📌متن شبهه👇 #2818
کلیپ فضای مجازی👇
حجت الاسلام انصاریان: عرق خورا، قماربازا، خانمهای بی حجاب، زناکاران، ظالمان تشنگی این مملکت گردن شماس، تشنگی حیوانات گردن شماس،مردن چارپایان و گوسفندان از بی آبی توی بیابونا و بی علفی گردن شماس
آب سدها با فشار گناه شما که تمام بشه چه خواهد شد؟
آیت الله علم الهدی: جریان اقتصادما از ساپورت پوشی زنها و دخترها صدمه می بیند
ما امروز اگر اقتصاد مون دچار چالش و مشکل هستیم توی کدوم اقتصاد دچارمشکلیم و کَی مقاومت اقتصادی میاد؟ وقتی که فرهنگ حاکم باشه و ساپورت پوشی این دختر لاابالی و آن زن لاابالی و بی باک و بی حجابی آن زن بی باک باعث می شود که ما تو اقتصاد مشکل پیدا کنیم
آیت الله صانعی: میگه بی حجابی سبب شده بارون نیومده چقد نادان و اون که گوش میده چقد نادان
خوب زمان پهلوی خیلی بی حجابی بیشتر بود بارون انقد میومد یه ذره موش حالا بیرونه بارون خدا برای یه ذره مو نفرسته زمان پهلوی چه جور بود زمان شاه اینهمه برف و بارون
📌 *پاسخ به شبهه*👇
🔶️ بسم الله الرحمن الرحیم
🔷️سلام علیکم
🔷️ گاهی ممکن است خشکسالی و کمبود آب به علت نزول عذاب الهی باشد.
(ظَهَرَ الْفَسَادُ فِی الْبَرِّ وَالْبَحْرِ بِمَا کَسَبَتْ أَیْدِی النَّاسِ لِیُذِیقَهُم بَعْضَ الَّذِی عَمِلُوا لَعَلَّهُمْ یَرْجِعُونَ) روم، ۴۱
خشکسالی و بلاهای دیگر هر چند دارای علل مادی و طبیعی هستند اما می توانند علل معنوی و غیرمادی نیز داشته باشند.
زیاد شدن فساد و گناه می تواند علل معنوی بسیاری از بلاها باشد.
🔷️بلاها برای مومنین مایه ی آزمایش و در واقع رحمت الهی هستند.
(وَنَبْلُوکُم بِالشَّرِّ وَالْخَیْرِ فِتْنَةً ۖ وَإِلَیْنَا تُرْجَعُونَ) انبیاء، ۳۵
البته گاهی هم این بلاها عذاب الهی هستند که در نتیجه اعمال بد انسانها نصیب آنها شده است.
مَّا أَصَابَکَ مِنْ حَسَنَةٍ فَمِنَ اللَّهِ ۖ وَمَا أَصَابَکَ مِن سَیِّئَةٍ فَمِن نَّفْسِکَ(نساء،۷۹)
🔷️ بدون شک افزایش گناهانی چون شراب خواری، قماربازی، زنا، بی حجابی، ظلم و... سبب نزول بلا از جمله خشکسالی و کم آبی و ... می شود.
🔷️ وقتی فرهنگ یک جامعه دچار ضعف و انحراف باشد، وقتی زنان یک جامعه به دنبال بی حجابی و فساد باشند و به تبع آنان مردان جامعه نیز دنبال فساد و عیاشی باشند، خود به خود این جامعه به دنبال اقتصاد مقاومتی و کار و تلاش نخواهد بود.
غرب زدگی برخی از مسئولین سبب می شود که به دنبال اقتصاد مقاوتی نباشند، بلکه نسخه ی اقتصاد غربی را اجرا نمایند.
🔷️ در زمان پهلوی ما با یک حکومت فاسد طاغوتی مواجه بودیم، اما اکثر مردم مومن و مسلمان بودند، بیشتر زنان با حجاب بودند، خداوند هم رحمت خود را نصیب مردم می نمود.
🔷️ ما نباید هیچ گناهی را کوچک بشماریم، هر گناهی چون در مقابل خداوند انجام می شود بزرگ است. نباید بگوییم حالا چند تار مو بیرون باشد چیزی نیست، بی حجابی چیزی نیست. همین بی حجابی و بی بندوباری، زنان و مردان جامعه را فاسد می کند و موجب فروپاشی خانواده ها می شود.
دختران تمام نسل ها به ارتباط تنگاتنگ و سرشار از محبت پدران خود نیازمندند و غفلت پدران از این نیاز مهم دختران خود باعث شده است تا بدحجابی و روابط ناسالم میان دختران و پسران در جامعه گسترش پیدا کند.
شک در وجود انسان، غرائض و امیال گوناگونی است که همه ی آنها برای ادامه ی حیات او ضرورت دارد.
هواپرستی سرچشمه غفلت و بی خبری است برخی زنان به خاطر هوی و هوس خویش به فکر تنوع لباس، آرایش و خودنمایی در جامعه می پردازند، تا اینکه خود را به هر مردی ارائه کنند. هواپرستی و بی حجابی است نه پای دین در میان است و نه پای عقل، در آنجا چیزی جز بدبختی و بلا نیست، در آنجا چیزی جز بیچارگی و شقاوت و فساد نخواهد بود
پای درد و دل دختران جوان و نوجوان که می نشینی، می شنوی که برخی از آنان تبرج و زیبا جلوه دادن خود را به خاطر بی اعتنایی و بی مهری پدران خود انجام می دهند و به زبان ساده تر مهر و محبت را از نامحرمان با زبان بی زبانی درخواست می کنند.
راهی برای تقویت عفت و حیای دختران
امام صادق (ع) فرمود:«اذا احببت رجلا فاخبره؛ اگر به کسی علاقه و محبت داشتی، او را آگاه کن».
بسیاری از کارشناسان بر این اعتقادند که بسیاری از بدحجابی های دختران امروز جامعه به خاطر کمبود محبتی است که آنان از سوی پدران خود احساس می کنند. این در حالی است که اسلام ناب محمدی درباره محبت کردن به دختران بسیار سفارش نموده است
چنانچه پیامبر گرامی اسلام(ص) دختران را حتی در دادن هدایا بر پسران مقدم دانسته و می فرمایند:هرکسی به بازار رود و تحفه ای بخرد و آن را برای خانواده اش ببرد همانند حمل کننده صدقه به سوی نیازمندان است و باید دختران را در دادن هدایا بر پسران مقدم بدارد، زیرا هر کس دخترش را خوشحال کند مانند آن است که برده ای از نسل حضرت اسماعیل را آزاد ساخته است.(الامالی، صدوق، ص577)
همچنین آن حضرت فرمود:میان اولاد خود در دادن هدیه به مساوات عمل کنید و اگر خواستی کسی را بیشتر هدیه دهی به دختران بیشتر بده.(الخلاف، طوسی، ج3، ص564)
فرزندانی که در دوران کودکی و نوجوانی به مقدار کافی از محبت پدر و مادر بهره مند بوده اند دارای اراده قوی و روان سالم می باشند، برعکس افرادی که در خانواده های خشن زندگی می کنند و از مهر و محبت پدر و مادر بی بهره بوده اند، در بزرگسالی با مشکلات روحی و روانی مواجه می شوند و احساس حقارت می کنند
کرامت و بزرگواری از عوامل سلامت رفتاری است، بنابراین در کنار مهرورزی والدین به فرزند روح بزرگواری را در او تقویت می کنند
حضرت به قدری از این گفتار وی خشمگین شد
روزی رسول خدا (ص) حسن و حسین(ع) را می بوسید. شخصی به نام اقرع بن حابس گفت:من ده فرزند دارم و هرگز هیچ یک را از آن ها را نبوسیده ام. آن حضرت فرمود:هر کس رحم نکند بر او رحم نمی شود. برپایه روایتی آن حضرت به قدری از این گفتار وی خشمگین شد که چهره اش برافروخت و به او فرمود:اگر خدا عاطفه را از دلت کنده است با تو چه کنم؟ هر کس بر خردسالان ما مهر نورزد و بزرگان ما را احترام نکند از ما نیست. (بحارالانوار، ج43،ص282-283)
راز بی حجابی دختران جامعه
بهترین وسایل پرورش صحیح عواطف کودکان
خطاب کردن کودک با گل واژه هایی چون «عزیزم» ، «نور چشمم» ، «میوه ی دلم» و … که سرشار از عاطفه و محبت است به کودک نیروی ویژه ای می بخشد و او را شاداب نگه می دارد. حضرت زهرا(س) در خطاب به فرزندان از واژه هایی چون «قُرَّهَ عینی» نور دیده ام، «ثمره فؤادی» میوه دلم استفاده می کردند. بنابراین می توان گفت یکی از بهترین وسایل پرورش صحیح عواطف کودکان نوازش کودک و ابراز مهر و محبت به اوست.
وَ کانَ النّبی صلّی الله علیه و آله إذا أصبح مَسَحَ علی رُؤُسِ وُلده» روش رسول اکرم (ص) در خانواده این بود که همه روزه صبح دست محبت به سر فرزندان خود می کشید. (محمد باقر مجلسی ، بحار ، ج 23 ، ص 114)
امام صادق (ع) می فرماید:مردی که نسبت به فرزندان خود محبت بسیار دارد مشمول رحمت و عنایت مخصوص خداوند بزرگ است. (الحدیث ، روایات تربیتی از مکاتب اهل بیت (ع) ، ص 59)
چگونه والدین می توانندگوش شنوای حرف های مگوی فرزندان خود باشند؟
کارشناسان تربیت اسلامی بر این اعتقاد هستند که والدین باید تا 4 سال اول زندگی فرزندان خود ارتباط مناسب روحی و روانی با آنان برقرار کنند تا بتوانند در دوران نوجوانی و جوانی گوش شنوای حرف های مگوی آنان باشند. آنان معتقدند که پدران و مادران در 7 سال اول باید با فرزندان خود ارتباط پوستی و لمسی داشته باشند چنانچه پیامبر اعظم اسلام در این باره این گونه سفارش نموده اند.
پیامبر گرامی اسلام (ص) فرمود:فرزندان خود را بسیار ببوسید زیرا برای شما در هر بوسیدن درجه ای است. (محمد باقر مجلسی، بحار، ج 23، ص 113)
در 7 سال دوم باید پدران و مادران نه بالفظ «من می گویم»، بلکه با دیدن و شنیدن با فرزندان خود رابطه تنگاتنگ، گرم و صمیمی برقرار کنند تا فرزندان شان در سن جوانی این مهر و محبت را از نامحرمان درخواست نکنند.
دختران مونس های گران بهایی هستند
البته باز هم اسلام درباره مهرورزی به دختران و ارتباط برقرار کردن پدران با آنان تاکید خاصی می کند؛ تا آنجا که دختران به مونس های گران بها و حسنه تعبیر شده اند.
پیامبر خدا (ص) فرمود:دختران خود را ناخوش ندارید زیرا آنها مونس های گران بهایی هستند. (محمد محمدی ری شهری، منتخب میزان الحکمه، ص 613)