eitaa logo
منتظران ظهور مهدی (عج)
446 دنبال‌کننده
5.5هزار عکس
2.4هزار ویدیو
0 فایل
رسولُ اللّه ِ صلى الله عليه و آله :أفضلُ أعمالِ اُمّتي انتظارُ فَرَجِ اللّه ِ عزّ و جلّ . پيامبر خدا صلى الله عليه و آله :برترين كارهاى امّت من ، انتظار فرج از خداوند عزّ و جلّ است.❤ (کپی همراه باذکر #صلوات ؛ آزاد است)
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✅حضرت عجل الله می‌فرمایند: 🔰«فَمَا أُرْغِمَ أَنْفُ اَلشَّیطَانِ بِشَیءٍ أَفْضَلَ مِنَ اَلصَّلاَةِ فَصَلِّهَا وَ أَرْغِمْ أَنْفَ اَلشَّیطَانِ » 🍃 هیچ عملی همانند ، بینی را به خاک ذلّت نمی مالد و او را نمی کند.پس نماز بخوان و شیطان را به بمال. 📚جلد ۱ ، ص ۴۹۸ 🌺👇 https://eitaa.com/joinchat/279511387C039237d54c 📣 در ثواب نشر مطالب سهیم باشیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🟣 ۱) 🔻مردانی که خدا را آن چنان که باید ، شناخته اند و هم ایشانند در آخرالزمان. 🔺جامعه و دولت به شدت خدا محور (تئوئیسم) است ، نه انسان محور( اومانیسم) . جامعه ، بر خلاف جامعه مدنی ، مملو و لبریز از خداست. 🔻جامعه مدنی به شدت انسان محور است. در چنین جامعه ای ، خدا و دین او غایب است و فقط رای و نظر مردم مقدس شمرده می شود ، در حالی که در جامعه ، خواست و رای انسان ، تابعی از خواست و رای خداست. 🔺بدین سان ، جامعه در تقابلی آشکار با جامعه مدنی قرار می گیرد و تمام بنیان های آن را در هم می ریزد ، چنانچه امیر المومنین علی(ع) در وصف دولت کریمه چنین فرموده اند: 👈 هوا پرستی را به خدا پرستی باز گرداند ، پس از آن که خدا پرستی را به هوا پرستی باز گردانده باشند. 👌آری ، بالاترین ویژگی دولت کریمه و یاران و دولتمردان آن خدا شناسی و خدا محوری است . از این رو بنیادی ترین ویژگی یک خانواده و فرزندان تربیت شده در فرآیند تربیت نیز " "، " " و " " است. ادامه در پست بعدی...⤵️ 📚صافی گلپایگانی، منتخب الاثر، ص۶۱۱ 📚غررالحکم ، ص۹۴ 📚خانواده و تربیت ،، ص۴۵۷ 🌺👇 https://eitaa.com/joinchat/279511387C039237d54c 📣 دوستان را به کانال خود دعوت کنید.
منتظران ظهور مهدی (عج)
🟣 ۱) #مهدی_یاوران_خداشناس_وخدامحور 🔻مردانی که خدا را آن چنان که باید ، شناخته اند و هم ایشانند #یا
🟣۲) 🔻اطاعت آنان از امام ؛ از اطاعت کنیز در برابر مولایش بیش تر است ... او را در میان گیرند و در جنگ ها با جان خویش از او حفاظت کنند و هر چه را اراده کند ؛ از جان و دل انجام دهند. 🔺یاوران (عج) راد مردانی هستند که با فرمانبری از امامشان به پروردگار خود تقرّب می جویند . عُقابانی تیز جنگ که در مقابل مولایشان نهایت خضوع و خشوع را دارند و فرامین ولایی او را با جان و دل پذیرا می شوند و کوچک ترین چون و چرایی را در این امر روا نمی دانند . همانان که با خاکساری تمام به زین مرکب امام و خاک زیر پای او تبرک می جویند و تمام هستی خویش را فدای او می سازند . او را در میان گیرند و جان های خویش را در جنگ ها محافظ و سپر بلای او سازند و هر چه را که اراده کند ؛ با جان و دل کفایت کنند. 🔻دلیر مردانی پر صلابت که ایمان و تقوا و یقین به خداوند بند بند و جودشان را در بر گرفته است؛ همانان که به اوج توحید و معرفت الهی دست یافته اند و نهایت درجه ایمان و یقین ؛ قلوبشان را فرا گرفته است: "رِجال عَرَفُوا اللهَ حَقَّ مَعرِفَتِهِ." 🔺جنگاورانی پر توان که " و " وجودشان را به هیبت و صلابتی بی نظیر رسانده است که چون به کوه ها روی آورند ؛ آن ها را از جای بَر کَنَند و چون به شهر و دیاری روی نهند ؛ پیش از ورود خویش ؛ آن جا را به تسلیم در آورند. ادامه دارد...... 📚الملاحم و الفتن ؛ ص۵۲ 📚کشف الغمه؛ ج۲؛ ص۴۷۸ 📚خانواده و تربیت ؛ ص۴۵۸ 🌺👇 https://eitaa.com/joinchat/279511387C039237d54c 📣 دوستان را به کانال خود دعوت کنید.
🟣. 🔷 ابوبصیر از امام باقر(ع) در باب رجعت پیامبران گذشته نقل می کند که حضرت در ذیل آیه ی : " لَتُومِنُنَّ بِهِ وَلَتَنصُرُنَّهُ." فرمود: " خداوند هیچ پیامبری را از حضرت آدم تا خاتم مبعوث نکرد ، مگر اینکه به دنیا بر خواهد گشت و به همراه پیامبر و علی با دشمنان جنگ خواهند کرد. 🔶 همچنین عبدالله بن مسکان از امام صادق (ع) در تفسیر آیه ی مبارکه ی ۸۳ آل عمران نقل می کند که حضرت می فرماید: " خداوند هیچ پیامبری را از حضرت آدم تا آخر مبعوث نکرد ، مگر اینکه به دنیا برگردند و حضرت علی(ع) را یاری می دهند. 🟣 رجعت بعضی از اصحاب پیامبران و اوصیاء علیهم السلام. 🔷 رجعت کنندگان به دو دسته تقسیم می شوند: 🔻۱) انسان هایی که نهایت ایمان را درک نموده اند بطوریکه لیاقت حضور در دولت حق و جهانی را دارند . این عده یا در حکومت جهانی منجی بشریت به عزت دنیایی نیز می رسند و ا اینکه در جهت استقرار حکومت جهانی حق به فوز شهادت نائل می شوند. ادامه در پست بعدی....⤵️ 📚دارالکتاب ج۱، ص۲۵ 📚قمی همان ص۱۰۶ 📚رستاخیز صغری(رجعت) ، ص ۱۲۸ و ۱۲۹ تالیف: حجت الاسلام جعفرزاده 🌺👇 https://eitaa.com/joinchat/279511387C039237d54c
منتظران ظهور مهدی (عج)
🟣#رجعت_همه_ی_انبیاء_ازآدم_خاتم. 🔷 ابوبصیر از امام باقر(ع) در باب رجعت پیامبران گذشته نقل می کند که
🔺۲) کفار و دشمنانی که گناهان و صدمات بی شماری را به اهل ایمان وارد کرده اند و در کفر و نفاق به نهایت خود رسیده باشند . این عده مجازات و حدود الهی را بعد از قیام جهانی منجی و قبل از عذاب قیامت دریافت می کنند . خداوند در سوره سجده می فرماید: " به آنان از عذاب نزدیک ( عذاب این دنیا) پیش از عذاب بزرگ آخرت می چشانیم ؛ شاید باز گردند. " حضرت امام صادق (ع) در مورد این آیه فرمود: 👈عذاب نزدیک عذاب در رجعت است و عذاب اکبر عذاب روز قیامت است. 🟣 🔸در برخی از روایات بطور مشخص نام افرادی که رجعت می کنند ذکر شده است؛ پیامبران از حضرت اسماعیل بن حزقیل ؛ ؛ ؛ ؛ و نیز حضرت (ص) و از ائمه اطهار (ع) و نیز جمعی از اصحاب ایشان مانند ؛ ؛ ابن انصاری ؛ ؛ بن عمر ؛ بن اعین و بن عبدالعزیز و از دیگر رجعت کنندگان خاص اصحاب ذکر شده اند. 🟣 🔸فقط در یک حدیث ؛ اشاره به تعداد ۱۳ زن شده که به هنگام ظهور زنده خواهند شد و یاری گر حضرت خواهند بود برخی از آنان عبارتند از: " قنواء دختر رشید ؛ ام ایمن؛ حبابه والبیه ؛ سمیه مادر عمار یاسر ؛ زبیده ؛ اُم خالد احمسیه ؛ ام سعید حنفیه ؛ صیانه ماشطه ؛ ام خالد جهنیه." 📚بحارالانوار ؛ ج۵۳؛ص۲۴ 📚عاملی ؛ اثبات الهداه ؛ج۳؛ ص۵۷۵ 📚رستاخیز صغری (رجعت) ؛ ص۱۳۰ و ۱۳۱ تالیف: حجت الاسلام جعفر زاده 🌺👇 https://eitaa.com/joinchat/279511387C039237d54c 📣 دوستان را به کانال خود دعوت کنید.
✅امام ‏(ع) فرمود: 👌“وقتی اذان و اقامه گفتی، دو صف از فرشتگان، پشت سر تو نماز می‏‌گزارند و اگر تنها اقامه گفتی، یک صف از فرشتگان پشت سر تونماز می‏‌خوانند. 🌺👇 https://eitaa.com/joinchat/279511387C039237d54c 📣 در ثواب نشر مطالب سهیم باشیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
❤️ پیامبرصلی‌الله‌علیه‌و‌آله: 🍃 از نفرين پدر خود سخت بپرهيزيد، زيرا چنين نفرينى «ابر» را هم مى ‏شكافد و بالاتر مى ‏رود، و مورد توجه خدا قرار مى ‏گيرد، تا جايى كه ♥️خداوند متعال مى ‏فرمايد: آن نفرين را نزد من آوريد تا مستجاب گردانم. بنابراين، از عليه خود، سخت پرهيز داشته باشيد.. زيرا از شمشير برّنده ‏تر است. 📚 🌺👇 https://eitaa.com/joinchat/279511387C039237d54c 📣 در ثواب نشر مطالب سهیم باشیم.