هدایت شده از شناخت رهبری
✅قدرشناسى از همسر مقاوم
🌀از باب حقگزارى، بايد كمى هم شده، به نقشى كه همسرم در زندگى من داشته، اشاره كنم.
ايشان _ قبل از هر چيز _ از يك طمأنينه و آرامش و روحيهى قوى برخوردار است؛ لذا باآنكه خانهى ما بارها مورد يورش دژخيمان واقع شد، و باآنكه من بارها در برابر او بازداشت شدم، و حتّى در نيمهشب كه براى دستگيرى من به خانهى ما ريختند، مورد ضرب و جرح واقع شدم _ كه شرح آن را بعداً خواهم گفت _ علىرغم همهى اينها، هيچگاه ترسى يا ضعفى يا افسردگى و ملالتى در او مشاهده نكردم.
با روحيهاى عالى و قوى در زندان به ملاقات من مىآمد. در اين ملاقاتها، به من اعتماد و اطمينان ميداد. هرگز نشد وقتى من در زندان بودم، خبر ناراحتكنندهاى به من بدهد. به ياد ندارم كه مثلاً خبر بيمارى يكى از فرزندان را به من داده باشد؛ يا مطلبى را كه برايم ناخوشايند باشد، دربارهى خانواده و بستگان و والدين گفته باشد.
همچنين بايد به صبر و شكيبايى فراوان او در تحمّل سختى و مشقّت زندگى در دوران پيش از انقلاب، و اصرار او بر سادهزيستى در دوران پس از انقلاب، اشاره كنم.
بحمدالله خانهى ما همواره تاكنون، از زوائد زندگى و زرقوبرقهاى دنيوى _ كه حتّى در خانههاى معمولى مردم يافت ميشود _ به دور مانده.
☑️ @shenakhte_rahbari
💢 سلسله نشست های مجازی آشنایی با فرق و مذاهب
💠 بهائیت، محصول انحراف در مساله مهدویت
🔊 ارائه دهنده: استاد سجاد منتظر
⏰سهشنبه ۱۴۰۰/۹/۲ ساعت ۲۱:۳۰
https://chat.whatsapp.com/Cfj75w2deq93LaMfYYYH8E https://chat.whatsapp.com/Cfj75w2deq93LaMfYYYH8E
هدایت شده از "احســاس جـــوان "
💐۳۲ ٱمین محفل بهشتی💐
🎙با کلام شعورانگیز:
حجت الاسلام جمشیدی
موضوع خطابه: اخلاق هیأتی
🎤با نوای شورانگیز:
حاج مسعود هندی
کربلایی محمدرضا نظری
⏰چهارشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۰ از ساعت ۲۰:۳۰
📍همدان،میدان مدرس،بلوار آزادگان،کوچه پاکیزه ، حسینیه زمان آبادیها
《با رعایت تمامی پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی》
《ضمناً جلسه جهت حضور بانوان نیز مهیا میباشد》
💠 هيأت جوانان فاطميون همدان
📲 @ehsasejavan313_ir
هدایت شده از حوزه نیوز همدان
❇️ اجازهای که علمای نجف به خلبانان صدام داده بودند!
حجت الاسلام و المسلمین حیدر مصلحی، رئیس سازمان نشر آثار و ارزشهای مشارکت روحانیت در دفاع مقدس گفت: در ایام جنگ صدام تعداد بسیاری از خلبانان خود را اعدام کرد به این جرم که با علمای حوزه نجف در ارتباط بودند، چراکه خلبانان از علما اذن گرفته بودند تا بمبهای خود را به جای آنکه بر سر مردم بیگناه ایران بریزند، در بیابانها بریزند.
🌐 hawzahnews.com/xbscr
•┈┈••✾••┈┈•
🆔 @HawzahNews_hmd
مُنتظِرِمنتظَر
💢 سلسله نشست های مجازی آشنایی با فرق و مذاهب 💠 بهائیت، محصول انحراف در مساله مهدویت 🔊 ارائه دهند
تادقایقی دیگر کنفرانس بهائیت محصول انحراف در مساله مهدویت
توسط حجتالاسلام جمشیدی با اسم مستعارمنتظر