❣#سلام_امام_زمانم❣
🔅السَّلامُ عَلَیْكَ یا بابَ اللَّهِ و َدَیّانَ دینِهِ...
🌱سلام بر تو ای دروازه ارتباط با خدا که جز از درگاه تو به ساحت او راهی نیست!
🌱و سلام بر تو ای حکمفرمای دین، که نیکان و بدان را سزا خواهی داد...
#اللهمعجللولیکالفرج
#امام_زمان
💠 همین چند ساعت از ماه رمضان مونده...
🔸ان شاءالله قدر این ساعات و ثانیه ها رو بدونیم و هر کاری از نیکی به دیگران و دعا برای دیگران و گذشتگان و خودمون و راز و نیاز و قرائت قرآن و استغفار و رو می تونیم برنامه ریزی کنیم و بجا بیاریم...
🔶 امروز یکی دو ساعت یا نیم ساعت یا حتی کمتر هم شده، گوشی و تلویزیون رو کامل بذار کنار و با تمام وجود، خودت رو از برکات قرآن و دعا بهره مند کن...
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله:
اگر بنده ارزش ماه رمضان را بداند، آرزو مى كند كه سراسر سال، رمضان باشد
لَو يَعلَمُ العَبدُ ما في رَمَضانَ لَوَدَّ أن يكونَ رَمَضانُ السَّنَةَ
📗ميزان الحكمه جلد4 صفحه 516
#مکیال_المکارم
🔴مطالعه کتاب شریف مکیال المکارم؛
کتابی که به سفارش امام زمان ارواحنافداه نوشته شد ...
یک دقیقه به یاد مهدی فاطمه زهرا سلام الله علیهما ....
قسمت سی و هفتم:
💠شباهت به هارون....
در روایتی آمده است که جناب هارون را خدای تعالی به آسمان برد، و همانطور که ذکر شد امام عصر ارواحنافداه را نیز در هنگام ولادت ملائکه به آسمان بردند...
هارون از راه دور صدای حضرت موسی را می شنید، یکی از خصوصیاتی که برای دوران بعد از ظهور نقل شده این است که مردم در هر جایی باشند صدا و تصویر امام زمان علیه السلام را درک میکنند.
💠شباهت به یوشع...
پس از وفات حضرت موسی منافقان با یوشع جنگیدند، همینطور است درباره حضرت ولیعصر ارواحنافداه.
خورشید برای یوشع بازگشت، قائم علیه السلام نیز با خورشید و ماه سخن میگوید و آنها را صدا میکند و آنها نیز پاسخ میگویند...
💠شباهت به حزقیل....
خدای تعالی به دعای حزقیل جمعی از مردم را که سالها مرده بودند را زنده کرد و اخبار زیادی درباره زنده شدن بعضی از مردگان در زمان ظهور حضرت ولیعصر وارد شده، همینطور آیاتی مثل ۲۴۳ سوره بقره و آیه ۳۸ سوره نحل که تفاسیرش به این امر اشاره دارد.
💠شباهت به داوود....
خداوند در قرآن میفرماید:
"وألنا له الحدید"
آهن برای داوود نرم شد، امام صادق علیه السلام نیز در روایتی چنین اعجازی را برای حضرت ولیعصر ارواحنا فداه ذکر کردند.
سنگ با داوود سخن می گفت و صدا میکرد : ای داوود! مرا بگیر و جالوت را با من به قتل برسان، قائم علیه السلام نیز علم و شمشیرش او را صدا می کنند و می گویند: ای ولی خدا ! خروج کن و دشمنان خدا را به قتل برسان.
داوود جالوت را کشت، امام زمان علیه السلام هم دجال را می کشد.
داوود به الهام در میان مردم حکم میکرد، امام زمان علیه السلام هم به روش داوود قضاوت می کنند و نیازی به بینه و شاهد ندارند.
در روایات آمده است که نوشته ای با مهری از طلا از آسمان بر داوود نازل شد و به چنین مضمونی امام صادق علیه السلام نیز چنین نوشته ی ممهوری را برای امام زمان علیه السلام ذکر کردند.
📚منبع: مکیال المکارم
▫️با چه رویی بنویسم که بیا مهدی جان
شرم دارم، خِجِلَم من زِ شما مهدی جان
▫️چه کریمانه به یاد همه ما هستی
آه از غفلت روز و شب ما مهدی جان
#بشقابهای_سفره_پشت_باممان
#قسمت28
📡 پیامدهای ماهواره در خانواده
فصل2⃣: لذت گرایی و دور ماندن از فضاهای معنوی
⬅️چه کنیم که شیرینی محبّت خدا🕋 را بچشیم؟
3⃣محبّت و کمک به فقرا
🔸در میان مردم، طبقۀ فقیر جامعه در نزد خدای مهربان، جایگاه خاصّی دارند. و اینکه امروزه با وجود مؤسّسات فراوان خیریه، شناختن فقرای واقعی، کار سختی نیست.
🔹امام عزیزتر از جانمان🌼، صادق علیه السلام فرمود:
آگاه باشید که محبوبترین مؤمنان در نزد خداوند، کسی است که مؤمن فقیری را در امور دنیا و زندگیاش یاری نماید و کسی است که مؤمنان را یاری نماید و به آنها فایده برساند و امر ناخوشایندی را از آنان، دفع نماید.
📚بشقابهای سفره پشت باممان، ص 128 - 130
#بشقابهای_سفره_پشت_باممان
#ماهواره
4_5999225802409905077.pdf
826.6K
💌 سهم امروزمون از یاد مولای غریب
☘🌺☘🌺☘🌺☘🌺☘🌺
📝 فایل #پی_دی_اف
📌 کتاب چشم روشنی منتظران، بازنویسی کتاب «نورالابصار فی فضیلة الانتظار»
📗 مشخصات کتاب:
بازنویسی کتاب شریف «نورالابصار فی فضیلةالانتظار» است و گزیده بخشی از کتاب مشهور «مکیال المکارم فی فوائد الدعاء للقائم» به حساب میآید که نویسنده آن، آیات و روایاتی را درباره وجوب و فضیلت انتظار، طلب فرج امام زمان، آثار و فوائد آن را به طور خلاصه و مختصر جمع آوری کرده است.
🔥 موضوع کتاب:
بررسی وقایع پیش از ظهور حضرت مهدی و فتنههای دوران غیبت است. زبان اثر ساده و روان است و بنا به ضرورت بحث مستند به آیات و احادیث و روایات است. دجّال در اسلام و مسیحیت و ادیان مختلف، سفیانی و وقایع خروج آن، بررسی آخرالزمان و موعود و دجّال در زرتشت از محورهای اصلی مباحث این نوشتار است. هدف از انتشار اثر، روشنگری پیرامون فتنههای دوره آخرالزمان و عصر غیبت است.
✍ محمدتقی موسوی اصفهانی
#مهدویت
غیرت در لغت به معنای کراهت انسان از تصرف بیگانه در حقوق اوست و در اصطلاح به معنای تلاش انسان برای مراقبت از ناموس، آبرو، مال و حق خویش می باشد و بی غیرتی نیز به معنای کوتاهی در نگهبانی از آن ارزشهائی (چون: ناموس، آبرو و…) است که حفظش واجب است.
غیرت در لغت به معنای کراهت انسان از تصرف بیگانه در حقوق اوست و در اصطلاح به معنای تلاش انسان برای مراقبت از ناموس، آبرو، مال و حق خویش می باشد و بی غیرتی نیز به معنای کوتاهی در نگهبانی از آن ارزشهائی (چون: ناموس، آبرو و…) است که حفظش واجب است.
شهید مطهری (ره) در تعریف غیرت می نویسد: «غیرت نوعی پاسبانی است که آفرینش برای مشخص بودن و مخلتط نشدن نسلها در وجود بشر نهاده است.» (۱)
در دوره ی آخرالزمان زنان و مردان و جوانان دچار نوعی بی حسی و بی میلی در دفاع از ارزشهای اسلامی و انسانی خود و از کیان خود و خانواده خود می شوند و با بی تفاوتی و گاهی در معرض نامحرمان قرار دادن شرافت و ناموس خود، به ساختارشکنی نظام و حقوق و مبانی اخلاقی خانواده می پردازند.
قال علی (ع): «وَ یَری الرَّجل من زَوجَته القبیح فَلا یَنهاها و لایَرُدُّها عنه و یَأخذُ ما تأتی مِن کدِّ فَرجها و مِن مُفسِد خِدرِها حَتّی لَو نُکِحَت طولاً و عرضاً لم یَنهَها و لا یَسمَعُ ما وَقَعَ، فَذاک هُوَ الدَّیُّوثُ.» (۲)
«مرد از همسرش انحرافات جنسی را می بیند و اعتراضی نمی کند، از آنچه از طریق خود فروشی به دست آورده می گیرد و می خورد، اگر انحراف سراسر وجود را فرا گیرد، اعتراض نمی کند، به آنچه انجام می شود و در حقش گفته می شود گوش نمی دهد. پس او کسی است که دیوّث است (بیگانگان را بر همسر خود وارد می کند.»
قال علی (ع): «إذا رأیتَ الرَّجُل یَأکُلِ مِن کَسبِ إمَرأتِهِ مِنَ الفُجُور، یَعلَمُ ذلک و یُقیمُ عَلَیه! بَل یَکری إمرأَتَهُ و خادِمَتَهُ و جارِیتَهُ و یَرضی بِالدَّنِیّ مِن طَعامِهِ و شرابِهِ و مَلَذّاتِهِ.» (۳)
قال رسول الله (ص): «… و إذا رأیتَ المرأهَ تَصانِعُ زَوجَها عَلی نِکاح الرِّجال !… رأیتَ خَیرَ بیتٍ یُساعِدُ النِّساءَ عَلی فِسقِهِنَّ!» (۴)
«هنگامی که ببینی زن از همسرش مطلع است که او با هم جنس خود رابطه دارد و به روی او نمی آورد و می بینی که در بهترین خانه ها زن تشویق می شود که فسق و فجور کند!»
«افرادی که با خودخواهی ها و شهوات نفسانی مبارزه می کنند و به تمام معنی انسان و انسان دوست می گردند و خود را وقف خدمت به خلق می کنند و حسّ خدمت به نوع در آنها بیدار می شود، چنین اشخاصی غیورتر و نسبت به همسران خود حساس تر می گردند. این گونه افراد حتی نسبت به ناموس دیگران نیز حساس می گردند یعنی وجدانشان اجازه نمی دهد که ناموس اجتماع مورد تجاوز قرار گیرد. ناموس اجتماع، ناموس خودشان می شود.
علی (ع) جمله ی عجیبی دارد. می فرماید: « ما زَنی غیورٌ قَطُّ» « هرگز یک انسان شریف و غیور زنا نمی کند…» چرا؟ برای اینکه غیرت یک شرافت و یک حساسیت انسانی است نسبت به پاکی و طهارت جامعه. انسان غیور همان طور که راضی نمی شود دامن ناموس خودش آلوده گردد، راضی نمی شود دامن ناموس اجتماع هم آلوده شود.» (۵)
بر اساس روایات اهل بیت (ع)، این صفت اخلاقی در آخرالزمان به شدت مورد آسیب قرار می گیرد و زنان، مردان و جوانان نه تنها غیرت خویش را از دست می دهند، بلکه به نداشتن آن نیز افتخار می کنند، به همین دلیل جهت حراست از کیان و قداست خانواده لازم است با پناه بردن به فرهنگ انتظار و غیرت ورزی از ابتذال و بی غیرتی، خانواده ها را مصونیت بخشیم.
پی نوشتها :
۱. حجاب، ص۶۲.
۲. روزگار رهایی، حدیث۱۰۸۷.
۳. همان، حدیث۱۰۹۰.
۴. همان، حدیث۱۱۰۶.
۵. مجموعه آثار شهید مطهری، ج۱۹، ص۴۱۶
یک اصل در روانِ بشر وجود دارد بنام #تفاخر، که انسانها ذاتا علاقه به فخر فروشی دارند.
اینکه انسان به چه چیزی فخر بفروشد خیلی تفاوتی ندارد.
مثلا در دوران عرب جاهلیت در ادبیات قرآنی، سران کفار به تعداد زیاد فرزندان پسر خود می بالیدند(مال و البنون).