#سلام مولاجانم
🍃 بهترین سنتها در بیان امام زمان
🔺 امام زمان علیه السلام فرمودند :
سَجدةُ الشّكرِ مِن ألزَمِ السُّنَنِ وَأوجَبِها
🌸سجدۀ شکر از واجبترین و ضروریترین سنّتهاست.
📚 وسائل الشیعه ج ۶ ص ۴۹۰ ح ۸۵۱۴
🌹 بعد از نمازهایمان چند ثانیه ای سر به سجده بگذاریم و برای تمامی نعمت های الهی به ویژه نعمت محبت اهل بیت و امام زمان علیهم السلام از خداوند تشکر کنیم.
لذتهای متعفن!.mp3
2.6M
#یک_دقیقه_حرف_حساب
💥 لذت های متعفّن!
🔥 جملات ساده ای که گاه فاجعه میآفرینند:
• از من نشنیده بگیر، ولی...!
• یه چیزی میگم بین خودمون بمونه...!
• به کسی نگی من بهت گفتما...!
#استاد_شجاعی
منبع: مجموعه ارتباط موفق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اگر کسی فحش دهد...
🎙استاد مسعود عالی
https://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c
🌺سبک زندگی قرآنی :🌺
🍂مثل مادر مریم(س) مادری کنید🍂
⚡️وقتی همسر عمران، باردار بود، دو کار انجام داد :
🔸۱ـ نیت کرد که فرزندش را وقف خدمت به خدا کند.
🔸۲ـ او و نسلش را به خداوند متعال پناه داد.
⚡️نتیجه ی این کار این شد که :
🔸۱ـ خداوند این فرزند را پذیرفت.
🔸۲ـ او را به طرز نیکویی پرورش داد.
🔸۳ـ یکی از انبیائش را سرپرست او کرد.
(آیات ۳۵ تا ۳٧ آل عمران)
⚡️بنابراین :
نیت کنید که فرزندتان را در مسیر خدا تربیت کنید و او را از شر شیطان به خدا بسپارید تا خدای رحیم نیز رحمت خاصه اش را نصیب او کند و او را به رشدی نیکو برساند.
#سبک_زندگی_قرآنی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نکات روانشناسی ، سه باور مسموم در زندگی مشترک
نام استاد: مجتبی تمسکی
حتما ببینید
https://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نکات روانشناسی
نام استاد: خانم دکتر نیلچیزاده
https://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c
🎇🎇🎇🎇🌿﷽🌿🎇🎇🎇🎇
#یکشنبه_های_عــــــلوی
#کــــلام_پــــــــــــــدر
࿐ ༉༉༉🍃🌺🕊
💠ودرود خدا بر اوفرمود:(حارث بن حوت نزد امام آمد و گفت: آيا چنين پنداری كه من اصحاب جمل را گمراه می دانم؟ چنين نيست، امام فرمود:) ای حارث تو زير پای خود را ديدی، اما به پيرامونت نگاه نكردی، پس سرگردان شدی، تو حق را نشناختي تا بدانی اهل حق چه كسانی می باشند؟ و باطل را نيز نشناختی تا باطل گرايان را بشناسی. (حارث گفت من و سعيد بن مالك، و عبدالله بن عمر، از جنگ كنار می رويم، امام فرمود:) همانا سعيد و عبدالله بن عمر، نه حق را ياری كردند، و نه باطل را خوار ساختند.
📒 #نهج_البلاغه #حکمت۲۶۲
الحقنی بالحجة.mp3
5.72M
#مداحی
📝 دلم آرامش میخواد
آقای من کی میاد؟!...
🎤 کربلایی محمد حسین #پویانفر
🔅 #امام_زمان عج الله
هدیه به چهارده معصوم
🔸🌸🔸🌸🔸🌸🔸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اسبی در گل و باتلاق گیر کرده است و قادر به حرکت نیست. سر و کلهی سه اسب سوار پیدا میشود. اسب را میبینند و متوجه معضل او میشوند.
مدتی فکر میکنند که چگونه اسب را نجات دهند. به این نتیجه میرسند که تعدادی اسب به دور این اسب بیاورند و این اسبان به دور این باتلاق شروع به دویدن کنند. وقتی اسب گرفتار میبیند که اسبان دیگر با آزادی و نشاط حرکت میکنند، امید در او دمیده میشود و با گرفتن الهام از اسبان آزاد به خود نهیب میزند و با انرژی درونی خود و بدون هیچ وسیلهی دیگری خود را می رهاند.
💠 گاه در ما نیروها راکد شده و ناامیدی موجب درماندگی ما میشود و حسّ فعّالیت نداریم، یکی از کارهای خوب این است که به فعالیّتها و حرکتهای مثبت و موفّق دیگران خوب نگاه کنیم و لذّت ببریم تا به تدریج برای تلاش و حرکت جدید ترغیب شویم.
https://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تقدیم به پدرموشکی ایران اسلامی.. سرداررشیداسلام شهیدتهرانی مقدم...
✅ #روزبرگ_شیعه
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِم
موضوع امروز: «اقیانوس حکمت»
روز دوشنبه، ١۴٠١/٠٨/٢٣
✍️ مناسبت روز: امروز مناسبت خاصی نداریم؛ اما فردا ٢۴ آبانماه، روز بزرگداشت و سالروز رحلت عالم فرزانه و مفسر بزرگ قرآن کریم، علامه طباطبايی (ره) است؛ لذا سخن امروز را با سلام و صلوات به روح پرفتوح این عالمِ ربانی آغاز مینمائیم؛
سید محمدحسین طباطبایی (ره) مشهور به علامه طباطبایی؛ مفسر، فلیسوف، اصولی، فقیه، عارف و اسلامشناس شیعه است که شاگردان بزرگی همچون حضرات آیات: شهید مطهری، شهید بهشتی، مصباح یزدی، حسنزاده آملی و امام موسی صدر و حضرات آیات عظام جوادی آملی، نوری همدانی و مکارمشیرازی را تربیت نموده است؛ که در این زمینه، رهبر معظم انقلاب فرمودند: «این چشمهی جوشان و فیاض دانش و عرفان و تقوای اسلامی، در راه تعلیم و تربیت شاگردانی که هر یک در عالم اسلام دانشمندی برجستهاند، توفیقی کم نظیر داشته است... » [پیام معظمله به مناسبت سالگرد ارتحال علامه طباطبایی]
یکی دیگر از برکات عظیم علامه طباطبایی (ره)، آثار ارزشمندی است که از استاد به یادگار مانده؛ که مهمترین آنها تفسیر بیست جلدی «الميزان» است که ثمرهی هفده سال مجاهدت و تلاش مستمر علمی حضرت استاد است؛ چنانچه حضرت آیتاللهالعظمی خویی (ره) در این رابطه فرمودند: «علامه طباطبایی خود را در این راه "تضحیه" كرد» یعنی «قربانی قرآن» نمود!
شهید آیتالله مطهری (ره) در رابطه با مقام استاد خود میگوید: «این مرد بسیار بسیار بزرگ و ارزنده ... مردی است که صد سال دیگر باید بنشینند و آثار او را تجزیه و تحلیل کنند تا به ارزش او پی ببرند؛ این مرد، واقعاً یکی از خدمتگزاران بسیار بسیار بزرگ اسلام و مجسمهی تقوا و معنویت بود... » (مجموعهآثار استاد شهید مطهری، ج۲۵، ص۴۲۸)
آیتالله ابراهیم امینی (ره) نیز برای الگوگیری از سیرهی اخلاقی آن عالمِ عامل، چنین مینویسد: «علامه، انسانی وارسته، مهذب، خوش اخلاق، مهربان، عفیف، متواضع، مخلص، بی هوا و هوس، صبور، بردبار، شیرین و خوش مجلس بود؛ من در حدود سی سال با استاد حشر و نشر داشتم... به یاد ندارم که در طول این مدت حتی یک بار عصبانی شده باشد و بر سر کسی داد بزند...خیلی زود با افراد انس میگرفت و صمیمی میشد، حتی با کوچکترین فرد طلاب چنان انس میگرفت که گویا از دوستان صمیمی اوست... وقتی به عنوان استاد مورد خطاب قرار میگرفت، میفرمود: «این تعبیر را دوست ندارم، ما اینجا گرد آمدهایم تا با تعاون و هم فکری، حقایق و معارف اسلامی را دریابیم...» [یادنامه علامه طباطبایی، نوشته آیتالله ابراهیم امینی، ص۱۲۸]
از دیگر نکات درسآموز در زندگی پربرکت علامه طباطبایی، مردمی بودن ایشان و وقتگذاری موسع برای پاسخگويی به پرسشهای مردم و مخصوصاً جوانان است؛ که جهت استفاده و بهرهبرداری لازم، به یکی از پرسش و پاسخهای حضرت استاد، اشاره مینمائیم:
❓جوانی هستم ٢٢ ساله که در محيط و شرايطی زندگی میكنم كه هوای نَفْس و آمال، بر من تسلط فراوان دارند و مرا اسير خود ساختهاند و سبب باز ماندن من از حركت به سوی خدا شدهاند؛ بفرماييد به چه اعمالی دست بزنم تا بر نَفْسِ خود مسلط شوم و اين طِلسمِ شوم را، كه همگان گرفتار آنند، بشكنم و سعادت بر من حاکم شود؟ لطفاً نصيحت نکنید، بلكه دستورات عملی برای پيروزی لازم بفرمائید» (١٣۵۵/١٠/٢٣)
✅ علامه در جواب او نوشتند: «سلام عليكم، برای موفق شدن و رسيدن به منظوری كه در نامه مرقوم داشتهايد، لازم است همتی برآورده و توبهای نموده، به مراقبه و محاسبه (اعمال) بپردازيد به اين نحو كه هر روز در هنگام صبح که از خواب بيدار میشويد، قصد جدی كنيد كه در هر عملی كه پيش میآید، رضای خدا را مراعات نمائید، آن وقت در سر هر كاری كه میخواهيد انجام دهيد، نفع آخرت را منظور خواهيد داشت؛ به طوری كه اگر نفع اُخروی ندارد، انجام ندهید؛ و در وقت خواب چهار پنج دقيقه در كارهای كه روز انجام دادهايد، فكر كرده و يكی يکی از نظر بگذرانيد؛ (پس) هر كدام، مطابق رضای خداوند انجام يافته، شكر كنيد و در هر كدام تخلف شده، استغفار نمائید؛ اين رويه سخت است و در ذائقه نَفْس، تلخ! ولی كليد نجات و رستگاری است و هر شب پيش از خواب اگر توانستيد، سُوَرِ مُسَبَّحات (سورههای حديد، حشر، صف، جمعه و تغابن) را بخوانيد و پس از ٢٠ روز، حالات خود را برای بنده بنويسيد، انشاءالله موفق خواهيد بود.» (هفتهنامه همشهری جوان، شماره ٢٣٧)
✍️ و بالاخره سخن امروز را با کلام رهبر فرزانه انقلاب به پایان میبریم، که فرمودند: «علامه طباطبايی (ره) مجموعهای از معارف و فرهنگ اسلام بود».
📚 برگرفته از «اقیانوس حکمت» (زندگینامه علامه سید محمدحسین طباطبایی)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*ماشاءالله به این غیرت*
*احترام دهه هشتادی ها به لباس مقدس پیامبر (ص)*
#نشر_حداکثری
https://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c
8492236262.mp3
16.18M
🔈#خستگی_ناپذیری
#باز_نشر
❗️این مباحث در آبان ماه سال ۹۷ مطرح شده است
🔷 مناسب گوش دادن در این ایام فتنه
📣جلسه اول
* حسرت های روز قیامت
* ای کاش با پیامبر رفیق بودم !
* ربیّون چه کسانی هستند ؟
* پیامبر مربی چه کسانی می باشد ؟
* حسرت و ندامت سلاطین در لحظات آخر عمر
* ویژگی های یاران پیامبر
* سختی های دینداری در آخرالزمان
* تحمل سختی ها توسط زائرین اربعین به عشق ابا عبدالله الحسین علیه السلام
* حسرت بر مقام زائرین اهل بیت در قیامت
* هر که در این بزم مقرب تر است
جام بلا بیشترش می دهند
* قواعد محبت اهل بیت بر دوستانشان
* تفاوت ظرفیت افراد در تحمل بلایا
* یاران واقعی در سختی ها جا نمی زنند
* نزول مصیبت به قدر طاقت
* اجابت برای مضطرین
* توجه محض حضرت ابراهیم علیه السلام به خدا در هنگامه بلایا
* امداد الهی کی فرا می رسد؟
* تبسم دائمی پیامبر در دیدار حضرت فاطمه سلام الله علیها
* پیام عملی پیامبر در نوع رفتارشان با امام حسین علیه السلام
⏰ مدت زمان:۳۹:۴۲
https://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c
.
🍃🍂روزی، #سنگتراشی که از #کار خود ناراضی بود و #احساس_حقارت می کرد، از نزدیکی خانه بازرگانی رد می شد. در باز بود و او خانه مجلل، باغ و نوکران #بازرگان را دید و به حال خود #غبطه خورد و با خود گفت: این بازرگان چقدر قدرتمند است! و آرزو کرد که مانند بازرگان باشد.
در یک لحظه، او تبدیل به بازرگانی با جاه و جلال شد. تا مدت ها فکر می کرد که از همه قدرتمند تر است، تا این که یک روز حاکم شهر از آنجا عبور کرد، او دید که همه مردم به حاکم احترام می گذارند حتی بازرگانان. مرد با خودش فکر کرد: کاش من هم یک حاکم بودم، آن وقت از همه #قوی تر می شدم!
در همان لحظه، او تبدیل به حاکم مقتدر شهر شد. در حالی که روی تخت روانی نشسته بود، مردم همه به او تعظیم می کردند. احساس کرد که نور خورشید او را می آزارد و با خودش فکر کرد که خورشید چقدر قدرتمند است.
او آرزو کرد که خورشید باشد و تبدیل به خورشید شد و با تمام نیرو سعی کرد که به زمین بتابد و آن را گرم کند.
پس از مدتی ابری بزرگ و سیاه آمد و جلوی تابش او را گرفت. پس با خود اندیشید که نیروی ابر از خورشید بیشتر است، و تبدیل به ابری بزرگ شد.
کمی نگذشته بود که بادی آمد و او را به این طرف و آن طرف هل داد. این بارآرزو کرد که باد شود و تبدیل به باد شد. ولی وقتی به نزدیکی صخره سنگی رسید، دیگر قدرت تکان دادن صخره را نداشت. با خود گفت که قوی ترین چیز در دنیا، صخره سنگی است و تبدیل به سنگی بزرگ و عظیم شد.
همان طور که با #غرور ایستاده بود، ناگهان صدایی شنید و احساس کرد که دارد خرد می شود. نگاهی به پایین انداخت و سنگتراشی را دید که با چکش و قلم به جان او افتاده است!
🦋🦋هیچ گاه خود را #دست_کم نگیرید🦋🦋
#حکایت
https://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c