eitaa logo
منتظران گناه نمیکنند
2.5هزار دنبال‌کننده
17هزار عکس
5.1هزار ویدیو
347 فایل
خادم کانال منتظران گناه نمیکنند👇 @appear ورز کردن تبلیغات درکانال تاسیس کانال : ۱۳۹۷٫۱٫۱۱ پایان کانال : ظهور آقا امام زمان عج ان شاء الله نشر از مطالب کانال آزاد ✔️
مشاهده در ایتا
دانلود
در عین حال روایت شده که «قله الاکل من العفاف» به این معنا که حتی شکم عفاف دارد. یاران امام حسین علیه‌السلام حتی این نکته را رعایت کرده‌اند.
نکته دیگر آن است که عفاف را تنها به زنان اختصاص ندادند. چنانکه درباره امام حسین علیه‌السلام نیز خوانده‌ایم که آن حضرت هنگامی که تنها ماندند و قصد ورود به میدان مبارزه را داشتند، ‌خواستند تا لباسی قدیمی برای ایشان بیاورند که تنگ هم نباشد و بدن مطهر ایشان پس از شهادت در آن صحرا برهنه نماند. چنین روایتی نشان از عفاف و حیای امام حسین علیه‌السلام دارد. درست است؟
بله امام حسین علیه‌السلام در لحظه‌های آخری که در میان اهل خیمه خود بود، فرمود تا لباس کهن را برای ایشان بیاورند (ایتینی بثوب عتیق) نقل شده که این لباس، دست‌بافته حضرت زهرا سلام‌ الله علیها بود. پس اگر از شهادت آن حضرت تا واقعه عاشورا را در نظر بگیریم، حدود نیم قرن زمان گذشته است و این لباس عتیق و کهن شده است.
اما چند نکته در این باره وجود دارد. اول آنکه یک لباسی که آوردند، چون تنگ بوده، ‌امام حسین علیه‌السلام می‌فرماید «این، لباس ذلت است.» چون آن لباس کوتاه و تنگ بود. این نکته هم درس بزرگی برای مردان است تا لباس تنگ و کوتاه و بدن‌نما نپوشند.
در عین حال باید توجه شود که فرموده امام علیه‌السلام در شرایطی است که ایشان در آستانه جنگ قرار دارند، قرار است به میدان مبارزه بروند و یقین می‌دانند که به شهادت می‌رسند. با این وجود آن حضرت، قبل از پوشیدن لباسی که دست‌بافته مادر بزرگوارشان، حضرت فاطمه زهرا سلام‌ الله علیها، بود آن لباس را از چند جا شکاف دادند تا وقتی بعد از شهادت، لشکر عمر سعد لباس‌های ایشان را به غارت می‌برند، از دزدیدن این لباس پاره و کهن صرف‌نظر کنند تا ‌بدن مبارک ایشان برهنه نماند. هر چند که آن‌ها بعد از به شهادت رساندن حضرت از بردن این لباس هم حیا نکردند و کفش، پیراهن، ‌دستار، ‌عمامه، انگشتر و هر چه امام حسین علیه‌السلام به همراه داشتند را به غارت بردند تا به عنوان شاهد حضورشان در به شهادت رساندن آن حضرت، نزد عبیدالله ملعون ببرند و از او صله بگیرند.
در هر صورت مشاهده می‌کنیم که امام حسین علیه‌السلام در صحرای کربلا پوشش دارد و حتی در شب عاشورا به یاران خود فرمودند که بهترین لباس‌هایشان را بپوشند، چون به عبادت خدا می‌روند. همچنانکه در روایات اسلامی توصیه شده «لباسی که در لحظه عبادت به تن می‌کنید، در لحظات دیگر نپوشید؛ چون این کار اسراف است و لباس لحظه عبادت باید بهترین لباس باشد. مگر نمی‌دانید که اگر لباس عبادت تمیز نباشد تسبیح خدا را نمی‌گوید؟»
به گفتار آن بزرگان اشاره کردید. یکی دیگر از جلوه‌های عفاف در کربلا را در نوع بیان زنان و حتی کودکان مشاهده می‌کنیم که کمتر گله از نبودن آب، یتیمی، سختی و گرسنگی می‌خوانیم. اما در چند مورد به اشاره آن‌ها به حفظ حجاب برمی‌خوریم. ارزش حجاب و عفاف تا چه اندازه است که کودکان خردسال در میدان کربلا هم حفظ حجاب را بر رفع تشنگی و گرسنگی ترجیح داده‌اند؟
کربلا به سرزمین ذوحسن به معنی خارزار مشهور بوده. حتی گفته شده که کلمه کربلا از ریشه «کربله» گرفته شده که نوعی خار بلند، تیز و جانگداز بوده. با در نظر گرفتن این نکته، مشخص می‌شود که در تمام این سفر رویدادهای سختی پیش آمده و در کنار این‌ها، ‌دشمن خیمه‌ها را به آتش کشید. به طوری که حتی موی دختران نیز در آتش سوخت.
علی رغم بحران‌هایی که روی می‌داد، مانند تازیانه زدن، دویدن در میان خارها، آتش گرفتن، حمله وحشیانه لشکر عمر سعد و سایر حوادث دیگر، ما تلاش آن بزرگواران را در حفظ حجاب به وضوح مشاهده می‌کنیم. حتی حضرت فاطمه صغری سلام‌ الله علیها در روایتی، فرموده است که در جریان حمله به خیمه‌ها، یکی از سواران عمر سعد نیزه را در شانه من نشاند. اما با تمام این رنج‌ها از حفظ حجاب خود فروگذاری نکردند.
رنج بانوان و دختران کربلا از تشنگی، گرسنگی، ‌اسیری، بی‌پدری و موارد این‌ چنینی نیست. آن‌ها مراقب حفظ حریم‌ها بودند و نگران از اینکه ارزش‌هایی مانند عفاف و حجاب در کنار حرمت امام زمان عج الله الشریف مورد تعرض قرار می‌گرفت. در واقع کربلا آموزگار عفاف و حجاب است.
بنا براین زنان ما برای آموختن درس بزرگ عفاف و حجاب، باید به آموزگاری مانند کربلا مراجعه کنند. دقیقا این گونه است. در روزهای ماه محرم هزاران دختر شمع به دست را می‌بینیم، به خصوص در شام غریبان شاهد حضور تعداد زیادی از زنان و دختران در کوچه‌ها و خیابان هستیم. اما دریغا که نشانی از زنان بزرگ عاشورا را در ظاهر گروهی از آن‌ها ببینیم! زنان ما اگر به حضرت زینب سلام‌ الله علیها و به شهدای کربلا و در رأس آن‌ها حضرت سیدالشهدا علیه‌السلام ارادت دارند، باید عفاف و حجاب را از آن‌ها بیاموزند و در وهله اول با حجاب زینب‌گونه در جامعه حاضر شوند
سوال دیگر این است که در واقعه کربلا هیچ جایی درخواست آب و غذا مشاهده نشده، حتی روایت شده که اسرای کربلا نه تنها آب و غذا را به عنوان صدقه قبول نمی‌کردند حتی اگر کودکی نادانسته از خرما و غذایی که مردم می‌دانند می‌خورد، زنان کاروان آن را از دهان کودک بیرون می‌آوردند تا صدقه نخورده باشند. اما در مورد حجاب مشاهده می‌کنیم که اگر کسی قصد کمک داشت، از او چادر و پارچه‌ای برای پوشش خود می‌خواستند. چنین روایتی صحت دارد؟
بله این اتفاق در کوفه افتاده است. سهل بن سعد شهرزوری، مردی بود که نقل کرده: کاروان اسرا را دیدم که پوشش درست و کاملی نداشتند. دختری برای آنکه موهایش مشخص نشود، دست‌های خود را بر روی سرش گذاشته بود. حتی بخشی از لباس آن‌ها در آتش سوخته بود. وقتی مردم به این کاروان آب و غذا می‌دادند، زنان آن‌ها رد می‌کردند و می‌گفتند «صدقه بر آل محمد صلی‌ الله علیه و آله حرام است.» من نزدیک آن‌ها رفتم و آن‌ها از پذیرفتن آب و غذا خودداری کردند و گفتند «اگر قصد کمک به ما را دارید، چادر و پارچه‌ای بیاورید تا خود را با آن بپوشانیم.» به این ترتیب مردم کوفه برای آن‌ها لباس و پارچه می‌آوردند.
چرا. یزیدیان این اندازه با حجاب و پوشش زنان اهل بیت علیهم‌السلام مبارزه می‌کردند؟ حجاب آن بزرگان چه رمزی دارد که حتی با شهادت امام حسین علیه‌السلام از دست نرفت؟ چنانکه امروز هم در تهاجم فرهنگی شاهد مبارزه دشمن با حجاب زنان و حیای مردان هستیم.
دشمن هر رفتاری را که موجب آزردگی خاطر شود، ‌انجام می‌دهد. لشکر عمر سعد، امام حسین علیه‌السلام را به شهادت رساند. وقتی باز هم شاهد شجاعت و ایستادگی زنان اهل بیت علیهم‌السلام بود، با حجاب آنان مبارزه کرد تا آن‌ها را خارج‌ شده از دین و غیر مسلمان نشان دهد و حرمت آن‌ها را بشکند
امروز هم دشمن تهاجم فرهنگی را شروع کرده است. او می‌داند که قادر به جنگ فیزیکی نیست، از جنگ نرم و مبارزه با حجاب و عفاف استفاده می‌کند. بی‌حجابی نشان‌دهنده ستیز با نظام اسلامی است. دشمن این دوران نظام اسلامی همان شمر و یزیدیان آن دوران هستند که با خاندان رسول خدا صلی‌ الله علیه و آله و حضرت امیرالمؤمنین علیه‌السلام کینه و دشمنی داشتند. حضرت فاطمه صغری علیهاالسلام روایت کرده که دشمن عمدا تلاش می‌کرد تا حجاب را از سر ما بردارد. امروز هم دشمنان نظام اسلامی همین عمل را مرتکب می‌شوند.
سوال به نظرتون بانوان ما کدام درس‌ها را از کربلا آموخته‌اند؟
میراث‌داری، نگهبانی از خط و خون شهدا - حتّی با حجاب خویش - تبیین اهداف و آرمان‌های شهیدان، صبر بر شهادت و بلا در راه خدا، همه و همه درس‌هایی است که بانوان ما از کربلا آموخته‌اند. پیام عاشورا به بانوان، دعوت آنان به شناخت و انجام رسالتِ سیاسی خویش است، و پشتیبانی از مبارزه‌ی شهیدان، تلاش اجتماعی همراه با عفاف و پاکدامنی، شهید پروری و تربیت نسلی شهادت‌طلب، تبلیغ و تبیین مرام و اهداف شهیدان، صبر بر شهادت عزیزان. همچنان که تاکنون چنین بوده است، تا آخر نیز همین درس‌ها و پیام‌ها جاودانه خواهد ماند. ان شاء الله
امیدوارم دشمن نتواند حجاب را از سر دختران ومادران امروزی بکشد امیدوارم باغیرت ها نگذارند چادر وحجاب را از سر مادرشون ودخترشون وهمسرشون بکشند
واقعا که 😐
⭕️ فردِ کافر یا کُفرِ فراگیر؟ 🔹 خداوند در آیه ٩۵ سوره‌ی انبیاء میفرماید: «وَ حَرامٌ عَلى قَرْيَةٍ أَهْلَكْناها أَنَّهُمْ لا يَرْجِعُونَ» حرام است اهل قريه اى كه ما آنان را هلاک نموده ايم، به دنيا بازگردند. 🔸 از امام باقر و امام صادق نقل شده كه فرمودند: «مردم هر قریه ای را که خداوند عذاب کند، در زمان رجعت باز نمیگردند. اين آيه از بزرگترين نشانه های اثبات رجعت می باشد؛ چرا كه هیچ مسلمانی منکر این نیست که همگی مردم در روز قيامت باز میگردند، چه هلاک شده باشند یا نشده باشند. و عبارت «لا یَرجِعُون» مربوط به زمان رجعت میباشد، یعنی آنها در قیامت باز میگردند تا وارد جهنم شوند.» 📚 تفسیر قمی، ج٢، ص ۵٠ ١٣
🍃🌟💐🍃🌟💐🍃🌟💐🍃🌟 ✨ با حمایت از و ، این انقلاب به انقلاب جهانی حضرت مهدی علیه السلام وصل می‌شود، ان شاء الله . ✨ 5⃣2⃣ ❇️ ⁉️ 💠 قسمت دوازدهم ✳️ در قسمت های قبل گفتیم مهمترین موضوع به جهت زمینه سازی ظهور در جامعه امروز ، پیاده کردن تقوا می باشد. ⭕️ آیا تقوا به راحتی در جامعه پیاده می‌شود⁉️ خیر. دو نکته مهم باید انجام شود👇 1⃣ اولین قدمی که باید برای تقوا برداشت، باید ارگانی مثل ارگان بسیج، سپاه، ارتش و همانند آنان را برای زمینه سازی ظهور تشکیل داد. ⚠️ اگر مسئله ی امام عصر عجل الله و عذابِ نبودنِ حضرت در جامعه درک میشد فورا تشکیلاتی فراهم می کردیم و در این مسیر کار میکردیم. 💥 امّا متاسفانه ما اصلا این احساس را نداریم که قدم بزرگی بر داریم و زمینه ظهور امام زمان عجل الله را فراهم کنیم. 2⃣ تمام سازمان ها مسئول هستند. 🏢 بطور مثال آموزش و پرورش. اگر شنیده باشید در این چند وقت اخیر یکی از مواردی که قرار بود در مدارس اجرا شود، سند 2030 بود که از طرف غرب ارائه شده بود. میخواستند فرهنگ غربی که دیدگاهی شیطانی است را از طریق آموزش و پرورشِ ما روی بچه هایمان پیاده کنند. ❌ و بجای اینکه زمینه سازِ ظهور باشیم برعکس زمینه ساز برنامه های شیطانی می‌شدیم. ❇️ الحمدلله به برکت بصیرت ولی امر مسلمین جهان این قضیه روشنگری شد. 📌در کتب بچه های ما از ابتدایی تا دانشگاه هیچوقت آنگونه که باید بحث عجل الله، و تنهایی امام زمان عجل الله و ایشان بیان نشده است. و جامعه ما هنوز متوجه نیست که هر کسی در هر امر به ظاهر خیر و یا عبادتی که باشد 👈 اما همراهی با ولی زمان خود نکند همانند ماجرای کربلا توسط زیارت عاشورا لعن میشود. اگر متوجه بودیم از مهمترین مفاد درسی ما بحث یاری و همراهی ولی زمان بود. 🛑 صدا و سیما 🔰 همچنین این بحث غربت حضرت، چگونگی زمینه سازی ظهور و ضرورت یاری در صدا و سیمای ما به آن‌ صورت که باید پیاده نشده است. 👈 بطور مثال در صدا و سیما تا کنون چند مستند و فیلم درمورد امام زمان عجل الله و زمینه سازی ظهور ایشان ساخته اند ⁉️ این مصبیتی است که ما هنوز در آن به سر می بریم 👈 که هنوز صدا و سیما اضطرار حضرت را نفهمیده و بجز چند برنامه (همانند سمت خدا و سخنرانی کوتاه) آنچنان برنامه ای ارائه نداده است.
🎧آنچه خواهید شنید ؛👇 تنها دليل آروم موندن ما؛ درهمه شرایط،داشتن يه قلب رها و سالمه! ❣شیطان،چجوری تلاش میکنه؛ تاقلب ما روبیمار کنه؛ و آرامشمون رو بگيره؟👇
4_5796212087126493160.MP3
3.47M
🔈 📚 📣 جلسه هفتادم * گناه، اسب چموش است * صورت‌سازی فوق‌العاده قرآن و نهج‌البلاغه * تقوا، مرکب رام * تقوا داشته باش، هرچند کم