🐜 دانلود فیلم جدید «مورچه خوار»
💠 نسخه اکران انلاین🤩
🔰 ژانر: کمدی | خانوادگی
📆 سال تولید: ۱۴۰۰
📆 سال انتشار: ۱۴۰۱
👥 بازیگران: لیندا کیانی، رضا شفیعیجم، مارال فرجاد، نسرین مقانلو، مهدی کوشکی، نیما شاهرخشاهی، ایمان اشراقی، خاطره حاتمی، سارا منجزی، شهین تسلیمی، مجید علیزاده، مجید شهریاری و...
👤 کارگردان: شاهد احمدلو
📄 خلاصه داستان: حول محور زندگی پوشالی سلبریتیهای اینستاگرامی میچرخد و حقایق ناگفته دنیای مجازی را بازگو میکند...
پنج شنبه درکانال سمت خدا
@montazeran_Mahdi13
46.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 فیلم « مورچه خوار »
🎬کیفیت 360
پارت ۴
@montazeran_Mahdi13
46.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 فیلم « مورچه خوار »
🎬کیفیت 360
پارت ۵
@montazeran_Mahdi13
43.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 فیلم « مورچه خوار »
🎬کیفیت 360
پارت ۶
@montazeran_Mahdi13
✨ ﴾﷽﴿✨
🌿اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن🌿
#هفت_شهر_عشق
@montazeran_Mahdi13
هدایت شده از
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دیدن این فیلم از نون شب واجبتره
⭕️ از وجود این خطای شناختی مطلع بودین؟🤔
همیشه به ما گفته شده خواهی نشوی رسوا، همرنگ جماعت شو😐
🔰 دردی که امروزه در فضای مجازی به شدت بهش مبتلا هستیم... 😱
👈برای هرکسی که این روزها تخت تاثیر رسانهها قرار گرفته ارسال کنید!!!
@montazeran_Mahdi13
⏺کنداکتور آنلاین|1401/07/28↔️2022/10/20⏺
✅لیگ برتر کشتی
⏰ساعت 11:00
🖥شبکه ورزش
✅هفته دهم لیگ برتر
⚽️سپاهان🆚تراکتور
⏰ساعت 15:00
🖥شبکه ورزش
✅هفته دهم لیگ برتر
⚽️ملوان🆚پرسپولیس
⏰ساعت 17:00
🖥شبکه 3
✅هفته دهم لیگ برتر
⚽️مس کرمان🆚صنعت نفت
⏰ساعت 17:00
✅هفته دهم لیگ برتر
⚽️نساجی🆚فولاد
⏰ساعت 17:30
🖥شبکه ورزش
✅لیگ اروپا
⚽️آرسنال🆚پیاسوی آیندهوون
⏰ساعت 20:30
✅هفته دهم لالیگا
⚽️بارسلونا🆚ویارئال
⏰ساعت 22:30
🖥شبکه 3
🔴 @montazeran_Mahdi13
🌸برخیـز که روز دیگـر آغـاز کنیم
✨از نور دریچه ای به دل باز کنیم
🌸وقت است که با دَمِ مناجات سَحَر
✨هنگام طلـوع صبـح، اعجـاز کنیم
🌸سرمست ز شور عشق، مرغان سحر
✨لبریزِ شکوفه هاست ، دامان سحر
🌸زیباست تماشای گل افشانی نور ،
✨نجوای گل و نسیم رقصان سحر
سلام🍂🌸
صبحتون بخیر 🍂🌸
@montazeran_mahdi13
برای رفع ضعف أعصاب، ضعف قلب و رماتیسم طب بوعلی چه راهکاری دارد؟🔍
1⃣✨مخلوط گلاب طبيعی + عرق طبيعی بيد مشک + عسل آويشن يا عسل نعنا،
2⃣✨خوردن يک عدد سيب رسيده شيرين بعد از غذا (اگر اُرگانيک بود با پوست آن خورده شود).
📚حکیم ضیائی
#طب_اسلامی 📝
🍃🍎 @montazeran_mahdi13
چرا توت خشک راجایگزین قند کنیم؟🔍
☜بهترین قندطبیعی
☜کاهنده کلسترول بد خون
☜ضد سرطان و بیماری قلبی
☜سرشار از فیبر و ملین است
☜دشمن اضطراب و عصبانیت
☜حاوی آهن و داروی کم خونی
#طب_اسلامی 📝
🍃🍎 @montazeran_mahdi13
درمان سرفه های خشڪ طب بوعلی چه راهکاری دارد؟🔍
دمنوش گل ختمی
✍1 فنجان آبجوش رابا1 قاشق گل ختمی و1قاشق چ عسل مخلوط کنید و۲الی 3 دقیقه آن را بجوشانیدو روزی سه بار مصرف کنید
#طب_اسلامی📝
🍃🍎 @ montazeran_Mahdi13
💠#حدیث_روز 💠
🏴 اهمیت نهی از منکر
🔻امام علی علیه السلام:
مَن تَرَکَ إنکارَ المُنکَرِ بقَلبِهِ و یَدِهِ و لِسانِهِ فهُوَ مَیِّتٌ بَینَ الأحیاءِ
◼️ کسی که در برابر منکر با دل و دست و زبان خویش اعتراض نکند، او مرده ای است در میان زندگان.
📚 تهذیب الأحکام: ج ۶ ص ۱۸۱ ح ۳۷۴
کانال سمت خدا 👇👇
@montazeran_mahdi13
💑 برای همسرتان تکیه گاه باشــید!
🔸آقايان شايد بارها شنيدهاند كه وقتی از خانمی میپرسند چه شوهری میپسندی، میگويند: «مردی كه بتوانم به او تكيه كنم!»
🔸بايد يادتان باشد منظور زنان از «تكيه كردن»، سينه سپركردن و قوی بودن برای دعوای سر کوچه و چهره خشن و بزن بزن نيست، اصلاً و اصلاً اينگونه نيست. آنان نیازمند «امنیت روحی» هستند نه «امنیت جسمی».
🔸آنان نیازی به یک قلدر ندارند، بلكه آنان با توجه به روحيهی لطيفشان، دوست دارند با تمام وجود باور کنند که در کنار آنها همواره یک حامی صادق است که آنان را از لحاظ روحی و روانی و عاطفی، حمایت و پشتیبانی میکند. خصوصا احترام به زن در محافل خصوصی و عمومی بالاخص: فاميل، اقوام، دوستان، نزديكان
کانال سمت خدا 👇👇
@montazeran_mahdi13
🍃
🌸🍃
🌒🌒آگاه سازی 🌒🌒
موضوع : 🔽
🌒 استفاده از فيلترشكن طبق قوانين موجود جرم است؛
☑️دلیل و استناد قانونی؛ ماده ١ قانون جرايم رايانهای صريحاً هرگونه دسترسی غيرمجاز به دادهها يا... كه بوسيله تدابير امنيتی حفاظت شده است را جرمِ دسترسی غيرمجاز دانسته و برای آن مجازات تعيين كرده است.
◀️ ابتدا چند نكته؛
1⃣ دسترسی غيرمجاز اطلاق دارد و هرگونه دسترسی به هرشكل و با هر وسيله و روشی را شامل است.
2⃣ عبارت «حفاظت بوسيله تدابير امنيتی» نيز اطلاق دارد و حفاظت بوسيله خود صاحبان سايتها و... و حفاظت بوسيله دولت را به نحو راساً و ابتدائاً شامل است.
3⃣ ماده ١ راجعبه حقوق اشخاص حقيقی و خصوصی صحبت نمیكند؛ بنابراين نمیتوان گفت كه اختصاص به زمانی دارد كه اشخاص خودشان از سايتها و... متعلق به خود حفاظت كردهاند.
4⃣ عبارت «داده» و دسترسی به آن بهتعبير حقوقدانان فاقد هرگونه خصوصيت خاص میباشد؛ شما وقتی وارد يک سايت مسدود میشويد قطعاً به داده های آن دسترسی غيرمجاز يافتهايد؛ لذا استفاده از يک داده يا خرابكاری در آن يا هر عمل ديگری بر روی آن مطلقاً برای تحقق مفهوم دسترسی لازم نيست.
5⃣ منظور از تدابير امنيتی اين نيست كه مثلاً سايت مسدود شده يا حفاظت شده، متعلق به مراجع امنيتی يا دولتی باشد؛ اين تعبير نيز اطلاق دارد.
☑️ و اما يك استدلال؛
ما در علم حقوق میگوييم كه قانون يك ظاهر و يك «روح» دارد. نمیتوان به بهانهٔ عمل به ظاهر قانون به روح آن بیتوجه بود. قانون يک غايت متعالی دارد و اين هدف و غايات را نمیتوان با تفسير منجمد و جمود منطوقی و لفظی از قانون نقض كرد. چطور بپذيريم كه اگر صاحب يك وبلاگ كه فردی عادی است و يكسری دادههای عادی را هم در وبلاگ خود منتشر كرده و سپس با حفاظت از آنها امكان دسترسی به آنها را ممتنع ساخته است و كسی به نحو غيرمجاز به آنها دسترسی يابد، عملش مجرمانه باشد؛ اما اگر مثلاً سايتی كه حاوی صريحترين توهينها به اخلاق و دين و مذهب ملت است، اما صاحبان آن تمايلی به محدودسازی يا مسدودسازی دسترسی به آنها را ندارند و دولت در مقام دفاع از ارزشهای جامعه مبادرت به فيلتر نمودن آنها مینمايد، وانگهی افرادی با فيلترشكن وارد آن سايت میشوند، عملشان مجرمانه نباشد؟ در علم حقوق در اين مواقع گفته میشود امكان تعريف اولويت وجود دارد و به حكم عمل به احكلم عقلی و روح قانون بايد چنين عملی را نيز جرم دانست.
⏪ مضافاً اينكه؛
1⃣ اينكه در قانون عبارت استفاده از فيلترشكن بكار نرفته است، به معنی فقدان حكم قانونی نيست. كلماتی مثل زمين خواری، شرخری، باجگيری و زورگيری و خيلی از رفتارهای ديگر در قوانين ما به صراحت بكار نرفتهاند اما هرگز نمیگويبم كه اين اعمال جرم نيستند، زيرا زمينخواری را معادل تصرف عدوانی میدانيم؛ از شرخری به شاكيان حرفهای تعبير میكنيم و باجگيری و اخاذی را به جرم تهديد اشخاص و اخذ مال از آنها ملحق میكنيم.
پس ملاحظه میكنيد كلمه فيلترشكن اولين واژهای نيست كه حكم قانونی دارد اما به صراحت در قانون بكار نرفته است.
2⃣ حتی بالاتر از همهٔ اينها از ◀️ماده ٥٤٣ قانون مجازات اسلامی (تعزيرات، ٧٥) كه ناظر به جرم فک پلمب است، وحدت ملاک میگيرم و میگويم حتی اگر قانون جرايم رايانهای را نداشتيم با اين ماده میتوانستيم دسترسی به سايت مسدود شده را بهوسيلهٔ فيلترشكن جرم فک پلمب سايبری بدانيم. در اين مادهٔ كلمهٔ «يا چيزی» هرگونه اقتضا يا خصوصيتی را از واژهٔ مقدم بر آن يعنی «محلی» سلب نموده و اطلاق آن میتواند شامل فيلترشكن نيز بگردد.
@montazeran_Mahdi13
🍃
🌸🍃
🍃
🌸🍃
🔲🔲عسر و حرج 🔲🔵
آثار حقوقیِ عُسروحَرَج در روابط خانوادگی
شاید در روابط روزمره یا در نوشتههای تخصصی حقوقی و غیرحقوقی اصطلاح عُسروحَرَج را شنیده باشید. عُسروحَرَج در حوزههای مختلفی به وجود آید. یکی از این حوزهها، روابط خانوادگی میباشد. بدیهی است که این موضوع آثار حقوقی بسیاری را هم در اینگونه روابط بر جای میگذارد. دوستان 🔽🔽🔽
از لحاظ لغوی عُسر بهمعنای سختی و دشواری و حَرَج بهمعنای تنگنا است. در صورتی که یک شخص موظف به انجام یا ترک کاری باشد ولی در مورد او عُسروحَرَج تحقق پیدا کند، این عُسروحَرَج موجب میشود که آن تکلیف از عهدهی فرد ساقط شود(یعنی از گردن او برداشته شود). درواقع، این یک حکم شرعی است که براساس آن، لازم نیست یک شخص کاری را انجام دهد که بهعنوان تکلیف برعهدهی او و انجامدادنش او را به سختی و تنگنا میاندازد. در این صورت، این تکلیف نه بهطور دائم بلکه برای یک مدت موقت تا زمانی که این شرایط سخت از بین برود، از عهدهی او برداشته میشود. روابط خانوادگی هم که براساس یک قرارداد به نام «نکاح» به وجود میآیند، حقوق و تعهداتی را برای طرفین ایجاد میکنند و هر لحظه ممکن است که پایبندی به این تعهدات بخاطر عُسروحَرَج سخت و زیانبار شود؛ بهگونهای که تحمل این سختی برای متعهد امکانپذیر نباشد.
به این نکته باید توجه داشت که انجام برخی از تکالیف و امور سخت نیست بلکه غیرممکن است؛ یعنی به حدی دشوار است که تحت هیچ شرایطی انجام آن ممکن نیست. این وضعیت، ارتباطی به عُسروحرج که در آن انجام یک تکلیف فرد را به سختی میاندازد، ندارد.
برخی از مصادیق عُسروحَرَج در تکالیف مربوط به حوزهی خانواده
برای روشنتر شدن توضیحاتی که گفته شد، در ادامه به برخی از مصادیق عُسروحَرَج در تعهدات مربوط به روابط خانوادگی و راهحل پیشبینیشده در قانون اشاره خواهیم نمود. این موارد به این شرح است:
۱. هم از حیث شرعی و هم از لحاظ حقوقی، حق طلاق با شوهر است. البته او میتواند در قالب یک شرط ضمن عقد به همسر خود وکالت در طلاق بدهد. از طرفی زن هم تکالیفی در قبال همسرش دارد که زندگی با او در یک خانهی مشترک نمونهای از این تکالیف است. اگر او به این تکالیف عمل نکند، دیگر حقی در مورد نفقه نخواهد داشت. بااینحال، گاه شرایط زندگی برای زن(زوجه) بهنحوی میشود که دیگر نمیتواند به زندگی با همسر خود ادامه دهد. درواقع، ادامهی زندگی با همسر موجب میشود که سختی غیرقابلتحمل برای او به وجود آید و حتی جان او به خطر افتد(مانند حالتی که مرد، همسر خود را کتک میزند). به همین خاطر، این امکان در نظر گرفته شده است که محل زندگی با همسر خود را ترک نموده و از انجام وظایف همسری خودداری کند بدون اینکه حق او در خصوص نفقه از بین برود.
۲. در صورتی که ادامهی زندگی زناشویی برای زن موجب عُسروحَرَج و ضرر باشد، امکان طلاقدادن او توسط حاکم وجود دارد. بهعنوان نمونه، نفقه زن خواه در تأمین مخارج زندگیخود ناتوان بوده یا توانایی مالی لازم در جهت رفع نیازهای خود را داشته باشد، برعهدهی شوهر است. طبق قانون مدنی در صورتی که شوهر از پرداخت نفقه خودداری کند و امکان اجرای حکم دادگاه برای ملزمنمودن او به پرداخت نفقه نیز وجود نداشته باشد، زن میتواند برای طلاق به حاکم رجوع کند و حاکم شوهر را ملزم به طلاق مینماید و اگر باز هم ملزمنمودن ممکن نباشد، زوجه(زن) با اذن حاکم شرع طلاق داده میشود. مواردی مانند ترک زندگی خانوادگی توسط زوج(شوهر) حداقل به مدت ۶ ماه متوالی و یا ٩ ماه متناوب در مدت یک سال بدن عذر موجه، اعتیاد او به یکی از انواع مواد مخدر و یا ابتلاء وی به مشروبات الکلی که به اساس زندگی خانوادگی خلل وارد آورد و امتناع یا عدم امکان الزام وی به ترک آن در مدتی که به تشخیص پزشک برای اعتیاد لازم بوده است و محکومیت قطعی زوج به حبس ۵ سال هم از مواردی است که اگر زندگی را برای زوجه با سختی غیرقابلتحمل مواجه نماید، میتواند از همین طریق برای طلاق خود اقدام نماید.
نکته:
اشاره به این نکته ضروری است که چه در حوزهی روابط خانوادگی و چه در حوزهی قراردادهای دیگر(که درمطلب قبلی به آن اشاره شد)، در صورتی میتوان با استناد به عُسروحَرَج از انجام تعهدات قراردادی خود اجتناب ورزید که در دادگاه وجود این عسر و حرج ثابت شود
@montazeran_Mahdi13
🍃
🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
@montazeran_Mahdi13
🍃
🌸🍃
🔸️🟦 اطلاع رسانی اجتماعی 🟦🔸️
بسیار زیباست
اگر به جای چرا؟، شاید میگفتیم، خیلی از کدورتها حل میشد.
چرا جواب سلام مرا نمیدهد؟ شاید گوشهایش سنگین است.
چرا آرام رانندگی میکند؟ شاید ماشینش خراب است و ترمزش بریده است.
چرا دعوت ما را قبول نکرد و به خانهی ما نیامد؟ شاید جای دیگری دعوت داشت و یا جای دیگر، قرار داشت که برود.
چرا این میوه و شیرینی را به من تعارف نکرد ؟ چقدر خسیس است! شاید این میوه و شیرینی را برای دیگران خریده و از خودش نیست.
و هزاران مثال که در زندگی شما، بارها و بارها اتفاق افتاده است.
بیایید، به جای واژهی چرا؟ از واژهی شاید استفاده کنیم و یا از طرف، علّت کارش را سوال کنیم و زود قضاوت نکنیم.
🍃
🌸🍃
🏵 دعای جامع هرروز🏵
🌟امام صادق (علیه السلام) میفرمایند در صبح و شام این دعا را بخوانید :
⬇️اللَّهُمَّ أَدْخِلْنِي فِي كُلِّ خَيْرٍ أَدْخَلْتَ فِيهِ مُحَمَّدا وَ آلَ مُحَمَّدٍ
⬇️وَ أَخْرِجْنِي مِنْ كُلِّ سُوءٍ (شَرٍّ) أَخْرَجْتَ مِنْهُ مُحَمَّدا وَ آلَ مُحَمَّدٍ
🔸️🔸️«أَللهُم إِنی أَصْبَحْتُ وَ أَمْسَیتُ
☀️ أُسَبّحُک وَ أُمَجّدُک و
☀️اُحَمِّدُکَ وَ اُهَلِّلُکَ وَ
☀️اُکَبِّرُکَ بِعَدَدِ ما أُدِیرُ بِهِ سُبْحَتِی؛
📚 بهجتالدعا، ص ٣۵۵
🌤اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🌤
🧚♂️🧚♂️🧚♂️🧚♂️🧚♂️
💎نمازروز پنجشنبه
ده رڪعت ،بعدازحمد،ده توحید
نیت ڪسب مال وثروت بخواند وسپس《سوره یاسین》بخواند واین
عمل را تا۳ روزانجام دهد خوب
خواهدبود.⬅️ گوهر شب چراغ۱۵۷/ ۲
🛑🛑🛑🛑🛑
@montazeran_Mahdi13
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃
🌸🍃
این پست رو بفرست برای رفقای مستاجرت
.
⬅️⬅️دعای قرآنی سفارش شده توسط بزرگان برای خانه دار شدن
*🪴🪴مداومت بر آیه ۲۹ سوره مومنون*
... *رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ*
ترجمه:
پروردگارا! مرا در جایگاهی پرخیر و برکت فرود آور، که تو بهترین فرودآورندگانی
نکته مهم:🔻🔻🔻🔻
*شرط* استجابت دعا آن است که انسان تمام قدرت و نیرو و توان خویش را به کار گیرد و حداکثر تلاش و کوشش را انجام دهد و نسبت به ماورای آن دست به دعا بردارد و قلب را متوجه خالق کند زیرا در روایات آمده است:
*«شخصی که در راه کسب و کار، تلاشی نمیکند و از خداوند رزق و روزی میخواهد دعایش مستجاب نمیشود.»*
🌕[کافی ، ج5، ص 77]🌕
@montazeran_Mahdi13
🍃
🌸🍃