10.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍️سخنرانی استاد #عالی
🎬موضوع: اگر به امام زمان(عج) توسل واقعی بجوییم، قطعا از حضرت جواب میگیریم.
[ حجت الاسلام عالی ]
✨﷽✨
💐 امام مهدی علیه السلام در روایات💐
✍در مورد موضوع امام مهدی علیه السلام روایات بسیاری در اختیار ماست به طوری که در مورد تمام مراحل زندگی حضرت از تولد تا حکومت جهانی روایت وجود دارد و برخی از این احادیث مُتَواتِر است یعنی انقدر زیاد از اهل سنت و شیعه نقل شده که اطمینان به وجود امده که کاملا درست است.همه ی معصومان روایاتی در مورد امام مهدی علیه السلام دارند و ما از هریک از این بزرگان روایتی نقل میکنیم و بقیه را در محل و موضوع خود بیان خواهیم کرد.
پیامبر اکرم (ص) : خوشا به حال آنکه مهدی علیه السلام را ببیند و خوشا به حال آنکه او را دوست بدارد و خوشا به حال آنکه امامت او را باور داشته باشد
📚بحارالانوار. ج52. ص 309
امام علی علیه السلام : منتظر فرج (آل محمد ص) باشید و ناامید نگردید. به راستی که محبوبترین کارها نزد خداوند بزرگ , انتظار فرج است.
📚همان کتاب ص 123
در لوح حضرت زهرا سلام الله علیها آمده است : ... سپس به خاطر رحمت بر جهانیان سلسله ی اوصیاء را به وجود فرزند امام حسن عسکری علیه السلام تکمیل کرد; کسی که کمال موسی و شکوه عیسی و صبر ایوب را داراست...
📚 کمال الدین , ج1, باب 38, ص 569
✨ امام حسن مجتبی علیه السلام , پس از بیان برخی از مشکلات زمان بعد از رسول خدا ص فرمود : خداوند در آخرالزمان مردی را برمی انگیزد ... و او را بوسیله ی فرشتگان خود پشتیبانی میکند و یارانش را حفظ میکند... و اورا بر تمامی ساکنان زمین چیره می سازد ... او زمین را از عدالت و روشنایی و دلیل آشکار پر می سازد... خوشا به حال آنکه روزگار او را ببیند و سخن او را بشنود.
💠 پنج گنج
🖤 #امام_محمد_باقر علیهالسلام خطاب به جابر بن یزید جُعفی میفرمایند:
«ای جابر!
تو را به پنج چیز وصیت میکنم...
⇦ اگر مورد ستم قرار گرفتی، ستم نکن
⇦ اگر به تو خیانت کردند، تو خیانت نکن
⇦ اگر تو را تکذیب کردند، خشم نگیر
⇦ اگر تو را ستایش کردند، دلخوش نشو
⇦ و اگر تو را سرزنش کردند، دلگیر مشو
بلکه درباره آنچه گفتند فکر کن!
💠اگر دیدی آنچه میگویند راست است،خود را اصلاح کن. و اگر دیدی درست نیست، پس بدان که خود را مدیون تو کردند و برای جبران این دِین، از ثوابهای او به تو میدهند و از گناهان تو کم کرده، در نامه اعمال او قرار میدهند»
📖 بحارالأنوار، ج۷۵، ص۱۶۲
اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج🎋
▪️اگر گمان کنیم بدون «اصلاح سیاسی جامعه» میشود به معنویت رسید، در اشتباهیم
▪️هدف انبیا تزکیۀ مردم است اما تا موانع سیاسی برطرف نشود عموم مردم به این هدف نمیرسند
▪️هرچه دینگریزی در جوامع دیده میشود، اولاً مقصّرش سیاسیون و مدیریتهای خرد و کلان هستند
🔻عدم رشد سیاسی مردم؛ علت اصلی مظلومیت فاطمه(س) - ج۲
➖ شاید بعضیها از صحبتهای ما به اشتباه اینطور برداشت کنند که ما سیاست را هدف نهایی انبیا میدانیم! تردیدی نیست که هدف نهایی انبیا، رساندن مردم به اوج عبودیت، تقرّب، تزکیه و اخلاق است، ولی معمولاً سیاسیون مانع این راه هستند و تا موانع سیاسی از بین نرود، نمیشود برای عموم جامعه، زمینۀ معنویت و تقرب به خدا را فراهم کرد.
➖ البته همیشه عدهای از نخبگان معنوی هستند که حتی در شرایط بد سیاسی هم میتوانند خودشان را به خدا برسانند؛ اما عموم جامعه تا مشکلات سیاسی حل نشود نمیتوانند به خدا تقرب پیدا کنند.
➖ هدف قیام فاطمه(س) نهایتاً تقرّب بود ولی عملاً علیه موانع سیاسی بود. کارکرد ولایت هم در درجۀ اول این است که موانع سیاسی را برطرف کند. درگیریهای پیامبر(ص) هم برای این بود که موانع سیاسی را برطرف کند.
➖ امروز هرمقدار دینگریزی در جامعۀ ما و حتی در جامعۀ جهانی دیده میشود، در درجۀ اول مقصّرش مسائل سیاسی، اشخاص سیاسی و مدیریتهای خرد و کلان هستند.
➖ اگر مدیریت در جامعۀمان اصلاح بشود و فضای سیاسی جامعه سالم بشود بهطوری که از آن، مدیریتهای خوب در بیاید و خدمت به مردم بهخوبی انجام شود، اکثر دینگریزیها برطرف خواهد شد.
➖ هنوز در جامعۀ ما نقش سیاست در تحقق معنویت در جامعه، زیاد روشن نیست. لذا مردم موقع رأی دادن، زیاد انتظار ندارند فرد مورد نظرشان، آدم باتقوایی باشد و اگر از او بیتقوایی دیدند میگویند «عیبی ندارد!» چون نمیدانند بیتقوایی در عرصۀ سیاست، سمّ مهلک است.
➖ اگر تصور کنیم بدون اصلاح سیاسی جامعه و برداشتن موانع سیاسی، میشود به معنویت و عمق عرفان و بصیرت رسید، واقعاً در اشتباه هستیم.
👤علیرضا پناهیان
🚩 نجف اشرف- گفتگوی زندۀ تلویزیونی - ۹۹.۱۰.۲۷
👈🏼 متن کامل:
Panahian.ir/post/6630
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نماهنگ غروب جمعه