eitaa logo
منتظران ظهور مهدی (عج)
449 دنبال‌کننده
4.8هزار عکس
2.2هزار ویدیو
0 فایل
رسولُ اللّه ِ صلى الله عليه و آله :أفضلُ أعمالِ اُمّتي انتظارُ فَرَجِ اللّه ِ عزّ و جلّ . پيامبر خدا صلى الله عليه و آله :برترين كارهاى امّت من ، انتظار فرج از خداوند عزّ و جلّ است.❤ (کپی حلال همراه باذکر صلوات ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
مشاهده در ایتا
دانلود
🏴توصیه‌های مرحوم استاد برای ماه 1️⃣ خالصانه در مجالس عزاداری شرکت کنید. طوری باشید که غیر از امام حسین (علیه السلام) چیزی نبینید. 2️⃣ با پاکی ظاهر و باطن به این مجالس مشرف شوید؛ همانطور که با وضوء وطهارت در این جلسات شرکت میکنیم، به وسیله استغفار، طهارت باطنی هم کسب کنیم. 3️⃣ قبل از ورود به مراسم عزای ابی عبدالله علیه السلام بگوییم: خدایا اگر در وجود من مانعی از کسب فیض ابی عبدالله علیه السلام هست، آن را برطرف بفرما. 4️⃣ دهه محرم، دهه تحول است، جناب حرّ یک شخص است، اما حرّ شدن یک جریان می‌باشد. در این دهه باید متحول شویم. 🌺👇 https://eitaa.com/joinchat/279511387C039237d54c 📣 در ثواب نشر مطالب سهیم باشیم.
... 👤 آیت الله وحید خراسانی؛ 🔸ما شیعیان باید خاضعانه و خاشعانه برای ظهور آن حضرت دعا کنیم، همواره به یاد ایشان باشیم و بدانیم که آن حضرت ناظر بر رفتار و کردار ما هستند و از اعمال صالح ما خوشحال و از گناهانمان اندوهگین و آزرده خاطر می شوند. 🔸شایسته است که همواره در جهت خشنود کردن آن حضرت بکوشیم. توسل مداوم به امام زمان علیه السلام و خواندن و سرمایه ای گرانبهاست که باید آن را غنیمت شماریم. 🌺👇 https://eitaa.com/joinchat/279511387C039237d54c 📣 در ثواب نشر مطالب سهیم باشیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✅ ‌فضیلت و اهمیت 💕 پیامبر اکرم(ص) می‌فرمایند: 🔸 هر کس موفق شود چهل جمعه پشت سر هم غسل کند بدنش در قبر متلاشی نشده و نخواهد پوسید. 🔸 اهمیت غسل جمعه تا حدی است که برخی فقیهان در قرون گذشته آن را واجب دانسته‌اند. 🌺👇 https://eitaa.com/joinchat/279511387C039237d54c 📣 در ثواب نشر مطالب سهیم باشیم.
✅ دعا برای فرج امام زمان علیه السلام در هنگام 🍃 در روایت آمده است پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم و ائمه معصومین علیهم السلام هنگام زوال جمعه برای امر قیام حضرت مهدی ارواحنا فداه دعا می کردند. 📚 مکیال المکارم ج ۲ ص ۵۱ 👌 زوال خورشید : موقعی است که خورشید به وسط آسمان برسد که همان اذان ظهر است. 🌺👇 https://eitaa.com/joinchat/279511387C039237d54c 📣 در ثواب نشر مطالب سهیم باشیم.
🌸🌺🌼 🌼🌺🌸 🌹 《 بسم اللّه الرَّحمن الرَّحیم 》🌹 📖 ان اول بیت وضع للناس للذی ببکه مبارکا و هدی للعلمین . (آل عمران_۹۶) 🍃نخستین خانه ای که برای مردم ( و نیایش خداوند) قرار داده شد ، همان است که در سرزمین مکه است، که پر برکت، و مایه هدایت جهانیان است. 🌺 🌺 زمین خانه خدا را نامیده اند که به معنای ازدحام و شلوغی است . این تعبیر ، نشان دهنده شلوغی و ازدحام جمعیت در خانه خدا برای عبادت ، نماز ، طواف و.....است. 🌺🌺 🔰در ذیل این آیه ، از 💕 امام علی (ع) روایت شده : خانه هایی قبل از مکه وجود داشته است ، ولی اولین خانه ای که برای عبادت خدا قرار داده شده ، کعبه است. از روایات استفاده می شود که بنای کعبه از زمان حضرت آدم (ع) وجود داشته و مورد احترام بوده است ، چنان که از 💕 امام علی (ع) نقل شده است: "آیا نمی بینید که خدای پاک ، پیشینیان از زمان آدم _ درود خدا بر او باد_ تا آخرین انسان این عالم را به سنگهایی آزمود . 👌جالب توجه است که کعبه در نزد همه ادیان جایگاه محترمی داشته و دارد ، چنان که محققان گفته اند که هندوها ، صابئان فارسی زبان ، کلدانیان ، یهودیان ، مسیحیان و عرب جاهلی ، هر کدام به دلیل و عقیده ای خاص، کعبه را محترم می شمردند و آن را ارج می نهادند 🌺👇 https://eitaa.com/joinchat/279511387C039237d54c 📣 در ثواب نشر مطالب سهیم باشیم.
🍀🌹🍃 🍃🌹🍀 💐 باب سیزدهم 💐 💕 دعای 🤲 آن حضرت در طلب حاجت ها از درگاه خدای متعال💕 🔰اما لطف و کَرَمت مرا آگاه ساخت و از غفلت خود به هوش آمدم و توفیق و تایید تو مرا از این لغزش نگه داشت ، و به سویت باز گشتم از پرتگاهم در پناه تاییدات. 🔰و گفتم : پاک و منزه است پروردگار من ، چگونه بنده محتاجی در خواست حاجتش را از بنده محتاج دیگر می کند؟ و کجا فقیری دست تَضَرّع به سوی فقیردیگر می گشاید؟ 📚صحیفه سجادیه، باب سیزدهم ، فراز ۱۶و ۱۷ 🌺👇 https://eitaa.com/joinchat/279511387C039237d54c 📣 لطفا"دوستان را به کانال خود دعوت کنید.
🟢 🔶 از آن جا که از منظر تربیتی و روان شناسی اسلام دوران سوم تربیتی که مصادف با هفت سال سوم و دوران جوانی است ، دوران ، _ ، _ ، و یاری فرزند برای پدر و مادر و اعضای خانواده نام گرفته است ، این دوران خطیر و حساس را در فرآیند تربیت مهدوی ، دوران نام نهاده ایم ، چرا که معتقدیم پدر و صاحب اختیار حقیقی فرزندان ما ، زمان است و فرزندان ما در دوران جوانی نسبت به پدر حقیقی خویش و خانواده و جامعه بزرگ می بایست به عنوان یار و یاوری کار آمد نقش آفرینی کنند. از سوی دیگر ، اصحاب و یاوران حضرت (عج) جملگی جوانند ، چنانچه 💕 امیر مومنان (ع) می فرماید: 👈 اصحاب (عج) جملگی جوانند و پیری در میانشان نیست ، مگر به اندازه سرمه در چشم یا نمک در غذا ، و کم ترین چیز در غذا ، نمک است. ادامه در پست بعدی....⤵️ 📚شیخ طوسی ، الغبیه ، ص۴۷۶ 📚خانواده و تربیت ، ص ۴۳۰ 🌺👇 https://eitaa.com/joinchat/279511387C039237d54c 📣 دوستان را به کانال خود دعوت کنید.
ادامه....⤵️ 🟢 🔷 از مهمترین ویژگیهای اصحاب 💕 (عج) جوانی و جوان گرایی است . آنان هم خود جوانند و هم امورشان را به جوانان می سپارند . تنها به همان درصد که در غذا نمک ریخته می شود ، پیرانی در میانشان یافت می شود و مابقی همه جوانند . جوانانی پر شور و پر نشاط که در همان جوانی ره صد ساله را پیموده اند و به نهایت درجه توحید و معرفت خدا رسیده اند : 🔰رِجالٌ عَرَفُوا الله حَقَّ مَعرِفَتِهِ. راد مردانی که خدا را آن گونه که باید ، شناخته اند. 🔶 جوانانی پر توان و پر انرژی که هر کدامشان از توان و نیروی چهل مرد برخوردار گشته و به اوج قدرت و صلابت روحی دست یافته اند . جوانانی در اوج ایمان و تقوی که خوف و خشیت الهی قلوبشان را لبریز کرده و به نهایت درجه شهود و شهادت نزدیک گردانیده است . از این رو همواره طالب شهادتند و مهمترین آرزویشان این است که در راه خدا و در رکاب امامشان به شهادت نایل شوند: 👌امامشان را در میان گیرند و جان خویش را در جنگ ها سپر و پناه او سازند و هر چه را اشاره کند ، با جان و دل انجام دهند ... همانان که آرزومند شهادتند و تمنایشان از خدا ( شهادت در راه او) است ....خدا به دست آنان ، امام حق را یاری فرماید. ادامه دارد... 📚بحارالانوار، ج ۵۲ ، ص۳۰۷ 📚خانواده و تربیت ، ص ۴۳۲ 🌺👇 https://eitaa.com/joinchat/279511387C039237d54c 📣 دوستان را به کانال خود دعوت کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
 ✅(ع): 🔸هر كس بعد از "وضو گرفتن" یك بار آیة الكرسى بخواند، خدا ثواب چهل سال عبادت را به او عطا كند و مقامش، چهل درجه بالا می‎رود. 📚اصول کافی،ج6 🌺👇 https://eitaa.com/joinchat/279511387C039237d54c 📣 در ثواب نشر مطالب سهیم باشیم.
✅پرسش و پاسخ از (ره) ❓س) 👈 جنابعالی به کسی که بخواهد از جهت معنوی به جایی برسد چه توصیه ای دارید؟ ❗️ج) 👈 اگر کسی مقید باشد نماز را اول وقت بخواند ، به جایی که باید برسد خواهد رسید. 📚ورق های آسمانی، ص ۸۱ 📚بهجت عارفان /۱۲۱ 🌺👇 https://eitaa.com/joinchat/279511387C039237d54c 📣 در ثواب نشر مطالب سهیم باشیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
❤️❤️ خبر آمدنش را همه جا پخش کنید می رسد لحظه ی میعاد به امید خدا 🌹سلام بر یگانه حجت زمان🌹 💐سلام بر منتظران مهدی فاطمه💐 🌺👇 https://eitaa.com/joinchat/279511387C039237d54c
  🌹بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ🌹 🌺 بِسْمِ اللَّهِ كَلِمَةِ الْمُعْتَصِمِينَ وَ مَقَالَةِ الْمُتَحَرِّزِينَ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ تَعَالَى مِنْ جَوْرِ الْجَائِرِينَ وَ كَيْدِ الْحَاسِدِينَ وَ بَغْيِ الظَّالِمِينَ وَ أَحْمَدُهُ فَوْقَ حَمْدِ الْحَامِدِينَ اللَّهُمَّ أَنْتَ الْوَاحِدُ بِلا شَرِيكٍ وَ الْمَلِكُ بِلا تَمْلِيكٍ لا تُضَادُّ فِي حُكْمِكَ وَ لا تُنَازَعُ فِي مُلْكِكَ 🌺 أَسْأَلُكَ أَنْ تُصَلِّيَ عَلَى مُحَمَّدٍ عَبْدِكَ وَ رَسُولِكَ وَ أَنْ تُوزِعَنِي مِنْ شُكْرِ نُعْمَاكَ مَا تَبْلُغُ بِي غَايَةَ رِضَاكَ وَ أَنْ تُعِينَنِي عَلَى طَاعَتِكَ وَ لُزُومِ عِبَادَتِكَ وَ اسْتِحْقَاقِ مَثُوبَتِكَ بِلُطْفِ عِنَايَتِكَ وَ تَرْحَمَنِي بِصَدِّي [وَ صُدَّنِي‏] عَنْ مَعَاصِيكَ مَا أَحْيَيْتَنِي وَ تُوَفِّقَنِي لِمَا يَنْفَعُنِي مَا أَبْقَيْتَنِي 🌺 وَ أَنْ تَشْرَحَ بِكِتَابِكَ صَدْرِي وَ تَحُطَّ بِتِلاوَتِهِ وِزْرِي وَ تَمْنَحَنِي السَّلامَةَ فِي دِينِي وَ نَفْسِي وَ لا تُوحِشَ بِي أَهْلَ أُنْسِي وَ تُتِمَّ إِحْسَانَكَ فِيمَا بَقِيَ مِنْ عُمْرِي كَمَا أَحْسَنْتَ فِيمَا مَضَى مِنْهُ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ. 🌺👇 https://eitaa.com/joinchat/279511387C039237d54c
☀️قرائت هرروز دعای عهد 🌸 بسم الله الرحمن الرحیم 🌸 ✨اللّهُمَّ رَبَّ النُّورِالْعَظیمِ،وَ رَبَّ الْکُرْسِىِّ الرَّفیعِ، وَ رَبَّ الْبَحْرِ الْمَسْجُورِ،وَ مُنْزِلَ التَّوْراةِ وَالْإِنْجیلِ وَالزَّبُورِ، وَ رَبَّ الظِّلِّ وَالْحَرُورِ، وَ مُنْزِلَ الْقُرْآنِ الْعَظیمِ، وَ رَبَّ الْمَلائِکَةِ الْمُقَرَّبینَ، وَالْأَنْبِیاءِ وَالْمُرْسَلینَ اَللّهُمَّ إِنّى أَسْأَلُکَ بوَجْهِکَ الْکَریمِ، وَ بِنُورِ وَجْهِکَ الْمُنیرِ، وَ مُلْکِکَ الْقَدیمِ، یا حَىُّ یا قَیُّومُ، أَسْأَلُکَ بِاسْمِکَ الَّذى أَشْرَقَتْ بِهِ السَّمواتُ وَالْأَرَضُونَ، وَ بِاسْمِکَ الَّذى یَصْلَحُ بِهِ الْأَوَّلُونَ وَالْآخِرُونَ،یا حَیّاً قَبْلَ کُلِّ حَىٍّ،وَ یا حَیّاً بَعْدَ کُلِّ حَىٍّ،وَ یا حَیّاً حینَ لا حَىَّ،یا مُحْیِىَ الْمَوْتى، وَ مُمیتَ الْأَحْیاءِ، یا حَىُّ لا إِلهَ إِلّا أَنْتَ. ✨اللّهُمَّ بَلِّغْ مَوْلانَا الْإِمامَ الْهادِىَ الْمَهْدِىَّ الْقائِمَ بِأَمْرِکَ، صَلَواتُ اللَّهِ عَلَیْهِ وَ عَلى آبائِهِ الطّاهِرینَ، عَنْ جَمیعِ الْمُؤْمِنینَ وَالْمُؤْمِناتِ فى مَشارِقِ الْأَرْضِ وَ مَغارِبِها، سَهْلِها وَ جَبَلِها، وَ بَرِّها وَ بَحْرِها، وَ عَنّى وَ عَنْ والِدَىَّ مِنَ الصَّلَواتِ زِنَةَ عَرْشِ اللَّهِ، وَ مِدادَ کَلِماتِهِ، وَ ما أَحْصاهُ عِلْمُهُ، وَ أَحاطَ بِهِ کِتابُهُ. أَللّهُمِّ إِنّى أُجَدِّدُ لَهُ فى صَبیحَةِ یَوْمى هذا،وَ ما عِشْتُ مِنْ أَیّامى عَهْداً وَ عَقْداً وَ بَیْعَةً لَهُ فى عُنُقى، لا أَحُولُ عَنْها، وَ لا أَزُولُ أَبَداً. اَللّهُمَّ اجْعَلْنى مِنْ أَنْصارِهِ وَ أَعَوانِهِ، وَالذّابّینَ عَنْهُ، وَالْمُسارِعینَ إِلَیْهِ فى قَضاءِ حَوائِجِهِ، وَالْمُمْتَثِلینَ لِأَوامِرِهِ، وَالْمُحامینَ عَنْهُ، وَالسّابِقینَ إِلى إِرادَتِهِ، وَالْمُسْتَشْهَدینَ بَیْنَ یَدَیْهِ. ✨اللّهُمَّ إِنْ حالَ بَیْنى وَ بَیْنَهُ الْمَوْتُ الَّذى جَعَلْتَهُ عَلى عِبادِکَ حَتْماً مَقْضِیّاً، فَأَخْرِجْنى مِنْ قَبْرى مُؤْتَزِراً کَفَنى، شاهِراً سَیْفى، مُجَرِّداً قَناتى، مُلَبِّیاً دَعْوَةَ الدّاعى فِى الْحاضِرِ وَالْبادى. اَللّهُمَّ أَرِنِى  الطَّلْعَةَ الرَّشیدَةَ  وَالْغُرَّةَ الْحَمیدَةَ، وَاکْحَُلْ ناظِرى بِنَظْرَةٍ مِنّى إِلَیْهِ، وَ عَجِّلْ فَرَجَهُ، وَ سَهِّلْ مَخْرَجَهُ، وَ أَوْسِعْ مَنْهَجَهُ، وَاسْلُکْ بى مَحَجَّتَهُ، وَ أَنْفِذْ أَمْرَهُ، وَاشْدُدْ أَزْرَهُ، وَاعْمُرِ اللّهُمَّ بِهِ بِلادَکَ ، وَ أَحْىِ بِهِ عِبادَکَ، فَإِنَّکَ قُلْتَ وَ قَوْلُکَ الْحَقُّ: ظَهَرَ الْفَسادُ فِى الْبَرِّ وَالْبَحْرِ بِما کَسَبَتْ أَیْدِى النّاسِ، فَأَظْهِرِ اللّهُمَّ لَنا وَلِیَّکَ وَابْنَ بِنْتِ نَبِیِّکَ الْمُسَمّى بِاسْمِ رَسُولِکَ ✨حتّى لا یَظْفَرَ بِشَىْءٍ مِنَ الْباطِلِ إِلّا مَزَّقَهُ، وَ یُحِقَّ الْحَقَّ وَ یُحَقِّقَهُ، وَاجْعَلْهُ اللّهُمَّ مَفْزَعاً لِمَظْلُومِ عِبادِکَ  وَ ناصِراً لِمَنْ لا یَجِدُ لَهُ ناصِراً غَیْرَکَ، وَ مُجَدِّداً لِما عُطِّلَ مِنْ أَحْکامِ کِتابِکَ، وَ مُشَیِّداً لِما وَرَدَ مِنْ أَعْلامِ دینِکَ، وَ سُنَنِ نَبِیِّکَ صَلَّى اللَّهُ عَلَیْهِ وَ آلِهِ، وَاجْعَلْهُ اللّهُمَّ مِمَّنْ حَصَّنْتَهُ مِنْ بَأْسِ الْمُعْتَدینَ، اَللّهُمَّ وَ سُرَّ نَبِیَّکَ مُحَمَّداً صَلَّى اللَّهُ عَلَیْهِ وَ آلِهِ بِرُؤْیَتِهِ، وَ مَنْ تَبِعَهُ عَلى دَعْوَتِهِ، وَارْحَمِ اسْتِکانَتَنا بَعْدَهُ ، اللّهُمَّ اکْشِفْ هذِهِ الْغُمَّةَ عَنْ هذِهِ الْأُمَّةِ بِحُضُورِهِ، وَ عَجِّلْ لَنا ظُهُورَهُ، إِنَّهُمْ یَرَوْنَهُ بَعیداً وَ نَراهُ قَریباً، بِرَحْمَتِکَ یا أَرْحَمَ الرّاحِمینَ. 🍀 الْعَجَلَ، اَلْعَجَلَ؛ یا مَولای یا صاحِبَ الزَّمانِ 🍀 الْعَجَلَ، اَلْعَجَلَ؛ یا مَولای یا صاحِبَ الزَّمانِ 🍀 الْعَجَلَ، اَلْعَجَلَ؛ یا مَولای یا صاحِبَ الزَّمانِ ❤️ ❤️ 👌در مفاتیح‌الجنان نقل شده‌است هر کس دعای عهد را را بخواند از یاران (عج) خواهد بود.
💕پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : 🍃أسرَقُ السُّرّاقِ مَن سَرقَ مِن صَلاتِهِ، يَعني لا يُتِمُّ فَرائضَها . 🍃 دزدترين دزدها كسى است كه از نمازش دزدى كند، يعنى واجبات آن را به طور كامل به جاى نياورد. 📙دعائم الإسلام : 1/135 🌺👇 https://eitaa.com/joinchat/279511387C039237d54c 📣 در ثواب نشر مطالب سهیم باشیم.
انسان شناسی 73.mp3
11.9M
۷۳ 🎙 (ره) 🎙 • چه ارتباطی میان جهانِ درون ما (اَنْفُس)، با جهان بیرون (آفاق) هست؟ • آیا میان ارتباط جهان درون من (نفس) با خدا با ارتباط جهان بیرون (آفاق) با خدا، شباهتی وجود دارد؟ • چگونه خدا را در این دو جهان، ببینم و پیدا کنم؟ 🌺👇 https://eitaa.com/joinchat/279511387C039237d54c
┘◄ مساله : ✍ قیام بعد از رکوع بعد از تمام شدن ذکر رکوع، نمازگزار باید بایستد و وقتی بدن آرام گرفت، به سجده رود و اگر به عَمد، پیش از ایستادن یا پیش از آرام گرفتن بدن، به سجده برود، نمازش باطل است. در قیام باید هردو پا روی زمین باشد، ولی لازم نیست سنگینی بدن را به طور مساوی روی هردو پا قرار دهد. موقعی که نمازگزار بخواهد کمی جلو یا عقب برود باید ذکری را که مشغول خواندنش است در حال این حرکت، قطع کند. نباید پاها را بیش از اندازه باز بگذارد به طوری که از شکل ایستادن خارج شود، مگر اینکه ناچار باشد. 📚 پی‌نوشت: آموزش مصوّر احکام آیت‌الله خامنه‌ای، ص‌ 246. 🌺👇 https://eitaa.com/joinchat/279511387C039237d54c
✅عادت به ، اختیار را از بین می‌برد ✍ آیت الله العظمی : یک سلسله مسائلی است که اگر کسب کرد خودش در اختیار آن مکسوب قرار می‌گیرد؛ اینکه در سوره مبارکه مؤمنون و مانند آن فرمود: ﴿لِکُلِّ امْرِئٍ مِنْهُم مَا اکْتَسَبَ مِنَ الْإِثْمِ﴾ اگر کسی معاذ الله بیراهه رفت، گناهی را کسب کرد، به یک اخلاق بد عادت کرد، به دروغ، به خیانت، به حرام، به اعتیاد معاذ الله عادت کرد، این را کسب کرد، قبلاً که نداشت این صفت را بعد کسب کرد، این خُلق را کسب کرد، وقتی که به دنیا آمد که این خُلق را نداشت، این صفت را که نداشت الآن که این صفت را کسب کرد، خود این کاسب در اختیار این مکسوب است، به هر سَمتی که این صفت بخواهد ببرد می‌رود چون عادت کرد. اگر خدای ناکرده به حرام عادت کردیم به گناه عادت کردیم چشممان، گوشمان، زبانمان در اختیار مکسوب است. کاسب اختیار دارد، مال در اختیار کاسب است ولی اگر خدای ناکرده صفت بدی را کسب کرد این کاسب در اختیار مکسوب است که در سوره مؤمنون فرمود: ﴿لِکُلِّ امْرِئٍ مِنْهُم مَا اکْتَسَبَ مِنَ الْإِثْمِ﴾. بنابراین ما دو نحو کسب داریم: یک کسبی که کاسب مسلّط است، یک کسبی که آن مکسوب مسلّط بر این کاسب است و اگر کسی خدای ناکرده یک کسب حرامی داشت به وصف بدی عادت کرد راه برای توبه باز است. 🌺👇 https://eitaa.com/joinchat/279511387C039237d54c 📣 دوستان را به کانال خود دعوت کنید.