eitaa logo
منتظران گناه نمیکنند
2.5هزار دنبال‌کننده
17.2هزار عکس
5.2هزار ویدیو
353 فایل
خادم کانال منتظران گناه نمیکنند👇 @appear وروزو کردن تبلیغات درکانال تاسیس کانال : ۱۳۹۷٫۱٫۱۱ پایان کانال : ظهور آقا امام زمان عج ان شاء الله نشر از مطالب کانال آزاد ✔️
مشاهده در ایتا
دانلود
شَهْرُ رَمَضَانَ الَّذِی أُنْزِلَ فِیهِ الْقُرْآنُ خداوند متعال در قرآن کریم می فرماید: «یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا کُتِبَ عَلَیْکُمُ الصِّیَامُ کَمَا کُتِبَ عَلَی الَّذِینَ مِنْ قَبْلِکُمْ لَعَلَّکُمْ تَتَّقُونَ؛ ای اهل ایمان! روزه بر شما مقرّر و لازم شده، همان گونه که بر پیشینیان شما مقرّر و لازم شد، تا پرهیزکار شوید»(بقره/ آیه 183)
خداوند در قرآن می فرماید: « شهْرُ رَمَضانَ الَّذِی أُنزِلَ فِیهِ الْقُرْءَانُ هُدًی لِّلنَّاسِ وَ بَیِّنَت مِّنَ الْهُدَی وَ الْفُرْقَانِ فَمَن شهِدَ مِنکُمُ الشهْرَ فَلْیَصمْهُ وَ مَن کانَ مَرِیضاً أَوْ عَلی سفَر فَعِدَّةٌ مِّنْ أَیَّام أُخَرَ یُرِیدُ اللَّهُ بِکمُ الْیُسرَ وَ لا یُرِیدُ بِکمُ الْعُسرَ وَ لِتُکمِلُوا الْعِدَّةَ وَ لِتُکبرُوا اللَّهَ عَلی مَا هَدَاکُمْ وَ لَعَلَّکمْ تَشکُرُونَ (بقره ، 185) آن چند روز معدود ماه رمضان است که قرآن برای راهنمائی مردم و نشانه های هدایت و فرق میان حق و باطل در آن نازل شده، پس آن کس که در ماه رمضان در حضر باشد روزه بدارد، و آن کس که بیمار یا در سفر باشد روزهای دیگری را به جای آن روزه بگیرد، خداوند راحتی شما را می خواهد نه زحمت، هدف این است که این روزها را تکمیل کنید، و خدا را بر اینکه شما را هدایت کرده بزرگ بشمرید و شاید شکرگذاری کنید.
پیامبر صلی الله علیه و آله فرمودند: شَهرُ رَمَضانَ شَهرُ اللّه عَزَّوَجَلَّ وَ هُوَ شَهرٌ یُضاعِفُ اللّه‏ُ فیهِ الحَسَناتِ وَ یَمحو فیهِ السَّیِّئاتِ وَ هُوَ شَهرُ البَرَکَةِ؛ ماه رمضان، ماه خداست و آن ماهی است که خداوند در آن حسنات را می‏افزاید و گناهان را پاک می‏کند و آن ماه برکت است. (بحارالأنوار، ج 96، ص 340، ح 5)
رسول خدا (صلی الله علیه و آله) فرمود: هو شهر اوله رحمة و اوسطه مغفرة و اخره عتق من النار؛ رمضان ماهی است که ابتدایش رحمت است و میانه‏اش مغفرت و پایانش آزادی از آتش جهنم. (بحار الانوار، ج 93، ص 342)
رسول خدا (صلی الله علیه و آله) فرمود: لو یعلم العبد ما فی رمضان لود ان یکون رمضان السنة؛ اگر بنده «خدا» می‏دانست که در ماه رمضان چیست [چه برکتی وجود دارد] دوست می‏داشت که تمام سال، رمضان باشد. (بحار الانوار، ج 93، ص 346)
امام محمد باقر علیه السلام: لکل شیء ربیع و ربیع القرآن شهر رمضان؛ هرچیز بهاری دارد و بهار قرآن ماه رمضان است. (اصول کافی / ج2 / « کتاب فضل القرآن » « باب نوادر » حدیث 9 و 10)
وقت افطار التماس دعا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔰امام صادق علیه السلام: ✍مَن اَفطَرَ یَوماً مِن شَهرِ رَمَضان خَرَجَ روح الایمانِ مِنه. 🔴هر کس یک روزه ماه رمضان را (بدون عذر) بخورد، روح ایمان از او جدا می‌شود. 📚وسائل الشیعه، ج ۷ ص ۱۸۱، ح ۴ و ۵
می‌گفت : از خدا خواستم بدنم حتــی یک وجب از خاک زمین را اشغال نڪند ! آب دجله . . . او را برای همیشه با خود بُرد 🔰 خدايا مرا پاكيزه بپذير؛ خدايا چگونه وصيت ‌نامه بنويسم در حاليكه سراپا گناه و معصيت، سراپا تقصير و نا‌ فرمانی‌ام. گرچه از رحمت و بخشش تو نا اميد نيستم ولی ترسم از اين است كه نيامرزيده از دنيا بروم. می ترسم رفتنم خالص نباشد و پذيرفته درگاهت نشوم. يا رب العفو.. خدايا نميرم در حاليكه از من راضی نباشی. ای وای كه سيه‌ روز خواهم بود. خدايا كه چقدر دوست داشتنی و پرستيدنی هستی. هيهات كه نفهميدم. خون بايد می شد و در رگهايم جريان می‌يافت و سلول‌هايم يا رب يا رب می‌گفت. خدايا قبولم كن. يا اباعبدالله شفاعت. هدیه به ارواح طیبه همه شهدافاتحه وصلوات💐💐💐💐💐 ❣❣❣❣❣
3. سریال رستگاری شبکه پخش: شبکه دوم سیما شروع پخش: اول ماه رمضان زمان پخش: هرشب ساعت 21:00 کارگردان: مسعود ده‌نمکی بازیگران: حمیدرضا هدایتی، علیرضا استادی، رامین راستاد، مهدی سلوکی، رامبد شکرآبی و کاوه سماک‌باشی سریال رستگاری از سریال های ماه رمضان 1403 محسوب می‌شود که مسعود ده‌نمکی کارگردانی آن را برعهده داشت. این مجموعه 30 قسمت و فضایی ماورائی دارد. داستان رستگاری حول محور دو برادر کارخانه‌دار می‌گردد که مشکلاتی برای آنها پیش می‌آید. سریال نگاهی به عالم برزخ دارد.
  🪣🧼🪜 ۱) خانه‌تکانی عید و خانه‌تکانی دل! نوروز در پیش است و همه‌ی ما دیر یا زود به سراغ تمیز و پاک کردن خانه‌های‌مان می‌رویم و گرد و غبار از وسایل خانه پاک می‌کنیم و آن‌چه که کهنه و مندرس شده را نو می‌کنیم و به استقبال بهار می‌‌رویم. امّا همه می‌دانیم که خانه‌تکانی فقط مختص به خانه‌های مسکونی‌مان نیست و با دید و بازدید عید و صله‌ی رحم و تبریک گفتن‌ها و دست یکدیگر را فشردن و روبوسی، دل‌هامان را نیز از کینه‌هایی که در طول سال انباشته شده‌اند، پاک می‌کنیم. مجموعه‌ی خانه تکانی می‌خواهد از بستر این رسم کهن و زیبا، دل‌های ما را به خانه‌تکانی دیگری دعوت کند، تا با تکاندن غفلت‌ها و بی‌توجّهی‌ها و برگرفتن غبار از قلوب زنگار گرفته، یاد و نام علیه السلام را در درون‌مان زنده کرده و دوباره جلا بخشد. ما خیر ندیدیم ازین خانه‌تکانی! ای کاش کسی بود که دل را بتکاند!
🏝   🪣🧼🪜 2⃣ انواع شوینده‌ها! معمولاً در خانه‌تکانی نوروز، هر بخشی از منزل، نیاز به پاک‌کننده‌ی خودش را دارد. مثلاً کاشی‌ها، فرش و مبل، شیشه و پنجره و .... هر کدام با استفاده از شوینده‌ی مخصوص، پاک می‌شوند. در خانه‌تکانی دل و خانه‌تکانی معنوی نیز این گونه است که آدمی گاهی با استغفار، گاهی با اشک، گاهی با تلاوت قرآن، گاهی در ماه مبارک رمضان، گاهی در زیارت ائمه علیهم‌السّلام به جلای دل می‌پردازد. امّا معرفت و محبّت امام زمان علیه‌السّلام  شوینده‌ی همه گناهان و جلادهنده‌ای است که قلب گنه‌کار و عاصی و غافل را نورانی و پاک می‌سازد. کافی‌ست ما خود را به زیر پرچم دوست‌داران و شیعیان حضرت ولی عصر علیه‌السّلام برسانیم تا مشمول توجّهات آن بزرگوار بشویم و ایشان برای رفع سوء اثر گناهان ما به درگاه الاهی دعا کنند. به این قسمت از دعای ارواحنافداه برای بخشیده شدن گناهان شیعیان توجّه کنید: «پروردگارا! شیعیان ما از پرتو وجود ما و باقی‌مانده‌ی سرشت ما خلق شده‌اند، آنان به خاطر غرور به دوستی و ولایت ما و از روی بی‌توجّهی، گرفتار گناهانی شده‌اند، که نیاز به بخشش تو دارند. حال به خاطر ما آنان را ببخش! ما از آن‌ها راضی هستیم و از تو می‌خواهیم که آنان را وارد بهشت کنی و از آتش جهنّم دور سازی و با دشمنان ما که گرفتار غضب تو هستند، در یک مکان قرار ندهی!»
🏝   🪣🧼🪜 3⃣ برنامه‌ی منظّم داشته باشیم! افراد زیادی هستند که در طول سال، برنامه‌ی منظّمی برای نظافت منزل و خانه‌تکانی دارند و این کار را فقط به آخر سال موکول نمی‌کنند تا دچار انباشتگی، آلودگی و کثیفی در منزل نشوند. بزرگانِ اخلاق در خانه‌تکانی دل و قلب و درون نیز فرموده‌اند: هر روز به اعمالت نگاه کن و چنان‌چه آلودگی در درونت یافتی، با استغفار و توبه، آن را از خود دور کن، تا دچار انباشتگیِ گناه نگردی! زیرا هنگامی که بار گناهان بر شانه‌هایت سنگینی کند، به سختی می‌توانی خود را از آن برهانی! یادمان باشد که یاد امام زمان علیه‌السّلام، ما را از مسیر گناه و آلودگی دور می‌کند و این کار باعث می‌شود که هر روزه زنگار معصیت از قلب ما پاک شود و هرگز دچار انباشتگی معاصی نشویم. و این نکته را نیز فراموش نکنیم که رضایت قلبی علیه‌السّلام از شیعیان‌شان با دوری از معصیت حاصل می‌شود! پس: توجّه روزانه به کردار و اعمال، علاوه بر این که موجب پاکیزگی باطن و عدم انباشتگی گناه در ما می‌شود، موجب رضایت‌مندی و خرسندی امام زمان علیه‌السّلام و آرامش ایشان از شیعیان‌شان نیز می‌شود.
  🪣🧼🪜 4⃣ بعد از خانه تکانی! همه‌ی ما بعد از خانه‌تکانی نسبت به نگه‌داشت و نظافت خانه توجّه بیشتری داریم و سعی می‌کنیم تا مدتی مراقبت بیشتری از کاشانه‌ی خود بکنیم. بعد از خانه‌تکانیِ دل و جان نیز باید مراقبت بیشتری از خود بکنیم و نسبت به ورود آلودگی‌ها به قلب و حفظ سلامت معنوی‌مان حسّاس  و کوشا باشیم. در قرآن کریم و در سوره‌ی مائده می‌خوانیم: «یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ عَلَیْکُمْ أَنفُسَکُمْ لاَ یَضُرُّکُم مَّن ضَلَّ إِذَا اهْتَدَیْتُمْ» ای کسانی که ایمان آورده‌اید! مراقب خودتان باشید! اگر شما خود هدایت یافتید، کسی که گمراه شده به شما زیانی نمی‌رساند.» و لازم است بدانیم که براساس تعریف سازمان جهانی بهداشت خودمراقبتی به مجموعه‌ی عملکردهایی گفته می‌شود که هر فردی برای حفظ سلامت جسمی و روانی، پیشگیری از ابتلا به بیماری‌ها و اقدامات درمانی مناسب برای بهبود خود به کار می‌گیرد. و در نهایت و از همه مهم‌تر، یادمان باشد که انتظار علیه‌السّلام نیز با کیفیت مراقبه‌ی فکری و رفتاری و اخلاقی، رابطۀ مثبت معناداری دارد و امام زمان علیه‌السّلام انسان‌هایی که از خود مراقبت بیشتری دارند، را بسیار دوست دارند. پس همان‌گونه که بعد از خانه‌تکانی، بیشتر از قبل، مراقب نظافت و تمیزی و بهداشت خانه هستیم، بعد از خانه‌تکانی معنوی، به حکم قرآن کریم و به تبعیت از دستورات سازمان بهداشت جهانی و نیز برای جلب رضایت و خوشنودی امام عصر علیه‌السّلام، مراقب جان و دل و فکر و قلب‌مان باشیم، تا خدای ناکرده آلوده به ناپاکی نگردیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌙رمــــضــان مــــهـــدوی مـــــن از شمــــا خــــواهــــــش میــــکنم نگاه خودتان را به عبادت و استغفار و دعـــاومــناجات در ماه مبارک رمضان با افـــــتتاح تنظیـم بفــــــــــــرمـــــــــایید... پیشنهاد ویژه دانلود 🌿 بحق خانم حضرت زینب الکبری سلام الله علیها اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
منتظران گناه نمیکنند
🌙رمــــضــان مــــهـــدوی مـــــن از شمــــا خــــواهــــــش میــــکنم نگاه خودتان را به ع
❇️ توصیه امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف به خواندن دعاي افتتاح 💠 امام زمان علیه السلام فرمودند: ✍ دعای افتتاح را در تمام شب‌های ماه رمضان بخوانید. زیرا فرشته‌ها به آن گوش می‌دهند و برای خواننده آن طلب آمرزش می‌کنند. 📚 صحیفه مهدیه بخش ۵ دعای ۸ اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
دعای-افتتاح-با-ترجمه-روان.pdf
2.66M
دعای-افتتاح-با-ترجمه-روان.pdf
4_5929474777608620582.mp3
45.57M
🍁دعای افتتاح 🎤با صدای حاج مهدی رسولی
یاربنا 🤲 یاربنا🤲
🔴 توصیه‌های غذایی در ماه مبارک رمضان: ۱. غذای افطاری در میل شود. ۲. از خوردن فراوان در فاصله افطار تا سحر خودداری شود و روزه‌ داران برای خوردن وعده سحر کمی زودتر از خواب برخیزند. ۳. در وعده سحر از آشامیدن باید پرهیز نمود، زیرا موجب ایجاد و اختلال در هضم می‌شود. ۴. هنگام افطار نیز از آغاز کردن تغذیه با آب سرد، نوشابه و .. خودداری شود. به جای آن میتوان از مقداری آب جوشیده ولرم، آب گرم و عسل استفاده کرد. ۵. مصرف بعضی از غذاها که در هنگام افطار متداول است مثل آش رشته با روغن فراوان، زولبیا بامیه، کله پاچه، سیراب شیردان و .. مناسب نیست. به جای آن روزه داران با توجه به مزاج خود می‌توانند از آش‌ها و سوپ‌ها، حریره‌ها، مرباها و شیرینی‌جات طبیعی مثل عسل کشمش، مویز، خرما و .. استفاده نمایند. ۶. معده خالی در زمان ‌افطار تحمل غذای را ندارد بنابراین استفاده از غذاهایی با هضم راحت مانند آشهای محلی و ساده، سوپ و حلیم در این وعده توصیه می‌شود. ۷. استفاده از غذاهای تند و پرادویه، شور و سرخ کرده، غذاهای آماده و بسته بندی، غذاهای خمیری مثل ماکارونی، الویه، قارچ، انواع فست فودها، یخ، چای پررنگ، قهوه و کاکائو، انواع نوشابه‌ها و آبمیوه‌های چه در این ماه و چه در ماه‌های دیگر سال به هیچ‌وجه توصیه نمی‌شود مگر به ضرورت. به جای آن روزه‌داران می‌توانند به تناسب مزاج خود از غذاها و شربتها و آبمیوه‌های استفاده نمایند. ۸. از پرخوری و روی هم خوری چه در وعده افطار و چه در وعده سحر پرهیز شود و و میوه حداقل با ۱_۲ ساعت فاصله از غذا مصرف شوند.