❤️ اوضاع امت اسلام در آخرالزمان
امام صادق(ع)از پيامبر اكرم(ص)نقل مىكند كه فرمود: «چگونه است حال شما آن هنگام؟
روزی كه زنان شما فاسد، و جوانان شما فاسق شوند و امر به معروف نكنيد و نهى از منكر ننماييد؟»
🍃عرض شد:«يا رسولالله!چنين روزگارى خواهد آمد؟»
✨حضرت فرمود:«روزى مىرسد كه بدتر از اين خواهد شد.در آن روز مردم را به منكر امر مىكنند و از كارهاى خوب و معروف نهى مىنمايند».
اصحاب با تعجب عرض كردند:«امت اسلامى به چنين وضعى مبتلا خواهد شد؟»
✨حضرت فرمود:«بدتر از اين خواهد شد.در آن روز،كار خوب را بد مىدانند و كارهاى بد را خوب».[١]
بازبان به يكديگر اظهار علاقه مىكنند و در دل با يكديگر در نزاع و جنگاند و...[٢]
📚١)وسائل الشيعه،ج11،ص396؛ بحارالانوار،ج 52،ص 181.
📚٢)ر.ك:منتخب الأثر،ص424؛ روضه كافى،ص36؛ كفاية الموحدين،ج2،ص844 و جزوه امام زمان،نوشته مؤسسه در راه حق،ص82.
#اهميتوچرايیدعابرایظهور
دعای فرج؛ واجب کفایی یا واجب عینی؟!
در کتاب مکيال المکارم که به سفارش امام زمان نوشته شده، آمده است :
بر اساس آيات قرآن و نيز احاديث، دعا از جمله بزرگترين عبادتهاست. از طرفی شکی نيست که يکی از بزرگترين و ارزشمندترين دعاهای انسان، دعا برای کسي است که خداوند حق او را و دعا کردن برای او را بر تمام انسان ها واجب فرموده است و نعمت های الهی به برکت آن حضرت بر تمام آفريد گانش سرازير می شود.
همچنين شکی نيست که معنای مشغول شدن به خدا، مشغول شدن به عبادت الهی است، پس دعا کردن برای امام عصر بطور هميشگي، موجب توفيق الهی در بندگی و عبادت او خواهد شد و خدا او را از دوستان خود قرار خواهد داد.
ميرزا محمدباقر اصفهانی مي گويد بين خواب و بيداری ديدم امام حسن مجتبی علیه السلام فرمودند :
"بر منبرها به مردم بگوييد که توبه کنند و برای فرج و تعجيل ظهور امام زمان دعا کنند، اين دعا مانند نماز ميّت واجب کفايی نيست که اگر چند نفر از مردم آن را انجام دادند، تکليف از ديگران برداشته شود؛ بلکه همانند نمازهای روزانه، بر هر يک از مکلفان واجب (عينی) است که انجام دهند..."
📚برگرفته از کتاب صحيفه مهديه
🔴 مفضل بن عمر گويد: از امام صادق علیه السلام شنيدم که ميفرمود: فرياد نکنيد، بخدا سوگند امام شما سالياني از روزگار غيبت کند و حتما مورد آزمايش واقع شويد تا به نهايتي که بگويند: او مرده يا هلاک شده...
و چشمان مومنان بر او بگريد و واژگون شوند همچنان که کشتي در امواج دريا واژگون شود و تنها کسي نجات يابد که خداوند از او ميثاق گرفته و در قلبش ايمان نقش کرده و او را به روحي از جانب خود تاييد کرده باشد و دوازده پرچم مُشتَبَه (شبيه به هم) که هيچ يک از ديگري باز شناخته نشود،
راوي گويد من گريستم. آنگاه فرمود: اي اباعبدالله چرا گريه ميکني؟
گفتم چگونه نَگِريَم در حالي که شما ميگوئيد: دوازده پرچم مشتبه که هيچ يک از ديگري باز شناخته نشود، پس ما چه کنيم؟
راوي گويد: امام به پرتو آفتاب که به داخل ايوان تابيده بود نگريست و فرمود: اي اباعبدالله! آيا اين #آفتاب را مي بيني؟ گفتم آري، فرمود: به خدا سوگند امر ما از اين آفتاب روشن تر است.
📚کمال الدين وتمام النعمه، ج۲، ص۲۴
❤️ما از جمله کدام دسته از یاران حضرت صاحب الزمان "عَلَیهِ السَّلام" هستیم؟
❇️بر اساس منابع معتبر یاران امام مهدی "ارواحنافداه" به چهار گروه تقسیم می شوند:
1⃣ اوتاد
افرادى هستند که به اندازه ی یک چشم برهم زدن از خداى خویش غفلت نمى کنند و به دنبال مال دنیا نیستند مگر آنچه که نصیب و روزى آنها شود و خطاها و لغزش هایى که از افراد دیگر صادر مى شود از آنها سر نمى زند و در آنها عصمت شرط نیست. این گروه بى واسطه با حضرت "عَلَیهِ السَّلام" در ارتباط هستند.
2⃣ ابدال
یک درجه از اوتاد پایین تر و در مرحله ی بعدى هستند که ممکن است گاهى از آنها غفلتى صادر شود ولى بلافاصله با تذکّر و تنبّه آن غفلت را از خود دور مى کنند و هرگز گناه عمدى از آنها سر نمى زند.
3⃣ نجباء
در رتبه ی بعد از ابدال قرار دارند و با واسطه ی اوتاد و ابدال با امام عصر "عَلَیهِ السَّلام" در ارتباط هستند.
4⃣ صلحاء
افراد با تقوایى هستند که متّصف به صفت عدالت هستند، اما ممکن است گاهى اوقات از آنها خطایى سر زند که بلافاصله استغفار کرده و پشیمان مى شوند.
صلحاء با سه واسطه با حضرت مهدى "عَلَیهِ السَّلام" در ارتباط هستند.
🔅اگر یکى از اوتاد کم شود، یکى از ابدال جایگزین او مى شود و جاى آن ابدال را یکى از نجباء پر مى کند و به جاى او یکى از صلحاء وارد دسته ی نجباء مى شود و هر گاه یکى از صلحا کم شود از بقیّه ی مردم که صلاحیّت و لیاقت داشته باشند جایگزین صلحاء مى شوند.
🔴 حساب کتاب
او ازدواج کرد،من هنـــوز...
او صاحب خانه شد،من هنــــوز...
او صاحب کمالات معنوی شد،من هنـــوز....
او مورد توجه پدر و مادرم،معلّمم،استادم قرار گرفت،...من هنـــوز....
و دهها سؤال دیگر که با آمدنشان هم آرامش از ذهن و قلبت رخت می بندد و هم تو را به همنشینی ناامن برای دیگران،تبدیل میکند...
چشم دوختن به نعمتهای دیگران (که فقط زرق و برق دنیایند برای امتحان آدمی)،دیگر چشمی برای دیدن داشتههای خودت باقی نمیگذارد و تو ناخواسته در درّهای بنام #کفر (ناسپاسی) سقوط میکنی!
✅کافیست قدری #حساب_کتاب کنی تا ببینی داشتههای دیگران نه تنها از سهم تو کم نمیکند،بلکه آن زمانی که برایشان خوشحال شدی،روحت قد میکشد و وسعت مییابد!
حسادت،شاخهای از کفر است!
مراقب باشیم با حسادتِ خودمان مدارا نکنیم!
جراحیاش کنیم!