یکی از شیرینترین، جذابترین، و شادیآفرینترین آیات قرآن همین است:«إِنَّا لِله وَ إِنَّا إِلَیْهِ راجِعُونَ». اصلاً آدم راحت میشود. چون مال خدا هستم. دنیایم مال خداست و همه چیزم مال خداست. هر وقت هم بخواهد بگیرد من آماده هستم؛ وقتی هم میگیرد، بد نمیگیرد. چون یک جای پایدارتر میبرد.
🌺یکی از ترسهایی انسان، ترس از مرگ است. ترس از این که اگر من بمیرم چه میشود؟ درحالیکه ما از یک فضای یک درصد رحمت، وارد فضای 99% رحمت الهی میشویم؛ یعنی بینهایت. پس چرا اضطراب و ترس داشته باشیم!
🚨دقت کنید که ریشه این ترسها، نادانی و شرکی است که در ذات ما نهفته است. وقتی میفهمیم «إِنَّا لِله وَ إِنَّا إِلَیْهِ راجِعُونَ» یعنی پیش خودش برمیگردیم و مال خودش هستیم؛پس دیگر همه چیز عالی است؛ دنیا از آن بیثباتی و ترسناک بودن در میآید. با این نگاه، دنیا، دنیای قشنگی است. ، در مملکت خدا به هیچ کس ظلم نمیشود و کسی ضرر نمیکند
🌺🍃@montazeran_Mahdi13
بدون شرح ⬆️⬆️
این شما و دو تا کلیپ فوق العاده
🌺🍃@montazeran_Mahdi13
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در روايت است خانمی که از ایام عادت ماهانه غسل كند تمام گناهانش آمرزيده مي شود و بر او گناهي نوشته نمي شود تا زمان ماهانه ديگر.
🌺🍃@montazeran_Mahdi13
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیا تاتو کردن ابرو حرام است؟
سوالات بانوان
الهی! 🍃
ای کریمی که بخشنده عطایی
و ای حکیمی که پوشنده خطایی
و ای احدی که در ذات و صفات بی همتایی
و ای خالقی که راهنمایی
و ای قادری که خدایی را سزایی،
به ذات لایزال خود
و به صفات با کمال خود
و به عزت جلال خود و به عظمت جمال خود که جان ما را صافی خود ده،
دل ما را هوای خود ده،
چشم ما را ضیاء خود ده
و ما را آن ده که آن به
الهی ☘
اي کسي که يادت
مايه آبروي يادکنندگان است،
و اي کسي که شکرت
موجب کامروايي شاکران است
و اي کسي که طاعتت
باعث نجات مطيعان است،
بر محمّد و آلش رحمت فرست
و دلهاي ما را
به ياد خود، از هر ياد
و زبانهامان را
به شکر خود، از هر شکر
و اعضايمان را
به طاعت خود، از هر طاعت
مشغول دار...
آمین 🌺
🌺🍃@montazeran_Mahdi13
🔳♦️ چرا به گناه «اثم» گفته میشود؟
🌿 درباره گناه، در بعضی موارد تعبیر «اثم» گفته شده. «اثم» یعنی کاری که قلب انسان بالطبع آن را قبول نمیکند.خدا انسان را با فطرت پاک آفریده، لذا برخی چیزها را قلب انسان بالطبع قبول نمیکند و از آنها نفرت دارد گرچه گاهی انسان آنها را به خودش تحمیل میکند
🌿 ببینید قرآن مجید در مورد «غیبت» چه تعبیر زیبا و عجیبی دارد. میفرماید: «وَلایغْتَبْ بَعْضُکمْ بَعْضآ اَیحِبُّ اَحَدُکمْ اَنْ یأْکلَ لَحْمَ اَخیهِ مَیتآ فَکرِهْتُموه» (حجرات/۴۹). آیا یکی از شما دوست دارد گوشت برادر مردهاش را بخورد؟! فرض کنید انسانی قحطیزده باشد. در آن حال قحطی هر چه گیرش میآید میخورد، شخصی که غیبت میکند مثل گرسنه قحطیزدهای است که از شدت گرسنگی به صورت درندهای درآمده و گوشت برادر مردهاش را میخورد و لذت ظاهری میبرد.
🌿ولی در عین حال آن نفرت معنوی هم سر جای خودش هست؛ هم لذت میبرد و هم نفرت دارد؛ لذت میبرد از جنبه خوی حیوانی و ملَکات بدی که پیدا کرده، و نفرت دارد چون هر چه هست انسان است و فطرت انسانیاش از این کار تنفر دارد. پس، از این جهت که گناهان، مورد تنفر فطرت انسان است قرآن از آنها تعبیر به «اثم» کرده است.
📗 استاد مطهری، آشنایی با قرآن، ج۱۲، ص۱۲۸-۱۲۷