eitaa logo
منتظران گناه نمیکنند
2.6هزار دنبال‌کننده
16.5هزار عکس
4.9هزار ویدیو
338 فایل
خادم کانال منتظران گناه نمیکنند👇 وتبلیغات 👇👇 @appear تاسیس کانال : ۱۳۹۷٫۱٫۱۱ پایان کانال : ظهور آقا امام زمان عج ان شاء الله نشر از مطالب کانال آزاد ✔️
مشاهده در ایتا
دانلود
اعضای کانال سلام خسته نباشید چی شد امام زمانی شدم؟ راستش وقتی بچه بودم تودنیای بچگی خودم غرق بودم وبازی و.... زیادتوبحر دین واماما و... نبودم اما یه شب یه خواب عجیبی دیدم امام زمانمو دیدم وتوی خوابم عاشقش شدم احساس میکردم اون آشناترین آشناست انگاری هزااااران ساله که میشناسمش ومحبت مولام اولین جا اونموقع بودکه منو نمک گیرکرد .... هیچوقت هیییچوقت اون نگاه زیباش ولبخندش که انگاری زندگی روجریان میداد ازیادم نمیره .... نمیدونم چرا اومد به خوابم .... اونکه میدونست یه روزی منم بدمیشم اون بچه پاک وساده وبیگناه باقی نمیمونم اونکه میدونست یه روزی میاد که نبودم بهترازبودنمه 😭 آقای من دوست دارم ولم نکن حتی اگه خیییییلی بدباشم .
آیاگوش دادن به موسیقی مجاز اشکال دارد؟؟!" الهم عجل الولیک الفرج @montzeran
در روز جزا، زيانکاران کارنامه اعمال بدشان را از کجا ميگيرند؟ از پشتشان (سوره 84 آيه 10) يا از دست چپشان (سوره 69 آيه 25) ؟ هر کس اين آيات را کنار هم قرار دهد متوجه مي شود که هيچ اشتباه و تناقضي در آنها وجود ندارد. چون : نامه اعمال زشت کرداران ، از پشتِ سر، به دست چپشان داده مي شود. (همانگونه که نامه اعمال راست کرداران از پیشِ رو به دست راستشان داده خواهد شد.) سوره 84 آيه 10 : وَ أَمَّا مَنْ أُوتىِ‏َ كِتَابَهُ وَرَاءَ ظَهْرِهِ * فَسَوْفَ يَدْعُواْ ثُبُورًا ترجمه : و امّا كسى كه كارنامه ‏اش از پشت سرش به او داده شود، زود است كه هلاك [خويش‏] خواهد.
سوره 69 آيه 25 : وَ أَمَّا مَنْ أُوتىِ‏َ كِتَابَهُ بِشِمَالِهِ فَيَقُولُ يَالَيْتَنىِ لَمْ أُوتَ كِتَابِيَه‏ ترجمه : و امّا كسى كه كارنامه‏ اش به دست چپش داده شود، گويد:  «اى كاش كتابم را دريافت نكرده بودم.»
💌 تمرین قدرت تمرکز
🔴مسیح علینژاد در ماه جاری قرارداد کاری خود را به مبلغ ۱۰۲ هزار دلار برای یکسال تمدید کرد. تامین مالی این قرارداد توسط صدای آمریکا (VOA) انجام میشود و کارفرما، آژانس رسانه‌های جمعی آمریکا است. این مبلغ نسبت به قرارداد ۴۰ هزار دلاری سال گذشته میزان قابل توجهی رشد داشته است #پویش_حجاب_فاطمے
نگاهی به کتاب «مکیال المکارم»:از مقدمه‌ای که مرحوم سید محمد تقی بر مکیال نوشته، چنین برمی‌آید که از شدت عشق و علاقه‌ای که به حضرت حجت (عج) داشته، شبی آن حضرت را در خواب می‌بیند. امام(ع) تألیف این کتاب را به وی توصیه و تأکید می‌فرماید و حتی نام آن را نیز «مکیال المکارم فی فوائد الدعاء للقائم» تعیین می‌کند. سید از خواب بیدار می‌شود، ولی توفیقی برای تألیف آن برایش حاصل نمی‌شود. تا اینکه در سال ١٣٣٠ق عازم سفر حج شد. در این سفر بسیاری از حاجیان گرفتار مرض وبا شدند و از دنیا رفتند. سید محمد تقی با خدای خویش عهد بست اگر از این سفر سالم برگردد، کتابی را درباره حضرت ولی عصر(عج) به رشته تألیف درآورد. چون از سفر برگشت، به عهد خود وفا کرد و کتاب مکیال المکارم را که حاوی موضوعات مهم در شناخت امام زمان و وظایف شیعیان در قبال آن حضرت است، به رشته تحریر درآورد
جلد اول بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحيمِ « يا اَيُّهَا العَزيزُ مَسَّنَا وَ أَهْلَنَا الضُّرُّ وَ جِئْنا بِبِضَاعَةٍ مُزْجَاةٍ فَأَوْفِ لَنَا الكَيْلَ وَ تَصَدَّقْ عَلَينَا إنَّ اللَّهَ يَجْزِى المُتَصَدِّقِين » ؛ عزيزا؛ ما و خاندانهايمان را سختى و رنج فرا گرفته، و با كالايى ناچيز به درگهت آمده ايم، پس تو پيمانه (مكيال) ما را لبريز كن، و بر ما تصدُّق فرماى كه البته خداوند بخشندگان را پاداش نيك دهد. سوره يوسف، آيه ۸۸
« وَ اَكْثِرُوا الدُّعآء بِتَعْجِيل الفَرَجِ فَإنَّ ذَلِكَ فَرَجَكُمْ » ؛ و براى تعجيل فَرَج بسيار دعا كنيد كه آن فَرَج شما است. امام زمان عجل اللَّه تعالى فرجه الشريف
دعا براى تعجيل فَرَج حضرت ولىّ عصر ارواحنا فداه وظيفه اى بزرگ بر عهده تمامى شيعيان و دوستان ائمّه اطهارعليهم السلام است، كه مى بايست اين سنّت پسنديده بين ايشان به صورت گسترده اى رواج يابد، و همگان به اين برنامه مهم دينى توجّه كامل داشته باشند، و يكديگر را به آن وادار سازند، و نجات دنيا و آخرت خود را در آن ببينند.
بسيار اتّفاق افتاده كه مردم با كمبود باران مواجه شده اند، و بر اثر آن به خشكسالى و قحطى و گرانى دچار گرديده اند، و خساتهاى سنگينى به آنان رسيده است، امّا پس از دعا و نيايش به درگاه خداوند، باران سودمندى برايشان باريده، و رحمت الهى بر مردم فرو ريخته، و طراوت و شادابى همه جا را فرا گرفته است.
در احاديث تأكيد شده كه علّت كمبود باران؛ امور طبيعى و مادّى نيست، بلكه علّت اصلى بعضى از گناهان مردم است، به خصوص گناهانى كه در مقابله با احكام و سنّتهاى الهى، و روى گرداندن از اولياى حق، و به بازى گرفتن امور معنوى و امدادهاى غيبى، صورت مى گيرد. خداوند اين كمبودها و فشارها را پيش مى آورد تا مردم از خواب غفلت بيدار شوند، و قدرت كامل دست غيب و قادر متعال را لمس كنند، و با نهايت اشتياق و اخلاص و تواضع به سوى حجّتهاى الهى روى آورند، و از گناهان خود توبه كنند، و به عجز و درماندگى خويش اقرار نمايند.
جز خداوند كيست كه آب گوارا و شيرين از آسمان فرو ريزد؟ و تشنگان را سيراب و مزارع را سرسبز و خرّم، و زمينهاى خشك را با طراوت و شاداب گرداند، و روح تازه اى در اجزاى گيتى بدمد
از نماز و تضرّع پيامبران و امامان، و مردمان با ايمان در طلب باران، و استجابت دعاى ايشان، در طول تاريخ حكايتهاى خواندنى و شنيدنى فراوانى بر جاى مانده، و نكته هاى بسيار ضبط گرديده است، كه اين مقدّمه مجال اشاره اى به آنها را هم ندارد.
البته عدّه اى هم در چنين مواقعى به يأس و نااميدى دچار مى گردند، و به شكلهاى مختلف - از قبيل خودباختگى و كفر ورزى، و انكار ضروريّات دينى، و تمسخر مردان دينى، و... - واكنشهاى منفى از خود نشان مى دهند.
نظير همين وضع در مورد فقدان هر يك از نعمتهاى بزرگ، در هر جامعه اى پيش مى آيد، و از جمله در جريان غيبتهاى انبيا و اولياعليهم السلام، همواره پديد آمده است، كه بر اثر بعضى از گناهان بزرگ و ناسپاسيهاى مردمان نسبت به نعمتها و آيتهاى خاصّ الهى، خداوند حجّت خويش را از ديدگانش پنهان داشته، و از سعادت و توفيق ديدار پيامبر با امام، عموم افراد جامعه را محروم ساخته است.
و چون مردم به سختيها و تلخيها دچار گشتند، و راه را بر خود بسته ديدند، افراد هوشمند به فكر چاره افتادند، و راه علاج و درمان درد را تنها به دست خداوند توانا ديدند، پس به درگاه خداوند چاره سازِ بنده نواز، دست نياز بلند كردند، و به آستانه او پناه بردند، و با دعا و نيايش و اظهار عجز، راهنماى ربّاى را خواستار شدند، خداوند دعاى آنان را به اجابت رسانيد، و حجّت اصلاحگر خويش را آشكار گردانيد.
امّت مسلمان از اين سنّت حكيمانه الهى بر كنار نيست، بنابراين تنها وسيله رهايى از تنگناهاى روزگار كنونى، و يگانه راه بيرون شدن و آزاد گشتن از اين حصار جهنّمى ظلم و بيداد و معصيت و فساد: دعاى خالصانه عمومى براى آشكار شدند آن حجّت بزرگ الهى، و تنها مصلح و نجاتبخش آسمانى، و يكتا بازمانده كاروان مردان ربّانى، حضرت بقيّةاللَّه الأعظم مولانا صاحب الزمان الحجّة بن الحسن المهدى العسكرى، عجّل اللَّه تعالى فرجه، مى باشد.
سخن مترجم جهان در تب ستمگريها و گرفتاريها و جنگها و خونريزيها مى سوزد. از هر سوى امواج سهمگين فتنه و بلا، غوغاها بپا كرده، و تاريكيهاى جاهليت بر همه جا سايه شوم گسترده است. گرگ ظلم بر حلقوم مستضعفان چنگال افكنده است. از هر كوى فرياد از بى عدالتيها و محروميتها و... به گوش مى رسد، و از هر سوى ناله مددخواهى و التماس كمك جويى شنيده مى شود.
آيا اين شام تيره روز روشنى در پى ندارد؟ آيا محرومان را دادرسى نيست؟ آيا مظلومان را منتقمى نيست؟ و بالاخره آيا براى جهان مصلحى نيست كه آن را از چنگ و دندان ظلم برهاند، و سايه پرعطوفت هماى عدالت را بر پهنه آن بگستراند، و درخت تيره روزى‌ها را ريشه كن سازد و همه مستضعفين را با مهر و مودّت بنوازد؟
اصولاً براى برقرارى حكومت در يك جامعه - اگر بر مبناى زور و استعمار نباشد - به سه شرط اساسى نياز هست: ۱ - قانونى كه ضامن سعادت آن جامعه باشد. ۲ - اجرا كننده اى كه هم، كفايت و شايستگى فهم و اجراى آن قانون را داشته باشد، و هم معصوم باشد، تا تبلور عينى قانون را، مردم ببينند
۳ - قانون و مجرى آن هر دو در جامعه پايگاه مردمى وسيعى داشته باشند. جامعه اى كه قانون كامل ندارد به خانه اى مى ماند كه پايه اش ويران و ديوارش در آستانه ريزش و نابودى باشد. قانون؛ به منزله روح است كه هرگونه جنبش و پيشرفت، يا ركود و عقبگرد به آن بستگى دارد. امّا بايد دانست كه: قانون كامل مورد نياز جامعه در هر زمان و مكان هرگز از مغز افراد بشر تراوش نمى كند.
🟨 نیت کردی؟؟؟ رفقات خبر دارن؟ کسی رو دعوت کردی؟ چیزی نمونده ها... @montzeran