روز عرفه فرصتی برای اعتراف به گناه نزد پروردگار است..
🍃رهبر انقلاب: روز عرفه را قدر بدانید.
در روایتی دیدم که «عرفه و عرفات را بدین خاطر چنین اسمی دادهاند که در این روز و آن مکان، موقعیّتی برای اعتراف به گناه در نزد پروردگار پیش میآید.»
اسلام، اعتراف به گناه را در پیش بندگان، مجاز نمیداند. کسی نباید گناهی را که انجام داده است بر زبان آورد و پیش کسی به آن اعتراف کند. اما پیش خدا، چرا. بین خودتان و خدا، بین خودمان و خدا، خلوت کنیم و به قصورهایمان، به تقصیرهایمان، به خطاهایمان و به گناهانمان که مایه روسیاهی ما، مایه بسته شدن پروبال ما و مانع پرواز ماست، اعتراف نماییم و از آنها توبه کنیم.
اگر فردی بخواهد اصلاح شود،
باید گناه و عیب خود را بپذیرد و در پیش خود و خدا، به آن عیب و گناه اعتراف کند. کسانی که برای خودشان هیچ عیب و خطایی قائل نیستند، هرگز اصلاح نخواهند شد. یک ملت هم، اگر بخواهد به راه راست برود، باید بفهمد که کجاها اشتباه کرده است و خطاهای او چیست و به گناه خود اعتراف کند.
امروز هم اگر آحاد امّت عظیم اسلامی قبول کنند که در مقابل اسلام کوتاهی کردهاند؛ اگر مسلمانان عالم تصدیق و اعتراف کنند که در دنبالهرَوی از قدرتهای اسلامی، راه را اشتباه پیمودهاند و در پذیرش فرهنگ مفسدِ اغوا کننده غرب، بهخطا رفتهاند، راهشان باز خواهد شد و خواهند توانست خودشان را اصلاح کنند.
۱۳۷۳/۰۲/۲۸
#روز_عرفه
*منظور از ماء معین چیست؟*
____________________
____________________
📗📗📗📗📗📗📗
*ماء معین؛ از القاب امام مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) است*
🔹از القاب حضرت مهدی (عج) و به معنای آب روان در زمین است.[1]
📖در قرآن آمده است:
«قل ارایتم ان اصبح ماؤکم غوراً، فمن یاتیکم بماء معین»؛ [2] بگو اگر آب های سرزمین شما فرو رفت، چه کسی برای شما آب روان می آورد؟
🔹از امام رضا (ع) درباره این آیه سئوال شد، حضرت فرمودند: «مأوکم یعنی ابوابکم» که مراد از آن امامان (ع) هستند که هر کدام ابواب الهی بین او و خلق اویند.[3]
اگر هر کدام از این درهای رحمت الهی بسته شود، سرچشمه حیات معنوی انسان بسته می شود.
🔹امام محمد باقر (ع) نیز در تأویل آیه محل بحث می فرماید: این آیه درباره امام قائم (ع) نازل شده است. می گوید: اگر امامتان از شما غایب گردد و ندانید کجاست چه کسی برای شما امام می فرستد که اخبار زمین و آسمان و حلال و حرام خدا را برای شما بیاورد. سپس فرمود: سوگند به خدا، تأویل این آیه نیامده و سرانجام خواهد آمد.[4]
🔹در روایتی است که عمار از پیامبر اکرم (ص) سئوال کرد که مهدی کیست؟ حضرت فرمودند: ای عمار! خداوند تبارک و تعالی با من پیمان بسته که از صلب حسین (ع)، نه امام بیرون آورد، و نهمین آن ها از مردم پنهان می شود. سپس همین آیه را تلاوت کردند و فرمودند: غیبتی طولانی دارد، به گونه ای که گروهی از عقیده شان بر می گردند و گروه دیگر ثابت قدم می مانند. پس وقتی آخرالزمان شود، خروج کند و دنیا را پر از قسط و عدل می کند، همان طور که از ظلم و جور پر شده است. بنابراین ظاهر آیه مربوط به آب جاری است که مایه حیات موجودات زنده است و باطن آیه مربوط به امام علم و عدالت جهان گستر اوست که آن نیز مایه حیات جامعه انسانی است.[5]
🔹اما وجه تشبیه آب به امامان معصوم این است که همان طور که آب رحمت الهی و مایه حیات مادی انسان ها است و بدون آب نمی توان زندگی کرد، امامان معصوم (ع) نیز رحمت خداوند و وسیله ای برای وجود حیات روحانی انسان ها و سلامت جامعه اند.
🔹به همین جهت در حدیثی است که ابوحمزه از امام صادق (ع) سئوال کرد:
آیا زمین بدون امام باقی می ماند؟ حضرت فرمود:
اگر زمین بدون امام باشد، آن را فرو می برد. [6]
آب وسیله ای برای زدودن پلیدی های درونی و شرک و جهل و گناه اند. آب با فرو رفتن در زمین در آن ذخیره می شود تا با برنامه ریزی دقیق موجودات زنده از آن بهره مند شوند. حضرت مهدی (عج)، نیز با غیبت خود ذخیره ای برای جهانیان است تا با ظهور خود در موقع مناسب، دنیا با بهره گیری از وجودشان، راه تکامل و معنویت را پیش بگیرد و مردم به سعادت برسند.
البته باید توجه داشت که آب پنهان در زمین، بدون تلاش و تحمل رنج و زحمت به دست نمی آید. هر گاه انسان احساس تشنگی کند و در زمین، آبی برای آشامیدن نیابد، برای رسیدن به آب های زیرزمینی به حفر چاه و قنات می پردازد. ظهور حضرت مهدی (ع) نیز زمانی تحقق می یابد که مردم مشتاق عدالت شوند و با تلاش خود مقدمات آن را فراهم کنند. در این میان فقط مؤمنان واقعی هستند که فقدان وجود آن حضرت را احساس می کنند و تشنه وصال اویند.
🔹همچنان که امام رضا (ع) می فرماید: چه بسیارند مؤمنان اندوهگین و بسیار تشنه که هنگام فقدان آن آب روان غمناک هستند.[7]
____________________
📚📗[1]-نجم الثاقب؛ باب دوم
📚📗[2]-سوره ملک؛ 30
📚📗[3]-بحارالانوار؛ ج24، ص100
📚📗[4]-تفسیر نورالثقلین؛ ج5، ص387
📚📗[5]-تفسیر نمونه؛ ج 24، ص360
📚📗[6]-کافی؛ ج1؛ ص179
📚📗[7]-بحارالانوار؛ ج 52، ص289
#شب_و_روز_عرفه🕊
شب و روز عرفه 👈🏻 زمانیست برای دعا برای تعجیل در فرج
✨حضرت مهدی (عج) به علّامه مجلسی (ره) فرمودند:
مجلسی! به شیعیانم بگو برای فرجم دعا کنید.✨
#اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج 🤲🏻
🌴💎🌹💎🌴
❣️ #سلام_امام_زمانم❣️
روزها از پیِ هم میگذرندوگناهان بی
شمارمانه تنها قـــ❤️لبتان را آزرده
کہ در قرنطینہ تنهایی اسیرتان ڪرده استـ ...
روزها از پیِ هم میگذرند ومابرای
ظهورتان کارے نڪرده ایم #روزهاازپی
پیِ هم میگذرند تنهایی پشت تنهایی
و درد روے درد انبار میشود
و تنها یڪ #خبر حال تمام عالم را خوب
خوب میکند خبر امدن شـ✨ما یا مهدی
مرادردیستدورازتــوکهنزدتوستدرمانش
#صبحتون_مهدوی🌤
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
علت طغيان و سركشي انسان چيست⁉️
🔰🔰🔰
كَلَّا إِنَّ الْإِنسَانَ لَيَطْغَىٰ(6)ان راه استغني(7)
✅ ترجمه :
ﺍﻳﻦ ﭼﻨﻴﻦ ﻧﻴﺴﺖ [ ﻛﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺳﭙﺎﺱ ﮔﺰﺍﺭ ﺑﺎﺷﺪ ] ﻣﺴﻠﻤﺎً ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺳﺮﻛﺸﻲ ﻣﻰ ﻛﻨﺪ .(٦) براي اينكه خود را بي نياز ميپندارد(7)
🔸كسي كه خود را بي نياز از پروردگار بداند قطعا طغيان ميكند
*🌺🌺🌺 کلمات توبه حضرت آدم علیه السلام در روز عرفه*
حضرت صادق علیه السلام فرمود: وقتی حضرت آدم علیه السلام در روز اول ذی القعده از بهشت رانده شد، 40 صبح در کوه صفا در حال سجده باقی ماند، و به طور مداوم بر نعمت بهشت و خروج از جوارالهی گریه می کرد. پس جناب جبرئیل نازل شد و به وی گفت: ای آدم، چرا گریه می کنی؟ گفت: ای جبرئیل، چرا گریه نکنم، درحالی که خداوند مرا از جوارش رانده و به دنیا فرود آورده است؟ جبرئیل گفت: ای آدم، توبه کن. گفت: چگونه توبه کنم؟ پس جبرئیل روز ترویه یعنی روز هشتم ذی الحجّۀ به حضرت آدم علیه السلام امر کرد که غسل کرده، و مُحرِم شود، و سپس او را به منی برد و شب را در آنجا سپری کرد، و روز نهم ذی الحجّه وی را به سوی عرفات آورد و هنگام ظهر به حضرت آدم علیه السلام امر کرد که غسل نماید. وقتی حضرت آدم علیه السلام نماز عصر را به جا آورد، جناب جبرئیل وی را در همان عرفات نگاه داشت و آن کلماتی که خداوند به وی القا نموده بود به حضرت آدم علیه السلام تعلیم داد. آن کلمات عبارتند از:
«سُبْحَانَكَ اللَّهُمَّ وَ بِحَمْدِكَ، لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ، عَمِلْتُ سُوءاً، وَ ظَلَمْتُ نَفْسِي، وَ اعْتَرَفْتُ بِذَنْبِي، فَاغْفِرْ لِي، إِنَّكَ أَنْتَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ،
سُبْحَانَكَ اللَّهُمَّ وَ بِحَمْدِكَ، لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ، عَمِلْتُ سُوءاً، وَ ظَلَمْتُ نَفْسِي، وَ اعْتَرَفْتُ بِذَنْبِي، فَاغْفِرْ لِي، إِنَّكَ خَيْرُ الْغَافِرِينَ،
سُبْحَانَكَ اللَّهُمَّ وَ بِحَمْدِكَ، لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ، عَمِلْتُ سُوءاً، وَ ظَلَمْتُ نَفْسِي، وَ اعْتَرَفْتُ بِذَنْبِي، فَاغْفِرْ لِي، فَإِنَّكَ أَنْتَ التَّوَّابُ الرَّحِيمُ.
پس تا غروب آفتاب آن روز، دستان حضرت آدم علیه السلام به طور مداوم رو به آسمان بود و به درگاه الهی زاری و گریه می کرد. هنگامی که غروب آفتاب شد، جناب جبرئیل، حضرت آدم علیه السلام را به مشعرالحرام برد و حضرت آدم علیه السلام آن شب را در آنجا سپری نمود و تا صبح خداوند متعال را به آن کلمات خواند و توبه نمود.
(بحارالأنوار، ج99، ص35- 36 به نقل از تفسیر قمی)
#اعمـالروزعـرفـه. ┄━═✿♡﷽♡✿═━┄
◽️روز نهم ماه ذیالحجه روز عرفه است
اگر چه این روز به اسم عید نامیده نشده است اما از اعیاد عظیمه است و روزى است که حق تعالى بندگان خویش را به عبادت و طاعت خود فرا خوانده و مَوائد جود و احسان خود را براى ایشان گسترانیده است
در این روز شیطان خوار و حقیرتر و راندهتر و خشمناک ترین اوقات خواهد بود
روزی که حاجیان در سرزمین عرفات وقوف میکنند و نغمه ربّنا را به لب جاری میسازند
⬅️ از برترین اعمال این روز قرائت #دعـایعـرفـه است که این دعا میراث کلام دلنشین اربابمان حضرت اباعبدالله الحسین علیهالسلام میباشد
✧✾════✾✰✾════✾✧
💢↶اعمـال مستحب #روزعـرفـه↷💢
❶ غسـل
❷ زیـارت امـام حسیـن علیـهالسـلام
که مقابل هزار حج و هزار عمره و هزار جهاد بلکه بالاتر است و احادیث در کثرت فضیلت زیارت آن حضرت در این روز متواتر است
و اگر کسی توفیق یابد که در این روز در تحت قُبّه مقدّسه آن حضرت باشد ثوابش کمتر از کسی که در عرفات باشد نیست بلکه زیاده و مقدم است
❸ پس از نماز عصر پیش از آنکه
مشغول به خواندن دعاهای عرفه شود
◽️دو رڪعت نماز بجا آورد در زیر آسمان و اعتراف و اقرار کند نزد حق تعالی به گناهان خود تا فایز شود به ثواب عرفات و گناهانش آمرزیده شود
◽️سپس مشغول شود به اعمال و ادعیه عرفه که از حُجَج طاهره صلوات الله علیهم روایت شده و آنها زیاده از آن است که در این مختصر ذکر شود.
❹ روزه گرفتن در روز عرفه نیز بسیار سفارش شده است.
✧✾════✾✰✾════✾✧
💠🔹چند حدیث از پیامبر اکرم ﷺ
در مورد #روزعـرفـه
1⃣ خداوند در هیچ روزی به اندازه روز عرفه بندگان را از آتش دوزخ نمیرهاند
2⃣ برخی از گناهان جز در عرفات بخشوده نمیشوند
3⃣ گناهکارترین فرد در عرفات کسی است که از آنجا باز گردد در حالی که گمان میبرد آمرزیده نخواهد شد
ــــــــــــــــــــــــــــــــ
💥پیامبر اڪرم ﷺ فرمودند:
✍همانا در شـب عـرفـه
هر دعای خیری مستجاب میشود
✍پاداش کسی که در این شب
به عبادت خداوند متعال بپردازد
معادل پاداش عبادت صدوهفتاد سال است
✍شب عرفه شب مناجات است
و در این شب خداوند توبهٔ
توبه کننده را میپذیرد.
📚اقبال الاعمال، ص ۶۳۴
شـ🌙ـب #عـرفـه
شب دعا، عبادت، توبه و آمرزش الهی
التماس دعا
هر زمان #جوانیدعایفرجمهدی(عج) رازمزمهکند...
همزمان #امامزمان(عج) دستهای مبارکشان رابه
سویآسمانبلندمیکنندوبرایآن جوان #دعا میفرمایند؛
چهخوشسعادتندکسانیکهحداقلروزی
یکبار #دعایفرج را زمزمه میکنند...:)
#اَللّهُمَّعَجِّللِوَلیِّکَالفَرَج
🍃✨🌸✨🍃✨🌸✨
#میا_کوفه_حسین_جانم
ای ساربان، آهسته ران،کز دیده دریا می رود
از شهر زهرا نیمه شب فرزند زهرا می رود...
🌴💎🌹💎🌴
🔴امام خامنه ای:
♦️اقبال بزرگى که شما جوانان آوردهاید این است که در دورهى حاکمیت اسلام هستید. بعضى در این دوره متولد شدهاید و بعضى در این دوره، جوانىتان را گذراندهاید و این، اقبال بسیار بزرگى است.
♦️خوشا به حالتان! کمااینکه، حضرت امام حسین علیهالسلام، در «دعاى عرفه» خدا را شکر مىکند که در حکومت کفر به دنیا نیامده است. (چون ایشان در حکومت پیغمبر به دنیا آمدند.) آرى! این قضیه آنقدر عظمت دارد که امام حسین، آن هم در دعاى عرفه خدا را شکر مىکند که او را در دولت کفر به دنیا نیاورده و در دولت اسلام به دنیا آورده است.
♦️روز عرفه است؛ روز دعا و ذکر و تضرع و ابتهال و راز و نیاز است؛ بخصوص شما جوانها قدر این روزهاى بزرگ و این ساعات باارزش را بدانید. همین رابطهى با خداست که سینهها و دلها را منشرح مىکند؛ راه را براى انسان باز مىکند؛ عزم و اخلاص به انسان مىدهد؛ به کارها برکت مىبخشد؛ توفیق الهى را بر سر انسان سایهگستر مىکند و نتیجهى آن، پیشرفت در خط اصیل ارزشهاى اسلامى است. این روزها و این ساعات باارزش را هرگز از دست ندهید.
🌴💎🌹💎🌴
🍃 خدایا....!!
✨ در این روز عرفان و آسمانی،
ما را با آب مغفرت و مهربانیت ،تطهیر کن....
و هر آنچه از نظر تو زیباست ،همان را تقدیر ما کن....
🍃 یا رب....
دلهای سرگران و حیران را تو صاحب باش و در خانه لطف و کرم جای ده...
🍃 خدایا،،،،
ببخش مارا و پدر و مادر مارا و دوستان مارا
و دشمنانی که از سر جهل و ناآگاهی با ما دشمن شدند...
🍃 خدواندا،
ما بدکرداریم ، اما تو مارا بد مخواه و روشنایی و نور را راه ما قرار ده....✨
آمین ای زیباترین شنوندگان....
حاجیان جمع اند دور هم همہ
پس ڪجا رفتہ حسـین فاطمہ
حاجـیان رفتند یڪ سر در منا
پس چرا او رفتہ سوے #ڪربـلا
او بجاے موے سر ، سـر مےدهد
قاسم و عباس و اڪبر مےدهد
سعے حـج او صفا با خنجر اسٺ
مروه اش قبر علـے_اصغر اسٺ
لڪلبيڪحسیــن (علیک السلام)
هرڪہداردهوسڪرببلابسمالله
🔴پیامبر اکرم(ص) میفرماید:«خداوند در هیچ روزی به اندازه روز #عرفه، بندگان خود را از آتش جهنم آزاد نمیکند».
♦️«در میان گناهان، گناهانی است که جز در عرفات بخشیده نمیشود».
📚مفاتیح الجنان، اعمال روز عرفه.
🌹روز عرفه جایگاه ویژه ای در میان روزهای دیگر سال دارد به دلیل چند خصوصیت ویژه :
۱- روز اختصاصی دعا :
امام صادق علیه السلام : تَخَیَّر لِنَفسِكَ مِنَ الدّعاءِ ما أحبَبتَ واجْتَهِد ، فإنَّه (یَومَ عَرَفَة) یَوم دعاءٍ و مَسألَةٍ ؛ [1] هر چه مى خواهى براى خود دعا بخوان و [در دعا كردن] بكوش كه آن روز [روز عرفه] روز دعا و درخواست است.
2- روز عرفه هم پایه ماه مبارک رمضان :
امام صادق علیه السلام فرمودند: «مَنْ لَمْ یغْفَرْ لَه فِی شَهْرِ رَمَضانَ لَمْ یغْفَرْ لَه اِلی قابِلٍ اِلاَّ اَنْ یَشْهَدَ عَرَفَةَ» [2] ؛ کسی که در ماه رمضان بخشیده نشود، تا سال آینده بخشیده نمی شود، مگر اینکه [روز] عرفه را درک کند.
3- روز رهایی از بار سنگین گناهان :
امام على علیه السلام فرمودند: «مِنَ الذّنوبِ ذنوبٌ لاتغفَر إلاّ بِعَرَفَاتٍ» ؛ [3] برخى از گناهان جز در عرفات بخشوده نمى شوند .
4- روز همنوایی با امام حسین علیه السلام :
بهره کامل و کافی از روز عرفه وقتی نصیب ما می شود که در عصر روز عرفه، دعای امام حسین علیه السلام، در روز عرفه را هم صدا و همنوا با ایشان زمزمه کنیم، دعایی که فراز به فراز آن مرتبه ای عالی از عرفان و معنویت است، امام حسین علیه السلام هنگام این دعا در صحرای عرفات با چشمانی اشکبار و در نهایت خضوع و خشوع بوده اند.
چقدر خوب است که با تأسی از ایشان به درگاه خداوند تبارک و تعالی رو کنیم، و با ادب امام حسین علیه السلام و با عبارات جاری شده بر زبان مبارک ایشان با خداوند خود راز و نیاز کنیم، دعای عرفه یک دوره کامل خودشناسی و خداشناسی است .
♦️عصر روز عرفه فرصت هم صدا شدن با امام حسین علیه السلام است، بیایم برای ساعاتی همه دل مشغولی های خود را فراموش کنیم و سرتا پا توجه شویم در مضامین والای دعای عرفه، تا لذت یک مناجات عاشقانه را درک کنیم، تا ادب چگونه دعا کردن را از حضرتش بیاموزیم، و باشد که به حرمت امام حسین علیه السلام همه دعاهای ما به اجابت برسند و در پایان روز عرفه با قلبی پر از نورانیت و معنویت ، و دل و جانی پر شور از نوید استجابت ، راهی فرداهای روزگارمان شویم
♦️از لحاظ سند دعاي عرفه از سالار شهيدان اباعبدالله الحسين(علیه السلام) ميباشد. بشر و بشير فرزندان غالب اسدي ميگويند ما در روز عرفه در عرفات خدمت امام حسين( علیه السلام) بوديم. حضرت از خيمه به همراه اهل بيت، فرزندان و شيعيانشان خارج شدند و ايستادند در سمت چپ كوه (جبل الرحمة) در زير آسمان و دستهاي خود را با حالت خشوع مقابل صورت گرفتند و اين دعا را خواندند.
♦️و اما اين كه اين دعا مربوط به همان سالي باشد كه حضرت به كربلا رفتند به نظر ميرسد اين گونه نباشد. بنا به آن چه در برخي مقتلها و در روايتي از امام صادق( علیه السلام) آمده است امام حسين( علیه السلام) در آن سال حجّشان را تبديل به عمره كردند و در روز هشتم ذي الحجه و طبق نقلي در ششم ذي الحجه به سمت عراق حركت كردند.[4]
📚پی نوشت :
[1].(التهذیب الأحكام ، ج 5 ، ص 182)
[2].( دعائم الاسلام ج 1 ، ص 269 )
[3].(دعائم الاسلام ، ج 1 ، ص 294 )
[4].(بحار، ج 45، ص 85 - 86).
🔴عرفات، نام منطقه وسيعى است كه در ميان راه طائف و مكه قرار گرفته است.
♦️زائران بيت الله الحرام در روز عرفه - نهم ذى الحجه - از ظهر تا غروب در اين منطقه حضور دارند.
♦️در روايتي آمده است كه آدم و حوا (ع) پس از هبوط از بهشت و آمدن به كره خاكى، در اين سرزمين همديگر را يافتند و به همين دليل، اين منطقه «عرفات» و اين روز«عرفه » نام گرفته است.
♦️عرفه، از عيدهاى بزرگ است، هر چند عيد ناميده نشده است و روزى است كه حق تعالى بندگان خويش را به عبادت و اطاعت خود دعوت كرده و سفره جود و احسان خود را براى آنها گسترده است. عرفه یکی از روزهای پرفیض و برکت خداوند میباشد و در واقع بزرگترین مجمعی از مجامع خیر و نیکی، ایمان و تقوی ست و زمان بسیار مهمّی است برای انجام طاعت و عبادت.
♦️روز عرفه، روز دعا و نیایش و روز التماس، عفو و بخشش است. عرفه روزی است که در آن پندها و ناشناختهها آموخته و شناخته میشود، دعاها و خواهشها، تضرع و زاریها به آسمان میرود، رحمتها و برکتها فرود میآید، گناهان و لغزشها بخشیده میشود، امیدها و آرزوها، فروتنیها و پشیمانیها ابراز میگردد. خداوند در این روز خجسته و پربرکت بسیاری از بندگان خود را از آتش دوزخ رها میکند و آنان را مورد عفو و بخشش قرار میدهد، و با بندگان مؤمنش بر فرشتگان مقرّب و معتبر خود فخر و مباهات میورزد.
✨🌹✨
🔸 رجعت کنندگان چه کسانی هستند؟ 🔸
ما در روايات داريم که دو دسته افراد در دوره ي رجعت برمي گردند . يکي مومنين خالص و يکي کفار خالص . امام صادق (ع) فرمود : رجعت عمومي نيست . خصوصي است .کساني برمي کردند که يا محض ايمان يا محض شرک هستند . از مصاديق بارز خالصي ايمان ائمه هستند . امام سجاد(ع) مي فرمايد : پيامبران و اميرالمومنين همه رجعت مي کنند . در زيارت جامه ي کبيره درچند جا به اين اشاره شده است : من به بازگشت شما ايمان دارم و من بازگشت شما را تصديق مي کنم . در زيارت آل ياسين که در عصرهاي جمعه مي خوانيم : اهل بيت رجعت شما حق است . در زيارت وارث ، عرفه و اربعين به رجعت اشاره شده است . روايات متعددي داريم که اولين امامي که رجعت مي کند امام حسين (ع) است . امام حسين (ع ) همراه با هفتاد نفر از يارانش رجعت مي کنند . امام حسين (ع) در شب عاشورا رجعت را به يارانش گفته بود . وقتي همه ي مومنين اعتقاد پيدا کردند که اين آقا امام حسين (ع) است ، امام زمان (عج) به شهادت مي رسد و تجهيزات پس از مرگ ايشان را امام حسين (ع) بعهده دارد . امام حسين (ع) کفن و دفن ولي عصر را بعهده دارد .
حکومت امام زمان (عج) را امام حسين (ع) تحويل مي گيرد . در مورد ساير ائمه که چطور مي آيند ما روايتي معتبر نداريم . مرحوم شُبّر در کتب حق اليقين تصريح کرده است که در رابطه با ائمه ترتيب ذکر نشده است . ما روايت داريم که انبياء گذشته همه برمي گردند امام باقر (ع) فرمودند : هيچ پيامبري نيست از آدم تا خاتم ، مگر اينکه به دنيا برمي گردد و اميرالمومنين او را ياري خواهد داد . آن عصر شکوهمند است زيراهمه ي انسانيت و اخلاق با هم بر مي گردند و چهره هاي نوراني در کنار هم قرار مي گيرند و آرزوي هر مومني است که آن زمان رادرک کند .
〖از بیانات حجت الاسلام عالی〗
┄┅═✧❁🌷یازهرا🌷❁✧═┅┄
💠یک آمادگی متفاوت برای دعای عرفه💠
🌸چقدر لذت بخش است از زبان اباعبدلله الحسین(ع) با خدا مناجات کنیم. من همیشه در دعای عرفه گفته ام: خدایا! من نیامده ام دعا بخوانم. آمده ام دعا خواندن امام حسین(ع) را تماشا کنم و با اشک ریختنش، اشک بریزم. با ناله های او همنوا بشوم. لابد هرعنایتی به حسینت بکنی، به ما هم خواهی داشت.
🌸ان شاءالله یک روز در همین دعای عرفه، آنقدر خدا گناهانمان را ببخشد و بدی هایمان را جبران کند که برای لحظه ای هم که شده صدای حسین فاطمه(ع) را بشنویم، وقتی که دارد با خدا مناجات میکند...
✅ #استاد_پناهیان