4_5794066415954692422.MP3
3.69M
🔈 #جهاد_با_نفس
📚 #وسائل_الشیعه
📣 جلسه شصت و نهم
* با تقوا چه کارها که نمیشه کرد!
* از خدا بترسیم که فایدهش برای خودمان است!
* چله اخلاص با زهد
May 11
الأربعين_مقدمة_الظهور_12(1).mp3
8.41M
#الأربعين_مقدمة_الظهور ۱۲
حرف آخر؛
وظیفهی ما در قبال اربعین چیست؟
۱ـ اربعین را به درستی و شایستگی به دنیا معرفی کنیم...
۲ـ اگر توانایی داریم، امکان حضور در اربعین را برای خودمان و دیگران، تسهیل کنیم.
۳ـ با تمام توان برای توسعه فرهنگِ مهدوی در اربعین تلاش کنیم .
۴ـ زائران اربعین را با نقششان در این لشگر آخرالزمانی آشنا کنیم.
عجب تلنگری!
می گفت
دلم به حال بیحجابها و بیعفتها میسوزد
گفتم چرا
گفت من غالباً میبینم که مومنین و مومنات و خانواده شهدا آنها را نفرین میکنند و میگویند
خدایا اگر قابل هدایتند
هدایتشان کن و اگر نیستند خواری و ذلتی به آنها بچشان که تا عمر دارند یادشان نرود
و خودتان بروید و زندگی آنها را رصد کنید
اگر خوشبختی بین آنها پیدا کردید ما را هم خبر کنید
غالبا جوانند و بی تجربه
زمانی متوجه تاثیر این آه و نفرین ها می شوند ( در صورت عدم توبه) که دیگر
کیش و مات
رسول اکرم (صلی الله علیه وآله)
🍀روز قيامت فردى را مى آورند و او را در پيشگاه خدا نگه مى دارند و كارنامه اش را به او مى دهند، اما حسنات خود را در آن نمى بيند.
عرض مى كند: الهى! اين كارنامه من نيست! زيرا من در آن طاعات خود را نمى بينم! به او گفته مى شود: پروردگار تو نه خطا مى كند و نه فراموش. عمل تو به سبب غيبت كردن از مردم بر باد رفت.
☘سپس مرد ديگرى را مى آورند و كارنامه اش را به او مى دهند. در آن طاعت بسيارى را مشاهده مى كند.
عرض مى كند: الهى! اين كارنامه من نيست! زيرا من اين طاعات را بجا نياورده ام! گفته مى شود: فلانى از تو غيبت كرد و من حسنات او را به تو دادم
📗جامع الأخبار(شعیری) ص 147
@montzeran
🔸توجيه ما برای بعضی رفتار زشت و گناهان
🔻رشوه: شيريني
🔻غيبت: تو روشم ميگم
🔻ربا: همه ميخورن
🔻تهمت: همه ميگن
🔻مال حرام : پيش سه هزار ميليارد هيچيه
ما جا مانده نداریم از کلمه و لفظ جا مانده استفاده نکنید❌️
◾️انسانها وقتی احساس میکنند از یک کار خوب جا ماندهاند، پس اون کار خوب را تایید و همراه آن بوده و در واقع دلداده آن کار هستند نه جا مانده!!!
◾️به ما گفتهاند روز قیامت پاداشهای کلانی میگیریم برای کارهایی که نکردهایم ولی دوست داشتیم آن کار را انجام دهیم. مثل این است که دلمان هوای کربلا داشت، ولی نرفتیم، اما کربلایی شدیم با مدالی زرین از سرور و سالار شهیدان آقا امام حسین(ع)
◾️وقتی نیت یک کار خوب در دل ماست، یعنی ما اهل آن کار خوب هستیم و در این کار خوب سهیم هستیم، آن هم با روش و مدلهای مختلف...
✅️به نظرم این روزها بهتر است به جای استفاده از واژه جاماندگان اربعین از "دلدادگان اربعین" استفاده کنیم
نمونههای بسیاری از حفظ عفاف و حجاب را میتوان در نهضت عاشورا مشاهده کرد. از توصیههای امام حسین علیهالسلام بر لزوم حفظ پوشش و نگهداری حجاب تا دغدغه زنان و مردان میدان در رعایت همهجانبه عفاف و حجاب.
در نهضت عاشورا شاهد حضور گسترده زنان و دختران خاندان رسول خدا صلی الله علیه و آله هستیم. این حضور از چه ابعادی قابل بررسی است؟
حضور زنان در قیام بزرگ و تاریخی حضرت سیدالشهدا علیهالسلام چه در مراحل آغاز حرکت، چه در طول مدت حرکت و چه در صحنه کربلا و حوادث پس از آن برجسته و از ابعاد گوناگونی مانند شجاعت، رشادت، دلاورمردی، حیا و عفاف، پیامرسانی این نهضت بزرگ، دفاع از مقام امامت و ولایت و بسیاری ابعاد دیگر قابل بحث و بررسی است. در حقیقت میتوان حضور زنان در این انقلاب بزرگ را بخش جداناپذیر آن دانست که بدون آن، تصویر کامل نخواهد بود.
نکته قابل تأمل درباره حضور زنان در نهضت حسینی، آن است که عدهای مانند حضرت امالبنین سلام الله علیها همراه با کاروان نیستند، بلکه در مدینه یا شهرهای دیگر ماندهاند ولی همچنان جزء پیامرسانان و شخصیتهای برجسته این قیام تاریخی محسوب میشوند.
همین طور است
حضرت امالبنین سلام الله علیها مادر حضرت عباس علیهالسلام، عبدالله، جعفر و عثمان همراه کاروان نبودند، همچنان که امسلمه به عنوان تنها همسر بازمانده رسول خدا صلی الله علیه و آله در این قیام حضور نداشتند. برخی از اینها مأموریتی از جانب امام حسین علیهالسلام داشتند که ناشر فرهنگ حسینی در جهان اسلام باشند.
همچنین
آن طور که تحقیقات در زمینه عاشورا برای من مشخص کرده، در حرکت حضرت سیدالشهدا علیهالسلام ۸۴ زن و دختر حضور دارند که نقشآفرین در طول حرکت، در صحنه و ماجراهای پس از آن هستند. این افراد نقش حمایتی و انگیزاننده نیز دارند. به طوری که همسران و پسران خود را تحریض و تشویق به جهاد و حمایت از امام میکنند، آن هم در حالی که آنها در راهی قرار دارند که مسیر پرخطری است؛ راهی که کشته شدن در آن هست و حوادث بسیاری برای مردان و زنان رقم خورده است. این اتفاقات را زنان حاضر در عرصه کربلا به خوبی میدانستند. زیرا امام زین العابدین علیهالسلام فرمودهاند: «من همراه پدرم، حضرت امام حسین علیهالسلام، حرکت کردیم. پس در هیچ منزلی نزول نفرمود و از هیچ منزلی کوچ نکرد مگر اینکه از حضرت یحیی بن زکریا علیهماالسلام و کشته شدن او یادی به میان میآورد.» در واقع امام حسین علیهالسلام با این بیان و ذکر ماجرا و عاقبت حضرت یحیی علیهالسلام، فرجام راه را مشخص میکر
همچنین
آن طور که تحقیقات در زمینه عاشورا برای من مشخص کرده، در حرکت حضرت سیدالشهدا علیهالسلام ۸۴ زن و دختر حضور دارند که نقشآفرین در طول حرکت، در صحنه و ماجراهای پس از آن هستند. این افراد نقش حمایتی و انگیزاننده نیز دارند. به طوری که همسران و پسران خود را تحریض و تشویق به جهاد و حمایت از امام میکنند، آن هم در حالی که آنها در راهی قرار دارند که مسیر پرخطری است؛ راهی که کشته شدن در آن هست و حوادث بسیاری برای مردان و زنان رقم خورده است. این اتفاقات را زنان حاضر در عرصه کربلا به خوبی میدانستند. زیرا امام زین العابدین علیهالسلام فرمودهاند: «من همراه پدرم، حضرت امام حسین علیهالسلام، حرکت کردیم. پس در هیچ منزلی نزول نفرمود و از هیچ منزلی کوچ نکرد مگر اینکه از حضرت یحیی بن زکریا علیهماالسلام و کشته شدن او یادی به میان میآورد.» در واقع امام حسین علیهالسلام با این بیان و ذکر ماجرا و عاقبت حضرت یحیی علیهالسلام، فرجام راه را مشخص میکردند
نقش دیگر زنان در طول این مسیر، آن بود که بخشی از نیازهایی که در طی حرکت ایجاد میشد مرتفع کنند. کارهای درمانی، تهیه غذا و اموری از این قبیل بر عهده زنان کاروان بود
اما بخش قابل توجه حضور زنان که در صحنه کربلا مشاهده میشود این بود که فرزندان خود را تشویق میکردند تا پابهپای مردان، جان خود را سپر دفاع از حریم اسلام و اهلبیت علیهمالسلام کنند. بانوان حاضر در کربلا، چگونه با حفظ حجاب و عفاف خود این نقش مهم را در آن بیابان و در مقابل دشمن ایفا کردند؟