Quran-page-288.mp3
2.26M
✅ هر روز #یک_صفحه_قرآن بخوانیم
🔻 صفحه #دویست_وهشتادوهشت قرآن کریم، سوره مبارکه #الإسراء
🎙#شهریار_پرهیزگار
🆔 @montazeran_zohoor4
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ نزدیکی صبح #ظهور مولا صاحب العصر و الزمان روحی له الفداء
🎙آیت الله #میرباقری
🌺 إنَّهُمْ یَرَوْنَهُ بَعیداً وَ نَراهُ قَریبا...
🆔 @montazeran_zohoor4
12.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ این اذان مخصوص شماست!
🎙#حجت_الاسلام_پناهیان
🆔 @montazeran_zohoor4
منتظران ظهور مهدی (عج)
ادامه مباحث مهدویت👇 🟢 ۴) احمد حسن بصری احمد الحسن رهبر جمعیت مذهبی انصار المهدی است . او که مدعی ا
ادامه مباحث مهدویت:
1⃣1⃣ طیف احمد الحسن از ابزار جن و سحر برای کشاندن افراد به سمت مسلک خود استفاده می کنند.
2⃣1⃣ او همچنین دعایی ارائه کرده است و مدعی است که اگر کسی این دعا را بخواند خواب اهل بیت را می بیند که احمد الحسن را تأیید می کنند.
3⃣1⃣ می کوشد با برخی از روایات اثبات کند که غیبت #مهدی به سبب گناه شیعیان به وجود آمده است و شیعیان اگر از گناه خود توبه می کردند غیبت استمرار نمی یافت . برای همین شیعیان تا قبل از اینکه #مهدی رهبری را برای آن ها تعیین نکند نباید حکومت تشکیل دهند بلکه باید از گناهان خود توبه کنند تا #مهدی شخصی را از سوی خود به سمت آن ها بفرستند.
4⃣1⃣ وی به خواب های خودش و خواب های دیگران استناد می کند در حالی که خواب در مسائل شرعی و عقیدتی برای دیگران هیچ گونه حجیّت و اعتباری ندارد . هیچ پیامبر و حجت خدایی حقانیت خود را با خواب اثبات نکرده است . مخصوصاً که خواب صرفاً ادعا است و امکان دارد آدم دروغ گو هم آن را ادعا بکند.
5⃣1⃣ یاران احمد الحسن به برخی از روایات در حجیت خوابی که معصوم در آن باشد ، استناد می کنند.
6⃣1⃣ یاران احمد الحسن برای علم رجال جایگاه زیادی قائل نیستند و بیشتر از کنار هم گذاردن احادیث برای بررسی صحت و سقم احادیث استفاده می کنند تا سند شناسی.
7⃣1⃣ او با برخی روایات پرچم #مهدی را پرچم «البیة الله» معرفی می کند که به معنای نفی حاکمیت های انسانی (مانند شورا) و دعوت به حاکمیت خدا است . در اندیشه سیاسی احمد الحسن ، حاکم جامعه انسانی باید توسط خدا تعیین شود ، برای همین دموکراسی و انتخاب حاکم توسط شوراها نفی می شود.
8⃣1⃣ یکی دیگر از انتقادها به احمد الحسن این است که چرا او معجزه یا صفات اعجاز گونه از خود ظاهر نمی کند؟ به عنوان مثال چرا او به زبان های گوناگون صحبت نمی کند؟
9⃣1⃣ به نظر می رسد این جریان ، یک جریان تروریستی است که برای جامعه شیعی خطرناک است چرا که آن ها قصد تشکیل حکومت دارند و همچنین دیدگاه تند و تیزی نسبت به علمای شیعه دارند . تا جایی که علمای شیعه را دجال می نامند.
0⃣2⃣ اصل زنده بودن او نیز در هاله ای از ابهام قرار دارد.
ادامه دارد.....
📚 مباحث مهدویت ، ص ۸۳
🆔 @montazeran_zohoor4
🔰نشر مباحث #مهدوی صدقه جاریه است👆
#امام_زمان (عج) دعاگویتان باشد. 🤲
━═━━⊰❀🌹🦋🌹❀⊱━━═━
✅ ای کاش این زحمات را در راه #امام_زمان انجام میدادم
🔻 تأسّف مرحوم حاج شيخ #حسنعلی_نخودکی در رابطه با انجام عبادات و اوراد و ختومات
👤 آقای سید مرتضی مجتهدی سیستانی می نویسد:
🔸 مرحوم حاج شیخ حسنعلی اصفهانی (معروف به نخودکی) از دوران کودکی به عبادات و ریاضت ها اشتغال داشته و زحمات فراوان و طاقت فرسایی را برای رسیدن به اهداف بلند روحی متحمل شده بودند که فوق العاده مهم و پر زحمت بوده است.
🔹 (تا جایی رسید که با یک نفسی و ذکری و... مریض شفا می دادند و ... )
🔸 آن بزرگوار هر چه ذکر و ورد و ختم و نماز و آیات قرآنی که در مدت عمر خود از کودکی انجام داده بودند را یادداشت کرده و در کتابی جمع آوری نمودند؛
🔹 و چون در این کتاب رازها و نکات مهمی وجود داشت، صلاح نمیدانستند که آن را در اختیار همگان قرار دهند، به همین جهت آن را مخفی نگه داشتند و در دسترس افراد قرار نمی دادند.
🔸 مرحوم پدرم در ارتباط با آن کتاب می فرمودند:
🔹 مرحوم حاج شیخ حسنعلی اصفهانی در اواخر حیات خود آن کتاب را به مرحوم آیت الله حاج سید علی رضوی دادند.
🔸مقصود از نقل این جریان، نکته مهمی است که مرحوم حاج شیخ در آخر آن کتاب مرقوم فرموده اند.
🔹 نکته ای که باید درس مهمی برای همه کسانی که در راه معنویات و سیر و سلوک شرعی سعی می کنند.
🔺نکته مهم مطلب اینجاست:
آنچه ایشان در آخر کتاب خود نوشته اند این است:️
🔹 ای کاش این اذکار و ختومات و این وردها و زحمات را در راه نزدیک شدن و تقرب به #امام_زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف انجام میدادم.
👌(و ای کاش ما هم تمام تلاشمان را در راه تعجیل در فرج حضرت قرار دهیم)
منابع:
📚 سند مطلب کتاب صحیفه مهدیه
📚 کتاب نشان از بی نشانها زندگی نامه شیخ حسنعلی اصفهانی ( نخودکی )
🆔 @montazeran_zohoor4
✅ حضرت عجل الله تعالی فرجه به دل هایی نیاز دارد که.....
🔻آیت الله #بهجت (قدس سره)
🔹او [#امام_زمان عجل الله تعالی فرجه] به قلوبی احتیاج دارد که مهیا شوند برای این که عدل مبسوط روی زمین اقامه شود!
📚 حضرت حجت ، ص ۱۸۳
🆔 @montazeran_zohoor4
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ چرا ظالمها سالمترند و مشکلات کمتری در زندگی دارند...⁉️
🎙حجت الاسلام #قرائتی
🆔 @montazeran_zohoor4
❣#سلام_امام_زمانم✋😍
دلبرم يوسف زهراست خدا ميداند 🌺
يادش آرامش دلهاست خدا ميداند 🌼
علت غيبت او هست گناه من و تو 💐
خون جگر از گنه ماست خدا ميداند ☘
💚امام زمانم قول میدهم یه گناه را
به عشق شما ترک کنم یاریم کنید
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج🤲
#صبحتون_امام_زمانی🌸
🆔 @montazeran_zohoor4
✅ از حضرت #سید_الشهدا علیه السلام روایت شده که فرمود:
🔻 اگر از عمر دنیا باقی نماند مگر یک روز ، خداوند عزّ و جلّ آن روز را آنقدر طولانی می کند تا اینکه مردی از فرزندانم خروج کند ، سپس زمین را پر از عدل و قسط سازد ، هم چنان که از ستم و بیداد پر شده باشد .
📚 مکیال المکارم ، ج ۱ ، ص ۱۵۹
💐 ولادت با سعادت حضرت #امام_حسین علیه السلام بر فرزند گرامیشان حضرت #ولی_عصر ارواحنا فداه و همه آزادگان جهان و شما #منتظران تبریک و تهنیت باد.💐
🆔 @montazeran_zohoor4
✅ هر روز یک صفحه قرآن بخوانیم
🔻 امروز؛ صفحه دویست و هشتاد و نه قرآن کریم
سوره مبارکه الإسراء
🆔 @montazeran_zohoor4
Quran-page-289.mp3
2.22M
✅ هر روز #یک_صفحه_قرآن بخوانیم
🔻 صفحه #دویست_وهشتادونه قرآن کریم، سوره مبارکه #الإسراء
🎙#شهریار_پرهیزگار
🆔 @montazeran_zohoor4