eitaa logo
منتظران گناه نمیکنند
2.5هزار دنبال‌کننده
16.8هزار عکس
5هزار ویدیو
346 فایل
خادم کانال منتظران گناه نمیکنند👇 @appear ورز کردن تبلیغات درکانال تاسیس کانال : ۱۳۹۷٫۱٫۱۱ پایان کانال : ظهور آقا امام زمان عج ان شاء الله نشر از مطالب کانال آزاد ✔️
مشاهده در ایتا
دانلود
پس هم کسانی که از بدخواهان انقلابند دهانشان بسته می شود، و هم در خود جامعه ای که انقلاب شده، تمام ضایعات چشم پوشی می شود. آنچه را که تا آن هنگام به عنوان گناه و عصیان مطرح بود اکنون مایه مباهات و افتخار می شود. شخصی که بهایی را می پردازد با سرفرازی می گوید: افتخارم این است که دو شهید یا سه شهید دادم. این افتخارها ثمره ایثار و جدّیت است و پیروزی نیز خونبهای آن.
و امّا ربط جمله «لِیَغْفِرَ لَکَ اللهُ» با مسأله فتح این است که گفته شد، نه این که پیامبر گناهانی را بین خود و خدا (العیاذ بالله) مرتکب شده باشد که تنها با فتح مکه، آن گناهان پنهانی قابل عفو و آمرزش باشند، همچنین آیه ی شریفه به گناهی خاص که پیغمبر (صلی الله علیه و آله و سلم) خود به آن دچار شده باشد اشاره ندارد، بلکه چیزی است که از نظر اجتماعی ناپسند محسوب می شود.
علاوه بر این، این گونه معنا کردن، منطبق با تفسیر گهربار امام رضا (علیه السلام) است: «قال المأمون: اَخْبِرْنی عن قولِ اللهِ عزّوجلّ:» لِیَغْفِرَ لَکَ اللهُ ما تَقَدَّمَ مِنْ ذَنبِکَ وَ ما تأَخَّرَ «قال الرّضا (علیه السلام): لَم یَکُن اَحَد عندَ مُشرِکی اَهلِ مَکّه اَعظَمُ ذَنْباً مِنْ رَسُولِ اللهِ صلی الله علیه و آله و سلّم، لاَنَّهُم کانُوا یَعْبُدُونَ مِنْ دُونِ اللهِ ثلاثَمِأَةٍ وَ ستّینَ صنما، فَلَمَّا جاءَهُم صلی الله علیه و آله و سلّم بِالدَّعوَةِ الی کَلِمةِ الاِخْلاصِ، کَبُرَ ذالک عَلَیهِم وَ عَظُمَ، وَ قالُوا: «أَجَعَلَ الْآلِهَةَ إِلهاً وَاحِداً إِنَّ هذَا لَشَیْ‌ءٌ عُجَابٌ‌* وَ انْطَلَقَ الْمَلَأُ مِنْهُمْ أَنِ امْشُوا وَ اصْبِرُوا عَلَى آلِهَتِکُمْ إِنَّ هذَا لَشَیْ‌ءٌ یُرَادُ * مَا سَمِعْنَا بِهذَا فِی الْمِلَّةِ الْآخِرَةِ إِنْ هذَا إِلاَّ اخْتِلاَقٌ‌» (6) فَلَمَّا فَتَحَ اللهُ عزَّ وَ جلَّ عَلَی نبیّهِ صلّی الله علیه و آله و سلّم مَکّةَ، قال لَه: یا مُحَمّد «اِنَّا فَتَحْنا لَک «مَکّة» فَتْحاً مُبینا لِیَغْفِرَ لَکَ اللهُ ما تَقَدّمَ مِنْ ذَنْبِکَ وَ ما تأخّرَ، لاِنّ مُشرِکی مَکّةَ اَسلَمَ بَعْضُهُم وَ خرَجَ بَعْضُهُم عَنَ مَکّةَ، وَ من بَقِیَ مِنْهُمْ لَمْ یَقْدِر عَلی اِنکارِ التَّوحیدِ عَلَیْهِ، اِذا دَعَا النَّاسَ اِلَیْهِ فَصارَ ذَنْبُهُ عِنْدَهُمْ فِی ذالکَ مَغْفُوراً بِظُهُورِهِ عَلَیهِم». (7)
مأمون پرسید: معنی آیه «لِیَغْفِرَ لَکَ اللهُ ما تَقَدَّمَ مِنْ ذَنْبِکَ وَ مَا تَأَخَّرَ» چیست؟ حضرت فرمودند: از نظر مشرکین مکه، کسی گناهکارتر از حضرت رسول (صلی الله علیه و آله و سلم) نبود، زیرا آنان قبل از بعثت، سیصد و شصت بت را می پرستیدند و آنگاه که آن حضرت اینان را به کلمه مبارکه «لا اله الا الله» دعوت نمود، این موضوع بر آنان گران آمد و گفتند: آیا او به جای خدایان متعدّد یک خدا قرار داده است،
این مطلب برایشان عجیب می نمود. سران آنان به حرکت آمده و گفتند: بروید بر اعتقاد به خدایان خود استوار بمانید. این چیزی است که از شما (مردم) خواسته می شود ما چنین حرفهایی را در بین امّت آخر نشنیده ایم. این سخن (سخن محمد (صلی الله علیه و آله و سلم)) جز دروغ و افترا چیز دیگری نیست.
و آن زمان که خداوند عزّ و جلّ مکه را برای پیامبرش فتح نمود، فرمود: ای محمّد! ما مکّه را به شکلی قطعی و آشکارا برای تو گشودیم، تا خدا گناه قبلی و بعدی تو را بپوشاند. همان چیزی را که از نظر اهل مکه به خاطر دعوت به توحید در گذشته و بعد از آن، گناه محسوب می شد، زیرا بعضی از مشرکین مکه در همان وقت مسلمان شدند و بعضی از مکه خارج گردیدند. و آنان که ماندند نتوانستند آن زمان که حضرت مردم را به توحید دعوت می کرد از دین جدید نسبت به حضرتش ایراد بگیرند، چرا که با غلبه حضرت بر آنان آنچه از نظر آنان گناه محسوب می شد تحت الشعاع قرار گرفت و از دیدگان افتاد».
از مجموع آن چه گفته شد می توان نتیجه گرفت که: 1- مراد از «ذنب»، گناهانی است که مشرکین نسبت به پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) می دادند که با فتح مکه برای مشرکین مشخص گردید که در حق پیامبر اشتباه کرده اند.
2- اگر مراد مغفرت گناهان پیامبر باشد، چه ربطی به فتح مکه دارد؟ چه گناهانی است که به فتح مکه مورد مغفرت قرار می گیرد؟
آیه سوّم: مراد از «وَاسْتَغْفِرْ لِذَنْبِکَ» «فَاصْبِرْ إِنَّ وَعْدَ اللَّهِ حَقٌّ وَ اسْتَغْفِرْ لِذَنْبِکَ وَ سَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ بِالْعَشِیِّ وَ الْإِبْکَارِ» (8). «ای رسول ما! (بر آزار امّت) صبر کن که البته وعده (ثواب و عقاب) خدا حق است و بر گناه خود از خدا آمرزش طلب کن (یعنی بر گناه امّت نادان از درگاه خدا آمرزش بخواه) و شامگاهان و سپیده دمان به تسبیح و ذکر پروردگار خود مشغول باش». در آیه دیگر می فرماید: «فَاعْلَمْ أَنَّهُ لاَ إِلهَ إِلاَّ اللَّهُ وَ اسْتَغْفِرْ لِذَنْبِکَ وَ لِلْمُؤْمِنِینَ وَ الْمُؤْمِنَاتِ وَ اللَّهُ یَعْلَمُ مُتَقَلَّبَکُمْ وَ مَثْوَاکُمْ‌» (9).
بدان که هیچ خدایی جز خدای یکتا نیست و تو بر گناه خود و برای مردان و زنان با ایمان آمرزش طلب کن و خدا منازل انتقال شما به عالم آخرت و مسکن و مأوای شما را می داند» (10). شبهه ای که در این گونه آیات مطرح شده این است که: اگر پیامبر از گناه مصون است پس معنای استفغار چه می تواند باشد؟ استغفار در جایی صدق می کند که شخص مرتکب گناه و اشتباهی شده باشد.
جواب: برای این شبهه چند پاسخ داده اند که ساده ترین آنها این است که گفته شود: 1- کلام خدای عزّ و جلّ از باب «ایّاک اَعْنی وَ اسْمَعی یا جاره»، به در می زند تا دیوار بشنود است، یعنی دستوری عمومی برای تمامی مسلمانان محسوب می شود. مسلمان باید از گناه خود استغفار نماید و این استغفار هم از واجبات به شمار می آید. یعنی رویگردانی از گناهانی که به آن دچار شده است. و زدودن آثار، نیاز به پاک کننده ای دارد که آن استغفار و پشیمانی است. همین طور برای سرعت بخشیدن وتضمین آن، دعا برای همسایگان و دوستان از اهمیّت خاصی برخوردار است که طلب مغفرت برای دیگران، خدا را به رقّت می آورد و نظر خدا را جلب می نماید.
پس مؤمن باید هم برای همسایگان و هم برای خویشتن طلب بخشش کند تا سریعتر از راههای دیگر به هدف نایل گردد. لذا در قرآن و خطابهای زیادی وجود دارد که برحسب ظاهر، خطاب به شخص پیغمبر می باشد، ولی مخاطب حقیقی عمومی مسلمانان هستند.
نظیر آن در قرآن فراوان است. مثلاً در قرآن به پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) سفارش می شود که نسبت به پدر و مادر احسان کند «و بالوالدین احساناً» و یا به آنها حتی یک اُف هم نگوید «فَلا تَقُل لَهُمَا اُفٍّ» و حال آن که پیامبر قبل از تولد و یا در ایام کودکی پدرش را از دست داد و مادرش را نیز در سن شش سالگی از دست داد. پس مقصود بیان یک حکم عمومی برای مسلمانان است.
2- پاسخِ ظریفتر آیه، این می تواند باشد که: گناه را چه معنا بکنیم. گاهی گناه و عصیان، به معنای معصیت اوامرِ الهی است، به این صورت که خداوند در خصوص مسأله ای امر کرده و من مخالفت می کنم. گاهی هم گناه، کوتاهی و کوتاه آمدن در پیشگاه حضرت حق است.
آیا از نظر اولیای خدا دوّمی گناه است یا نیست؟ اگر در پیشگاه حق تعالی آن گونه که حق در نظرت جلوه کرد به همان اندازه که شایسته اوست انجام وظیفه نکنی آیا احساس می کنی که سهل انگاری کردی یا نه؟ قطعاً کوتاهی کرده ای! و شرط بندگی آن است که انسان به همان اندازه که عظمت حق را دریافته، برابر و معادل آن، بندگی کند که شایسته مقام اوست. آیا هیچ انسانی می تواند در مقابل این درک خویش به خود ببالد و ادّعا کند که من انجام تکلیف کرده ام؟
همین طور است شکرانه ی نعمتهای الهی. آیا می توانی بگویی که من به مقدار وافی نعمت خدا را شکرگزار بوده ام؟ اولیاء و انبیاء خدا (علیه السلام) که از درد به خود می پیچیدند و کوچکترین نمود آن، شب زنده داریهای زیاد و گریه های بی امان و روزه های طاقت فرسای آنها بود، که هیچگاه متوجّه خویش نبودند از قبیل دعاهایی که به نام امام سجّاد (علیه السلام) ثبت شده است که صرفاً برای تعلیم من و تو نیست، گرچه این هم هست
اما طرف قویتر، آن است که این بزرگان عالم خلقت، به حقیقت کنه الهی پی برده بودند و چون عظمتی را که آنها از پروردگارشان یافتند همسان آن، به تقدیر و تکریم پروردگار (عزّ شانه) با ناله زمزمه می کردند که گوشه ای از تقریرهای آن، به ما رسیده، آنان همچنان به اظهار کوچکی خود و گرامیداشت عظمت خداوندگار عالم ادامه می دادند و مراتب بندگی خویش را اظهار می نمودند. به علاوه به این کار خود عشق می ورزیدند و فریفته آن بودند.
📆تقویم و مناسبتهای فردا📅 🔺فردا سه شنبه: 🔹 ۲۴ آبان ۱۴۰۱ 🔹 🔹 ۲۰ ربیع الثانی ۱۴۴۴ 🔹 🔹 ۱۵ نوامبر ۲۰۲۲ 🔹 🔰مناسبت های فردا: 💢 روز کتاب، کتابخوانی و کتابداری 💢 روز بزرگذاشت آیت الله علامه سید محمدحسین طباطبایی [۱۳۶۰ ش] 💢 تصویب قانون اساسی توسط مجلس خبرگان [۱۳۵۸ ش] 💢 مسدود شدن دارایی ایران توسط آمریکا [۱۳۵۸ ش]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 «جهنمتو خاموش کن» 👤 استاد رائفی پور 📜 روایت عجیب و قابل تأمل سید بن طاووس... 🔺 امام زمان برای ما دعا میکنن و برای گناهان شیعیان آمرزش می‌طلبن.
📸 شاهدانی که خودی هستند!⬇️⬇️ 📖«إِنَّ السَّمْعَ وَ الْبَصَرَ وَ الْفُؤادَ كُلُّ أُولئِكَ كانَ عَنْهُ مَسْؤُلا »[اسراء/36]👉یقینا گوش و چشم و دل شما، تک تک مورد بازخواست و سوال قرار می گیرند؛ اعضا و جوارح ما ،ابزاری است عاریه و موقت، که چند صباحی جهت تجارتِ خیرات و زراعت آخرت، دراختیار ما قرار داده است خداوند، به لطف و کرمش،رایگانِ رایگان؛⌛وروزی میرسد که صاحب و مولایمان، تمام این اعضا و جوارح را به صف می کند👂👀، یکی یکی ، جهت ارائه گزارش و بیلان کاری اعمالمان در دنیا📜؛⬅️گزارشی مفصّل از معاصی و خیرات هر عضو ، تقدیم میگردد به محضر پرورگار، بدون کم و کاست! از امروز حواسمان را بیشتر ازاینها جمع کنیم که با هر کدام از این اعضایی که به امانت در اختیارمان است جهت بندگی، چه عملی مرتکب میشویم؟! قرار است فردا روزی، همین عضوِ امانتی،همین به ظاهر خودی! بر علیه خودمان شهادت دهد در محکمه قیامت، با نُطق و زبانی که خداوند به آنها عطا می کند جهت ارائه گزارش کامل معاصی و خیرات:👈« أَنْطَقَنَا اللَّهُ الَّذِي أَنْطَقَ كُلَّ شَيْ‏ء»📖[فصلت/21
🔴مطالعه ی کتاب شریف مکیال المکارم؛ کتابی که به سفارش امام زمان ارواحنافداه نوشته شد ...‌ ✅یک دقیقه به یاد مهدی فاطمه زهرا سلام الله علیهما ..‌.. 📍قسمت هشتاد و هفتم ✅چگونگی دعا برای تعجیل فرج امام عصر عَجَل اللّه 💠در چگونگی دعا برای تعجیل فرج وظهور آن حضرت آشکارا یا به کنایه ... 🔸به صراحت از خدای تعالی این امر را مسئلت نماید ، و به زبان عربی یا فارسی یا هر زبان دیگری تقاضایش را بگوید. 🔸از خداوند درخواست کند که فرج و گشایش امر آل محمد علیهم السلام را برساند، که فرج آن حضرت همان فرج آنهاست، چنانچه در دعا و روایات به این معنی آمده است. 🔸بر دعای کسی که چنین دعایی میکند آمین بگوید و دعا اجابت نمیشود مگر آنکه در حضور دعا کننده آمین گفته شود. 🔸فراهم شدن و آماده گشتن وسایل و مقدمات و زمینه های زودتر رسیدن فرج را از خداوند خواستار باشند. 🔸در خواست نمایند موانع ظهور رفع و برطرف گردد. 🔸دعا کنند گناهانی که مایهٔ به تاخیر افتادن فرج آن حضرت است آمرزیده شوند، گناهانی که دعا کننده و غیر از او از اهل ایمان مرتکب شده اند. 🔸نابودی دشمنان آن حضرت که وجودشان مانع از زودتر شدن فرج است را از خداوند بخواهد. 🔸گسترش یافتن عدالت را در شرق و غرب زمین مسئلت نماید، زیرا که این امر جز با ظهور آن حضرت حاصل نمیگردد. 🔸در دعا بگوید: خداوندا خوشی و رفاه را به ما بنمایان و نیتش حصول آن در زمان ظهور باشد. زیرا جز با ظهور امام غریبمان این امر حاصل نمیشود. 🔸از خداوند متعال بخواهد که اجر و مزد عبادتها و کارهایش را تعجیل در امر فرج و ظهور مولایش قرار دهد. 🔸از خداوند بخواهد توفیق برای دعا در امر فرج را پیدا کند. 🔸بر آن حضرت درود بفرستد، و منظورش درخواست رحمت ویژه ای از سوی خداوند باشد که باعث زودتر شدن امر فرج شود. 🔸تعجیل در امر فرج و بر طرف شدن محنت از چهره مبارک آن حضرت و غم و اندوه از قلب مقدسشلن را بخواهد، زیرا که این از لوازم تسلّط آن حضرت و نابودی دشمنانش می باشد. 🔸از خدای تعالی بخواهد در امر خونخواهی برای مولای شهیدمان حضرت ابا عبدالله الحسین علیه السلام تعجیل فرماید. 📚منبع: مکیال المکارم 🌱در هوای عشـق تو پروانه وار پـر زنیـم در لابلای انتــظار 🌱کی میایی ای امیـر لحظه ها تا بگردد خـوش به حال روزگار
13_Mostanade_Soti_Shonood_Aminikhaah.ir.mp3
17.44M
بخش سیزدهم مستند صوتی شنود حقایقی شگفت انگیز از سفر به عالم برزخ و شیاطین که شاید بخواهید بدانید مروری بر نکات جلسه سیزدهم(۱۴۰۱/۰۳/۱۷): واقعه هشتم روزی که به بدنم برگشتم وضعیت جنگ اسرائیل درغزه التماس والتهابی که به درگاه خدا داشتم گردابی از نور که من را به دشت بسیار نورانی برد ابر سیاهی که نصف آسمان را گرفت فرشته هایی که مسلح بودند. فرشته هایی که امر الهی به دست آنهاست⁦ ما ثابت بودیم زمین گرد ما میرخید. با یک اشاره اش، اسرائیل نابود می شد. نقش نیت واراده شیعیان در پیشبرد اهداف افرادی که از جنگ، رضایت خدا را در نظر نداشتند. سران جنگی که با اسرائیل بسته بودند با یک چرخش زمین، یمن را می دیدم 🌼 اللهم عجل لولیک الفرج 🌼