eitaa logo
منتظران گناه نمیکنند
2.5هزار دنبال‌کننده
17هزار عکس
5.1هزار ویدیو
347 فایل
خادم کانال منتظران گناه نمیکنند👇 @appear ورز کردن تبلیغات درکانال تاسیس کانال : ۱۳۹۷٫۱٫۱۱ پایان کانال : ظهور آقا امام زمان عج ان شاء الله نشر از مطالب کانال آزاد ✔️
مشاهده در ایتا
دانلود
ماندن در خانه و قرن فی ییوتکن... و در خانههایتان بنشینید.. (1) در عرصهی آفرینش، زن مدیر داخلی منزل، مربی منحصر بـه فرد فرزندان، تسکـین دهنده بزرگ شو هر و اداره کننده افراد در خانه است. برخـلاف آنکـه گـاهی "خانه داری " زن زیاد مورد توجه واقع نمیشود میتوان گفت که یکی از امـور مـهم سامان دهندهی زندگی فردی و اجتماعی، خانه داری مطلوب زنان است. بنابراین چنان چه ضرورتی ایجاب نکند، بیرون رفتن از خانه و اختلاط با نامحرمان برای 1. احزاب 33. زنان متدین و عاقل کار پسندیده ای نیست. امام علی(علیهالسلام) در نامه 31 نهج البلاغه خطاب به امام حسن(علیهالسلام) در این باره فرمودهاند: (زنان) را در پردهی حجاب نگاهدار تا نامحرمان را نـنگرند زیرا که سختگیری در پوشش، عامل سلامت و استواری آنهاست. بیرون رفتن زنان بدتر از آن نیست که افراد غیرصالح را در میانشان آوری و: اگر بتوانـی طوری زندگی کـنی کـه غیر تو را نشناسند، چنین کن. در تفسیر نور ذیل این آیه آمده است: (ای زنان!) برای خودنمایی از خانه ها خـارج نشوید. جایگاه زن یا خـانه است یا (درصورت لزوم) بیرون خانه بدون خودنمایی. گـناه پـلیدی است و خاندان نبوت باید از پلیدی دور باشند. قرار گرفتن زن در خانه و پرهیز از جلوه گری به معنای عفب ماندن از علم و حکـمت نیست. استفرار زن در خانه، نهی از خودنمایی، انجام نماز و زکات و ذکر آیات، ناشی از لطف خداوند بـر زنان و آگاهی از مصالح و مفاسد است. مفسر تفسیر راهنما ذیل آیه فوق نوشته است: هـمسران پـیامبر(صلی الله علیه و آله) بـه مـلازم بودن در خانههای خود، موظف بودند. شایسته است کـه زنان خود را از معرض نگاه نامحرمان دور نگـه داشـته و از خودآرایـی، به منظور در مـعرض نمایش گذاشتن زیباییهایشان خودداری کنند. درس هایی برای زندگی امروز 1- شـایسته است کـه خانه داری، به عنوان وظیفهای سخت و فوق العاده حیاتی مورد توجه همگان قرار گیرد. 2- تـربیت فـرزندان شـایسته و فـهم راز و رمزهای این کار وظیفهی اصلی زنان تلقی شود. 3- عدم اختلاط با نامحرمان، به عنوان یک ارزش در بین زنان رایج گردد. 4- مردان وسایل آسایش، آرامش و تـفریح و سرگرمی زنان در منزل را فراهم سازند. 5- زنان درمحیط منزل از آزادی، راحتی و آسایش بـیش تری از مـحیطهای اجـتماعی برخوردارند. بنابراین منفعت آنها نیز در حفظ خویش از نامحرمان است.
لزوم عدم ارتباط با نامحرمان لمن الغابرین او با زشتکاران هلاک شود. (1) زن خوب بهشت دنیوی و زن بد، دوزخ دنیوی انسان است. بنابراین اگر در عرصهی زندگی مشترک مبتلا به زن نامناسب شدیم او را زیر نظر داشته و مراقب ارتباطهای او باشیم زیرا اگـر چـنین توجهی نداشته باشیم ممکن است بزرگ ترین ضربه ها را از این غفلت بخوریم. در تفسیر نور ذیل آیه فوق آمده است: 1- حجر 60. در ازدواجهای انبیاء (حضرت نوح و لوط و ائمهی اطهار مانند امام حسن مجتبی و امام صادق و امام جواد (علیهم السلام) نیز ناکامی بودهاست. شرط موفقیت در جامعه، موفقیت در امور خـانه (و همسر خوب) نیست. حساب مردان خـدا از حساب بستگان نااهل و اطرافـیان جـدا است. وابستگی اقتصادی (و خانوادگی) دلیل وابستگی فکری و فرهنگی نیست (همسر لوط نان لوط را میخورد اما ضد او فکر و عمل میکرد). در اطیب البیان هم ذیل آیه مزبور آمده است: همسر لوط، همدست کفار و دشمن داخـلی لوط بود. او با کفار قرار گذاشته بود که اگر کسـی مخفیانه نزد پیامبر آمد، بر بام خـانه آتش روشن کند و آنها را باخبر سازد. به همین دلیل مقدر شد که از هلاک شدگان باشد. (1) درس هایی برای زندگی امروز 1- ممکن است انسـانهای خـوب مبتلا به همسران بد شوند. 2- همسر نامناسب اگر کنترل نشود، دشمن را 1- اطیب البیان، ج 8 ص54. بر زندگی انسان مسلط میسازد! 3- حساب انسان خوب را از حسـاب هـمسر نامناسب او جدا بدانیم. 4- در عرصهی ازدواج و انتخاب همسر خیلی باید دقیق و حساب شده عمل کرد. 5- همسر بد، دشـمن داخلی و ستون پنجم دشمن خارجی است. باید فکـری به حال ایـن جرثومهی فساد کر د!
زشـتی ارتباط با نامحرمان در همهی امتها ... و ماکان امک بغیا ... و مادر بدکار نداشتی (1) ارتباط غیرانسانی و غیرشرعی بین محرم و نامحرم در همهی ادیان الهی و امتهای گذشته و نزد همهی عقلا و دانایان زشت و ناپسند بوده است. در کمتر جامعه ای میتوان یافت کـه عقل جمعی آن جـامعه و نیز عالمان و مصلحانشان ارتـباط غـیر درست بـین زن و مرد نامحرم را 1- مریم 28. بپسندند و آن را مجاز بشمارند. البته در طول تاریخ افراد، گـروه ها و حـتی اقشاری بوده اند که چنین روابطی را داشته اند اما، کم تر جامعهی سالم و افراد عاقل و غیرتمندی را میتوانیافت که آن را پذیر فته و تأیید کرده باشند. مفسر تفسیر نور ذیل آیه بالا نوشته است: از والدین و خانواده صالح، جز فرزند صالح انتطار نیست. انجام کـار بد از دودمان شریف بیش تر مورد سرزنش است. در تفسیر راهنما ذیل این آیه آمده است: قوم مریم با بیان عفت و پاکـدامنی پدر و مادری، او را در فرزنددار شدن بدون ازدواج سر زنش کر دند. درس هایی برای زندگی امروز 1- فر هنگ سازی درست براساس حدود الهی و نه عرفهای ضد دین باید در دستورکار عقلای جامعه و دست اندرکاران امور قرار بگیر د. 2- ارتباط با نامحرم باید بـه عنوان یک ضد ارزش در جامعه جا بیفتد. 3- باید جایگاه ازدواج دائم و موقت در جامعه تقویت شده و مسیر اعمال غرایز از راه درست از این رهگذر تسهیل گردد. 4- ارتباط محرم و نامحرم باید به صورت یک فرهنگ ضد ارزش و قبیح در بین مردم رواج یابد. 5- پـیروان هـمهی ادیـان و مذاهب بـرای پاکسازی جوامـع از ننگ ارتـباطهای ناسالم و مخرب جنسی باید با هم هـمکاری و همفکری کنند.
4_6014855892774683256.mp3
4.03M
❤️ نگار من کجایی 😍 ❤️ تقدیم به امام زمان عج 🎹 محسن چاوشی تعجیل در ظهور 14 مرتبه 💫اللهم عجل لولیک الفرج
🔴 چراغ قرمزها درقرآن ⛔️پرهیز از غیبت: 📗ولا یغتب بعضکم بعضاً أیحب أحدکم ان یأکل لحم اخیه میتا فکرهتموه✒️ (حجرات/12)؛ 👈 از دیگران غیبت نکنید؛ آیا دوست دارید که گوشت برادر مرده خود را بخورید؟ البته از آن، کراهت دارید.🍃 ⛔️پرهیز از تمسخر: 📗لا یسخر قوم من قوم عسی ان یکونوا خیرا منهم✒️ (حجرات/11) 👈ای اهل ایمان! گروهی از شما گروه دیگر را مسخره نکند، چه بسا آن گروه دیگر بهتر از ایشان باشد.🍃 ⛔️پرهیز از وعده دروغ: 📗یا ایها الذین امنوا لم تقولون ما لا تفعلون کبر مقتا عند الله ان تقولوا ما لا تفعلون✒️ (صف/2و3)؛ 👈 ای اهل ایمان! چرا چیزی را میگوئید که به آن عمل نمیکنید؟ اینکه چیزی را بگوئید که عمل بدان نمیکنید نزد خداوند گناهی است بزرگ.🍃 ⛔️پرهیز از عیبجوئی و هرزه زبانی: 📗ویل لکل همزة لمزة✒️ (همزه/1)؛ 👈 وای بر هر عیبجوی هرزه زبان🍃 ⛔️پرهیز از گمان در همه چیز: 📗اجتنبوا کثیرا من الظن ان بعض الظن اثم✒️ (حجرات/12)؛ 👈 از بسیاری از گمانها دوری کنید، که بعضی از گمانها گناه است.🍃 ⛔️پرهیز از زیادی کنجکاوی در امور دیگران: 📗ولا تجسسوا ✒️(حجرات/12)؛ 👈تجسس نکنید.
ارتباط زن و مرد نامحرم بسيار حساس، ظريف و در عين حال خطرناك است. روزى از عالم بزرگ مقدس اردبيلى پرسيدند: آقا اگر شما با يك زن نامحرم در يك اتاق قرار بگيريد، چه میكنيد؟ او فرمود: به خدا پناه میبرم!! علیرغم اينكه او يكى از بزرگان اهل تقوا و معنويت بود، قرار گرفتن در چنين شرايطى را براى خود خطرناك ديد. علت اينكه اسلام حتى قرار گرفتن زير يك سقف و در يك جاى تنها با زن نامحرم را - اگر احتمال گناه داده شود - حرام میداند و اگر احتمال گناه نباشد، مكروه میشمارد؛ نشانگر حساسيت ارتباط بين زن و مرد نامحرم است، و راهى خطرناك است. قرآن كريم در دو جا، يكي در سوره مائده آيه 5 و ديگري در سوره نساء آيه 25 زنان و مردان را از داشتن روابط دوستانه با جنس مخالف بر حذر داشته است و آن را مورد مذمت قرار داده است. آيه 25 سوره نساء به مردان مي گويد: با دختراني كه روابط دوستي مخفيانه اي با ديگران داشته اند ازدواج نكنيد. «...فانكحوهن باذن اهلهن و اتوهن اجورهن بالمعروف محصنات غير مسافحات و لا متخذات اخدان...؛آنان را با اجازه خانواده هايشان به همسري خود در آوريد و مهرشان را به طور پسنديده به آنان بدهيد (به شرط آنكه) پاكدامن باشند و زناكار و دوست گيران پنهاني نباشند.» در آيه 5 سوره مائده نيز به مردان خطاب مي كند و مي فرمايد: «شما با زنان پاكدامن مسلمان ازدواج كنيد و خود نيز پاكدامن باشيد نه زناكار و نه آنكه زنان را در پنهاني دوست خود بگيريد.» آيات مذكور در حقيقت تأكيد دارد كه خداوند مى خواهد با رعايت مقررات و قوانين از طرف انسان ها ، جهت مثبتى به هدايت انسان ها بدهد و آن ها را آگاه كند كه به غرائز و خواسته هاى خود به صورت مشروع و قانونى پاسخ دهند ، زيرا بى بند و بارى و در قيد و بند مقررات نبودن باعث هرج و مرج ، فساد ، گناه و نابودى مى شود . خداوند متعال بهتر از هر كسى به مصلحت و منفعت انسان ها آگاه است ، و سنت ها و قوانينى كه قرار داده باعث نجات و سعادت بشر است . خداوند متعال تأكيد مى كند كه خداوند به وسيله سنن و وضع احكام مى خواهد ، نعمت ها و بركاتى كه بر اثر آلودگى به شهوات از انسان ها قطع شده ، به آن ها برگرداند; ولى شهوت پرستانى كه در امواج گناهان غرق هستند ، مى خواهند انسان ها را از راه سعادت منحرف سازند و همانند خود آلوده و فاسد كنند .
آزادى هاى بى قيد و بند و توأم با آلودگى ، نكبت ، انحطاط و . . . سرابى بيش نيست ، و نتيجه آن انحراف بزرگ از مسير خوشبختى و تكامل انسانى و گرفتار شدن در بيراهه ها و پرتگاه ها و تنزل به مقام حيوانيت است و بنيان خانواده ها را تحريف و سرچشمه جنايات ، ناهنجارى ها ، انواع بيمارى هاى جنسى و آميزشى و ناراحتى هاى روانى و . . . مى باشد . داشتن روابطى مثل نامه نگارى، تماسهاى تلفنى و مخفيانه و... عواقب روانى و اجتماعى بسيار خطرناكى در پى دارد كه متأسفانه بيشترين آسيب، نصيب دختران مى شود.
رواياتي از رسول گرامي اسلام (صلي الله عليه واله وسلم) درباره رابطه میان زن و مرد نا محرم:🌺👇
پیامبر(ص) درباره ارتباط زن و مرد نامحرم فرمود: «با عدوا بين انفاس الرّجال و النساء فانه اذا كانت المعاينة واللقاء كان الدّاء الّذي لا دواء له؛ بين مردان و زنان نامحرم جدايي ايجاد كنيد «تا با هم برخورد و تماس نداشته باشند»؛ زيرا هنگامي كه آنان رو در روي يكديگر قرار گرفتند و با هم رفت و آمد داشتند، جامعه به دردي مبتلا خواهد شد كه درمان نخواهد داشت. »
پنجمین روز از تلاش از راه رسید دوری از ارتباط و افکار حرام دوری از توجیه برای فعل حرام دوری از محیط های وسوسه انگیز و دوری از شیطان اگه توی چله شرکت کردین و دارید تلاش میکنید تجربیاتتون رو با ما به اشتراک بزارید☺️ خادم کانال : @solemany
﷽ زمانی لیاقت نداره امام زمان (عج) ظهور ڪنه، تو چرا محروم بمونـے؟!
تقوا یعنـے : اگر یڪ هفته مخفیانه از همه ی کار های ما فیلم بگیرند و گفتند اعمال هفته گذشته ات در تلویزیون پخش شده،ناراحت نشویم!☝️🏻 (ره)
واقعا این متن خیلی فکرکردن دارد🙂
بچه ها ڪل زندگـے مسابقۀ الی اللهِ نکنه تو این مسابقه کم بیاریم ☝️🏻
وقتی آدم مرتکبِ بعضـے معاصی میشه،ڪمترین اثرش توۍ دنیا اینه که روزی صدبار آرزوی مرگ ڪنـے و خدا مرگت رو نرسونه!!!! عالم ربانـے مرحوم حاج سید جواد حیدری
خیلی از ما هنگامی که حس می کنیم کمی چاق شده ایم و اضافه وزن داریم سریعا به فکر چاره می افتیم تا وزن خود را کاهش دهیم . اما شاید هرگز فکر نکنیم که گناهان ما چقدر وزن دارد؟ تا چه وزنی نرمال است؟ و چه وزنی از آن ها ما را در بحران قرار خواهد داد؟ ما باید کمی به فکر این گناهان چاق شده مان باشیم اگر کمی بنشینیم و حساب کتاب کنیم تا حدودی می توانیم وزنشان را تخمین بزنیم ، نباید بگذاریم اینقدر رشد کند و چاق شود که نتوانیم تحملش کنیم و کمر انسانیتمان را بشکند .
خوب هم می دانیم که دیر یا زود باید برداریمش بر کولمان بگذاریم و راهی سفری پر خوف و خطر شویم ، حالا چطور ممکن است بتوانیم با این غول بی شاخ و دم که سوارمان شده از پلی که به اندازه مو باریک است و به اندازه شمشیر برنده گذشت؟ این امکان ندارد با هیچ محاسبه ریاضی هم جور در نمی آید این سقوط حتمی است. پس هر چه سریعتر باید یا خود ، درمانی برایش پیدا کنیم یا به یک متخصص مراجعه کرده و بخواهیم کمکمان کند .
اولین چیزی که لازم است بدان ملتزم شود این است که از افسار گسیختگی خود جلوگیری کند و بدون هیچ قید و شرطی سرگرم لذتهای جسمی و شهوات بدنی نباشد و خود را بزرگتر از آن بداند که زندگی مادی را هدف بپندارد
اما چیزی که حتما باید در دست داشته باشیم ترازوئیست که عملکردمان را با آن ارزیابی کنیم ببینیم در یک زمان مشخص مثلا چقدر کاهش وزن گناه داشته ایم که آن هم مشخص است کتاب خدا و سیره اولیای دینش بهترین سنجش و میزان است.
و یک نکته ای که در این موازین به آن اشاره شده . بسیار هم مورد تأکید است روزه است که در کم کردن قامت نتراشیده گناهان حکم چاقویی تیز را دارد که سریعا آن ها را کنده و جدا می کند .
فایده ی روزه، تقواست و آن خود سودی است که عاید خود شما می شود و فایده ی داشتن تقوا مطلبی است که احدی در آن شک ندارد چون هر انسانی به فطرت خود این معنا را درک می کند که اگر بخواهد به عالم طهارت و رفعت متصل شود و به مقام بلند کمال و روحانیت ارتقاء یابد. اولین چیزی که لازم است بدان ملتزم شود این است که از افسار گسیختگی خود جلوگیری کند و بدون هیچ قید و شرطی سرگرم لذتهای جسمی و شهوات بدنی نباشد و خود را بزرگتر از آن بداند که زندگی مادی را هدف بپندارد.
سخن کوتاه آنکه از هر چیزی که او را از پروردگار تبارک و تعالی مشغول سازد بپرهیزد و این تقوا تنها از راه روزه و خودداری از شهوات به دست می آید و نزدیکترین راه و مؤثرترین رژیم معنوی و عمومی ترین آن بطوری که همه ی مردم و همه ی اعصار بتوانند از آن بهره مند شوند و نیز هم اهل آخرت از آن رژیم سود ببرد و هم شکم بارگان اهل دنیا عبارت است از خود داری از شهوتی که همه ی مردم در همه ی اعصار متبلوی بدانند و آن عبارت است از شهوت شکم از خوردن و آشامیدن و شهوت جنسی که اگر مدتی از این سه چیز پرهیز کنند و این ورزش را تمرین نمایند به تدریج نیروی خویشتن داری از گناهان در آنان قوت می گیرد و نیز به تدریج بر اراده ی خود مسلط می شوند آنوقت در برابر هر گناهی عنان اختیار از کف نمی دهند و نیز در تقرب به خدای سبحان دچار سستی نمی گردند . چون پر واضح است کسی که خدا را در دعوتش به اجتناب از خوردن و نوشیدن و عمل جنسی که امری مباح است اجابت می کند قهرا ً در اجابت دعوت به اجتناب از گناهان و نا فرمانیها شنواتر و مطیع تر خواهد بود ]1
وقتی انسان یک ماه کارهای مباح را به فرمان حق تعالی به راحتی ترک می کند پس این قدرت را دارد که حرام را کنار بگذارد؛ هر چه اجتناب از معاصی بیشتر شود و اغیار از خانه ی دل بیرون روند صاحب اصلی که همان پروردگار باشد در آن مسکن می گزیند . القلب حرم الله فلا تسکن فی حرم الله الا الله وقتی دل جایگاه رب شد آنگاه تنها در راستای رضای خالقش گام بر می دارد و این اطاعت
در حدیث معراج است که خداوند فرمود : یا احمد (صلی الله علیه و آله و سلم ) آیا می دانی که میراث روزه چیست ؟ عرض کرد : نه . فرمود : میراث روزه کم خوراکی و کم گویی است سپس فرمود : سکوت مورث حکمت می شود و حکمت مورث معرفت و معرفت مورث یقین است و چون به مرتبه ی یقین برسد باکی ندارد که چگونه بر او می گذرد ! به سختی یا به آسانی . برای او متفاوت نیست و این مقام صاحبان رضاست . (2)