eitaa logo
منتظران ظهور مهدی (عج)
450 دنبال‌کننده
5.4هزار عکس
2.4هزار ویدیو
0 فایل
رسولُ اللّه ِ صلى الله عليه و آله :أفضلُ أعمالِ اُمّتي انتظارُ فَرَجِ اللّه ِ عزّ و جلّ . پيامبر خدا صلى الله عليه و آله :برترين كارهاى امّت من ، انتظار فرج از خداوند عزّ و جلّ است.❤ (کپی همراه باذکر #صلوات ؛ آزاد است)
مشاهده در ایتا
دانلود
✅منتظر واقعی از شلوغی‌های آخرالزمان کلافه نمی‌شود! 👤 مرحوم حاج اسماعیل (ره): 🔹کسانی که سال‎ها «عَجِّل عَلی ظُهُورِکَ یا صاحِبَ الزَّمان» می‎گفتند، چرا از ظهور مشکلات و نابسامانی‌ها کلافه‎اند و تاب تحمّل آن را ندارند؟ این‌ها مقدّمه‎ی ظهور است. پس یا دعای بر تعجیل ظهور حضرت را پس بگیرند یا دست از بی‌‎تابی و بی‌‎قراری بردارند و به آنچه هست تن بدهند. 🔸بعد از هر شلوغی، خلوتی متناسب با آن خواهد بود و هر چه شلوغی بیشتر باشد، خلوت بعد از آن بزرگ‌تر است. در آخرالزمان شلوغی خیلی زیاد است، به نحوی که «یکفُرُ بَعضُهُم بِبَعضٍ وَ یَلعَنُ بَعضُهُم بَعضا»ً؛ گروهی گروه دیگر را تکفیر می‎کند و جمعی جمع دیگر را لعنت می‎کند. 📚 از کتاب مصباح‌الهدی 🌺👇 https://eitaa.com/joinchat/279511387C039237d54c 📣 دوستان را به کانال خود دعوت کنید.
امام زمان 030.mp3
2.79M
وتمام این شهر پُر است ازغربت و اضطرارتو! این را از ناآرامی هایی میتوان فهمید؛ که تمامِ زمیـ🌎ـن رااحاطه کرده است! نمیدانم؛ کِی،روزگار غربتت تمام میشود؟ 🎙 🌺👇 https://eitaa.com/joinchat/279511387C039237d54c
منتظران ظهور مهدی (عج)
🟣#حلال_خوری 🔰《 ای رسولان از چیزهای حلال و پاک بخورید و عمل صالح انجام دهید.》 [#مومنون_۲۳_۵۱] 🔰 《 ا
🔻یکی از مهلک ترین و خطرناک ترین بلاها و فتنه هایی که به علت غیبت امام معصوم به صورت عام و فرا گیر دامن گیر خانه ها و خانواده ها آخرالزمانی می شود 《 مخلوط شدن حلال و حرام 》 و 《 ناپاک شدن در آمدها 》 است ؛ که این امر خود می تواند سر منشا تمام بدی ها و رذایل اخلاقی فرزندان ؛ حتی در خانواده های پارسا و باایمان ؛ گردد. 👌 روزی ؛ میرزای شیرازی در منزل ناصرالدین شاه میهمان بود . ناصرالدین شاه از میرزای شیرازی پرسید : ▫️علتش چیست که گاهی فرزندان ما پادشاهان صالح می شوند ؛ اما فرزندان شما دانشمندان ناصالح از آب در می آیند⁉️ میرزای شیرازی پاسخ داد : ▫️علتش این است که من غذای شبهه ناک و آغشته به حرام تو را می خورم ؛ فرزندم ناصالح می شود ؛ اما در مقابل تو میهمان من می شوی و مال حلال مرا می خوری ؛ فرزندت صالح می شود. 🔺از جمله مفاسد " حرام خوری " و " بی مبالاتی نسبت به نفوذ مال حرام " را می توان چنین بر شمرد: 1⃣ از اعظم حجاب های روحانی برای رسیدن به مقامات معنوی و نیل به انوار است؛ 2⃣ سدّ محکمی در برابر توفیقات الهی است؛ 3⃣ ایجاد گر خباثت نفسانی و تقویت کننده رذایل اخلاقی است؛ 4⃣ ایجاد گر غفلت و هوسرانی است؛ 5⃣ مانع فیض گیری از انوار عالم قدس و چشیدن لذت مناجات و توفیق یافتن به نماز شب است؛ 6⃣ باعث عدم قبولی طاعات و عبادات می گردد؛ 7⃣ اثر خوبی ها ؛ حسنات و اعمال صالح را از بین می برد؛ 8⃣ کج فکری و انحراف عقیدتی ایجاد می کند؛ 9⃣ باعث ضایع کردن حقوق و اموال دیگران می شود؛ 0⃣1⃣ باعث محبوس شدن و رد شدن دعاها می گردد؛ 1⃣1⃣ ضررهای فراوانی در جسم و جان فرد ایجاد می کند؛ 2⃣1⃣ باعث می شود همسر و فرزندان فرد در قیامت از دشمنان و باز خواست کنندگان او شوند؛ 3⃣1⃣ فرد حرام خوار نمی تواند آیات قرآن و روایات اهل بیت را پذیرا گردد و آن ها را رد می کند؛ 4⃣1⃣ فرد حرام خوار دشمن دین خدا می گردد و در مقابل خود به مقابله بر می خیزد؛ 5⃣1⃣ باعث آثار سوء تربیتی و اخلاقی در نسل و ذریه فرد حرام خور می شود ؛ ❣چنانچه (ع) می فرمایند: 👈 هر گاه فردی مالی از حرام به دست آورد و از آن استفاده نماید ؛ نه حَجی از او پذیرفته می شود ؛ نه عُمره ای و نه صله رحمی ؛ و این حرام خواری حتی نسل و ذریه او را فاسد می گرداند. ادامه دارد..... 📚داستان های شگفت انگیزی از تربیت فرزند ؛ ص۱۳ 📚میزان الحکمه ؛ ح۳۶۶۶ 📚خانواده و تربیت ؛ ص۲۱۶و ۲۱۷ 🌺👇 https://eitaa.com/joinchat/279511387C039237d54c 📣 دوستان را به کانال خود دعوت کنید.
🌴🌼🌴🌸🌿 🌼 حضرت امیرالمومنین امام علی علیه السلام  ۳- پرهیز از نیرنگ دنیا: با صبر و استقامت بر اطاعت پروردگار، و حفظ و نگهدارى فرامين كتاب خدا، نعمت‏ هاى پروردگار را نسبت به خويش كامل كنيد. آگاه باشيد! آنچه براى حفظ دين از دست مى‏ دهيد، زيانى به شما نخواهد رساند!. آگاه باشيد! آنچه را با تباه ساختن دين به دست مى‏ آوريد، سودى به حالتان نخواهد داشت! خداوند دل‏ هاى ما و شما را به سوى حق متوجّه سازد و صبر و استقامت عطا فرمايد. نهج البلاغه خطبه 173  ترجمه دشتی ره ) تهیه کننده: جعفریان 🌴🌼🌱🌸🌿 🌺👇 https://eitaa.com/joinchat/279511387C039237d54c 📣 در ثواب نشر مطالب سهیم باشیم.
9.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ هر کس پرسید، دین شما چیه⁉️ بگید، دین 💚 🔹با این جمله «اشهد ان لا اله الا الله»، مسلمان میشیم، یعنی، گواهی میدهم جز الله معشوقی ندارم. 🔸اسلام، اساسش عشقه و در وجود همه انسانها از بدو تولد قرار گرفته، میل به خوبی، میل به زیبایی، به راستی و حقیقت 🔹و اگر طوری، زندگی کردیم که روز به روز مهربانتر بودیم و وجودمون برای دیگران با برکت‌تر بود، حقیقتا به خدا نزدیکتر شدیم و دین دارانه زندگی کردیم. 👤استاد 🌺👇 https://eitaa.com/joinchat/279511387C039237d54c 📣 دوستان را به کانال خود دعوت کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
منتظران ظهور مهدی (عج)
🔻یکی از مهلک ترین و خطرناک ترین بلاها و فتنه هایی که به علت غیبت امام معصوم #زمان به صورت عام و فرا
🟣 (عج) 🔻از بدترین آثار " " و " بی مبالاتی نسبت به نفوذ مال حرام " در زندگی ؛ عدم قابلیت برای پذیرش حق و حقیقت ؛ به ستیز برخاستن در مقابل امام حق و وارد شدن در شمار دشمنان است. 🔺بی شک یکی از عوامل مهم جرم و جنایت و بی دینی و ستیزه جویی مردم با امام معصوم ؛ حرام خواری ایشان است . انسان در نتیجه ؛ فردی ؛ ؛ ؛ ؛ ؛ ؛ می شود ؛ به مرور زمان تمامی زمینه های انسانی را از دست داده و به و تبدیل می گردد و در نهایت با جرات تمام ؛ در مرداب و ؛ انسانیت خود را به مسلخ می برد. 1⃣ (ع) 🔺یکی از کاری ترین نقشه های معاویه برای جدا کردن مردم از (ع)؛ فرستادن پول و عسل و رشوه های حرام برای افراد بود . مردمان فقیری که حتی از نان و ماست سیر نشده بودند ؛ یک مرتبه خود را در مقابل کوزه های عسل و کیسه های پول معاویه می دیدند . در این میان کمتر کسی بود که از پول و عسل حرام بگذرد ؛ معاویه و یارانش را واگذارد و از امام حق دست بردارد. 🔺کیسه های درهم و دینار به دستور معاویه در میان کوزه های پر از عسل گذاشته و به همراه نام های به خانه یکایک یاران و دوست داران امام علی (ع) ارسال می شد . اعضای خانواده دریافت کننده کوزه های عسل برای رسیدن به کیسه های پول می بایست از عسل حرام معاویه می خوردند و این آغاز خروج ایشان از حریم ولایت و محبت بود. ادامه دارد...... 📚بهشت اخلاق ؛ ج۲؛ صص۴۰۶و۴۰۷ 📚خانواده و تربیت ص ۲۱۸ 🌺👇 https://eitaa.com/joinchat/279511387C039237d54c 📣 دوستان را به کانال خود دعوت کنید.
11.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎵مداحی قدیمی و بسیار دلنشین نوجوان آذربایجانی، بسیجی شهید در جمع رزمندگان لشکر عاشورا بمناسبت هفته بسیج
❣ 🌼 ‌دوش در وقت سحر شمع دل افروخته ام 🌸 نرگس مست تو را دیده ام و سوخته ام 🌼 ‌به تمنای وصال تو ز سر تا به قدم 🌸 چشم گردیده به راه قدمت دوخته ام 🌺🌺 🌸🌸 🌺👇 https://eitaa.com/joinchat/279511387C039237d54c
(سلام الله علیها): 🔰 قالَ لي أبي رَسولُ اللّهِ صلى‌‏الله‌‏عليه‌‏و‏آله:... السَّخاءُ شَجَرَةٌ فِي الجَنَّةِ وأغصانُها فِي الدُّنيا، فَمَن تَعَلَّقَ بِغُصنٍ مِن أغصانِها أدخَلَهُ الجَنَّةَ. 🔰 پدرم رسول خدا صلى‏‌الله‌‏عليه‌‏و‏آله به من فرمود:... سخاوت، درختى است در بهشت و شاخه‏‌هايش در دنيا هستند؛ هر كس به شاخه‏‌اى از شاخه‌‏هاى آن در آويزد، او را به بهشت درآورد». 📚 دلائل الإمامة: ص ٧١ ح ٩ 🌺👇 https://eitaa.com/joinchat/279511387C039237d54c 📣 در ثواب نشر مطالب سهیم باشیم.
انسان شناسی ۱۶۵.mp3
11.5M
۱۶۵ 🎙 🎙 چرا بعضی‌ها تا با دین آشنا می‌شوند؛ بسرعت رشد می‌کنند و گوی سبقت را از خواص و سابقه‌داران می‌ربایند و تا مقام "عند ربهم یرزقون" اوج می‌گیرند! و بعضی‌ها، از نظر علمی تا مرجعیت هم رشد می‌کنند ولی قدرت و نورانیتی در باطن‌ ندارند؟ ✖️ اصلی‌ترین دارایی قلب چیست؟ ✖️ چه کسانی اهل سرعت و قدرت در مسیر کسب دارایی قلب هستند؟ 🌺👇 https://eitaa.com/joinchat/279511387C039237d54c