دعای هفتم صحیفه سجادیه رو به توصیه ی رهبر عزیزمون تو ایام کرونا میخونیم تاان شاالله از بلایا دور باشیم
هرروز هم به نیابت از شهدای عزیزمون میخونیم
امروز هم به نیابت از 👇👇
«شهید مجتبی عباسی»
شهید هشت سال دفاع مقدس🌹🌹
دعا رو میخونیم ان شاالله
هدیه به محضر مهدی صاحب الزمان🌸
اللهم عجل لولیک الفرج🌹🌹🌹
⚠️پیشنهاد میکنیم شهدای عزیزتون و معرفی کنین تا ان شاالله به نیابتشون دعا خونده بشه💢
🔴بدخلقى فشارقبرمیآورد!
✍ به رسول خدا صلى الله عليه و آله خبر دادند كه سعد بن معاذ فوت كرده . پيغمبر صلى الله عليه و آله با اصحابشان از جاى برخاسته ، حركت كردند. با دستور حضرت - در حالى كه خود نظارت مى فرمودند - سعد را غسل دادند. پس از انجام مراسم غسل و كفن ، او را در تابوت گذاشته و براى دفن حركت دادند. در تشييع جنازه او، پيغمبر صلى الله عليه و آله پابرهنه و بدون عبا حركت مى كرد. گاهى طرف چپ و گاهى طرف راست تابوت را مى گرفت ، تا نزديكى قبر سعد رسيدند. حضرت خود داخل قبر شدند و او را در لحد گذاشتند و دستور دادند سنگ و آجر و وسايل ديگر را بياورند! سپس با دست مبارك خود، لحد را ساختند و خاك بر او ريختند و در آن خللى ديدند آنرا بر طرف كردند و پس از آن فرمودند:- من مى دانم اين قبر به زودى كهنه و فرسوده خواهد شد، لكن خداوند دوست دارد هر كارى كه بنده اش انجام مى دهد محكم باشد. در اين هنگام ، مادر سعد كنار قبر آمد و گفت : سعد! بهشت بر تو گوارا باد!
رسول خدا صلى الله عليه و آله فرمود: مادر سعد! ساكت باش ! با اين جزم و يقين از جانب خداوند حرف نزن ! اكنون سعد گرفتار فشار قبر است و از اين امر آزرده مى باشد. آن گاه از قبرستان برگشتند. مردم كه همراه پيغمبر صلى الله عليه و آله بودند، عرض كردند: يا رسول الله ! كارهايى كه براى سعد انجام داديد نسبت به هيچ كس ديگرى تاكنون انجام نداده بوديد: شما با پاى برهنه و بدون عبا جنازه او را تشييع فرموديد. رسول خدا فرمود:ملائكه نيز بدون عبا و كفش بودند. از آنان پيروى كردم .عرض كردند: گاهى طرف راست و گاهى طرف چپ تابوت را مى گرفتيد!
حضرت فرمود:چون دستم در دست جبرئيل بود، هر طرف را او مى گرفت من هم مى گرفتم !عرض كردند: يا رسول الله صلى الله عليه و آله بر جنازه سعد نماز خوانديد و با دست مباركتان او را در قبر گذاشتيد و قبرش را با دست خود درست كرديد، باز مى فرماييد سعد را فشار قبر گرفت ؟ حضرت فرمود: آرى ، سعد در خانه بداخلاق بود، فشار قبر به خاطر همين است !
📚داستانهاى بحارالانوار
هدایت شده از 🇮🇷منتظران ظهور🇵🇸
✨ذکر روز "پنجشنبه"✨
"۱۰۰مرتبه"🍃🌸لااِلهَ اِلَّااللهُ المَلکُ الحقُّ المُبین🌸🍃
🌸پنجشنبه تون مبارک🌸
✨ذکر روز پنجشنبه✨
🍃موجب رزق و روزی می شود🍃
هدایت شده از 🇮🇷منتظران ظهور🇵🇸
پنجشنبه است و ياد درگذشتگان😔
🌹 اَللّهُمَّ اغفِر لِلمُومِنینَ وَ المُومِنَاتِ وَ المُسلِمینَ وَ المُسلِمَاتِ اَلاَحیَاءِ مِنهُم وَ الاَموَاتِ ، تَابِع بَینَنَا وَ بَینَهُم بِالخَیراتِ اِنَّکَ مُجیبُ الدَعَوَاتِ اِنَّکَ غافِرَ الذَنبِ وَ الخَطیئَاتِ وَ اِنَّکَ عَلَی کُلِّ شَیءٍ قَدیرٌ بِحُرمَةِ الفَاتِحةِ مَعَ الصَّلَوَاتِ
🙏 التماس دعا 🙏
🌺هیچ هدیهای
شادی بخشتر از طلب
آمرزش برای اموات نیست...🌺
خدایا🙏
همه اموات و
گذشتگانمان را
ببخش و بیامرز 🙏
برای آمرزش روح در
گذشتگان بخوانیم فاتحه
و صلوات 🙏
هدایت شده از 🇮🇷منتظران ظهور🇵🇸
دعای هر روز ماه صفر 🙏
✅در مفاتیح الجنان آمده است که اگر کسی بخواهد که در این ماه از بلاها محفوظ بماند، هر روز ده مرتبه این دعا را بخواند.✅
دعای هفتم صحیفه سجادیه رو به توصیه ی رهبر عزیزمون تو ایام کرونا میخونیم تاان شاالله از بلایا دور باشیم
هرروز هم به نیابت از شهدای عزیزمون میخونیم
امروز هم به نیابت از 👇👇
«شهید علی تیموری»
از فرمانده های جوان هشت سال دفاع مقدس🌹🌹
دعا رو میخونیم ان شاالله
هدیه به محضر مهدی صاحب الزمان🌸
اللهم عجل لولیک الفرج🌹🌹🌹
⚠️پیشنهاد میکنیم شهدای عزیزتون و معرفی کنین تا ان شاالله به نیابتشون دعا خونده بشه💢
بنام خدا🌸🌸🌸
ختم فوری
برای شفای همه ی بیماران علی الخصوص بیمار مورد نظرمون 14صلوات به نیت 14معصوم بفرستین
اللهم اشفع کل مریض🌼🌼🌼
هدایت شده از 🇮🇷منتظران ظهور🇵🇸
✨ذکر روز " جمعه "✨
"۱۰۰مرتبه"🍃🌸اللهم صل على محمدوآل محمد🌸🍃
🌸جمعه تون مبارک🌸
✨ذکر روز جمعه✨
🍃 موجب عزیز شدن میشود🍃