eitaa logo
کانال منتظران واقعی ظهور امام عصر روحی فدا
498 دنبال‌کننده
28.4هزار عکس
7.7هزار ویدیو
117 فایل
مهدویت، فرهنگی، مباحث سیاسی ممنوع، جز سخنان مهم رهبری هرگونه کپی برداری از کانال اکیدا ممنوع ❌❌ @Shabnegar مدیر تبادل نداریم
مشاهده در ایتا
دانلود
🌱 هر روز خود را با بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ آغاز کنید ⏳امروز     ۱۹ تیر  ۱۴۰۲ 🔅اميرالمؤمنين امام علی(ع): 🌴برترين ادب، آن است كه انسان در حدّ خود بايستد و از اندازه خويش فراتر نرود. 📚غررالحكم  🌸ذکر روز: یاقاضی الحاجات
شبکه ی ضریح تو... تلویزیون و آنتن نمی خواهد ! یک دل میخواهد و... یک سلام ! حتی از راه دور... سلام آقای دلتنگی های من !
7.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
※ کجاست بارشی از ابر مهربان نگاهت که تشنه مانده دلم در هوای زمزمه‌هایت
🌺 عدالت در کلام امیر بیان 🔸 ده‌ها آیه و روایت وجود دارد که نشان می‌دهد هر جامعه‌ای که در آن عدالت اقتصادی و اجتماعی باشد، گشایش، آبادانی، برکات، پیشرفت و زندگی سالم را نیز در پی دارد. 🔹 امیر بیان علی علیه‌السلام در این‌باره می‌فرماید: «هیچ چیزی مانند عدالت باعث آبادانی کشورها نمی شود». همچنین می‌فرماید: «با عدل، برکات چند برابر می‌شود». ✍️ در اندیشه امام علی علیه‌السلام، رسیدگی به امور اقتصادی و رعایت حقوق مستمندان، نیازمندان، عیالمندان و کارگران باید اولویت حکومت دینی باشد. در نامه‌ امام به مالک اشتر آمده است: «سپس خدا را خدا را در خصوص طبقات پايين و محروم جامعه كه هيچ چاره‌اى ندارند؛ [و عبارتند] از زمين‌گيران، نيازمندان، گرفتاران، دردمندان. همانا در اين طبقه محروم ... گروهى به گدايى دست نياز برمى‌دارند. پس براى خدا پاسدار حقّى باش كه خداوند براى اين طبقه معيّن فرموده است: بخشى از بيت‌المال، و بخشى از غلّه‌هاى زمين‌هاى غنيمتى اسلام را در هر شهرى به طبقات پايين اختصاص ده... ». 📚 تمیمی آمدی، غررالحکم، ص688؛ نهج‌البلاغه (سید رضی)، نامه 53.
💠 خودتو بیمه‌‌ ی امام زمان کن... تکان میخوری بگو یا صاحب الزمان، می نشینی بگو یا صاحب الزمان، برمی‌خیزی بگو یا صاحب الزمان، صبح که از خواب بیدار میشوی مؤدب بایست و صبحت را با سلام به امام زمانت شروع کن و بگو آقا جان دستم به دامانت خودت یاری ام کن، شب که میخواهی بخوابی اول دست به سینه بگذار و بگو"السلام علیک یا صاحب الزمان"بعد بخواب. شب و روزت را به یاد محبوب سر کن که اگر اینطور شد,شیطان دیگر در زندگی تو جایگاهی ندارد،دیگر نمیتوانی گناه کنی،دیگر تمام وقت بیمه امام زمانی... و خود امیرالمؤمنین علیه السلام فرموده است: که در حیرت دوران غیبت فقط کسانی بر دین خود ثابت قدم می مانند که با روح یقین مباشر و با مولا و صاحب خود مأنوس باشن.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 تفاوت خیابون های ایران و کشورهای اروپایی بعد از برگزاری جشن! 🔹قابل توجه غربگراهای حقیر
⛔️حتی با 50قسم هم نپذیر که آبروی مسلمانی را ببری! ✳️مردی خدمت امام_موسی_کاظم (علیه السلام) آمد و عرضه داشت: فدایت شوم، از یکی از برادران دینی کاری نقل کردند که ناپسند بود ، از خودش پرسیدم انکار کرد در حالی که جمعی از افراد موثق و قابل اعتماد این مطلب را از او نقل و تایید کردند! ✨حضرت امام موسی کاظم علیه السلام فرمود: گوش و چشم خود را در مقابل برادر مسلمانت تکذیب کن .. 🛑حتی اگر پنجاه نفر قسم خوردند که او کاری کرده و او بگوید نکرده ام از او قبول کن و از آنها نپذیر! ❌ هرگز چیزی که مایه عیب و ننگ اوست و شخصیتش را از بین می برد در جامعه منتشر نکن که از آنها خواهی بود که خدا در موردشان فرموده: ⚡️ "کسانی که دوست دارند زشتی ها در میان مؤمنان پخش شود عذاب دردناکی در دنیا و آخرت دارند" 💥حسن ختام این مطلب، حدیثی تکان دهنده از حضرت رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم است که فرمودند: هر کس گناه و کار زشتی را نشر دهد، همانند کسی است که آن کار را در آغاز انجام داده است. 🔰منابع: 1.کافی ج 8 ص 147 2. به نقل از تفسیر راهنما. 3. بحارالأنوار، ج 72، ص 365، ح 77. 4. کافی ج 4 ص 80.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✒️‎‌═༅𖣔🌸 ⃘⃔⃟ٜٖٜٖ༺🍃﷽🍃༻⃘⃕⃟ٜٖٜٖ 🌸𖣔༅─📓 ╭═━⊰🍃🌼🍃🌸⊱━═╮       جلسه : صد و بیست و هشتم ╰═━⊰🍃🌼🍃🌸⊱━═╯ ↩️ ادامه مباحث : وظیفه هشتم : امانتداری.... است : ◽️ب - در حفظ مال است : در مورد حفظ امانت داری در حفظ مال، می بایستی بسیار مراقب باشد که این مال مورد دستبرد واقع نشود. 🔸زن و فرزند می بایستی در نقش پاسبان و نگهبان مال ظاهر شوند و مراقبت کنند. ▫️اینطور نباشد که مثلا در غیاب پدر خانواده، مراقبت صورت نگیرد بعد از ورودش شاهد باشد بخشی و یا تمام این مال یا سوخته و خراب شده و یا به غارت رفته است. 🔺که صدمات هنگفتی وارد نموده است که بعضا جبرانش سخت و یا غیر ممکن است، و اگر تعمدا و یا سهل انکاری و بی توجهی شده باشد، بنوعی خیانت در امانت است. (636)🏡@montazeranzohooremamasr ─═༅❥𖣔❤️¦››‌ ‌ ‌‹‹‌●⃟ 🌹 ⃟●‌››‌ ‌ ‌‹‹‌¦❤️❥𖣔༅═─