بنابراین، می توان چنین نتیجه گیری کرد که یکی از راه حل های اصلی در مواجهه با چالش ها برای یک جوان منتظر، توجه به عقل و تقویت عقل گرایی است؟
گرایش ِعقلی را از ابتدا باید به جوان آموخت که کورکورانه تحت تاثیر همه چیز قرار نگیرد. حتی قرآن کریم در رابطه با اندیشه ورزی و توجه به عقل بارها تاکید می کند و در جایی می فرماید: «وَإِذَا قِیلَ لَهُمُ اتَّبِعُوا مَا أَنزَلَ اللّهُ قَالُواْ بَلْ نَتَّبِعُ مَا أَلْفَیْنَا عَلَیْهِ آبَاءنَا أَوَلَوْ كَانَ آبَاؤُهُمْ لاَ یَعْقِلُونَ شَیْئاً وَلاَ یَهْتَدُونَ؛ و هنگامى که به آنها گفته شود از آنچه خدا نازل کرده است، پیروى کنید! مىگویند نه، ما از آنچه پدران خود را بر آن یافتیم، پیروى مى نماییم .... » این کار یعنی ما رفتار خود را با رفتار و تبلیغات دیگران تنظیم می کنیم.
حضرت امیرالمومنین علیه السلام می فرمایند: «علم دو نوع است؛ علم شنیده ها و علمی که از تحلیل شنیده ها حاصل می شود» ما امروز در جامعه با شنیده های زیادی مواجه هستیم و یکی از چیزهایی که شخصیت انسان را تحت تاثیر قرار می دهد «شنیده» هاست. علاوه بر الگو، «شنیده ها» نیز شخصیت انسان را تحت تاثیر قرار داده و به آن شکل می دهد. اگر کسی فقط «شنیده ها» را داشته باشد اما قدرت تحلیل نداشته باشد یعنی رشد عقلی او به قدری نباشد که این شنیده ها را تجزیه و تحلیل کند، چه می شود؟
نقش الگوها را در این رابطه چگونه ارزیابی می کنید؟
امروز قشر جوان با الگوهای متفاوتی روبه رو است. الگوها شخصیت انسان را تشکیل می دهند. در روایات ما نقل است که «انسان شخصیت خود را از دوستانش می گیرد.» در عمل نیز تاثیر دوستان بر شخصیت و زندگی فرد غیرقابل انکار است.
در یک جامعه منتظر الگوی یک جوان چه کسی باید باشد؟ مسلما یک فرد عالم، فردی که مصون از خطا باشد. اگر من در اثر انتخاب الگوی اشتباه، مسیر را اشتباه رفتم و تازه در دوران میانسالی متوجه این اشتباه شدم و پشیمانی به سراغم آمد این عمر از دست رفته را چه باید کرد؟
تاثیر الگو و انتخاب درست در این زمینه به دلیل مصونیت و آرامشی است که در زندگی ایجاد می کند. اگر الگوی انتخابی ما مصون از خطا و اشتباه باشد کسانی که از او تاثیر می پذیرند نیز به مسیر انحرافی نخواهند رفت و زندگی ای همراه با آرامش خواهند داشت.
3 نفر در کل تاریخ بشریت در مقابل ظلم نه گفتن 🚨
یک نه گفتن مشترک: 🔰
میثم، طیب و آرمان، هر سه در یک "نه" گفتن مشترک بودند! ⭕️
به میثم گفتند به علی دشنام بده، زنده میمانی، گفت نه ♦
به طیب گفتند به خمینی دشنام بده زنده میمانی، گفت نه 🔶
به آرمان گفتند به خامنهای دشنام بده، زنده میمانی، گفت نه گاهی "نه" گفتنها هزینه سنگینی دارد ولی در تاریخ میماند.
🔴ما برای آرمان هامون؛ آرمان ها داده ایم!🔴
منتظران گناه نمیکنند
#مکیال_المکارم 📍قسمت هشتاد و دوم ✅اوقات و حالات تاکید شده بر دعا 💠از دیگر وقتهایی که تاکید دعا ب
#مکیال_المکارم
📍قسمت هشتاد و سوم
✅ اوقات و حالات تاکید شده بر دعا
💠 از دیگر وقتهایی که تاکید دعا برای
حضرت صاحب الزمان و درخواست ظهور ایشان از درگاه خداوند ،سفارش شده .....
7⃣ شب و روز نیمه شعبان
حضرت امام صادق علیه السلام میفرمایند «وَ لَو أدرَکتُهُ لَخَدمتُهُ ایّامَ حَیاتی » اگر زمان او را درک می کردم تمام روزهای زندگیم را در راه او قرار میدادم .
8⃣ بعد از ذکر مصیبت سَیِّد الشهدا
زیرا این دعا نوعی یاری نمودن حضرت است .حضرت صاحب الزمان علیه السلام فرمودند ،من برای مؤمنی که مصیبت جدّ شهیدم را یاد آور شود ،سپس برای تعجیل فَرَج و تایید من دعا نماید ،دعا میکنم .
9⃣ در سختیها و گرفتاریها
حضرت صاحب الزمان علیه السلام در حزن و اندوه دوستانشان ،اندوهگین میشوند و در آن هنگام برای آنها دعا میکنند ،پس ما نیز در آن هنگام برای ایشان زیاد دعا کنیم .
و همچنین آن حضرت فرمودند : و بسیار دعا کنید برای تعجیل فرج که همان فرج شماست .
🔟 روز غدیر
چون روزی است که خداوند در آن امیرالمومنین و ائمه معصومین را به ولایت بر مومنین و جانشینی پیامبر خاتم صلوات الله علیه اختصاص داد ،و آن ولایت را مولایمان صاحب الزمان، از پدران معصومشان به ارث بردند ،پس چون مومن در این روز مخفی بودن حافظ دین را ببیند ، ایمان و دوستیش به آن حضرت او را وامیدارد تا برای زودتر شدن فرج دعا کند .
📚 منبع: مکیال المکارم
من ازعالم «تو» را تنها گزینم
روا داری که من غمگین نشینم؟
دلِ من چون قلم اندرکفِ توست
ز توست ار شادمانم گر حزینم...
May 11
12_Mostanade_Soti_Shonood_Aminikhaah.ir.mp3
16.7M
بخش دوازدهم مستند صوتی شنود
#مستند_صوتی_شنود_12
روایتی شگفت انگیز از سفر به عالم شیاطین
مروری بر نکات جلسه دوازدهم(۱۴۰۱/۰۳/۱۶):
استرسی که کارمند شرکت تحمل کرد، را درک می کردم
عاقبت مسئولی که به فکر نیروهایش نبود.
زبان ترکی را متوجه شدم
تک تک گناهان زیر دست را برای مسئول می نوشتند
گناهی که الهام مرتکب شد، برای مسئول نوشتند
گناه مسئول، مثل آتشی بود که منتشر شد.
مسئولین در دوران امام زمان علیه السلام
خدا هرکس را دوست دارد بار شیعیانش را به دوش او می گذارد.
معنای تهی بودن را فهمیدم
برای خدا چه کنیم؟
آنچه ما کردیم با خود هیچ نابینا نکرد
در میان خانه گم کردیم صاحب خانه را
#اللهم_عجل_لولیڪ_الفرج