eitaa logo
منتظران ظهور مهدی (عج)
456 دنبال‌کننده
5.2هزار عکس
2.3هزار ویدیو
0 فایل
رسولُ اللّه ِ صلى الله عليه و آله :أفضلُ أعمالِ اُمّتي انتظارُ فَرَجِ اللّه ِ عزّ و جلّ . پيامبر خدا صلى الله عليه و آله :برترين كارهاى امّت من ، انتظار فرج از خداوند عزّ و جلّ است.❤ (کپی همراه باذکر #صلوات ؛ آزاد است)
مشاهده در ایتا
دانلود
🌴🌼🌱🌸🌿 🌼 حضرت امیرالمومنین امام علی علیه السلام 2- هشدار از آينده تلخ فرزندان اُميّه: شما اى فرزندانِ اُميّه! زمانى از لذّت و شيرينى دنيا بهره ‏مند شديد و از پستانِ آن نوشيديد، كه اَفسارش رها و بندِ جهازش محكم نبود (در حكومت عثمان)، تا آنجا كه حرامِ دنيا نزد گروهى، چونان ميوه درختِ سِدر بى خار، آسان، و حلالِ آن دشوار و غير ممكن شد. به خدا سوگند! دنيايى كه در دست شماست چونان سايه‏ اى است گسترده كه زود به سَرآمدِ خود نزديك مى ‏شود. امروز زمين براى شما خالى و گسترده، و دست هايتان براى انجام هر رفتار نادرستى باز، و دست‏ هاى رهبران واقعى بسته است. شمشير شما بر آنان مُسلّط و شمشير آنان از شما بازگرفته شده است. آگاه باشيد! هر خونى، خونخواهى دارد، و هر حقّى را جستجوگرى است. انتقام گيرنده خون‏ هاى ما، چونان حاكمى است كه براى خود داورى كند، و او خداوندى است كه از گرفتن كسى ناتوان نگردد، و كسى از پنجه عدالت او نمى‏ تواند بگريزد. اى فرزندان اُميّه! سوگند به خدا! زود باشد كه اين خلافت و دولت را در دست ديگران و در خانه دشمنان خود بنگريد. آگاه باشيد! بيناترين چشم ها آن است كه در دل نيكى‏ ها نفوذ كند، و شنواترين گوش ‏ها آن كه پندها و تذكّرات سودمند را در خود جاى دهد. نهج البلاغه خطبه 105 ترجمه‌ دشتی ره ) تهیه کننده: جعفریان 🌴🌼🌱🌸🌿 🌺👇 https://eitaa.com/joinchat/279511387C039237d54c 📣 دوستان را به کانال خود دعوت کنید.
🟣 🔻پیامبر مکرم اسلام (ص) در باره برتری و سر آمدی مهدی موعود(عج) در عظمت ، کرامت و رحمت چنین فرموده اند: 👌و او در حسب از همه بزرگ تر ، در مقام و منزلت از همه پر کرامت و نسبت به مردم از همه مهربان تر است. بر این اساس ، مهدی موعود (عج) سر چشمه زلال رحمت ، عظمت و کرامت است. 🔰در قاموس قرآن ، کَرَم و کرامت به معنای شرافت ، نفاست ، سخاوت و عزت آمده است. ❤️امیر المومنین (ع) در توصیف انسان با کرامت فرمود: 👈 انسان کریم ، چون به تو احتیاج پیدا کند ، عفاف ورزد و چون تو به او احتیاج پیدا کنی ، تو را بی نیاز گرداند. و در عبارتی دیگر ، در بیان نشانه های کرامت فرمود: 👈 دو چیز دلالت بر کرامت مرد دارد : خوشرویی، و خیر رساندن به دیگران. 🔺بدین سان حدیث نبوی " اکرمُ مَنصباً " را می توان از منظر علوی چنین به نظاره نشست: 👌او () از همه خوش اخلاق تر و خوش رو تر و نسبت به همه خیر رساننده تر و بی نیاز کننده تر است. بر این اساس ، می توانیم جلوه های کرامت را در فضایلی هم چون گشاده دستی و سخاوت ، مهربانی و عطوفت ، بزرگواری و شرافت ، بزرگ منشی و عزت ، نجات بخشی و همت ، خیر رسانی و برکت ، و ......نظاره گر شویم و آن گاه تربیتی کریمانه را در سایه سار کرامت و جلوه های زیبای آن سامان بخشیم ، تربیتی عطوفانه ، شرافتمند و عزتمند. ادامه دارد..... 📚غررالحکم ، ص۳۸۱، ح ۸۶۳۵ 📚میزان الحکمه، ج۸، ص۳۶۲ 📚خانواده و تربیت ، ص۱۴۷ 🌺👇 https://eitaa.com/joinchat/279511387C039237d54c 📣 دوستان را به کانال خود دعوت کنید.
📚 در کتاب مکیال المکارم از وظایف ما نسبت به (عج) در وظیفه شماره ۲۳ و ۲۴ آمده است : 👈صدقه دادن به قصد سلامتی 👈 صدقه دادن به نیابت از 🌺👇 https://eitaa.com/joinchat/279511387C039237d54c 📣 در ثواب نشر مطالب سهیم باشیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
❣سلام امام زمانم ❣ 💜سلام ای همه هَستیَم، تمام دلم 💙سلام ای که به نامت،سرشته آب و گلم 💛سلام حضرت دلبر، بیا و رحمی کن 🧡به پاسخی بنوازی تو قلب مشتعلم.. ❤️❤️ 💚💚 🌺👇 https://eitaa.com/joinchat/279511387C039237d54c
(ع): 👌اگر آسمانها و زمين بر شخصى بسته باشد، ولى تقواى الهى پيشه كـند، خداوند گشايشى از آنها برايش قرار مى دهد 📚الفصول المهمة 274/285 🌺👇 https://eitaa.com/joinchat/279511387C039237d54c 📣 در ثواب نشر مطالب سهیم باشیم.
چگونه عبادت کنم_23.mp3
9.93M
؟ ( ۲۳ ) 🎙 دنیایی، از نظر خداوند؛ دنیای آباد است؛ که در استخدام آخرت‌مان باشد! هرگاه برای یک کار دنیایی، یک کار آخرتی را فدا کردید؛ وارد معامله‌ای دوسَر باخت شده‌اید! 🌺👇 https://eitaa.com/joinchat/279511387C039237d54c
‌‌‌‌ ✅ ❓براى وضو چطوری بايد نيت كنیم و چی باید بگیم؟ ❗️ همه مراجع: یکی از شرایط وضو اینه که باید به قصد قربت، يعنى براى رضای خدا انجام بشه. 👌 اما لازم نيست که این قصد رو با زبان بگیم. حتی لازم نیست که توی قلب و دل و ذهن‌مون هم این جمله رو بگیم. همين كه اگه کسی ازمون بپرسه «چه‌کار مى‌كنى»، بدونیم که برای رضای خدا وضو مى‌گيریم، کافیه. 📚 توضيح‌المسائل مراجع، م۲۸۲؛ وحيد، 📚توضيح‌المسائل، م۲۸۸ ؛ نورى.... 📚توضيح‌المسائل، م۲۸۳؛ دفتر: خامنه‌اى. 🌺👇 https://eitaa.com/joinchat/279511387C039237d54c
✅چرا از زندگی می رود ؟ 👤 👌مشاجره ها و نزاع ها، نور باطن را خاموش میکند. بسیاری از بی حالی ها و عدم نشاط ها به جهت مشاجرات است. 👌کم منزلی داریم که درآن پرخاش و تندی نباشد! روزی چندتا پرخاش باشد، برکات را از منزل میبرد. 👌حتی اگر حق هم با تو بود ، در امور جزیی وشخصی مشاجره نکن ، چون کدورت می آورد. 👈مرحوم علامه از صاحب دلی نقل کرد: در موضوعی که گمان میکردم حق با من است ،داشتم با همسرم مشاجره میکردم؛ ناگهان صورت باطنی غضبم را نشانم دادند ! بسیار کریه وزشت بود! آن صورت نزدیکم آمد و گفت : کثیف! ساکت شو! همین که متنبه شدم فورا "دست همسرم را بوسیدم و عذرخواهی" کردم. 🌺👇 https://eitaa.com/joinchat/279511387C039237d54c 📣 در ثواب نشر مطالب سهیم باشیم. ‌‌‌‌
سلامتی روح❤️ ، ثروت است. 🔸اگر رفتم به سمت منفی‌ها، یعنی بی­مار شدم و سوءتغذیه پیدا کردم. 🔹ثروت ما، سلامتی روح ماست. خوراک روح هم یاد خدا، یاد بینهایت، یاد کمال و یاد معشوق اصلی است. 🔸 ما به میزانی که با حقیقت خودمون اوج می‌گیریم، غذا می‌خوریم و ارتباط برقرار می‌کنیم، قوی هستیم؛ و گرنه طبیعی هست که وقتی ارتباطی در کار نباشه و تغذیه‌ای صورت نگیره، ضعیف میشیم. 🔹شما به کسی که غذا نمی‌خورد و در اثر نخوردن غذا مریض می‌شود یا به مرگ می‌افتد، می‌گویید: می‌خواستی غذا بخوری که به این روز نیفتی. 🔸تو نه نماز می‌خوانی؛ نه ذکر داری؛ نه خلوت داری؛ نه سحر داری؛ نه شب داری؛ نه تسبیح داری؛ نه سجاده داری؛ نه مطالعه داری؛ نه استاد داری؛ نه روند تغذیه معنوی داری؛ و می‌خواهی آدم شادی هم باشی؟ 🔹این تفکر واقعاً درستی نیست که کسی غذا نخورد و بعد، از ضعیفی و بیماری جسم شکایت کند. در مورد روح هم همینطور است. 🔸آدم خردمندی نیست، کسی است که از آن چیزی که روحش را آرامش، قدرت و شادی می‌دهد، استفاده نمی‌کند. 👤 🌺👇 https://eitaa.com/joinchat/279511387C039237d54c 📣 در ثواب نشر مطالب سهیم باشیم.
🔸 یارانِ (عج)از شَمّ سیاسى فوق‌العاده بالا، آگاهى به زمان و مکان، قدرت تحلیل سیاسىِ مسائل جهانى و در یک کلام از بصیرت و روشن‌بینى قابل توجهى برخوردارند. 🔹 در برخى روایات این ویژگى آنان به قندیل‌هایى تشبیه شده که دلهایشان را روشن کرده است: «كَأَنَّ قُلُوبَهُمُ الْقَنَادِيل‏...» 🔸این بصیرت دینی باعث می‌شود از لحاظ فرمانبرداری و اطاعت در اوج قلّه‌ باور و تسلیم در برابر امر حضرت قرار بگیرند و در برابر مولای خود مطیع باشند. ❣ (ع) در مورد فتنه‌های آخرالزمان و نقش یاران حضرت فرموده‌اند: «بدانيد آن كس از ما كه فتنه‌هاى آينده را دريابد با چراغى روشنگر در آن گام مى‌نهد و بر همان سيره و روش پيامبر و امامان رفتار مى‌كند تا گره‌ها را بگشايد... آن‌گاه در آن فتنه‌ها، بصيرت قومى مانند تيز شدنِ شمشير به دست آهنگر، تيز گردد، ديده‌هايشان به نور قرآن روشن می‌شود و حقيقتِ آيات در گوش‌هایشان نواخته می‌شود...» 🔹 فرق آنان با ما این است که درهم شدنِ حق و باطل باعث سردرگمی آنان نمی‌شود زیرا ملاک‌های حق و باطل را می‌شناسند. برخلاف بسیاری از ما که حق را با افراد می‌سنجیم و دچار تعصب در پیروی از افراد و جناح‌های سیاسی هستیم. ✅ 📚 ۱.بحارالانوار، ج ۵۲، ص ۳۰۸ 📚 ۲.نهج البلاغه، خطبه ۱۵۰ 🌺👇 https://eitaa.com/joinchat/279511387C039237d54c 📣 در ثواب نشر مطالب سهیم باشیم.