فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ | #استاد_شجاعی
✘ اینقدر رفتارش روی اعصابمه، داره کمکم ازش بدم میاد!
#منتظران_ظهور
https://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c
ارتباط موفق 11.mp3
10.6M
#ارتباط_موفق ۱۱
●━━━━━━─────── ⇆ㅤ
ㅤㅤ ◁ ㅤ❚❚ㅤ▷ ㅤ
☆ میزان ارزشمندی شما در نَفسِ دیگران ؛
با میزانِ ارزشمندی الگوهای زندگیتان
رابطهی مستقیم و تنگاتنگ دارد.
حتی اگر ؛
هرگز از این الگو حرفی نزنی،
و یا زبان به معرفیاَش باز نکنی!
نفوس انسانها هوشمندند... نیازی به حرف زدن نیست!
👑 ارزش شما در درون شما، ثبت شده و قابل فهم است.
#استاد_شجاعی 🎤
#استاد_پناهیان
#منتظران_ظهور
https://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c
༺◍⃟🔹﷽°࿐❁❥༅┅┄
#اندر_حقوق
✍اندر رعایت حق همسر
خداوند متعال در قرآن میفرماید:
«مردان از آن جهت که خدا برخی را بر بعضی برتری داده است و از آن جهت که از مال خود نفقه میدهند، بر زنان سرپرستی و قیمومت دارند.»
سوره نساء/۳۴
پس زنهای شایسته، در غیبت شوهراشون، با حفظ خود، عفّت خود را نگه میدارن.
#منتظران_ظهور
https://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c
شکر در سختی ها 25.mp3
11.47M
#شکر_در_سختی_ها 25
قلبــی که؛
درگیــرِ چشم و هم چشمی ها
حسادتها، رقابتها، دلخوریها، و رنجشهای کودکانه است؛
محاله بسلامت به مقصد برسه!
شکـ🙏ـر
قلبتو از بازیهای کودکانه رهامیکنه
#منتظران_ظهور
https://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c
#نهر_بهشتی
در مـاه رجــب، انـس و مـحـرمـیــتِ
خـویـش را بـا حَـرمهـا بیشتـر کنیـم
.
🌷امیرالمؤمنین علیه السلام:
از کفاره های گناهان بزرگ رسیدن به داد مظلوم گرفتار و غم زدایی از فرد اندوهگین است.
📗حکمت ۲۴ نهج البلاغه
👈 کفاره یعنی جبران کننده ی گناه
🍃🌻🍃🌸🍃🌻🍃
أَلَا بِذِڪْرِ اللَّهِ تَطْمَئِـنُّ الْقُلُــوبُ
#منتظران_ظهور
https://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c
انسان شناسی ۱۷۹.mp3
11.39M
#انسان_شناسی ۱۷۹
#آیتالله_حسنزاده_آملی
#استاد_شجاعی
#استاد_عالی
آنچه میآموزید: فقط شما را بسمت کشف مسیر درست و تشخیصِ آن از مسیر نادرست راهنمایی میکند،
اما هرگز شما را به مقصد درست نمیرساند!
مرکبِ هر انسان برای رسیدن به مقصد نهاییاش چیست؟
#منتظران_ظهور
https://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c
۳۳ - ثواب تحصیل علم:
هرگاه دعا کننده برای تعجیل فرج وظهور مولی صاحب الزمان (عجّل الله فرجه) قصدش این باشد که با ظهور آن حضرت، علوم برایش کشف وروشن گردد - که علوم حقه وحقیقی جز با ظهورش آشکار نمی شود - ثواب های بسیاری که برای طالب علم بیان شده است به او عطا خواهد شد، چنان که در حرف (ک) از بخش چهارم کتاب اشاره گردید.
۳۴ - ایمنی از عقوبت های اخروی:
از آثار دعا برای تعجیل فرج حضرت قائم (علیه السلام) ایمنی از عقوبت های اخروی واهوال روز قیامت است. شاهد بر این معنی چند آیه است:
۱ - خداوند (عزّ وجلّ) می فرماید: ﴿ان الذین آمنوا والذین هادوا والنصاری والصابئین من آمن بالله والیوم الاخر وعمل صالحا فلهم اجرهم عند ربهم ولا خوف علیهم ولا هم یحزنون﴾ (سوره بقره: ۶۲)؛ به تحقیق آنان که ایمان آورده اند وکسانی که یهودی شدند ونصاری وصابئین، هرکس به خداوند وروز آخر ایمان آورده وعمل صالح انجام دهد، پاداش آن ها نزد پروردگارشان محفوظ است ونه ترسی بر آنان هست ونه اندوهگین می شوند. بنابر این که مراد از روز آخر، زمان دولت حضرت قائم (علیه السلام) باشد. چنان که در اصول کافی درباره آیه: من کان یرید حرث الاخرة...، از امام صادق (علیه السلام) آمده که فرمود: من کان یرید حرث الاخرة...، هرکس کشت آخرت خواهد، فرمود:
"معرفتش را فزون سازیم تا بهره خویش را از دولت امامان دریافت نماید. ﴿ومن کان یرید حرث الدنیا نؤته منها وما له فی الاخره من نصیب﴾ (سوره شوری: ۲۰)؛ وهر کس کشت دنیا را بخواهد، چیزی از آن به او می دهیم ودر آخرت او را بهره ای نیست. فرمود: یعنی برای او در دولت حق با امام قائم (علیه السلام) بهره ای نیست(۸۷۸). یا این که منظور از عمل صالح معرفت امامان (علیهم السلام) باشد، چنان که در تفسیر عیاشی از امام صادق (علیه السلام) آمده که درباره فرموده خدای تعالی: ﴿فلیعمل عملاً صالحا﴾ (سوره کهف: ۱۱۰)؛ پس لازم است عمل صالحی انجام دهد. فرمود: منظور از عمل صالح معرفت امامان (علیهم السلام) است(۸۷۹).
و از امام باقر (علیه السلام) درباره فرموده خدای تعالی: ﴿والذین آمنوا وعملوا الصالحات﴾ (سوره بقره: ۸۲). آنان که ایمان آورده وکارهای نیک انجام دادند. آمده که فرمود: یعنی آنان که ایمان آورده اند به خدا به رسول او وامامان اولی الامر (علیه السلام) وایشان را اطاعت کردند که آن، ایمان وعمل صالح است...(۸۸۰).
وجه استشهاد این که: دعا کننده برای تعجیل ظهور حضرت صاحب الزمان (علیه السلام) در هر دو عنوان داخل است."
"۲ - فرموده خدای تعالی در سوره بقره: ﴿بلی من اسلم وجهه لله وهو محسن فله اجره عند ربه ولا خوف علیهم ولا هم یحزنون﴾ (سوره بقره: ۱۱۲)؛ آری کسی که در برابر (الله) تسلیم گردید در حالی که نیکوکار باشد، پس اجر او نزد پروردگارش محفوظ است ونه ترسی بر آن ها است ونه غمگین شوند. بنابر این که منظور از محسن، نیکوکار پیرو علی (علیه السلام) باشد، چنان که در مشکاة الاسرار به نقل از تفسیر عیاشی وغیر آن آمده که امام باقر (علیه السلام) درباره فرموده خدای تعالی: ﴿ان الله یامر بالعدل والاحسان وایتاء ذی القربی﴾ (سوره نحل: ۹۰)؛ خداوند امر می کند به عدل واحسان وعطای خویشاوند. فرمود: عدل محمد (صلی الله علیه وآله وسلم) است که هرکس اطاعتش کند عدالت کرده، واحسان علی (علیه السلام) است که هرکس از او پیروی کند احسان نماید ومحسن در بهشت است، والیتاء ذی القربی از جهت خویشاوندی ما. خداوند بندگان را به مودت وتوجه به سوی ما امر فرموده است(۸۸۱).
وجه استشهاد این که: دعا برای مولایمان حضرت قائم (علیه السلام) از تولای قلبی نسبت به امیر مؤمنان (علیه السلام) برخاسته، بلکه از واضح ترین اقسام تولای زبانی نسبت به آن حضرت است، پس هرکه برای آن حضرت دعا کند درحقیقت به ولای امیر المؤمنین (علیه السلام) تمسک جسته وموالی آن جناب محسن است ودر عداد افرادی که آیه شریفه بر آن ها دلالت دارد. ان شاء الله تعالی."
"۳ - فرموده خدای تعالی: ﴿ولا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتا بل احیاء عند ربهم یرزقون * فرحین بما آتاهم الله من فضله ویستبشرون بالذین لم یلحقوا بهم من خلفهم الا خوف علیهم ولا هم یحزنون﴾ (سوره آل عمران: ۱۶۹)؛ والبته مپندار آن را که در راه خدا کشته شده اند مرده باشند، بلکه زنده اند، نزد پروردگارشان متنعم اند. آنان به فضل الهی شادمانند وبه آن مؤمنانی که هنوز به آنان ملحق نشده اند بشارت دهند که نه ترسی بر آن ها هست ونه اندوهگین شوند.
به جهت آنچه خواهد آمد که دعا کننده برای حضرت قائم (علیه السلام) داخل در شهیدان است با پیغمبر وامیر المؤمنین (علیه السلام)، پس به آنچه ایشان رسیده اند او نیز نایل خواهد شد واز جمله آثاری است که در آیه شریفه یاد شده است.
۴ - فرموده خداوند متعال: ﴿الا ان اولیاء الله لا خوف علیهم ولا هم یحزنون﴾ (سوره یونس: ۶۲)؛ آگاه باشید که اولیای خدا نه ترسی بر ایشان هست ونه محزون می شوند.
به ضمیمه روایتی که در کمال الدین آمده، امام صادق (علیه السلام) فرمود: خوشا به حال شیعیان قائم ما که در زمان غیبتش منتظر ظهورش باشند ودر زمان ظهور فرمانبردار ومطیع او، آنان هستند اولیای خدا که نه ترسی بر ایشان هست ونه محزون می شوند(۸۸۲"
"وجه استدلال این که: دعا کردن نشانه انتظار است چنان که بر اهل بینش پوشیده نیست.
۵ - آیه شریفه در سوره احقاف: ﴿ان الذین قالوا ربنا الله ثم استقاموا فلا خوف علیهم ولا هم یحزنون﴾ (سوره احقاف: ۱۳)؛ به تحقیق آنان که گفتند: پروردگار ما (الله) است، آن گاه استقامت کردند، پس هیچ ترسی بر آن ها نیست ونه اندوهگین شوند.
به جهت روایتی که در اصول کافی از محمد بن مسلم آمده که گفت: از حضرت ابی عبد الله صادق (علیه السلام) درباره فرموده خدای (عزّ وجلّ): الذین قالوا ربنا الله ثم استقاموا پرسیدم. فرمود: در اعتقاد به امامان یکی پس از دیگری استقامت نمایند(۸۸۳).
"تردیدی نیست که دعا کردن برای تعجیل فرج ظهور مولایمان صاحب الزمان (علیه السلام) دلیل ونشانه استقامت دعا کننده بر اعتقاد به امامان (علیهم السلام) است. از آیات دیگری نیز می توان این مکرمت ارزنده را استفاده کرد که از ترس اطاله سخن از ذکر آن ها صرف نظر کردیم، وهمچنین از روایات متعددی این مطلب به دست می آید. از جمله: شیخ ثقه جلیل علی بن ابراهیم قمی در تفسیر خود به سند صحیحی درباره آیه شریفه: ﴿وعلی الاعراف رجال یعرفون کلا بسیماهم﴾ (سوره اعراف: ۴۶)؛ وبر اعراف مردانی هستند که هر یک را به چهره هایشان می شناسند. از امام صادق (علیه السلام) روایت کرده که فرمودند: اعراف: توده ریگی بین بهشت وجهنم است. ومردان: امامان (علیهم السلام) هستند که بر اعراف با پیروانشان می ایستند، در حالی که مؤمنین بدون حساب به سوی بهشت سبقت جسته اند وامامان (علیهم السلام) به پیروان گناهکار خود می گویند: بنگرید! برادرانتان را در بهشت که بدون حساب به سوی آن رفته اند. واین است فرموده خداوند - تبارک وتعالی -: ﴿سلام علیک لم یدخلوها وهم یطمعون﴾ (سوره اعراف: ۴۶)؛ سلام بر شما داخل بهشت نشده اند ولی در انتظار وامید آن هستند. سپس به آن ها گفته می شود:
"دشمنانتان را در جهنم بنگرید، وهمین است فرموده خدای تعالی: ﴿واذا صرفت ابصارهم تلقاء اصحاب النار قالوا ربنا لا تجعلنا مع القوم الظالمین * ونادی اصحاب الاعراف رجالا یعرفونهم بسیماهم قالوا ما اغنی عنکم جمعکم وما کنتم تستکبرون﴾ (سوره اعراف: ۴۷-۴۸)؛ وچون نظر آن ها (گنه کاران اصحاب اعراف) به سوی اهل جهنم معطوف گردد، گویند: پروردگارا! ما را با ستم کاران قرار مده، واصحاب اعراف مردانی را که به سیمایشان می شناسند و- در آتشند - آواز دهند وگویند: (دیدید که) جمع شما - در دنیا - وتکبری که داشتید هیچ خطری از شما دور نساخت.
آن گاه ائمه (علیهم السلام) به کسانی که در جهنم هستند از دشمنانشان می گویند، این ها شیعیان وبرادرانمان هستند که شما در دنیا سوگند می خورید که خداوند رحمتی به آن ها نمی رساند. سپس امامان به شیعیان خود می گویند: داخل بهشت شوید نه ترسی بر شما هست ونه محزون خواهید گشت(۸۸۴).
می گویم: حدیثی که در مکرمت سی ودوم از امیر المؤمنین (علیه السلام) آوردیم دلالت می کند بر شفاعت امامان (علیهم السلام) برای هرکس که آن ها را یاری کند وو نیز در همانجا گفتیم که دعا کننده برای مولایمان صاحب الزمان (علیه السلام) در آن عنوان داخل است، پس به شفاعت امامان در عداد کسانی خواهد بود که نه ترسی بر آنان هست ونه اندوهگین می شوند.
🖋🍃📚۳۵ - بشارت ومدارا هنگام مرگ🍃🍃🍃🍃🍃🍃
📗قسمت2⃣1⃣1⃣