eitaa logo
منتظران گناه نمیکنند
2.5هزار دنبال‌کننده
16.8هزار عکس
5هزار ویدیو
346 فایل
خادم کانال منتظران گناه نمیکنند👇 @appear ورز کردن تبلیغات درکانال تاسیس کانال : ۱۳۹۷٫۱٫۱۱ پایان کانال : ظهور آقا امام زمان عج ان شاء الله نشر از مطالب کانال آزاد ✔️
مشاهده در ایتا
دانلود
در زمان عصبانیت، آثار فیزیولوژیک آن در بدن ظاهر می‌شود که شامل، تندشدن ضربان قلب، افزایش فشار خون و میزان آدرنالین در خون است. عصبانیت باعث واکنش‌هایی در بدن می‌شود که اثرات آن قابل جبران نیست و برای سلامت بدن بسیار مضر هستند.
چرا خشمگین می شویم؟ در واقع خشم یک ابزار دفاعی است و معمولا افراد زمانی خشمگین و عصبانی می‌شوند که نمی‌توانند به خواسته‌هایی که دارند برسند. حسی که عصبانیت به ما می‌دهد احساس برحق بودن یا همان حق به جانب بودن است.
وقتی فکر می‌کنیم حق ما پایمال شده و با ما غیرمنصفانه رفتار شده است، عصبانی می‌شویم. همچنین وقتی افرادی مانع رسیدن ما به هدف می‌شوند یا در برنامه‌های ما دخالت می‌کنند، خشمگین می شویم. علاوه بر افراد، موقعیت‌ها و اشیا نیز می‌توانند باعث عصبانیت ما شوند.
گاهی ممکن است خشم زاییده‌ی افکار ما باشد و به دلیل ذهنیت ما بروز کند. ممکن است هیچ رویداد خشمگین کننده‌ای اتفاق نیفتاده باشد، اما تفسیر اشتباه ما از اوضاع، باعث ایجاد عصبانیت شده باشد.
نکته مهم دیگر این است که، گاهی خشم برای بعضی افراد به وسیله‌ای تبدیل می‌شود که از طریق آن سعی می‌کنند تا به خواسته‌هایشان برسند. در واقع این افراد یاد گرفته که با تظاهر به خشم، به اهدافش دست یابند.
تکنیک‌هایی برای غلبه بر خشم افراد مختلف به روش‌هایی مختلف می‌توانند با غلبه بر خشم از شدت عصبانیت خود بکاهند. همه افراد عصبانی می‌شوند، حتی آرامترین افراد نیز ممکن است در شرایط مختلف صبر و تحمل خود را از دست دهند. همیشه باید راهی برای از بین بردن عصبانیت و مقابله با خشم پیدا کنیم زیرا فقط خودمان می‌توانیم به خودمان کمک کنیم.
اما در لحظه‌ای که خشمگین هستیم بهتر است چه کار کنیم؟ برای جلوگیری از بروز خشم خود بهتر است چه کارهایی انجام دهیم؟ چه‌کار کنیم که بدون آسیب رساندن به خود و دیگران بر عصبانیت خود غلبه کنیم و یا آن را تخلیه نماییم؟ برای اینکه بتوانیم عصبانیت خود را کنترل و از آن در جهت درست استفاده کنیم، در اینجا قصد داریم تا تکنیک‌های غلبه کردن بر خشم را بررسی کنیم.
۱. نفس عمیق در زمان عصبانیت فراموش نشود
براساس اطلاعات موجود یکی از دلایلی که باعث عصبانیت در افراد می‌شود، ریتم تنفسی است. بهتر است زمانی که عصبانی هستید نفس عمیق بکشید تا مقداری از عصبانیت شما کاسته شود. نفس عمیق در زمان عصبانیت نباید فراموش شود زیرا یکی از راه‌های مهم برای مبارزه با خشم و عصبانیت است
۲. نوشتن را آغاز کنید.
نوشتن در زمان عصبانیت و خشم، به دست یافتن به آرامش کمک می‌کند و می‌تواند در کنترل و غلبه بر عصبانیت و خشم نیز موثر باشد. بهتر است کلماتی را که در زمان عصبانیت از آنها استفاده می‌کنید، روی کاغذی بنویسید و سعی کنید تا در زمان خشم و عصبانیت دیگر آن کلمات را به کار نبرید
۳. به خودتان بیایید!
وقتی که شما در حال بحث با شخص دیگری باشید در مرکز توجه قرار می‌گیرید و بقیه افراد به شما نگاه می‌کنند و این حالت ممکن است برای شما خوشایند نباشد، پس در این حالت بهترین کار، مبارزه با خشونت و عصبانیت است. در این حالت بهتر است از مشکل و بحث پیش آمده چشم پوشی کنید. در زمان عصبانیت به خود فرصت دهید، به خودتان بیایید و سعی کنید تا خودتان را آرام کنید.
۴. در هنگام عصبانیت آب بنوشید!
آب نوشیدن به رفع عصبانیت کمک می‌کند. به همین دلیل است که همیشه در زمان عصبانیت به افرادی که عصبانی هستند گفته می‌شود آب بنوشند تا از شدت عصبانیت آنها کم وشود؛ زیرا نوشیدن آب باعث می‌شود به مغز اکسیژن برسد.
۵. گرفتن دوش فراموش نشود!
دوش گرفتن نیز یکی از تکنیک‌های کنترل و غلبه کردن بر خشم است. با دوش گرفتن آب به کل عضلات بدن می‌رسد و این امر باعث می‌شود تا از شدت عصبانیت کاسته شود. همچنین رسیدن آب به بدن در زمان عصبانیت باعث شل شدن عضلات بدن شده و افراد را به آرامش می‌رساند.
۶. راه بروید تا آرام شوید!
همیشه به افراد عصبانی توصیه می‌شود تا در زمان خشم برای کنترل عصبانیت خود، قدم زدن را فراموش نکنند. البته این قدم زدن بهتر است همراه با حرف زدن، آن هم به آرامی باشد. بهتر است خودتان سعی در آرام کردن خود داشته باشید. اگر نشسته‌اید بلند شوید و راه بروید
۷. آرام صحبت کنید!
در زمان عصباینت و خشم داد نزنید! بیشتر افراد در زمان خشم فریاد می‌زنند و خیلی سریعتر از حالت معمول حرف می‌زنند. بهتر است سعی کنید تا در زمان عصبانیت ملایم‌تر حرف بزنید. با انجام اینکار عصبانیت خود را نیز پنهان کرده‌اید و رفتار شما در این حالت بهتر و مطلوب‌تر است. فراموش نکنید که مخاطب شما هم باید اجازه حرف زدن داشته باشد