#اسرار_ماه_رجب
#شبهای_ماه_رجب
☉ مرحوم میرزا جواد آقا می فرماید[1] که ما در روایات، روایتی به این سیاق نداریم که خداوند در یک ماه به بنده هایش بفرماید که کیانند که نیمههای شب از بستر بلند شوند و با من مناجات کنند، خلوت کنند... تا این تعبیر که:«أَنَا جَلِیسُ مَنْ جَالَسَنِی»، نمیفرماید «أنتم جلساء إیّای» (شما با من مجالست کنید)،
☉ اینقدر خداوند خود را تنزل می دهد که انسان شرمنده میشود، می گوید من با شما مجالست میکنم! اگر نیمههای شب برخیزید، «أَنَا جَلِیسُ مَنْ جَالَسَنِی». که مرحوم میرزا جواد
☉ آقا مینویسد: وای بر ما که ماه رجب می شود و خداوند تا این حد ابراز محبت و صمیمیت می کند! و باز هم ما سرگرم خودمان هستیم!
📚 #منبع [1]- المراقبات ص 36
☜《استادمحمدتقی فیاض بخش》
@montzeran
✨سهم امروزمون از یاد مولای غریب
💫💫💫💫💫
امام محمد باقر علیه السلام:
خوشا به حال کسی که محضر مهدی را درک کند و در خدمت او باشد..
میلاد جدتان بر شما مبارک آقاجانم
یا صاحب الزمان🌸🌟🌸🌟🌸🌟
#مهدویت
#در_محضر_معصومین
🔰 امیرالمومنین علی علیه السلام:
🔴به توانگری و رفاه شاد مباش واز تهیدستی وگرفتاری غمگین مباش زیرا طلا با آتش آزموده می شود ومومن با بلا وگرفتاری.
📚غررالحکم 1039
#حدیث_روز
°• 🍃🦋 •°
💠بهشت چند در دارد؟
🦋در های بهشت عبارتند از:
① باب المجاهدین
② باب المصلین (در نماز گزاران)
③ باب الصائمین (روزه داران)
④ باب الصابرین (صبر کنندگان)
⑤ باب الشاکرین (شکر گزاران)
⑥ باب الذاکرین (یاد آوران خدا)
⑦ باب الحاجین (حج کنندگان)
⑧ باب اهل المعروف، که امام صادق (ع) در این مورد میفرماید: «در کارهای نیک با برادرانتان رقابت کنید و از اهل معروف باشید، زیرا برای بهـشت دری است که به آن در معروف میگویند و داخل آن نمیروند و مگر کسی که در دنیا کارهای نیک انجام داده است»
📚 کتاب نور الثقلین، ج۴، ص۵۰۶
@montzeran
انسان ها با توجه به محیطی که در آن به دنیا می ایند تربیتی که در خانواده می شوند خصوصیاتی که اصطلاحا ارثی هستند، مدرسه ای که می روند، معلمان و اساتیدی که خواهند داشت، دوستانی که در آینده با آنها نشست و برخواست می کنند و ... یک سری صفات خوب و بد را ممکن است بدون زحمت داشته باشند.
نفس
یک نکته ی قرآنی: برسد به دست هرکسی که فکر می کنه گناهی داره که نمی تونه ترکش کنه
شح نفس یعنی بخل شدید قلب که با حرص همراه است.
تعبیر قرآن این است : شح را برای انسان به منزله یک دشمن تلقی کرده است. در آیه 14 سوره تغابن قرآن می خوانیم: «ان من ازواجکم و اولادکم عدوا لکم، برخی از همسران و فرزندان شما دشمنان شما هستند ، و بعد خداوند چنین فرمود: «انما اموالکم و اولادکم فتنه، اموال شما و فرزندانتان صرفا (وسیله) آزمایشند» (تغابن/15)
در اینجا دیگر ازواج ذکر نشده است. اولاد دو بار، ازواج یکبار و اموال هم یک بار ذکر شده است. در آیه مورد بحث میفرماید: «و من یوق شح نفسه» شح باز مربوط به مال است. هر کسی که نگهداشته بشود از شر شح، یعنی از این دشمن.
میبینیم شح که صفتی مربوط به مال است مانند یک دشمن تلقی شده است. نتیجه این میشود که همانطور که ازواج و اولاد عملا گاهی بهصورت دشمن درمیآید، مال و ثروت هم گاهی بهصورت دشمن درمیآید ولی آن که دشمن است خود وجود عینی مال نیست بلکه آن صفت قائم به نفس انسان است که نامش ''شح'' است. کسانی که از شر این دشمن نگهداشته بشوند آنها رستگاران هستند، یعنی درصورتی که کسی از این شر نگهداشته نشود هیچ وقت رستگار نمیشود.
پرمودا باترا روانشناس هندی میگوید بزرگترین آتشهای جهان را با یک فنجان آب میتوان خاموش کرد. کافیست زمان را در یابید. یعنی به موقع اینکار انجام گیرد. زمانی که جرقهای زده شد و آتش به تازگی در حال خود نمایی است همان موقع با یک فنجان آب آتش خاموش میشود. آسیبها و گناهان را نیز در همان آغاز باید مهار کرد. بی مبالاتی و اهمال دامنه آنرا به سراسر زندگی گسترش داده و خاموش کردن آن کار بسیار دشوار و گاهی ناممکن خواهد بود .