eitaa logo
منتظران گناه نمیکنند
2.5هزار دنبال‌کننده
17.2هزار عکس
5.2هزار ویدیو
353 فایل
خادم کانال منتظران گناه نمیکنند👇 @appear وروزو کردن تبلیغات درکانال تاسیس کانال : ۱۳۹۷٫۱٫۱۱ پایان کانال : ظهور آقا امام زمان عج ان شاء الله نشر از مطالب کانال آزاد ✔️
مشاهده در ایتا
دانلود
3. بعد از فارغ شدن از نماز، مستحب است دعایی را كه شیخ طوسی و سید بن طاووس از مفضل بن عمر نقل كرده اند بخواند
مفضل می گوید: ابا عبدالله امام جعفر صادق ـ علیه السّلام ـ را دیدم نماز جعفر طیار را می خواند و دستهایش را بلند كرد و به این دعا خدا را خواند: «یا ربّ یا ربّ» تا نفس قطع شد، «یا ربّاه یا ربّاه» تا نفس قطع شد، «ربّ ربّ» تا نفس قطع شد، «یا الله یا الله» تا نفس قطع شد، «یا حیّ یا حیّ» تا نفس قطع شد، «یا رحیم یا رحیم» تا نفس قطع شد، «یا رحمان یا رحمان» هفت مرتبه، «یا ارحم الرّاحمین» هفت مرتبه. سپس گفت:
اللّهمّ انّی افتتح القول بحمدك و انطق بالثّناء علیك و امجدك و لا غایه لمدحك و اثنی علیك و من یبلغ غایه ثنائك و امد مجدك و انّی لخلیقتك كنه معرفه مجدك و ایّ زمن لم تكن ممدوحاً بفضلك موصوفاً بمجدك عوّاداً علی المذنبین بحلمك تخلّف سكّان ارضك عن طاعتك و كنت علیهم عطوفاً بجودك جواداً بفضلك عوّاداً بكرمك یا لا اله الّا انت المنّان ذو الجلال و الإكرام».
سپس حضرت به من فرمود: «ای مفضل اگر حاجت مهمی داری این نماز را به جا آور و با این دعا (خدا را) بخوان و حاجتت را (از خدا) بخواه كه خدا ان شاء الله برآورده می كند و به او اطمینان است».
نماز جعفر طیار را می توان به نیابت برای مردگان و شهدا خواند و هم چنین می تواند بدون نیابت ثوابش را هدیه كرد. هدیه كردن ثواب نماز به روح اموات و شهدا، هم درجات آنها را زیادتر می كند و هم اجر خود انسان را بیشتر می گرداند و هر چه هدیه شونده مقامش بالاتر باشد، اجر هدیه كننده بیشتر می شود.
این نماز را به حساب نوافل شبانه روزی می توان گذارد، یعنی نافله را به این طریق می توان به جا آورد.
در حدیث رسول خدا ـ صلّی الله علیه و آله ـ آمده است در مقام كسی كه نماز جعفر گزارد، اگر بر او مثل ریگ بیابان و كف دریا گناه باشد كه می آمرزد مر او را حق تعالی.
🌙اعمال شب وروز چهاردهم ✍حضرت رسول (ص) فرمودند: 💫"هر کس در شب چهاردهم از ماه رجب سی رکعت نماز بگزارد به این ترتیب که سوره حمد را یکبار و اخلاص را یکبار و آیه آخر سوره کهف را بخواند به خدایی که جانم در دست اوست اگر گناهانش بیشتر از ستاره های آسمان باشد از نمازش فارغ نمی شود مگر که پاک و پاکیزه است و مثل اینکه همه کتابهای آسمانی را خوانده باشد."💫 👈و اما در فضیلت چهارده روز ماه رجب 🔸پیامبر (ص) فرمودند: "هر کس از ماه رجب چهارده روز را روزه بگیرد خداوند عزوجل از پاداش آن می دهد که چشمی ندیده و گوشی نشنیده باشد و بر دل آدمی خطور نکرده است از کاخهای بهشتی که با مروارید و یاقوت ساخته شد." 📔منبع: کتاب وسائل الشیعه
🌸🌺 توجه 🌸 💝 توجه🌺 زیباترین و ترین 😍😍 های گل گلی روسری ساق دست 🌹🌼💥 خانم های شیک پسند و به روز 🌺 الان دیگه یه خانم خیلی باید شیک بپوشه ❤️❤️پارت ویژه رسید تنوع بسیار بالا, چیزی تا 🌷 نمونده تا بازار گرونی 😍 شروع نشده خریدات رو انجام بده 🌺 @khanomgoli 🌺🌟🌟این کانال پوشی رو به تو هدیه میده👇👇 زود باش وقتشه تو هم بشی http://eitaa.com/joinchat/1430061077Cbe2cf7674e?
🌷 رهبر معظم انقلاب: من مثل پدر شما هستم. می‌دانم کليد حل مشكلات كشور به دست جوانان است، اما به شرطی که جوانان برای کشور ما باقی بمانند و اراده، روحیه و ایمان جوانان ما محکم و پابرجا باشد.
خوردن گوشت برادر مرده
غیبت چه محرومیتی مئ اورد؟
اعتقاد به امام مهدی شما رو برانجام چه کارهایی واداشته وازچه کارهایی منصرف ساخته؟؟
اجازه دهید در این باره با نگاه کلی وکلان سخن گفته شود . بی تردید اعتقاد به مهدویت راه کار معرفتی وعملی والگو وسر مشق انسان در همه زمینه ها است . بخصوص افراد مومن ودین باور فرایند زندگی شان بر مدار مهدی باوری شکل می گیرد واعتقاد به مهدی یکی از عوامل مهم والگوی توحیدی در انجام کار ها نیک ودوری از کار های ناشایست است . در تحلیل جامع از مسله اجازه دهید که بحث را از این جا آغاز نمایم :
در زمان غیبت امام زمان(عجل الله فرجه) می‌توانید آن حضرت را هم در عرصه زندگی فردی و هم در عرصه زندگی سیاسی و اجتماعی الگوی خود قرار داد، زیرا معنای غیبت آن نیست که حضرت در میان ما نیست.-حضرت به حسب ظاهر در میان ما نیست،- اگر صر ف غیبت را موجب عدم الگوی قرار دهیم انبیا و امامان را نمی توان الگو قرار داد زیرا آنان نیز میان ما نیستند . آنچه که در الگو پذیری محوریت دارد، اعمال وگفتار بزرگان است ،خواه حاضر باشند خواه غایب.
در برخی روایات دیگر از حکومت آرمانی و حکومت جهانی حضرت سخن گفته شده است. گرچه حکومت جهانی حضرت هنوز تشکیل نشده است؛ ولی در آیات و روایات مؤلفه‌های آن مانند عدالت، امنیت، صلاح امید، رفاه ذکر شده است. می‌توانید با خواندن تاریخ زندگی امام زمان، جامعه او را الگو قرار دهید؛ زیرا ظهور امام زمان(عجل الله فرجه) و تحقق جامعة آرمانی حضرت قطعی است و خداوند وعده آن را داده و وعدة الهی تخلّف ناپذیر است . شخصیت و جامعه امام را در ذهن خود ترسیم و الگو قرار دهید.
افزون بر آن در برخی روایات از وظایف منتظران سخن به میان آمده، معنای آن این است که اگر کسی در زمان غیبت به وظایف خود عمل کند، رفتار و گفتار امام زمان (عجل الله فرجه) و حکومت جهانی حضرت را الگو قرار داده است. وظایف منتظران در ابعاد مختلف اعتقادی ، فکری و عملی: ابعاد اعتقادی و نظری: 1. بُعد توحید منتظر همواره چشم به راه فرجی است که به قدرت الهی تحقق خواهد یافت. منتظران باید همیشه متوجّه درگاه کبریای الهی ‏باشند و روی دل به سوی خدا کنند و از پیشگاه ازلی، طلب گشایش و فرج نمایند. "افضل اعمال امتی انتظار الفرج من اللَّه؛(1) بهترین اعمال امّت من انتظار فرج خدا است".
2. بُعد نبوّت‏ مهدی(عجل الله فرجه) از اهل بیت است، او دوازدهمین وصی و جانشین پیامبر است، آن گاه که ظاهر گردد پرچم پیامبر را در دست گیرد . به سنّت او عمل می کند. شخص منتظر خود را مسئول عمل به سنّت پیامبر از طریق اهل بیت می‏داند و در برقراری حاکمیّت سنّت رسول تلاش می‏کند. امام صادق{علیه السلام} می‏فرماید: "هر کسی از شما در حال انتظار ظهور حاکمیّت دین خدا بمیرد، مانند کسی است که خدمت قائم باشد در خیمه او... نه بلکه مانند کسی است که در رکاب قائم بجنگد؛ نه به خدا سوگند بلکه مانند کسی است که در رکاب پیامبر شهید شده باشد".(1)
3. بُعد قرآن‏ امر مهم دیگری که هر منتظری باید متوجّه آن باشد ، قرآن کریم است. مهدی(عجل الله فرجه) زنده کننده همه احکام قرآن است. منتظران در احیای احکام قرآن و علوم قرآنی در ابعاد مختلف تلاش می‏کنند و عمل کننده به آن هستند. 4. امامت‏ همچنین در احادیث و آموزه‌های ائمه طاهرین{علیهم السلام} تأکید شده است در عصر غیبت راه امامان را بپیمایند . از تعالیم و احکام آن پیروی کنید . از قرار گرفتن در خط مخالفان تبرا و بیزاری جویید . اصل تولی و تبری را در شئون زندگی حاکم کنید تا از منتظران واقعی باشید.
5. عدل‏ انتظار یعنی چشم به راه امامی داشتن که تصمیم دارد جهان را از عدل و داد پر سازد، پس از آن که ظلم و جور همه امور را فرا گرفته است. شخصی که در انتظار عدل است، به عدل روی می‏آورد و به رعایت آن مقیّد بوده و برای حاکمیّت آن جهاد می‏کند. 6. معاد انتظار موعود روابطی بسیار عمیق با اصل اعتقادی معاد دارد . انتظار نمایانگر ابعاد عقاید حقّ است. تا او نیاید و حکومت عدل را در جهان برپا ندارد، عمر جهان به سرنمی‏رسد و قیامت برپا نمی‏گردد.
ابعاد عملی مکتب‏ 1. دینداری‏ از ویژگی های انسان منتظر دینداری است. انسان در دوران غیبت باید مواظب دین خود و دینداری و درستی کردار خود باشد. امام صادق{علیه السلام} می‏فرماید: "برای صاحب ‏الامر غیبتی طولانی است. در این دوران هر کسی باید تقوا پیشه سازد و به دین حق تمسک بجوید. "(3) 2. پارسایی‏ منتظر علاوه بر دینداری باید پارسا باشد و خود را چنان که آن پیشوا دوست دارد بسازد. امام صادق{علیه السلام} می‏فرماید: "هر کس در شمار اصحاب قائم باشد، باید چشم به راه باشد و پارسایی پیش گیرد و کردار با ورع داشته باشد."(4)
3. پایبندی مکتبی‏ انسانیّت و رعایت ارزش ها تنها در تعالیم علی{علیه السلام} و آل علی جلوه‏گر است. منتظر مهدی چنین است، یعنی در خط آنان و بلکه خصم هر راه غیر آل محمّد است. پیامبر می‏فرماید: "خوشا به حال منتظرانی که به حضور قائم برسند. آنان که پیش از قیام او پیرو اویند، با دوست او عاشقانه دوستند و موافق، و با دشمن او خصمانه دشمنند و مخالف."(5) 4. امر به معروف و نهی از منکر یکی از تکالیف عمده دینی امر به معروف و نهی از منکر است. با این دو عمل است که احکام و واجبات الهی برقرار می‏ماند. منتظر نمی‏تواند در این باره بی‏اعتنا باشد. پیامبر اکرم {صلی الله علیه وآله}فرمود: "طوبی لمن ادرک قائم اهل بیتی و هو مقتدٍ به قبل قیامه؛ خوشا به حال کسی که قائم اهل بیت مرا دریابد و پیش از قیامش ،‌از او پیروی کرده باشد". شاخص مهم اقتدا انجام فریضه امر به معروف و نهی از منکر است
یکی از تکالیف عمده دینی امر به معروف و نهی از منکر است. با این دو عمل است که احکام و واجبات الهی برقرار می‏ماند. منتظر نمی‏تواند در این باره بی‏اعتنا باشد. پیامبر اکرم {صلی الله علیه وآله}فرمود: "طوبی لمن ادرک قائم اهل بیتی و هو مقتدٍ به قبل قیامه؛ خوشا به حال کسی که قائم اهل بیت مرا دریابد و پیش از قیامش ،‌از او پیروی کرده باشد". شاخص مهم اقتدا انجام فریضه امر به معروف و نهی از منکر است. 5. اخلاق اسلامی‏ انسان منتظر بایددارای اخلاق اسلامی باشد و جامعه اسلامی بایدمظهر اخلاق اسلامی باشد.امام صادق{علیه السلام}فرمود: "هر کس خوش دارد در شمار اصحاب قائم باشد، باید در عصر انتظار، مظهر اخلاق نیک اسلامی باشد. چنین کسی اگر پیش از قیام قائم بمیرد، پاداش او مانند کسانی باشد که قائم را درک کنند و به حضور او برسند. پس در دینداری و آراستگی به اخلاق اسلامی بکوشید . در حال انتظار ظهور حق به سر برید. این(کردار پاک و افکار تابناک) گوارا باد بر شما. ای گروهی که رحمت خدا شامل حال شماست".(6)
6. آمادگی نظامی‏ مسلمان باید همیشه آمادگی نظامی و نیروی سلحشوری داشته باشد تا به هنگام پیدایش حق، به صف پیکارگران مهدی(عجل الله فرجه) بپیوندد. امام صادق{علیه السلام} فرمود: " هر که از شما برای خروج قائم اسلحه تهیه کنید، اگر چه یک نیزه باشد، چون وقتی که خداوند ببیند کسی به نیّت یاری مهدی اسلحه تهیه کرده، امید است عمر او را طولانی کند تا ظهور را درک نماید و از یاوران مهدی باشد".(7) 7. نگهبان ایمان‏ در روزگار غیبت امام و طولانی شدن عصر انتظار ممکن است شبهه ‏هایی در ذهن برخی به وجود آید، یا شیاطین پنهان و آشکار، به سست کردن پایه‏های اعتقادی افراد به ویژه جوانان برخیزند. منتظر باید در رفع شبهات و روشن کردن پوچی آنها بکوشد. در احادیث و تعالیم از اهمیّت ایمان در عصر غیبت به گونه‏ هایی عجیب یاد شده است . منتظران مؤمن دارای مقام و منزلت، شمشیر زنان در رکاب پیامبر دانسته شده‏اند، از این بالاتر پیامبر آنان را برادران خود خوانده است.
8. انتظار، تمرین و ریاضت‏ منتظران با اخلاص در مرحله تربیت نفس و خودسازی به امر دیگر پرداخته و آن دور بودن از رفاه و تن پروری است. امام صادق می‏فرماید: "درباره خروج قائم خیلی عجله دارید؟! به خدا سوگند! او جامه مویین می‏پوشد و نان جوین می‏خورد . روزگار قیام او روزگار به کار بردن شمشیر است و(جنگ با فاسدان و مفسدان و جباران) نیز مرگ در سایه شمشیر.او شبانگاهان به دردمندان و نیازمندان سرمی‏زند و روزها به نبرد در راه دین می‏پردازد".(8) 9. انتظار عدل و احسان‏ منتظر باید در گسترش عدل و احسان بکوشد . در معاملات و حقوق و قوانین خود عدالت را عملی سازد. اگر چنین نباشد صدق این گونه مردم در انتظار از کجا نمودار خواهد گشت؟! 10. انتظار شناخت و موضع‏ هر عقیده ‏ای که انسان دارد، باید از روی شناخت و بصیرت باشد. این مسئله در عصر غیبت بیشتر از وقت های دیگر اهمیّت پیدا می‏کند. دختر رُشید هَجَری شیعه معروف می‏گوید: به پدرم گفتم: چه بسیار در عبادت خدا رنج می‏بری و کوشش می‏کنی! گفت: دخترم پس از ما مردمی می‏آیند که بصیرت و شناختی که در دین دارند، از این کوشش ها و رنج ها برتر است(9). 11. تحمّل و پایداری‏ اگر انسان به درستی حق و راه حق را شناخت، در راه آن پایداری می‏کند. امام جعفر صادق{علیه السلام} از پیامبر روایت کرده: "پس از شما مردمی خواهند آمد که به یک تن از آنان اجر پنجاه تن از شما را خواهند داد". اصحاب گفتند: در جنگ های بدر و اُحُد و حُنیَن با تو بوده‏ایم و درباره ما آیاتی نازل شده است. این امر چگونه خواهد بود ، فرمود: اگر شما در وضعی که آنان قرار می‏گیرند، قرار بگیرید تحمّل و شکیبایی را که آنان دارند نخواهید داشت
16.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚡️دعاگوی فرج اگر شدی، نجات پیدا میکنی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا