🔸آیت الله العظمی #بهجت (ره):
پیش از ظهور امام زمان ارواحنا فداه خدا می داند که به واسطه #ضعف_ایمان چه بر سر افراد می آید!!
ما در دریای زندگی در حال غرق شدن هستیم .
دستگیری ((ولی خدا )) لازم است تا سالم به مقصد برسیم .
باید به ولی عصر(عج) استغاثه کنیم که مسیر راروشن سازد و ما را تا مقصد به همراه خود ببرد .
حمایت دشمنان از نقاط ضعف و مقولات منحرف درون شیعه
خب یک زمینۀ فرهنگی وجود داشته که روس و انگلیس توانستهاند اینها را از آن دربیاورند.
بله. هنگامی که دشمنان ما میخواهند در جامعۀ ما، فعالیت تخریبی انجام دهند، قاعدتاً روی نقاط ضعف ما دست میگذارند. هنگامی که میخواهند باور مهدویت را تخریب کنند، در قم و تهران و مراکز شیعهنشین، میگردند و مقولات منحرف مهدویت را پیدا میکنند، افرادی را که هوس تأسیس جنبشی به نام مهدی(ع) در سر دارند، پیدا میکنند. سپس آنها را تشویق و حمایت میکنند. مثلا هنگامی که میبینند رئیس جمهور یا فلان عالم، دارد افکار ویژه ای را دربارۀ امام مهدی(ع) مطرح میکند، بررسی میکنند تا ببینند آیا این افکار، میتواند پایۀ یک جنبش مهدوی در جامعه بشود و جامعه را تا جنبش را به هدفهایی که میخواهند برسانند؟
خب ما که نمیتوانیم عوامل خارجی را تغییر دهیم، نمیتوانیم روسیه و انگلیس و صهیونیست را عوض کنیم، پس بیاییم خودمان را اصلاح کنیم تا آنها هم نتوانند سوءاستفادهای کنند.
این حرف خوبی است. ولی فقط تئوری است، عملی نیست. ما نمیتوانیم از پیدایش جنبشهای منحرف به نام مهدی(ع) صد در صد جلوگیری کنیم. اما بله، میتوانیم مردم را آگاه کنیم تا منحرفان، طرفداران زیادی پیدا نکنند و از یارانشان کم شود.
مشکل از امید نیست، امیدواری عاقلانه، یک اصل است
اصل اعتقاد را هم که نمیتوان حذف کرد.
هرگز. میگویند شما امید به مردم ندهید، مأیوسشان کنید، بگویید شاید ظهور پنج هزار سال دیگر باشد! نه، این درست نیست.
یک نفر در برنامهای [در تلویزیون] میپرسید: شما از کجا میدانید آغاز ظهور چه وقتی است؟ گفتم: خیلی خب؛ احتمال این که پنج هزار سال دیگر باشد هست، ولی احتمال این که فردا باشد هم هست. گفت: بله. گفتم: خب چرا میخواهید من روی آن پنج هزار سال تأکید کنم؟ این درست نیست.
یعنی نمیتوان گفت امید را حذف کنیم، یعنی امید، زمینه این انحرافات نیست؟
نه، نمیتوان این پدیدهها این گونه فهمید که تقصیر تماماً از ماست و ما زیاد امید دادهایم. این اشتباه است و سادهلوحی است. امید، ضروری است. امید، یکی از پایههای دین و مذهب ماست. روایت شده که شیعیان با امید پرورش مییابند. «علی بن یَقطین» متفکری مهم و وزیراعظم هارونالرشید بود. او میگفت: اگر بگویند مهدی هزار سال دیگر میآید، شیعیان ناامید و نابود میشوند، بگویید نزدیک است، نزدیک است، امید داشته باشید. شیعیان به امید زندهاند، پرورش مییابند.
این سخن که امید دادن زیان دارد، اشتباه است؛ اما باید امید را توأم با عقلانیت به مردم عرضه کرد. همان طور که عقلانیت توأم با ناامیدی درست نیست، امید بدون عقلانیت هم درست نیست. بله؛ برخی از سخنرانان و منبریان به خطا میروند و در سخنانشان، جنبۀ امید بر عقلانیت غلبه میکند. قاعدۀ درست این است: باب امید باز است، ولی توقیت ممنوع است.
فایدۀ امید برای فرد و جامعه: «آن جا چراغی روشن است»
ولی بعضیها امیدواری را غیرواقع گرایانه میدانند.
احتمالاً اصحابِ این روش، خود، افسرده و ناامیدند. شاید به سن یأس رسیدهاند. باورشان این است که عصرِ ما، عصرِآمدن امام مهدی نیست، «احتمال» این که عصر او باشد هم نیست. اینها حاضرند -و خوشحال هم میشوند که- به مردم بگوییم نه، نه، خبری از امام مهدی نیست و پنج هزار سال دیگر میآید.
اینها به دلیل این که «مبادا به اشتباه بیفتیم»، میخواهند ناامیدی را در جامعه رواج دهند. حال آن که ما میگوییم امید به آینده، برای حرکت جامعه امری ضروری و مفید است، حتی اگر این امید، به زودی تحقق نیابد.
🔴 علامه سید محمدتقی موسوی اصفهانی مؤلف کتاب شریف مکیال المکارم :
🔵 بدان که غربت دو معنی دارد :
1⃣ دوری از خاندان و وطن و شهر.
2⃣ کمیِ یاوران.
و #امام_زمان به هر دو معنی غریب است.
🌕 پس ای بندگان خدا یاری اش کنید؛ ای بندگان خدا کمکش کنید...
📚 کتاب مکیال المکارم ج۱ ص۱۷۹
صل اللہ علیڪ یا ابا صالح المھدے ادࢪڪنے"💚
بیاییم در پیاده روی اربعین برای فرج *امام زمان (عج)* دعا کنیم
هر چه توان داریم ذکر *اللهم عجل لولیک الفرج* را بگوییم.
تا ان شاءالله آقـا باهامون هم قدم بشه.
خواهشا پخش کنید تا برای ظهور دعا کنیم و فـرج آقا جانمان نزدیک بشه...
💚---------------------------------------
#نذر_ظهور
#اربعین