فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 بیانات مرحوم حضرت آیت اللَّه خوشوقت ره
📖#اللَّهُ_يَرْزُقُ_مَنْ_يَشاءُ_بِغَيْرِ_حِسابٍ
❓#خدا به چه کسانی #روزی_بیحساب میدهد
🕋 #دمی_با_قرآن 🕋
آدما بر اساس ادعاشون امتحان میشن:
احسب الناس ان یترکوا ان یقولوا امناوهم لایفتنون(عنکبوت۲)
وقتی ادعای ایمان و تقوا و انقلاب داری،شیطان تمام انصارش رو بکار میگیره که ایمان و تقوات رو به بادبده و انقد درگیر حواشی بشی که کار انقلاب بمونه زمین
از خودت بپرس:
اینجایی که الان هستی، همونجاییه که باید باشی؟
⚫️🌟⚫️🌟⚫️🌟⚫️🌟⚫️
❣﷽❣
در #هشتم_شوال سال ۱۳۴۴ ه.ق قبور #ائمه_بقیع (ع) و قبر حضرت حمزه در احد، به دست و هابیون تخریب شد. آنان بعضی دیگر از اماکن مقدس را هم تخریب کردند که عبارتند از:
🔹قبر منسوب به فاطمه زهرا (ع)
🔹قبر فاطمه بنت اسد (س)
🔹قبر مطهر حضرت ام البنین (س)
🔹قبر ابراهیم پسر پیامبر (ص)
🔹قبر اسماعیل فرزند حضرت صادق (ع)
🔹قبر دختران پیامبر (ص)
🔹قبر حلیمه سعدیه
🔹و قبور شهداى زمان پیامبر (ص).
وهابیان در سال ۱۳۴۳ در مکه گنبدهاى قبر حضرت عبد المطلب، ابى طالب، خدیجه و زادگاه پیامبر (ص) و فاطمه زهرا (س) را با خاک یکسان کردند. در جده نیز قبر حوا و دیگر قبور را تخریب کردند.
همچنین در مدینه گنبد نبوى را به توپ بستند، ولى از ترس مسلمانان قبر شریف را تخریب نکردند.
در همان سال به کربلاى معلى حمله کردند و ضریح را کندند و جواهرات نفیس حرم مطهر را که از هدایاى سلاطین بود، غارت کردند و قریب به ۷۰۰۰ نفر از علما و سادات و مردم را کشتند. سپس به سمت نجف رفتند که موفق به غارت نشدند و شکست خورده برگشتند.
📚مستدرک سفینه البحار: ج ۶ ص ۶۵ و ۶۶
📚کشف الارتیاب: ص ۷۷
📚شهداء الفضیله (علامه امینى): ص ۳۸۸
#قبرستان_بقیع_قبل_از_تخریب☝️
🔸 وهابیان پس از محاصره مدینه در سال ۱۳۴۴ قمری، قبرستان بقیع و بقعههای آن را تخریب کردند؛ از جمله بارگاه امام حسن(ع)، امام سجاد(ع)، امام باقر(ع)، امام صادق(ع)
وهابیان دو بار، ابتدا در ۱۲۲۰ق و سرانجام در ۱۳۴۴ قمری با اتکا به فتوای ۱۵ تن از مفتیان مدینه، مبنی بر ممنوعیت اجماعیِ ساختن بنا بر روی قبور و لزوم تخریب قبور، به ویران کردن اماکن و بقعههای بقیع پرداختند.
تخریب بقیع، واکنش مردم و عالمان بسیاری را در ایران، عراق، پاکستان، شوروی سابق و... برانگیخت. دولت وقت ایران، در واکنش به تخریب اماکن مقدس مسلمانان، یک روز عزای عمومی اعلام کرد و در پی آن، به رسمیت شناختن کشور تازه تاسیس سعودی، سه سال به تعویق افتاد.
#قبرستان_بقیع پس از تخریب، به زمینی مسطح تبدیل شد، اما محل دقیق قبور چهار امام شیعه، همچنان قابل تشخیص است. تلاشهای علمای شیعه و همچنین دولت ایران برای ایجاد سایبانی بر روی قبور ائمه #بقیع و همچنین ساختن دیواری در اطراف قبور، به رغم موافقت اولیه دولت عربستان سعودی، هیچگاه به نتیجه نرسید.
عالمان شیعه، علاوه بر اعتراض به تخریب بقیع، آثاری در نقد مبانی وهابیت و تخریب اماکن مقدس تألیف کردهاند؛ از جمله کتاب کشف الإرتیاب، نوشته سید محسن امین و دعوة الهدی، نوشته محمدجواد بلاغی. وهابیان، نخستین گروهی دانسته شدهاند که با اتکا به دیدگاههای دینی، به تخریب اماکن مذهبی پرداختهاند.
#هشتم_شوال_سالروز_تخریب_قبورائمه_بقیع_تسلیت_باد
🕊 اَلّلهُمَّـ عَجِّللِوَلیِّڪَ الفَرج 🕊
◼️◼️◾️▫️▪️▪️▫️◾️◼️◼️
❣﷽❣
📌 #بقیع چند بار تخریب شد؟
یکبار در ۲۱۸ سال قبل
وبار دیگر در ۹۸ سال قبل
.
📍#سیدابوالحسن_اصفهانی و دیگر عالمان دینی و بزرگان نجف و قم علیه وهابیان موضع تند گرفتند. آوردهاند که گزارش ویرانی آرامگاههای بقیع، گریه آیت الله حائری، بنیانگذار حوزه علمیه قم، را بر منبر درس برانگیخت و او درس خود را تعطیل کرد و بازار #قم نیز تعطیل شد.
📍و آیت الله بروجردی، نماینده خود، محمدتقی طالقانی (آل احمد)، را برای بررسی امور به #مدینه فرستاد. در کنفرانس اسلامی کراچی نیز عالمانی چون محمد حسین کاشف الغطاء و محمد تقی طالقانی، نماینده آیت الله بروجردی، با نماینده #سعودیان گفتوگو نمودند و بر لزوم بازسازی آرامگاههای بقیع تأکید کردند.
📍سید محسن امین برای بررسی اوضاع به حجاز رفت و نتیجه تحقیق خود را در کتاب کشف الارتیاب به #مسلمانان عرضه کرد. همچنین شماری از فقیهان به لزوم بنای مجدد بارگاههای بقیع فتوا دادند.
📍دولت ایران روز ۱۶ صفر سال ۱۳۴۴ق. را به مناسبت هتک حرمت به #بقیع، عزای عمومی اعلان کرد و آیت الله مدرس در مجلس ایران تلاشهایی را برای مقابله با این عمل آغاز کرد. مجلس ایران کمیسیونی را برای بررسی موضوع تشکیل داد. دولت #سعودی برای پیشگیری از خشم مسلمانان و توجیه تخریب اماکن مذهبی، نمایندگان دولتهای #مسلمان را به مکه فراخواند. از ایران هیأتی مرکب از غفار خان جلال السلطنه، وزیر مختار ایران درمصر، و حبیب الله خان هویدا در تاریخ ۲۴ شهریور ۱۳۰۴ش وارد #جده شد. با ترفندهای دولت سعودی و عدم پیگیری جدی از سوی مقامهای کشورهای اسلامی، این قضیه مسکوت ماند.
📍با ظهور وهابیت در حجاز، که از اعتقادات ابن تیمیه الهام گرفته و بنای بر قبور و زیارت آنها را با #توحید ناسازگار میداند، هر گونه بنایی از این دست در مناطق مختلف حجاز توسط وهابیان تخریب شد. در سال ۱۲۲۰ق. #وهابیان مدینه را محاصره کردند. پس از تسلیم شدن شهر، سعود بن عبدالعزیز همراه توقیف و تصرف همه اموال موجود در خزائن حرم نبوی، دستور ویران کردن همه گنبدهای بقیع را صادر کرد.
.
📍بارگاه امامان چهارگانه و گنبد حضرت فاطمه(سلام الله علیها)موسوم به بیت الاحزان در حمله نخست #وهابیان در همان سال از میان رفتند یا خسارت جدی به آنها وارد شد. به گزارش عبدالرحمن جَبَرتی، نیروهای وهابی پس از یک سال و نیم محاصره و ایجاد #قحطی در مدینه وارد شهر شدند و جز مرقد نبوی دیگر بارگاهها را از میان بردند.
.
📍دولت عثمانی #لشکری برای تصرف مدینه فرستاد و در ذیحجه ۱۲۲۷ق. آن شهر را بازپس گرفت. برخی از بارگاهها در سال ۱۲۳۴ق. به دستور سلطان محمود ثانی بازسازی شد.
🏴 #هشتم_شوال سالروز تخریب قبور ائمه بقیع است
✨اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدوَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم✨
#سلام_امام_زمانم😊🌹
ای یوسف پرده نشین از تو خجالت میکشم
حبس گناهان منی از تو خجالت میکشم
هر روز عهدی میکنم شاید گنه کمتر کنم
از نقص عهدم دم به دم از تو خجالت میکشم😔
🦋 #الّلهُمَّصَلِّعَلیمُحَمَّدٍوَآلِمُحَمَّدٍوَعَجِّلْفَرَجَهُمْ 🦋
🦋 #اللهـمعجـللولیڪالفـرج 🦋
📩 ارزش کارگر، ارزش زندگی مردم است
✏️ رهبر انقلاب هماکنون در دیدار کارگران: کار حیات جامعه است، کار ستون فقرات زندگی مردم است، کار نباشد هیچ چیز نیست. غذایی که میخوریم، لباسی که میپوشیم، امکاناتی که از آن در زندگی استفاده میکنیم که حیات ما وابستهی به آنهاست همهی اینها ناشی از کار است. کار را چه کسی میکند؟ کارگر. خب پس ارزش کارگر چست؟ ارزش کارگر ارزش حیات جامعه است، ارزش زندگی مردم است. ۱۴۰۲/۲/۹
🏷 #بسته_خبری | #دیدار_کارگران
4_5938006450969251868.mp3
13.28M
🎧 صوت کامل بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در #دیدار_کارگران
#اطلاع_رسانی
#هفته_کار_کارگر
#کارگر_ایرانیم
🔰 نهم اردیبهشت روز بسیج کارگری گرامی باد.
🌷یاد و خاطره ۱۴۰۰۰ شهید والامقام جامعه کارگری گرامی باد.
#نشر_حداکثر
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
••• اگر مدافعان حرم نبودند •••⁉️
✍ راست می گفت باید فقط با شنیدن این سخنان بمیریم، دیدنش که....😭😭😭
✅ امنیت اتفاقی نیست
⭕️ اگر کسی رو دیدید داره شعار زن زندگی ازادی میده یا کشف حجاب کرده
حتما بهش بگید که داره مقدمات یک جنایت بزرگ و به تاراج رفتن همه چیز رو میچینه...
🎬 این کلیپ را حتماََ ببینید
🌸⃟🌼჻ᭂ࿐✰🌸🌼
#کانال_منتظران_واقعی_ظهور_امام_عصر_عج
@montazeranzohooremamasr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پشت هرزن بی حجاب مردبی غیرتی است.
🎥 #کلیپ
🌸⃟🌼჻ᭂ࿐✰🌸🌼
#کانال_منتظران_واقعی_ظهور_امام_عصر_عج
@montazeranzohooremamasr
✒️═༅𖣔🌸 ⃘⃔⃟ٜٖٜٖ༺🍃﷽🍃༻⃘⃕⃟ٜٖٜٖ 🌸𖣔༅─📓
╭═━⊰🍃🌼🍃⊱━═╮
جلسه : شصت و سوم
╰═━⊰🍃🌼🍃⊱━═╯
↩️ ادامه مباحث آمادگی ازدواج دختر و پسر، - مرحله دوم : معیارها و شرایط دختر و پسر برای ازدواج :
🔹که این امر برای پسران که می خواهند مدیریت زندگی را بعهده بگیرد موکد است. چرا؟
▫️چون که در اثر عدم بلوغ عقلی و فکری و اجتماعی و اقدامات احساسی چه بسا ممکن است خسارات جبران ناپذیری به زندگی زناشویی خود بزنند.
🔸چرا که اتخاذ تصمیمات از روی احساسات، زودگذر و زایل شدنی است. و از طرفی فردی که از بلوغ فکری و اجتماعی برخوردار نباشد از اداره زندگی نیز ممکن است درماند.
▫️مخصوصا کسی که از عقل معاش و بدنبال آن از عقل معاد برخودار نباشد. برای همین هست که معصوم فرمود : لامعاش له لامعادله. (که در بحث رشد معنوی بدان اشاره شد).
(311)💍@montazeranzohooremamasr
─═༅❥𖣔❤️¦››͟͞ ͟͞ ͟͞‹‹͟͞●⃟ 🌹 ⃟●͟͞››͟͞ ͟͞ ͟͞‹‹͟͞¦❤️❥𖣔༅═─
🍃⃟🌸᭄•🍃⃟🌸᭄•🍃⃟🌸᭄•🍃⃟🌸᭄•🍃⃟🌸᭄•
🔺لذا پیشنهاد نگارنده برای سن مناسب ازدواج، برای پسران ۲۰ الی ۲۵ نه بیشتر و نه کمتر و برای دختر خانم ها ۱۶ الی ۲۲ سال است.
▫️دلیلش هم برخورداری از رشد کامل جسمی و بلوغ عقلی و فکری و اجتماعی و تغلب عقل بر احساسات است.
▫️و تجربه هم نشان داده که ازدواج هایی که در این سنین انجام شده از قوام بیشتری برخوردار است.
▪️موضوع بعدی در زمینه سن ازدواج بحث رایج اختلاف سنی است : بنظر می آید خیلی مهم و از دغدغه های دختر و پسر و خانواده هاست.
▫️پیشنهاد نگارنده برای اختلاف سنی پسران و دختران همان ۶ سال قمری (۵ سال و ۷ ماه شمسی) اختلاف در سن تکلیف است.
(312)💍@montazeranzohooremamasr
🌸ᬼ෴🌸ᬼ෴🌸ᬼ෴🌸ᬼ෴🌸ᬼ෴🌸
🍃⃟🌸᭄•🍃⃟🌸᭄•🍃⃟🌸᭄•🍃⃟🌸᭄•🍃⃟🌸᭄•
🔺چون که معتقد است که وقتی شارع مقدس اختلاف در سن تکلیف را بین پسران و دختران ۶ سال یعنی ۹ و ۱۵ قمری قرار داده حتما بر اساس حکمتی بوده است.
▫️والا سنین پایین تر و یا بالاتر و یا بطور مساوی را مطرح می کرد. پس این بهترین و مناسب ترین اختلاف سنی است.
🔹حالا اگر افرادی به خاطر قابلیت هایی اختلاف سنی بیشتر و کمتری دارند، مثلا اختلاف بیش از ۶ سال و یا کمتر از ۶ و یا مساوی و یا پسر کمتر از دختر باشد چطور؟
▫️در جواب می گوئیم؛ در صورتی که قابلیت مهم دیگری باشد که منجبر این نقیصه باشد. مثلا ؛ در مورد بیشتر من تا ۱۰ سال را مجاز بیشتر را جایز نمی دانم.
🔸در مورد کمتر از ۶ سال قمری و یا مساوی بلامانع است. ولی در مورد کمتر بودن سن پسر؛ بیش از ۵ سال را من توصیه نمی کنم چون به نظرم میاد با این کار، ریسک این عمل بالا خواهد رفت و ممکن است تالی فاسد داشته باشد.
(313)💍@montazeranzohooremamasr
🌸ᬼ෴🌸ᬼ෴🌸ᬼ෴🌸ᬼ෴🌸ᬼ෴🌸
🍃⃟🌸᭄•🍃⃟🌸᭄•🍃⃟🌸᭄•🍃⃟🌸᭄•🍃⃟🌸᭄•
🔹پس اولین شرط عمومی ازدواج این شد که؛ دختر و پسر برای ازدواج باید از سن مناسبی برخوردار باشند،
▫️که نگارنده، سن نرمال را برای پسران ۲۰ الی ۲۵ و برای دختران ۱۶ الی ۲۲ سال و اختلاف نرمال سنی را ۶ سال قمری دانسته و بیشتر و یا کمتر را توصیه نمی کنم چون ریسک این عمل بالاست.
▪️۲- آمادگی فکری و ذهنی و وجود مقتتضی و عدم مانع است :
▫️دومین شرط عمومی برای آماده شدن برای ازدواج آنست که؛ دختر و پسری که می خواهند ازدواج کنند باید پیش زمینه فکری و روحی و در نتیجه آمادگی لااقل نسبی برای این امر را داشته باشند.
🔺این آمادگی بخشی، بخاطر رشد فکری خود و بخشی دیگر هم مربوط به خانواده یعنی پدر و مادر، مخصوصا برای دختر از سوی مادر است.
(314)💍@montazeranzohooremamasr
🌸ᬼ෴🌸ᬼ෴🌸ᬼ෴🌸ᬼ෴🌸ᬼ෴🌸
🍃⃟🌸᭄•🍃⃟🌸᭄•🍃⃟🌸᭄•🍃⃟🌸᭄•🍃⃟🌸᭄•
🔹بدین معنا که پدر و مادر باید این آمادگی را برای فرزندانشان فراهم کنند مخصوصا مادر باید دخترش را برای ازدواج و اداره زندگی، شوهر داری و همچنین مادری آماده کند.
▫️متاسفانه در این سنین اخیر این مهم مورد غفلت خانواده ها مخصوصا مادر قرار گرفته و توجهی نمی شود،
🔺اینها فقط مصرند که فرزند دخترشان درس بخواند و هیچ آموزشی در مورد خانه داری و شوهر داری و مادری به آنان نمی دهند
▫️آنها را کاملا خالی از ذهن به خانه بخت می فرستند و معتقدند دخترشان به مرور و طی زمان خودشان فرا خواهند گرفت.
🖊ان شاء الله ما را در جلسات آینده همراهی فرمائید.
(315)💍@montazeranzohooremamasr
🌸ᬼ෴🌸ᬼ෴🌸ᬼ෴🌸ᬼ෴🌸ᬼ෴🌸