و دوستانش را بر او و چهار نسل بعد از او چیره نمیسازد.
عبدالله بن سنان میگوید: بعد از سخنان حضرت صادق علیهالسّلام از نزد ایشان رفتم، در حالیکه چنین میگفتم: شکر خدای را به جا میآورم که بر من به واسطه معرفت و محبّت شما منّت نهاد، و از خداوند درخواست میکنم که به واسطه منّت و رحمتش، مرا بر انجام آنچه از اطاعت شما واجب شده است، یاری فرماید.
۱ - کتاب المزارالکبیر ، با نام المزار القدیم نیز مشهور شده است.
۲ - بحارالأنوار ، ج۱۰۱ ، ص۳۱۳
۳ - مصباح المتهجّد ، ص۷۸۲-
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مذهبی
https://eitaa.com/montazarr1401
🔴این شخص 1000نفر از برادران سنی را وهابی کرده؛
در ادامه فعالیتش می خواسته یک بچه شیعه را وهابی کنه... اما ماجرا برعکس میشه...
ببینید خیلی جالبه‼️
(شما هم با پخش این کلیپ کمک کنید حق گسترش پیدا کنه، نکنه اینقدر کم توفیق باشیم که در راستای پخش این کلیپ بخل داشته باشیم!
🔴اگر بادیدن این کلیپ منقلب نشدید دیگه هیچی...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیگه باید در معاملات خیلی حواسمان جمع باشه ... شیاطین راههای جدیدی اختراع کردند ....
https://eitaa.com/montazarr1401
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ #گزارش_مردمی
※ جواب به یک سؤال شاید بیربط،
جای ما رو در واقعهٔ کربلا مشخص میکنه!
در ویدئوی بالا، یه سؤال مطرح میشه که مثل یه ماشین زمان عمل میکنه و ما رو میبره به
سال ۶۱ هجری قمری.
✘ و معلوم میشه اگر اون موقع بودیم، کجا بودیم! کنار امام یا روبروی امام.
https://eitaa.com/montazarr1401
🔴نحوه پرداخت تسهیلات ویژه به زائران اربعین حسینی
🌍 #انتشار_حداکثری_با_شما
🌷🇮🇷
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈