eitaa logo
منتظران ظهور مهدی (عج)
445 دنبال‌کننده
5.4هزار عکس
2.4هزار ویدیو
0 فایل
رسولُ اللّه ِ صلى الله عليه و آله :أفضلُ أعمالِ اُمّتي انتظارُ فَرَجِ اللّه ِ عزّ و جلّ . پيامبر خدا صلى الله عليه و آله :برترين كارهاى امّت من ، انتظار فرج از خداوند عزّ و جلّ است.❤ (کپی همراه باذکر #صلوات ؛ آزاد است)
مشاهده در ایتا
دانلود
🔺پیامبر گرامی اسلام (ص) می فرمایند: پنج چیز فراموشی را از بین می برد و به قدرت حافظه می افزاید: ۱) مسواک زدن ، ۲) روزه گرفتن ، ۳) قرائت قرآن ، ۴) خوردن عسل ، ۵) و خوردن کُندُر . 📚مکارم الاخلاق، ص۱۶۵ 🌺👇 https://eitaa.com/joinchat/279511387C039237d54c 📣 در ثواب نشر مطالب سهیم باشیم.
🌸🌺🌼 🌼🌺🌸 🌹 《 بسم اللّه الرَّحمن الرَّحیم 》🌹 📖 وَلا تَحسَبَنَّ الذینَ قُتِلوا فی سَبیلِ اللهِ اَمواتَاً بَل اَحیاءُ عِندرَبِِِّهِم یُرزَقونَ. () 🍃(ای پیامبر!) هرگز گمان مبر کسانی که در راه خدا کشته شدند ، مردگانند! بلکه آنان زنده اند ، و در نزد پروردگارشان روزی داده می شوند. 🌺🌺 🔰 زندگی شهیدان یک زندگی فوق العاده عالی آمیخته با انواع نعمت های معنوی است ، گویا زندگی سایر برزخیان در مقابل آنها چیزی نیست . امام رضا(ع) از امیر المومنین(ع) چنین نقل می کند که هنگامی که حضرت مشغول خطبه بود و مردم را به جهاد تشویق می کرد ، جوانی برخاست و عرض کرد: ای امیر مومنان ، فضیلت جنگجویان در راه خدا را برای من تشریح کن . امام (ع) در پاسخ فرمود: 🔻 من بر مرکب پیغمبر (ص) و پشت سر آن حضرت سوار بودم و از غزوه " ذات السّلاسل " بر می گشتیم ، همین سوال را من از پیامبر (ص) پرسیدم . ایشان فرمودند: هنگامیکه جنگجویان ، تصمیم به شرکت در میدان جهاد می گیرند ، خداوند آزادی از دوزخ را برای آنها مقرر می دارد و هنگامی که سلاح بر می دارند و آماده میدان می شوند ، فرشتگان به وجود آنها افتخار می کنند و هنگامیکه همسر و فرزند و بستگان آنها با آنان خداحافظی می کنند ، از گناهان خویش خارج می شوند..... 🔺از این موقع ، آنها هیچ کاری نمی کنند مگر این که پاداش آن مضاعف می گردد و در برابر هر روز ، پاداش عبادت هزار عابد برای آنها نوشته می شود ....هنگامی که با دشمنان روبرو می شوند ، مردم جهان نمی توانند میزان ثواب آنها را درک کنند و هنگامی که گام به میدان نبرد بگذارند و نیزه ها و تیرها ردّ و بدل شود و جنگ تن به تن شروع گردد ، فرشتگان با پرو بال خود اطراف آنها را می گیرند و از خدا تقاضا می کنند که آنها را در میدان ثابت قدم بدارد. 🔻در این هنگام ، منادی صدا می زند : بهشت زیر سایه شمشیر هاست . آنگاه ضربات دشمن بر پیکر شهید ، ساده تر و گواراتر از نوشیدن آب خنک در روز گرم تابستان است و هنگامی که شهید از مرکب فرو می غلتد ، هنوز به زمین نرسیده حوریان بهشتی به استقبال او می شتابند و نعمت های معنوی و مادی را که خدا برای او فراهم کرده است ، برای او شرح می دهند و هنگامی که شهید روی زمین قرار می گیرد ، زمین می گوید: 🔺آفرین به روح پاکیزه ای که از بدن پاکیزه پرواز می کند . بشارت باد بر تو که نعمت هایی در انتظار توست که هیچ چشمی ندیده و هیچ گوشی نشنیده و بر قلب هیچ انسانی خطور نکرده است و خداوند می فرماید: 👌 من سر پرست بازماندگان اویم ، هر کس آنها را خشنود کند ، مرا خشنود کرده و هر کس آنها را به خشم بیاورد ، مرا به خشم آورده است. 📚نمونه ، ج۳، ص۱۹۴ 🌺👇 https://eitaa.com/joinchat/279511387C039237d54c 📣 دوستان را به کانال خود دعوت کنید.
🌴🌼🌱🌸🌿 🌼 حضرت امیرالمومنین امام علی علیه السلام (عهد نامه به مالک اشتر ره برای فرمانداری حکومت در مصر که در راه مصر هم به شهادت رسید ) 1- ضرورت خود سازى: او را به ترس از خدا ( تقوا ) فرمان مى ‏دهد، و اينكه اطاعت خدا را بر ديگر كارها مقدّم دارد، و آنچه در كتاب خدا آمده، از واجبات و سنّت‏ ها را پيروى كند، دستوراتى كه جز با پيروى آن رستگار نخواهد شد، و جز با نشناختن و ضايع كردن آن جنايتكار نخواهد گرديد. به او فرمان مى ‏دهد كه خدا را با دل و دست و زبان يارى كند، زيرا خداوند پيروزى كسى را تضمين كند كه او را يارى دهد، و بزرگ دارد آن كس را كه او را بزرگ شمارد. و به او فرمان مى‏ دهد تا نَفس خود را از پيروى آرزوها باز دارد، و به هنگام سركشى رامش كند، چرا كه: « همانا نَفس همواره به بدى وا مى‏ دارد جز آن كه خدا رحمت آورد». پس اى مالك بدان! من تو را به سوى شهرهايى فرستادم كه پيش از تو دولت‏ هاى عادل یا ستمگرى بر آن حكم راندند، و مردم در كارهاى تو چنان مى‏ نگرند كه تو در كارهاى حاكمان پيش از خود مى‏ نگرى، و در باره تو آن مى‏ گويند كه تو نسبت به زمامداران گذشته مى ‏گويى، و همانا نيكوكاران را به نام نيكى توان شناخت كه خدا از آنان بر زبان بندگانش جارى ساخته است. پس، نيكوترين اندوخته تو بايد اعمال صالح و درست باشد، هواى نَفس را در اختيار گير، و از آنچه حلال نيست خويشتن دارى كن، زيرا بُخل ورزيدن به نَفس خويش، آن است كه در آنچه دوست دارد، يا براى او ناخوشايند است، راه انصاف پيمايى. نهج البلاغه نامه 53 به مالک اشتر ره ترجمه دشتی ره ) تهیه کننده: جعفریان 🌴🌼🌱🌸🌿 🌺👇 https://eitaa.com/joinchat/279511387C039237d54c 📣 دوستان را به کانال خود دعوت کنید.
🍀🌹🍃 🍃🌹🍀 💐 باب پانزدهم 💐 💕 دعای 🤲 آن حضرت هنگام مرض و یا در حال غم و اندوه یا مصیبت💕 🔰 و در خلال ایام بیماری، دو مَلَک نویسنده ی اعمال، در نامه ی عَمَلم ، حسناتی بزرگ بنویسند که ، نَه در قلب من خطور کرده ، و نَه ذکری به زبان ، و نَه عَمَلی به جوارح ، و اَرکان از من صادر شده ، بلکه به صِرفِ کَرَم و احسان بی انتهای تو بوده. 📚صحیفه سجادیه، باب پانزدهم ، فراز ۵ 🌺👇 https://eitaa.com/joinchat/279511387C039237d54c 📣 دوستان را به کانال خود دعوت کنید.
✅پرسش و پاسخ از (ره) ❓س) 👈 از مهمترین دعاها به نظر حضرتعالی چه دعایی است؟ ❗️ج) 👈 از مهمترین دعاها دعای فرج (عج) است. همه مشکلات مردم و حکومتها از غیبت آن حضرت است ، برای رفع مشکلات اجتماعی و حوائج مردم باید همانطوری دعا کرد که انسان برای رفع مشکل خودش دعا می کند . دعا اگر دعا باشد تاثیر خواهد کرد. 📚ورق های آسمانی، ص ۸۷ 📚 روزنه هایی از عالم غیب/۳۶۳ 🌺👇 https://eitaa.com/joinchat/279511387C039237d54c 📣 در ثواب نشر مطالب سهیم باشیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️جان به قربان کسی کز هجراو آواره ام. 💚او بود خورشید ومن درعشق او پروانه ام. ❤️درکفش باشد زسوی حق لوای فتح ونصر 💚غایب از انظار خلق است آن در یکدانه ام. ❤️دین جدش را کند احیا و باطل را فنا 💚حکم داوودی کند آن صاحب دورانه ام. ❤️اصل و فرع ظالمان را جمله می سازد تباه 💚جان فدای آنکه من در عشق او دیوانه ام. ❤️بارالها در ظهور حضرتش تعجیل کن. 💚کفر و طغیان و فساد ظالمان تعطیل کن. ✍سید محمد تقی موسوی اصفهانی. صاحب کتاب مکیال المکارم. 🌺👇 https://eitaa.com/joinchat/279511387C039237d54c 📣 در ثواب نشر مطالب سهیم باشیم.
امام سجاد علیه السلام: 👌 بهترین مردم هر زمان کسانی هستند که حضرت (عج) هستند. 📗بحارالانوار ج۵۲ ص۱۲۲ 🌺👇 https://eitaa.com/joinchat/279511387C039237d54c 📣 در ثواب نشر مطالب سهیم باشیم.
انسان شناسی 90.mp3
11.55M
۹۰ 🎙 🎙 ـ زمانی که تنها هستید، اولین برنامه‌ای که برای خودتان درنظر می‌گیرید چیست؟ ـ در مسافرت، یا در دل طبیعت، بیشترین لذّتی که برایتان جاذبه دارد، چیست؟ ـ آیا در میدان مشکلات و بحرانهای زندگی، عموماً خدا را گم میکنید و توان دعا و توسل را از دست می‌دهید یا خودتان را به او نزدیک‌تر حس میکنید؟ و ..... 🌺👇 https://eitaa.com/joinchat/279511387C039237d54c