پيامبر خدا صلى الله عليه و آله:
إنَّ الصَّدَقَةَ تَزِيدُ صاحِبَها كَثرَةً، فَتَصَدَّقُوا يَرحَمْكُمُ اللّه ُ
صدقه، بر روزى و دارايىِ صدقه دهنده مى افزايد. پس ـ خدايتان رحمت كند! ـ صدقه بدهيد
بحارالأنوار جلد18 صفحه418
💚کانال سمت خدا 👇
@montazeran_Mahdi13
15.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▫️کی میرسه صبح فرج یابن فاطمه!!
#کلیپ_مهدوی
#بحق_الزینب_اللهم_عجل_لولیک_الفرج
●➼┅═❧═┅┅───┄
@montazeran_Mahdi13
5.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥سرباز امام زمان از هیچ چیزی نمی ترسد جز...
●➼┅═❧═┅┅───┄
@montazeran_Mahdi13
11.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬ندای امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وقت ظهور
🎙آیت الله #بهجت
@montazeran_Mahdi13
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 رازی که عبدالعظیم حسنی (ع) برای آن به ایران آمد؟
📢ظهور مهدی موعود و زمینه سازی ظهور ایرانیان
سالروز_میلاد_حضرت_عبدالعظیم_حسنی_ع_مبارکباد💐
🌴حضرت عبدالعظیم حسنی(ع)، یکی از شخصیتهای بزرگ علمی و جهادی است که تاکنون آنگونه که شایسته شناخته نشده است.
🌻نسبت وی با چهار واسطه به امام حسن مجتبی(علیه السلام) باز میگردد به همین علت حسنی شهرت یافت، در بین علما به عنوان محدث مطرح هستند، محدث کسانیاند که فن جمع آوری احادیث و طبقه بندی روایات را می داند، آن را جمع میکند یا مینویسد یا شاگرد تربیت میکند.
📢حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) سفیر سیار ائمه(ع)، از دانشمندان شیعه و راوی حدیث ائمه معصومین (ع) است و از چهرههای بارز و محبوب و مورد اعتماد، نزد اهل بیت عصمت(ع) و پیروان آنان بود و در مسایل دین آگاه به معارف مذهبی و احکام قرآن، شناخت و معرفتی وافر داشت به همین مناسبت در این گزارش به مختصری از زندگی نامه،آثار ومنزلت ایشان میپردازیم:
🌴تولد و زندگینامه حضرت عبدالعظیم(ع)
🌤عبدالعظیم(ع) فرزند عبدالله بن علی، از نوادگان حضرت امام حسن مجتبی(ع) است و نسبش با چهار واسطه به آن حضرت میرسد. پدرش "عبدالله" و مادرش "فاطمه" دختر عقبه بن قیس نام داشت.
🖋محقق بزرگ مرحوم علامه شیخ آقا بزرگ تهرانی درباره تاریخ ولادت با سعادت حضرت عبدالعظیم (ع) مینویسند «بنابر نقل کتاب الخصائص العظیمیّه ولادت حضرت عبد العظیم (ع) در روز پنجشنبه چهارم ربیع الثانی سال 173 ق در مدینه واقع شده است» و مدّت 79 سال عمر با برکت او با دوران امامت چهار امام معصوم یعنی امام موسی کاظم(ع) ، امام رضا(ع)، امام محمّدتقی(ع) و امام علیّ النّقی(ع) مقارن بوده و احادیث فراوانی از آنان روایت کرده است.
🌻آن یادگار امام مجتبی(ع) تا آخر عمر در ری ماند و منشأ برکات بسیاری برای شیعیان ائمه(ع) شد و بالاخره در 15 شوال سال 253 هجری قمری رحلت کرد.
🌴آستان مقّدس حضرت عبدالعظیم الحسنی(ع)، با بارگاه شریف حضرات امامزاده حمزه(ع) و امامزاده طاهر(ع) در شهرری و از قرن سوّم تاکنون ،به عنوان یکی از مشهورترین اماکن زیارتی و سیاحتی ایران مورد توجّه و عنایت دوست داران اهل بیت عصمت و طهارت (ع) بوده.
🌴سرشارترین و حساسترین مقطع حیات عبدالعظیم (ع)، دوران امام هادی(ع) بود که آخرین بار که به دیدارامام شرفیاب شد، حضرت به او دستور داد که از عراق هجرت کند و به ری برود .در ری در منزل یکی از شیعیان ساکن شد و در سرداب خانه اقامت کرد. او☀️ روزها را روزه میگرفت و🌙 شبها رابه نماز میایستاد و گاهی اوقات از مخفیگاه خود بیرون میآمد و به زیارت قبر حضرت حمزه ( برادر امام رضا (ع) که الان مدفنش در حرم خود حضرت است) میرفت.
🌻منزلت حضرت عبدالعظیم (ع)
🌴حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) در دانش و تقوا به منزلتی رسید که همواره مورد احترام و اعتماد امام معصوم زمان خویش بود. نقل شده است که شخصی به نام* اَبا حَمّاد رازی* با تحمّل زحمتهای فراوان خود را به سامرّا میرساند تا از امام علی النقی(ع) مسائلی را بپرسد. امام(ع) پس از پاسخ گفتن به پرسشهای حمّاد فرمودند: «ای اباحمّاد، هرگاه با مشکلی از مشکلات دینی یا پرسشی از مسائل اسلامی روبه رو شدی آن مشکل و سئوال خود را با عبدالعظیم حسنی در میان بگذار و از او بخواه تا پاسخ سؤالات تو را بیان نماید». امام هادی در جای دیگر به شخصی از اهالی ری می فرمایند: «اگر قبر عبدالعظیم (ع) را که در نزد شماست زیارت میکردی مانند کسی بودی که امام حسین (ع) را در کربلا زیارت کرده است.»
در مورد قرآن میگوید
متن عکس ارسالی در همین رابطه است که تقدیمتان میگردد.
🌺🍃@montazeran_Mahdi13
🟩🌻 «الهی شکر»
🟩🌻 صیغه شکر است نه خود شکر.
🌀 شکر یعنی حرکت کردن، عمل کردن، به کار انداختن نعمت در مسیری که خدا این نعمت را برای آن مسیر آفریده است.
🔹دست را خدا برای چه آفریده است؟ پا را برای چه آفریده؟ مغز را برای چه آفریده؟ گوش را برای چه آفریده؟ عقل را برای چهآفریده؟ به کار انداختن همه اینها در مسیر خود، شکر است. پس شکر سمع و بصر چیست؟
«قُل انظُروا ماذا فِی السَّمواتِ و الاَرض»
🌀 شکر چشم، مطالعه عالم است؛ شکر گوش، حقایق را شنیدن؛ شکر دل، فکر کردن، اندیشه کردن، تجزیه و تحلیل کردن، تجرید کردن، تعمیم دادن و استدلال کردن است.
🌳مسئله شناخت ، ص ۴۷
🌺🍃@montazeran_Mahdi13
🌅 امان از جميع آفات و بليات 🌅
🌸 دستور العملی از آیت الله علامه حسن زاده آملی(ره) :
هركه بعد از نماز صبح و مغرب ،
1️⃣ هفت بار «بسم اللّه الرحمن الرحيم لا حول و لا قوة الا باللّه العلى العظيم»
2️⃣ و سى مرتبه «سبحان اللّه و الحمد للّه و لا إله إلا اللّه و اللّه اكبر» بگويد از جميع آفات و بليات در امان خداى تعالى است.
📚 نامه ها برنامه ها ص 64☄
🌺🍃@montazeran_Mahdi13