تقدیم به ساحت قدسی قطب عالم امکان، حضرت صاحب العصروالزمان (عج)
اَلسّلامُ عَلَیْکَ یا صاحِبَ الزَّمانِ ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا خَلیفَةَ الرَّحْمانِ ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا شَریکَ الْقُرْآنِ ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا قاطِعَ الْبُرْهانِ . اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا إِمامَ الْإِنْسِ وَالْجانِّ ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَعَلى آبائِکَ الطَّیِّبینَ ، وَأَجْدادِکَ الطَّاهِرینَ الْمَعْصُومینَ وَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَکاتُهُ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨🔮✨🔮✨🔮✨
یاد حضرت در دقایق زندگی
چشمت که اسیر دنیا شد اگر از دنیا دست بردارد آقا را میبیند...❤️
👤#کلیپ «آقا غایب نیست» مرحوم #دولابی تقدیم نگاهتان
📥 دانلود با کیفیت بالا
▫️#مهدویت
منتظران گناه نمیکنند
#نظم_هدف 2 #جلسه2_قسمت9 #خانم_محمدی یه کسی فحش میده چه کار کنیم⁉️ امام سجاد علیه السلام فرمودند👇
#نظم_هدف 2
#جلسه2_قسمت10
#خانم_محمدی
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
برای خانواده برنامه ریزی کنید مثلا تو نظم ۱ گفتیم هفته ای یکبار مسجد برید
وقتی میبینید درجه گرمای معنویت خونه پایین آمده یه برنامه ریزی کنید👇
یه جایی زیارتگاه برید، 🕌
یه صله ارحام داشته باشید . 👨👩👦👦👩👩👧
روضه خونگی داشته باشید ، 💠
یه حدیث کسا داشته باشید . 📘
دعای بعد از نماز داشته باشید . 📖
نماز جماعت داشته باشید . 🕋
این ها رو گفتیم #با_مراسم باشه که بچه بتونه #تادیب داشته باشه .
تادیب رو #جدی_بگیرید.
بچه در ۷ سال اول معنی قبح و شر و بد و خوب رو نمیفهمه ،❌
مفهوم حسادت ، لجبازی رو نمیفهمه ⭕️چون این ها مفهوم های انتزاعی هستند .
شما هرچقدر درباره این ها واکنش بد داشته باشید اون نمیفهمه . مثلا چی ؟
لجبازی میکنه یه چیزی رو داد میزنه ؛ اگر در مقابل دادش داد بزنی و بگی مگه نگفتم این جا داد نزن آبروم رو بردی ؛ 😳
بچه میگه اِ اگر داد بزنم مامان این واکنش رو داره خیلی خوبه
بعد هر دفعه بخواد صدای شما رو بالا ببره همون کار رو میکنه حتی اگر بدونه اون کار بده . براش جلوه ای از بد بودن کار معنی نداره .
یا مثلا لیوان شیر دادی دستش که بخوره بعد همین جور که داره میاد سمت شما یه دفعه میگه مامان عزیزم جلوی شما لیوان شیر رو میریزه زمین . 😱
شما میگی چرا لیوان و برگردوندی . چرا شیر رو ریختی مگه نمیدونستی فرش کثیف میشه ، اون نمیدونه این کار بده ؛ اون تو فکر بازی خودشه . 🎈🎈
تو دوره اول گفتم هر کاری میخواید بکنید کارهای خونه رو بکنید با بچه بازی بکنید . خاله بازی ، ظرف شستن ، خوابیدن ، غذا درست کردن . خونه تمیز کردن ، همه کارها تو بازی .
بعد بیاید این بازی رو براش یه اسمی بزارید . مثلا بازی نخود بازی . حبوبات و پاک کنی بگیم بازی نخود بازیه . بازی بپرهوا بپر پایینه ، بازی بگیر بزار سرجاشه ؛ میخوای جمع و جور کنی بگید مامان اینو بگیر بزار سر جاش. جاش کجاس⁉️⬅️ این جاس. اگر تونستی بزاری . 😍😘
بچه یه کاری میکنه یاد گرفته دست بزن داره،تا میرسه یه جایی شما رو میزنه آبروتون رو برده
شما چکار میکنی ؛ بعضی ها میگن زدی ، آخ ببین چقدر دست من سنگین تره بزنی سنگین تر میخوری ها ؛
ولی یه مادر خوب چکار میکنه⁉️ میگه زدی بگیر ،😄😂 من زودتر زدم 😃من کمتر زدم شروع میکنه به شوخی. با بچه بازی کردن بچه اینو بازی میکنه و بعد تمام میشه .
یعنی هر چیزی رو؛ بچه داره گاز میگیره حواس بچه رو پرت میکنیم. 🙈😊 بچه میخواد رشد کنه میگیم ⬅️مامان این خیار رو بخور بگو چه بوی میده ⁉️یا مثلا میگیم چشمتو ببند دوتا میوه اوردم اینو بو کن کدامش خیاره ⁉️ رنگ کدامش سبزه (داری رنگ و به بچه یاد میدی )
منتظران گناه نمیکنند
✅ موضوع : #خودمونی_های_مهدوی ✅ شماره : 2⃣1⃣ حضرت مهدي (ع) : براي تعجيل در فرج و ظهور من بسيار دعا ك
✅ موضوع : #خودمونی_های_مهدوی
✅ شماره :3⃣1⃣
حسين زمانت را بشناس !!
محرم درس عشق به امام زمان عج است !!
و اين اصلي ترين پيام و شايد تمام حقيقت عاشوراست !!
يادمان نرود ؛ يك نفر مانده از اين قوم كه بر مي گردد
منتظران گناه نمیکنند
#تربیت_مهدوی ۱۸ 📌 عمقِ ریشهها 🔹 در هفت سالِ دوم زندگی، کودک به مسئولیتپذیری میرسد و در این سن خ
👶🏻 #تربیت_مهدوی ۱۹
📌 نقش مادر در تربیت مهدوی
آنچه بیش از پرستاری از فرزند برای مادر اهمیت دارد این است که با نفوذ در قلب و روح کودکش، سببِ تغییر و تحول او شود. به همین علّت باید همیشه مراقبِ رفتار، شخصیت و عمل خود باشد تا آثار مثبتی بر فرزند خود بگذارد.
🔰 در این دوره (هفت سال دوم) تعلیم و آموزش به طور رسمی آغاز میشود. بنابراین مادر باید در ابتدا سطحِ دانش مهدویِ خود را بالا ببرد تا بتواند هرچه بهتر به فرزندش آموزش بدهد و در مقابل پرسشهای کودک جواب مناسبی داشته باشد.
🎊 مادر باید ذهن فرزندش را از شادیهایِ دین پُر کند و بعد به آموزش امامشناسی و مهدیشناسی (چهره، تبار، تاریخ، اخلاق، مقام و جایگاه امام) بپردازد.
🔵 مادر باید فرزند را از آنچه روانش را آلوده میسازد، دور و فضایی مهدوی در خانه ایجاد کند. مثلاً فرزند را به جلسات مذهبی ببرد و با دادن مسئولیتِ مناسب با سنّش، او را از راحتطلبی جدا کند. اگر فرزندش دچار خطا شد، به او تذکّر دهد اما افراط نکند، زیرا این کار سببِ ایجاد نفرت میشود.
👈 یادمان باشد کودک در دامان مادر بسیار بهتر از بودن در محضر هر استادی تربیت میشود، زیرا آنچه فرزند از مادرش میشنود، برای همیشه در قلبش نقش میبندد؛ پس بهتر است که این شنیدهها صحبتهای مهدوی باشد.
#در_محضر_معصومین
🔰امام رضا علیهالسلام:
✍ لَیسَ شَیءٌ اَحبُّ اِلَی اللهِ مِن مُؤْمِنٍ تائِبٍ أَو مؤْمِنَةٍ تائِبَةٍ.
🔴 چیزی در نزد خدا محبوبتر از یک مرد یا یک زن توبهکننده نیست.
📚 سفینه، ج ١، ص ١٢٦
#حدیث_روز
🔹جهت تعجیل در فرج:
🔸الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم
چرا باید برای ظهور امام زمان زمینهسازی کرد؟
هر انقلاب، برای اینکه ابعاد آن شناخته شود و یا با شکست روبرو نشود، نیاز به زمینهسازی دارد، قیام و انقلاب حضرت مهدی علیهالسلام نیز، اگرچه شکست در آن راه ندارد، اما برای اینکه ابعاد آن برای همگان روشن شود، باید پیشاپیش برای آن زمینهسازی کرد.
البته این زمینهسازی از قرآن شروع شده، سپس پیامبر صلیاللهعلیهوآله و ائمه معصومین علیهمالسلام به ابعاد آن پرداختهاند. قرآن مجید در چند آیه، وراثت صالحان را نسبت به زمین نوید داده و حکومت آینده زمین را، از برای آنها دانسته است و فرموده: « وَلقَد کَتَبنا فِی الزَّبورِمِن بَعدَ الذِّکر أَنَّ الاَرضَ یَرِثُها عِبادِی الصّالِحون؛ پس ازتورات، در زبور نوشتیم که وارث نهایی زمین، بندگان نیکوکار من خواهند بود».[۱] و نیز فرموده: «و نرید أن نمن علی الذین استضعفوا فی الارض و و نجعلهم الائمة و نجعلهم الوارثین؛ ما میخواهیم بر مستضعفان زمین، منّت نهیم و آنان را پیشوایان و وارثان روی زمین قراردهیم».[۲]
بدین جهت مردم را به فکر واداشته که این صالحان چه کسانیاند که هم وارث زمین خواهند بود و هم حکومت را به دست خواهند گرفت و اسلام را فراگیر و جهانی خواهند نمود تا مؤمنان بدون ترس و وحشت، در امنیت کامل به عبادت بپردازند؛ فکر در اینکه آیا تا کنون، چنین حادثهای رخ داده یا نه؟ و آیا چنین حکومتی روی کره زمین برقرار شده است یا نه؟
به دنبال نزول این آیات از سوی خداوند، پیامبر، مسلمانان را به حکومتی جهانی به رهبری یکی از فرزندانش که همنام و همکنیهاش خواهد بود، خبر داد. [۴] روایات فراوانی که از پیامبر صلیاللهعلیهوآله نقل شده، مردم و مسلمانان را با این چهره مقدّس و این حکومت الهی بیشتر آشنا ساخته و امامان معصوم با تبیین مسائل بیشتری به تمام ابعاد آن پرداختهاند، بهگونهای که تمام احادیث اسلامی درباره امام مهدی علیهالسلام با زمینهسازی حکومت آن حضرت، کاملاً مرتبط است.
چگونه زمینهسازی کنیم؟
همه ما وظیفه داریم که زمینههای ظهور را فراهم کنیم؛ این زمینهها فراوان است که به برخی از آنها بسنده میکنیم:
۱. شناختن و شناساندن ولیعصر
مسأله شناخت امام زمان، از مسائل ارزشمند است تا آنجا که به تعبیر روایات، اگر کسی امام زمان خویش را نشناسد، به مرگ جاهلیت مرده است. [۵] و شناخت بقیّهالله بدین جهت است که اگر او را نشناسیم، نهتنها عمل ما باطل است، بلکه منحرف و گمراه خواهیم شد.
امام کاظم علیهالسلام میفرماید: « امام، حجّت بندگان است، هر کس او را رها کند، گمراه میشود و هر کس با او باشد، نجات مییابد و رستگار میشود».[۶]
بدین جهت در دعا میخوانیم: «خدایا! خودت را به من بشناسان که اگر خودت را به من نشناسانی، رسولت را نخواهم شناخت. خدایا! رسولت را به من بشناسان، وگرنه حجّتت را نخواهم شناخت. خدایا! حجّتت را به من بشناسان، وگرنه از دین خود گمراه خواهم شد» [کلینی، کافی، ج ۱، ص ۳۷۱، ح ۲]
۲. مبارزه با انحرافات و کج رویها
مبارزه با گناهان، زمینهسازی برای ظهور امام عصر میباشد؛ چرا که یکی از اهداف بسیار مهم امام، مبارزه با انحرافات و کجرویها و نابودی مفاسد است. امام میآید تا به ظلم و ستم پایان داده و عدل و داد را روی زمین بگستراند، پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآله فرمود: «یملأ الله بِهِ الارض قسطا و عدلا کما ملئت ظلما و جورا».[۷]
بنابراین، اگر بخواهیم زمینههای ظهور را فراهم کنیم، باید به کمک امام شتافته و با او همگام شویم. ممکن است برخی با سکوت و بیتفاوتی در برابر انحرافات و مفاسد اجتماعی، چنین فکر کنند که باید به مفاسد دامن زد و یا حداقل سکوت کرد تا مفاسد در جامعه صدچندان شود، تا بر اثر زیادشدن آن، امام عصر ظهورکند، در حالی که این نظریه و اندیشه ـ همانطور که ذکر آن پیشتر گذشت ـ کاملا غلط و بیاساس است؛ زیرا حضرت پس از آمدن، زمین را پُر از عدل و داد میکند، نه اینکه تا زمین پر از جور و ظلم نشده، امام نخواهد آمد و دلیلش این است که هم اکنون نیز زمین به اندازه کافی پُر از ظلم و جور شده است؛ بنابراین چرا امام نمی آید!؟
۳. تبیین اهداف امام
مسأله دیگری که زمینهساز ظهور امام زمان علیهالسلام میباشد، این است که پس از شناخت و معرفت به امام عصر، اهداف آن حضرت را بررسی و مورد مطالعه قرار دهیم.
ویژگیهای حکومت و امتیاز آن از سایر حکومتهای پیشین را بدانیم، همچنین بدانیم حکومتی که در قرآن بدان اشاره شده است و خداوند از آن خبر داده و پیامبران پیشگویی کردهاند، با تمام حکومتها تفاوت اساسی خواهد داشت. حکومت جهانی و الهی، حکومت حاکمیت دین و قرآن و اهلبیت است؛ حکومت برقراری امنیت جهانی، حکومت بسط عدالت و حکومت حاکمیت اخلاق و ارزش های انسانی است. امام میآید تا اهداف پیاده نشده تمام انبیای الهی را به انجام برساند؛ امام میآید تا عالیترین مظاهر یک حکومت مترقّی را به نمایش بگذارد؛ امام میآید تا بشر را به کمال واقعی خود برساند و خلاصه، کاری که امام میکند، تا کنون به دست هیچ پیامبر و یا حاکمی در طول تاریخ، صورت نگرفته است؛ او میآید
تا به تمام آن خواستهها، جامه عمل بپوشاند.
اعتقاد به این مسائل، سبب میشود که برای رسیدن به چنین حکومتی تلاش ورزیم، موانع را از سر راه برداریم و دیگران را تشویق و ترغیب کنیم و همین کارها، باعث ایجاد زمینهها خواهد شد.
۴. انتظار فرج
از دیگر موارد زمینهسازی ظهور امام زمان، انتظار فرج است؛ انتظاری که پیامبر صلیاللهعلیهوآله و معصومین علیهمالسلام، ما را به آن دعوت کردهاند؛ انتظاری که در روایات، از آن بهعنوان برترین اعمال و بهترین عبادات مؤمنان یاد شده است؛ انتظاری که به فرمایش امام صادق علیهالسلام: «اگر شخصی در حال انتظار بمیرد، شهید خواهد بود، اگرچه در رختخواب هم مرده باشد».[۸]
۵. شناخت وظایف و عمل به آن
بزرگان ما، بر اساس روایت و احادیث و سفارشات پیامبر صلیاللهعلیهوآله و ائمه معصومین علیهمالسلام، وظایفی را برای مردم زمان غیبت کبرا بیان کردهاند که هر یک از آنها، زمینهساز ظهور مهدی موعود علیهالسلام خواهد بود. مرحوم محدّث قمی به چند مورد از آنها اشاره کرده است:
۱. اندوهگینبودن و گریستن برای آن حضرت، در ایّام غیبت؛
۲. دعاکردن برای سلامتی و در امانماندن وجود مبارک امام عصر از شرّ شیاطین انس و جنّ و طلب تعجیل فرج و نصرت و ظفر و غلبه او بر کفّار و ملحدین ومنافقین؛