eitaa logo
منتظران گناه نمیکنند
2.6هزار دنبال‌کننده
16.6هزار عکس
5هزار ویدیو
342 فایل
خادم کانال منتظران گناه نمیکنند👇 ورز کردن تبلیغات درکانال👇👇 @appear تاسیس کانال : ۱۳۹۷٫۱٫۱۱ پایان کانال : ظهور آقا امام زمان عج ان شاء الله نشر از مطالب کانال آزاد ✔️
مشاهده در ایتا
دانلود
دختران مونس های گران بهایی هستند البته باز هم اسلام درباره مهرورزی به دختران و ارتباط برقرار کردن پدران با آنان تاکید خاصی می کند؛ تا آنجا که دختران به مونس های گران بها و حسنه تعبیر شده اند.
پیامبر خدا (ص) فرمود:دختران خود را ناخوش ندارید زیرا آنها مونس های گران بهایی هستند. (محمد محمدی ری شهری، منتخب میزان الحکمه، ص 613)
و امام صادق (ع) فرمود :پسران نعمتند و دختران حسنه و خداوند از نعمت ها بازخواست می کند و برای حسنات پاداش می دهد. (همان)
از جمله آثار مهم محبت به فرزندان و کودکان، عزت نفس، اعتماد به نفس و خودباوری است. کودکانی که به قدر کافی از والدین محبت دیده اند وقتی بزرگ می شوند، دارای صلابت و عزت و اراده قوی هستند. کودکی که مهر و عشق را تجربه می کند، این احساس را به درون می ریزد، خودپذیری را می آموزد و خود را موجودی دوست داشتنی در نظر می گیرد و به خودش احترام می گذارد.
هر شخص زمانی خود را خوشبخت تلقی می کند که بداند او را دوست دارند و می پذیرند. محبت پدران و مادران نسبت به فرزندان عامل مهم و موثری در رشد طبیعی آنان است، زیرا فرزند به یقین می رسد که همواره محبوب دیگران است و می تواند خود را به خانواده پرمهر خود نسبت دهد. زیرا هر شخص زمانی خود را خوشبخت تلقی می کند که بداند او را دوست دارند و می پذیرند.
کودکان درس محبت، رحم، شفقت، نیکوکاری، وفاداری، صفا، خلوص نیت، رشادت، شهامت، شجاعت، تقوا، ادب، تواضع، عزت نفس و … را در نخستین سال های زندگی خود و در دامن پرمهر و محبت پدر و مادر می آموزند. البته احترام، ادب و وفای میان والدین و فرزندان نتیجه نهایی این ارتباط سالم و تنگاتنگ و پرعطوفت است.
متاسفانه در دنیای مدرن امروز، اینترنت، تلگرام، ماهواره و تجمل گرایی باعث شده است تا پدران خلوتی را برای دختران خود پیدا نکنند و در بازی ها و تفریحات دختران خود سهیم نباشند گویی خانواده ها ظاهراً در کنار یکدیگرند اما در حقیقت به دور از هم زندگی می کنند زیرا بسیاری از افراد خانواده خود را با فضای مجازی سرگرم می کنند و از دنیای واقعی ارتباطات غافل شده اند.
دختران تمام نسل ها به ارتباط تنگاتنگ و سرشار از محبت پدران خود نیازمندند و غفلت پدران از این نیاز مهم دختران خود باعث شده است تا بدحجابی و روابط ناسالم میان دختران و پسران در جامعه گسترش پیدا کند
در کنار تمام خوراک های مسموم از جمله ماهواره، نباید از تجمل گرایی حاکم بر زندگی امروز خانواده ها غافل شد که باعث شده است تا پدران به خاطر بالا رفتن سطح توقع همسر و فرزندان خود در حقیقت نتوانند فرصت پیدا کنند تا با نشاط در کنار خانواده خود باشند و زمانی را به با هم بودن، گفتگو، بازی کردن و شنیدن حرف های مگوی دختران خود اختصاص دهند.
سبک زندگی در پوشش، مدل مو، رفتار و غیره برای خود پیامی دارند و به تعبیری خودشان رسانه هستند و بر رفتار دیگران تاثیر می گذارند. حجاب کامل و درست به عنوان نماد مثبت در ترویج دین کارکرد و اثر دارد و نقص و خلا آن نیز بالطبع اثرات منفی بسیاری را بروز می دهد
مؤلفه هایی همچون عوامل: 1- فرهنگی و اعتقادی 2- انگیزه های روانی و درونی 3- شاخص های بیرونی و اجتماعی. هر یک از این عوامل زیر مجموعه های متعددی را در بر می گیرد که در قالب یک نوشته کوتاه قابل بیان و پی گیری نیست به همین جهت متناسب با این متن سعی می شود به پاره ای از زیر مجموعه های مطالب اشاره کنیم.
دختران بی حجاب یا بدحجاب تأثیر عوامل اعتقادی و دینی در حجاب ترک برداشتن دیوار باور و اعتقادات دینی و مذهبی:
یکی از مهمترین عوامل گسترش ناهنجاری بی حجابی در سطح جامعه سست شدن پایه های فکری و مذهبی افراد است. ریشه و علت اصلی برهنگی اجتماعی و بی توجهی به پوشش اسلامی را به راستی می توان در ضعف معاد باوری و اعتقاد به حضور خدای متعال و فرامین الهی دانست.
خداوند متعال در توصیف ایمان واقعی می فرماید:« فَلا وَ رَبِّکَ لا یُؤْمِنُونَ حَتَّی یُحَکِّمُوکَ فیما شَجَرَ بَیْنَهُمْ ثُمَّ لا یَجِدُوا فی أَنْفُسِهِمْ حَرَجاً مِمَّا قَضَیْتَ وَ یُسَلِّمُوا تَسْلیماً؛[نساء، آیه 65]نه، سوگند به پروردگارت که ایمان نیاورند، مگر آنکه در نزاعی که میان آنهاست تو را داور قرار دهند و از حکمی که تو می دهی هیچ ناخشنود نشوند و سراسر تسلیم آن گردند
برای معتقد کردن دختران و زنان به پوشش مناسب تنها وضع قوانین و گذراندن واحدهای درسی و برپایی سمینارهای دانش افزایی کافی نیست، هر چند که همه ی این تلاش ها در جهت ارتقاء سطح کیفی باورهای دینی و مذهبی است، ولی آنچه مسلم است، باور به وجود خدای متعال و زندگی روز واپسین چیزی فراتر از اندوخته های نظری و انباشت های فکری است. تا سطح آگاهی و دانش افراد به قلب و دل آنها سرایت نکند.
این انباشت های فکری شاید نتواند موجبات نجات اجتماعی افراد از ناهنجاری های دینی را فراهم نماید. کم نیستند افرادی که در قالب عبارات و الفاظ به راحتی می توانند خدا و معاد را اثبات نمایند؛ ولی آیا به راستی ایشان به دانش خود ایمان و باور نیز دارند؛ ایمان و باوری که ایشان را به تسلیم و عدم تکبر در برابر خواست و اوامر الهی منتهی نماید. بی جهت نیست که خداوند متعال اقرار بعضی افراد را به ایمان باور ندارد چرا که ایمان نوع خاصی از دانش و معرفت است که به عمل و رفتار منجر می شود
خداوند متعال در توصیف ایمان واقعی می فرماید:« فَلا وَ رَبِّکَ لا یُؤْمِنُونَ حَتَّی یُحَکِّمُوکَ فیما شَجَرَ بَیْنَهُمْ ثُمَّ لا یَجِدُوا فی أَنْفُسِهِمْ حَرَجاً مِمَّا قَضَیْتَ وَ یُسَلِّمُوا تَسْلیماً؛ [نساء، آیه 65] نه، سوگند به پروردگارت که ایمان نیاورند، مگر آنکه در نزاعی که میان آنهاست تو را داور قرار دهند و از حکمی که تو می دهی هیچ ناخشنود نشوند و سراسر تسلیم آن گردند». به راستی آیا بعضی از زنان رضایت به حجاب -این فرمان صریح خدا در قرآن- دارند.
نقش و تأثیر عوامل و انگیزه های روانی در بی حجابی اثبات شخصیت و یا سقوط شخصیت در جامعه: به راستی همه انسانها به طور طبیعی خواهان شخصیت، جایگاه و منزلت اجتماعی هستند. کسی را نمی توان به خاطر داشتن این چنین انتظار و خواست طبیعی مورد مواخذه و باز خواست قرار داد. کما اینکه در مناجات سید ساجدین نیز این چنین جایگاهی مورد توجه و اشاره قرار داشته است. «وَ أَعِزَّنِی فِی عَشِیرَتِی وَ قَوْمِی؛و مرا در بین خویشاوندان و بستگانم عزیز گردان»
ولی ایراد کار زمانی رخ نشان می دهد که افراد برای عزیز شدن و جایگاه پیدا کردن نزد دیگران به قیمت وارد شدن در منکرهای اجتماعی آن را بدست می آورند. درست است که انسان ذاتاً تمایل به خوب بودن نزد دیگران دارد ولی این خوب جلوه نمودن مسیر درست خود را به اشتباه طی نموده تا به جایی که افراد برای اینکه نزد دیگران عزیز باشند به جلوه گری و تن نازی اقدام می نمایند.
روش ناپسند و غیر اخلاقی که در منطق قرآن از آن نهی شده است. «وَ لا یَضْرِبْنَ بِأَرْجُلِهِنَّ لِیُعْلَمَ ما یُخْفِینَ مِنْ زِینَتِهِنَّ؛[نور، آیه 31]و آن طور پای به زمین نزنند که خلخال و زیور پنهان پاهایشان معلوم شود».
تأثیر و نقش عوامل محیطی و زیستی در حجاب 1) تأثیر پذیری از الگوهای نامناسب اجتماعی: از جمله مهمترین عوامل تأثیر گذار در گسترش بی حجابی در جامعه تبعیت و تقلید از الگوهای نا مناسب در جامعه است. تقلید کور کورانه و نابجا از زنان و دخترانی که به بنا به دلایلی از تقوای پوششی برخوردار نیستند، افراد را به تنوع طلبی و مدگرایی، تن نازی و عشوه گری سوق می دهد، چرا که ماهیت بسیاری از این الگوهای نامناسب اجتماعی چیزی جز موارد ذکر شده را از خود بروز نمی دهند. تبعیت کردن از این چنین الگوهای نا مناسب، بیانگر فقدان استقلال فکری، عاقبت اندیشی و مصالح بینی الگو پذیران دارد.
کم نیستند افرادی که در قالب عبارات و الفاظ به راحتی می توانند خدا و معاد را اثبات نمایند؛ ولی آیا به راستی ایشان به دانش خود ایمان و باور نیز دارند؛ ایمان و باوری که ایشان را به تسلیم و عدم تکبر در برابر خواست و اوامر الهی منتهی نماید. این انسان عاقل و خردمند باید به درستی بداند که هر کسی شایستگی تقلید و پیروی را ندارد چرا که نسل های گذاشته همه گرفتار در این چنین تقلیدهای نا بجایی شده اند:« قالُوا وَجَدْنا آباءَنا لَها عابِدینَ، قالَ لَقَدْ کُنْتُمْ أَنْتُمْ وَ آباؤُکُمْ فی ضَلالٍ مُبین؛ [انبیاء، آیات54 و 53]
گفتند:پدرانمان را پرستندگان آنها یافته ایم. گفت:هر آینه شما و پدرانتان در گمراهی آشکار بوده اید».
2) تاثیر و نقش رسانه ها در تغییر فرهنگ اسلامی و دینی: یکی دیگر از عواملی که در گسترش فرهنگ برهنگی تأثیر گذار بوده است، فعالیت های مسموم و غیر اخلاقی رسانه های غربی و ماهواره ای است. در واقع ماهواره ها و رسانه ای مکتوب و غیر مکتوب نقش الگودهی و جریان سازی فرهنگ برهنگی را بر عهده دارند. بسیاری از رسانه های ماهواره ای اصل ماهیت و رسالتشان در جهت کودتای فرهنگی و نفوذ و سست نمودن پایه های فرهنگی و مذهبی سایر کشورها و ملت ها ست.