🛑 توصیه آیت الله وحید خراسانی: وزارت اطلاعات و مسئولین باید جلوی بهائیت بایستند.
👈 بهائیها [بخشی از] داروخانههای مملکت ما را به تملک خود درآوردهاند!
🔹 ایشان در ایام ماه صفر ۱۳۹۱ ضمن ابراز نگرانی از فعالیتهای فرق ضاله بویژه مسیحیت تبشیری و بهائیت، بر لزوم برخورد از سوی وزارت اطلاعات با آنها تاکید کردند.
🔹 قصد ما از نقل گفتار این مرجع فرزانه این است که نشان دهیم از نگاه این مرجع معاصر و بسیاری از مراجع شیعه، تنها کار فرهنگی و علمی در برابر هجمههای بهائیت کافی نیست بلکه مبارزه سیاسی - اقتصادی برای رهایی کشور از چنگال این فرقه ضروری است.
🛑 رهنمود جالب آیت الله وحید خراسانی برای برادرانی که مقابله با بهائیت را فقط در تقابل فرهنگی خلاصه میکنند
👈 آیت الله وحید خراسانی در دیدار فرمانده نیروی انتظامی استان قم:
1⃣ امنیت دارای شعبههای مادی، اخلاقی و افکاری است و فکری از همه مهم تر است.
2⃣ امنیت افکاری این است که محافل تبلیغ بهائیت، و فرق ضاله باید به همت نیروی انتظامی برچیده شود.
🔰 حوزه نیوز | سال ۸۸
🔹آیت الله حاج شیخ حسین وحید خراسانی از مراجع تقلید در دیدار سردار توکلی، فرمانده نیروی انتظامی استان قم و جمع همراه گفت: ... شما توفیق پیدا کرده اید که متصدی کاری باشید که بسیار مهم است و آن، امنیت است؛ در حالی که از نظر انسان گرسنگی بالاترین درد است، ولی خداوند در قرآن خوف را بر این امر مقدم شمرده است، یعنی اول امنیت بعدی سیری.
🔹ایشان ادامه دادند: خدمت در راه امنیت در نزد خداوند اجر دارد، امنیت شُعَبی دارد و رسیدن به همه آنها مهم است، امنیت شامل امنیت مادّی، اخلاقی و افکاری است که امنیت افکاری بر همه مقدم است؛ امنیت افکاری این است که ان شاءالله شما باید کاری کنید که در این مملکت مجالسی که موجب انحراف اعتقادی مردم است برچیده شود.
🔹این مرجع تقلید با بیان این که باید به همت نیروی انتظامی، اصول عقائد مردم حفظ شود، خاطرنشان کرد: محافل تبلیغ مسیحیت، بهائیت، وهابیت و صوفی گری باید به همت نیروی انتظامی برچیده شود. آفت مهم فکری از این مجالس و محافل پیدا می شود، آنها مفسد و بزرگ ترین مخل امنیت کشور هستند.
🔰 متن کامل 🔰
آیت الله بروجردی و مسئله فرقه ضاله.pdf
188.8K
⚫️ نسخه PDF
📚 مواجهه فرهنگی - سیاسی حضرت آیت الله بروجردی با فرقه ضاله بهائیت
✍ این صفحات ۲۸۹ تا ۳۰۱ از کتاب استاد علی دوانی است که نخستین کار درباره سیره آیت الله بروجردی درباره بهائیت محسوب میشود و بر اساس مصاحبه رودر روی مرحوم دوانی با خود آیت الله بروجردی و اسناد دسته اول دیگر صورت بسته است. اسناد پایانی کتاب را قبلا منتشر کردیم | با اضافات دکتر محمدحسن رجبی دوانی
📚 ویراست جدید انتشار: سال ۱۴۰۲
╭────────────╮
🆔 کانال اسرار تاریخ
http://eitaa.com/monzer_ir
╰────────────╯
noormags-امام_خمینی_و_بهائیت-750223.pdf
207K
⚫️ نسخه PDF
📚 امام خمینی و بهائیت
✍مریم رفیعی | فصلنامه تاریخ معاصر ایران
╭────────────╮
🆔 کانال اسرار تاریخ
http://eitaa.com/monzer_ir
╰────────────╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑 امام خمینی (ره): اگر بهائیانِ بازداشتشده، جاسوس نبودند، سر و صدای رییس جمهور آمریکا در نمیآمد!
👈 چرا صدای شما بلند شد؟ برای اینکه بهائیان یک دستهای هستند که به نفع شما [حاکمیت امریکا] هستند.
╭────────────╮
🆔 کانال اسرار تاریخ
http://eitaa.com/monzer_ir
╰────────────╯
🛑 فتوای تحریم مطلق آیت الله بروجردی درباره بهائیت + تحلیل
🔰 طبق صورت استفتاء، روابط زیر با بهائیها حرمت دارد
غذا خوردن، صَرف نوشیدنی و مهمانی با آنها، ازدواج؛ زن دادن و زن گرفتن از آنان، حضور در اجتماعات آنان و یا راه دادن آنها به اجتماعات مسلمین، خرید و فروش و کرایه دادن املاک و وسائط نقلیه، معالجه نزد آنها، اصلاح سر و صورت پیش آنان، کارکردن برای انها حتی به صورت مجانی، هر گونه معامله تحت عنوان جعاله و مزارعه و شرکت و... با این فرقه
🔻 نکته مهم 🔻
👈 این فتوا از سوی همان بزرگمردی است که قائل به اتحاد اسلامی بود ولی از فتوا و مبارزات ایشان در قبال فرقه ضاله بهائیت و اسناد دیگری که در کانال آوردیم، دو نکته به دست میآید:
۱. حضرت ایشان برای این فرقه ضاله، قائل به حقوق مشروع یا عرفی کاملی به نام "حقوق شهروندی" نبوده و در نگاه کلان، جامعه بهائی را مصداق ضعفا و مظلومان نمیدانسته است.
۲. معظم له، بحث تعایش سلمی به همان کیفیّتی که برای پارهای از ادیان و مذاهب مثل اهل تسنن جاری است، برای این فرقه جاری نمیدانستهاند، چون بهاییت کاملاً ساخته و پرداخته استعمار است و جنبه تشکیلاتی و وابسته دارد.
در نتیجه میشود قائل به کرامت انسان و تعایش سلمی با سایر مذاهب باشیم ولی در خصوص این فرقه خطرناک و متفاوت، موضع دیگری اتخاذ کنیم. پس مواجهه با بهائیت لزوما به معنای نفی مطلق کرامت انسان و انکار هر گونه تعایش سلمی و یا اثبات برخوردهای زننده نیست. به کار فرهنگی و مواجهه زمانشناسانه نیز نیازمندیم.
╭────────────╮
🆔 کانال اسرار تاریخ
http://eitaa.com/monzer_ir
╰────────────╯
2 (2).mp3
2.33M
┈┅ ❁❁ ┅┈
🔵 پیامبری که هستی ما مرهون اوست
🎙 حق عظیم پیامبر رحمت (صلی الله علیه و اله) از زبان استاد علی ابوالحسنی منذر
╭────────────╮
🆔 کانال اسرار تاریخ
🌐 eitaa.com/monzer_ir
╰────────────╯
🔺 آیت الله حاج شیخ مهدی مازندرانی از عالمان وارسته و احیاگر نام سربدار مشروطه: آیت الله حاج شیخ فضل الله نوری رضوان الله علیهما
💥با تشکر از آقای رنگینکمان بابت عکس فوق
╭────────────╮
🆔 کانال اسرار تاریخ
🌐 eitaa.com/monzer_ir
╰────────────╯
🔵 گفتم یا رسول الله دوست دارم ضریحت را ببوسم
👈 کلید دار حرم پیامبر (ص) در بحث با عالم شیعه محکوم میشود
💥 استاد علی ابوالحسنی (منذر)🔻
1⃣ آية الله حاج شيخ مهدى امامى مازندرانى، فقيه و حكيم پارسا و دل آگاه عصر پهلوى، با كليددار وهابى مآبِ روضة النّبى (ص) گفتگويى داشته كه بد نيست ماجراى آن را از زبان خود حاج شيخ بشنويم :
2⃣ آقاى رمضان قلى زاده، كه شرح حال حاج شيخ مهدى را تدوين كرده، با اشاره به سفر حاج شيخ به حج، و نقل داستانى جالب از تشرف وى در خواب به محضر پيامبر اكرم (ص) به شرح چالشِ علميِ حاج شيخ مهدى با كليددار مرقد پيامبر اكرم (ص) مىپردازد و از زبان حاج شيخ چنين مىنويسد :
پس از ورود به مدينه، باغ بزرگى را كه خانههايى چند در آن [وجود] داشت، اجاره كرديم . استخر بزرگى داشت، غسل كرديم . دلم مىخواست قبر آن حضرت را ببوسم ولى چون در زمان مَلِك عبدالعزيز اول بود و كليددار هم ايستاده بود، سعى كرديم براى حفظ حرمت تشيع، از عملى كه كه باعث ناراحتى آنان و تضعيف مكتب تشيع مىشود، امساك كنيم؛
3⃣ از اين رو، با خود حديث نفس مى كردم و دردل خطاب به روح آن رحمةٌ للعالمين گفتم : « يارسول الله، مىخواهم عرض ادبى بكنم»؛ و منتظر بودم، ولى كليددار متوجه شد و پرسيد : حاج شيخ مىخواهى ببوسى؟
خواستم بگويم نه، ديدم دروغ است، از طرفى هم اگر جواب مثبت مىدادم، مرا مى زدند . بالاخره گفتم « اى» . او گفت تو عالمى، مگر نمىدانى اين عمل شرك است؟ گفتم : يك سؤالى دارم، تو را به صاحب اين قبر سوگند ! كه دروغ پاسخ نگويى ! قبول كرد . پرسيدم آيا تو زن و بچه دارى؟ آيا زن و بچهات را مىبوسى يا نه؟
رنگش متغير شد و از جواب بازماند . گفتم : اگر بگويى نه، پس تو جامد بىذوقى و اگر بگويى آرى، معنايش اين است كه تو به زن و بچهات سجده مى كنى ! آيا اين شرك نيست، اما بوسه زدن به ضريح مرقد پيغمبر خاتم، آورندة شريعت اسلام، شرك است؟ !
كليددار مرقد النبى گفت : بيا حاج شيخ، من حريف زبانت نمى شوم . دستش را گشود و من بر ضريح آن سفير آسمانى بوسه زدم .
📚 منبع: کتاب گرانسنگ لبخند علما اثر مرحوم استاد ابوالحسنی منذر
╭────────────╮
🆔 کانال اسرار تاریخ
🌐 eitaa.com/monzer_ir
╰────────────╯
🔺ماجرای آیت الله بروجردی و بهائی مقتول
👈 آیت الله بروجردی با فعالیت زیاد جلوی اعدام آن شیعه را گرفت و او را تبرئه کرد.
👈 خاطره مرحوم آیت الله فاضل لنکرانی به نقل از پدر بزرگوارش
🔰 متن ماجرا 🔰
🛑 ماجرای آیت الله بروجردی و بهائی مقتول
💥 آیت الله فاضل لنکرانی (ره)🔻
👈 آیت الله بروجردی (ره) جلوی اعدام قاتل یک فرد بهائی را گرفت
👈 ایشان با تلاش بسیار، آن مرد شیعه را تبرئه کرد
1⃣ [آیت الله شیخ محمدفاضل لنکرانی (ره) در سال ۱۳۷۰ در مصاحبه با مجله حوزه میگوید]:
مرحوم والدم، ضمن این که جز اصحاب استفتاء مرحوم آيت الله [العظمی] بروجردی بودند، خیلی هم مورداعتماد ایشان بودند... داستانی در این رابطه یادم آمد که مرحوم پدرم برای من نقل کردند: یک وقتی دراطراف یزد، فرد بهائی به دست فرد مسلمانی کشته شده بود و دادگاه حکم به اعدام قاتل داده بود. بهائیان زیاد فعالیت میکردند که این حکم در یزد اجرا شود و آن هم در روز نیمه شعبان! طبعا اجرای حکم بویژه در روز نیمه شعبان برای مسلمانان ننگ بسیار بزرگی بود. روز چهاردهم شعبان خبر به آقای بروجردی میرسد.
2⃣ پدرم فرمود: وارد خانه آقا شدم، دیدم آيت الله بروجردی در داخل حیاط قدم میزنند و به شدت ناراحت هستند. علت را پرسیدم: فرمود: مگر نمیدانی آبروی اسلام در خطر است. همین امروز به ما خبر دادهاند که روز نیمه شعبان، مسلمانی را به جرم قتل فرد بهائی میخواهند در شهر یزد اعدام کنند. فرصت برای انجام کاری هم نیست.
به ایشان گفتم: راه دارد.
فرمود: چطور؟
گفتم: همین الان حاج احمد را بفرستید تهران پیش شاه و از شاه بخواهید، جلوی این اعدام را در روز نیمه شعبان بگیرد. اگر روز نیمه شعبان واقع نشود، بعد میتوان سر فرصت اقدام نمود و اصل قضیه را پی گیری کرد.
3⃣ مرحوم آيت الله بروجردی آرامش پیدا کرد. فرمود: پیشنهاد خوبی است. فورا حاج احمد را فرستاد تهران. حاج احمد خواسته ایشان را به شاه رساند. شاه هم دستور داد که اعدام روز نمیه شعبان اجرا نشود. بعد هم مرحوم آيت الله بروجردی، وارد میدان شد و با فعالیت و تلاش بسیار قاتل را تبرئه کرد.
🔰 منبع: سایت دفتر استاد حاج سید محمدجواد علوی بروجردی
╭────────────╮
🆔 کانال اسرار تاریخ
🌐 eitaa.com/monzer_ir
╰────────────╯
🔺 ماجرای فوق آمده (بهائی مقتول و نجات جان فرد شیعه توسط آیت الله العظمی بروجردی) غیر از مرحوم آیت الله فاضل لنکرانی، راویان و شاهدان دیگری نیز دارد که یکی از آنان آیت الله صافی گلپایگانی (ره) است.
💥اظهارات این شاگرد بارز آیت الله بروجردی تفصیل بیشتری دارد که قبلاً ذکر شد و اکنون همینجا سنجاق میکنیم که عزیزان مراجعه فرمایند.
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
🔻آیتالله فاضل لنکرانی:
❇️ برای تشخیص حقوق بشر و حتی حقوق همه موجودات راهی غیر از مکتب اهل بیت وجود ندارد/در ضروریات نمیتوان اجتهاد کرد
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: ادعای ما و ادعای حوزههای علمیه و ادعای فقهای ما این است که یکی از علومی که بشر به آن نیاز دارد فقه است. بدون فقه اهل بیت(ع)، امکان بررسی حقوق بشر وحتی حقوق همه موجودات وجود ندارد.
@HawzahNews
⚫️ دو هشدار آیت الله محمدجواد فاضل لنکرانی 🔻
▫️اول) نسبت به طرح ناپخته بحث: "حقوق شهروندی" و "کرامت انسان" در فقه
▫️دوم) یکسان انگاشتن حقوق مسلمین با فرق ضاله و کفار
💥گلچینی از بیانات آیتالله فاضل لنکرانی | ۱۲ مهر ۱۴۰۲🔻
1⃣ آیا درست است به نام حقوق شهروندی بگوییم که اهل فرق ضاله هم میتوانند نماینده مردم یا وزیر شوند؟ پس چه ارزشی برای اسلام است؟ بدون فقه اهل بیت(ع)، امکان بررسی حقوق بشر وحتی حقوق همه موجودات وجود ندارد.
2⃣ قاعده کرامت کجای فقه شیعه است؟ کدام فقیه در طول تاریخ گفته کرامت در جعل احکام دخالت دارد؟ البته در باب اخلاقیات کرامت غوغا میکند. چه کسی گفته از«لَقَدْ کَرَّمْنا بَنِی آدَمَ» کرامت ذاتی استفاده میشود؟این همه آیات فراوان درقرآن می فرماید اگر انسان کافر شود یا آیات الهی را تکذیب کند، بدترازحیوانات میشود. پس بفرمایید کرامت ذاتی او کجاست؟ اهل سنت یک قاعدهی جعلی بنام کرامت بنا کردهاند. در اثبات جعلی بودن آن هم بنده استدلال دارم.
از دیگر ضرورتهای فقه معاصر تفکیک بین روایات فقهی و روایات اخلاقی است و این تفکیک انجام نشده است. واقعا خود این یک پرونده و پروژهی بسیار ضروری و لازم است. ما باید اینها را جدا کنیم. بالأخره معیار حدیث فقهی چیست؟ معیار حدیث اخلاقی چیست؟ تمییز دهنده بین اینها چیست؟ احادیث اخلاقی را با فقه خلط نکنید.
3⃣ متأسفانه امروز از ناحیهی غرب مسئلهی حقوق شهروندی مطرح شده و به دنبال این هستند که کشورهای اسلامی را درهمین وادی قرار دهند. برهمین اساس برخی مدعی هستند در حقوق شهروندی بین مسلم و کافر فرقی نیست. مردم میتوانند یک غیرمسلمان را رئیس و حاکم برخود قرار بدهند و این را هم جزء حقوق شهروندیشان میآورند. اینحرفها با مبانی دینی ما سازگاری ندارد.
4⃣ اصلا سرّ اختلاف دیه بین مسلمان و غیرمسلمان همین است. ما به همهی مذاهب میگوییم «إِنَّ الدِّینَ عِنْدَ اللَّهِ الْإِسْلامُ» دین مورد قبول خداوند اسلام است بیایند و مسلمان شوند، به زور هم نمی گوییم مسلمان شوند، بروند تحقیق کنند. اما چنانچه یک مسیحی یا یهودی یا اهل کتابی بگوید من دلم میخواهد خدا را اینطور بپرستم، خب باید بداند در یک کشور و نظام اسلامی چه جایگاهی دارد.
5⃣ حقوق شهروندی در جای خودش بیان شود، مستدل هم باید ذکر شود. اصلا دین برای رعایت حقوق آمده است. حق خدا رعایت شود، حق بشر، حق حاکم، حق مردم باید رعایت شود اما اشتباه است یک مطلبی که نزد همه مسلّم است را در ترازوی اجتهاد قرار دهیم و یک ان قلتی در آن بیاوریم و حرف تازهای بزنیم و فکر کنیم فقه معاصر است. این انحراف از فقه است. یکی از معیارها این است که در ضروریات نمیتوان اجتهاد کرد.
♦️ متن کامل در خبرگزاری حوزه ♦️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 بازخوانی تخریب حظیره القدس
👈 مقدمات یک اعتراض ملی: پیگیری آیت الله بروجردی و سخنرانی استاد فلسفی، چگونه به تخریب بخشی از حظیره القدس (مرکز بهاییان در تهران) انجامید؟ متاسفانه رژیم پهلوی در این امر دخالت کرد و اجازه تخریب کامل حظیره القدس را نداد و وانمود کرد که آن را از بهائیان گرفته تا تخریب کند. بلکه بخش گنبد را آرام ارام تخریب کرد. بنا به گفته محمدباقر عاقلی: بعد از تهییج مردم در اثر سخنرانیهای فلسفی، سرتیپ تیمور بختیار فرماندار نظامی تهران و سرلشکر باتمانقلیچ، رئیس ستادارتش با شش کامیون سرباز مسلح محل مزبور را تصرف کردند و فرماندار نظامی انجا را به رکن دوم ارتش اختصاص داد. (روزشمار تاریخ ایران، ج ۲، ص ۵۱). پس از چندی که اوضاع دوباره ارام شد، این بنا را به بهاییان باز گرداندند. (نقد عمر، استاد دوانی، ص ۲۱۵)
💻 برنامه تقویم تاریخ - البته برنامه نیاز به تکمیل و مستندسازی دارد. از جمله اینکه بایستی بین حوادث مربوط به تصرف حظیره القدس تا وقوع تخریب آن شفافسازی کرد.
╭────────────╮
🆔 کانال اسرار تاریخ
🌐 eitaa.com/monzer_ir
╰────────────╯
🔺 استاد محمدتقی فلسفی، در حال تخریب حظیرةالقدس
╭────────────╮
🆔 کانال اسرار تاریخ
🌐 eitaa.com/monzer_ir
╰────────────╯
🔺 برخی مطالبات آیت الله بروجردی (ره) درباره بهائیت:
1⃣ باید حظیره القدس (مرکز بهائیان در تهران) ویران گردد
2⃣ کلیه بهائیان باید از ادارات دولتی و بنگاههای ملی طرد شوند.
📚 منبع: بهائیت در ایران، دکتر سید سعید زاهدانی، مرکز اسناد انقلاب اسلامی، ص ۲۵۰ | رویارویی فلسفی با فرقه بهائیت، اشتهاردی، روزنامه رسالت، یکشنبه، ۷۸/۱۰/۵.
🔺حمله تند روزنامه سحر به مرحوم استاد فلسفی
👈 به تاریخ سه شنبه ۲۶ اردیبهشت ماه ۱۳۳۴ در پی سخنرانیهای پرشور آن خطیب بزرگ علیه بهائیت
👈 سلیمان انوشیروانی صاحب امتیاز و مدیر مسئول روزنامه سحر در برابر استاد چنین اقدامی کرد. وی از اعضای تشکیلات فراماسونری در عصر پهلوی به شمار میرود. او حتی زمان نمایندگی مجلس در بوکان سخنرانی کرد و از آزادی و رهابودن بهاییان در ایران هواداری نمود. ابزار اصلی وی برای مقابله با علما و حمایت از فرقه بهائی، مانور دادن روی واژه آزادی بود.
╭────────────╮
🆔 کانال اسرار تاریخ
🌐 eitaa.com/monzer_ir
╰────────────╯
💢 بررسی کتاب محاکم شرع استاد ابوالحسنی (منذر)
💥در گفتگوی پرنکته با آیت الله ابوالقاسم علیدوست
🔻 متن کامل در پایگاههای خبری | (کلیک کنید):
1⃣ پایگاه علمی اجتهاد
2⃣ خبرگزاری ایسنا
3⃣ خبر آنلاین
4⃣ فقه و فرهنگ (مبلغ)
5⃣ پایگاه اندیشه ما
🔰 بخشی از مصاحبه:
🔹 بهتازگی، یکی از جدیدترین و جذابترین آثار مرحوم استاد ابوالحسنی (منذر)، به نام "محاکم شرع" با مقدمهای از استاد علیدوست و توسط نشر بینالملل روانه بازار شده است. گفت و گوی حاضر به همین موضوع میپردازد .
🔹 استاد علیدوست: مرحوم آقای ابوالحسنی نکات و موارد جالبی از زیرکیهای علما در محاکم شرع میآورد که وقتی مطالعه میکردم، جدّاً افسوس خوردم که چرا این شرایط در فقه چندان که باید منعکس نشده است. ما باید به محاکم شرع توجه کنیم و آن محاکم را با همان شفافیتها، با همان قوتها، با همان زیرکیها - و اگر لازم بود با همان حوصلهها - بومیسازی کنیم و در دوران معاصر پیاده کنیم.
🔹 وقتی انسان کتاب محاکم شرع را مطالعه میکند، میبیند نسلهای گذشته با چه پدیدهای مواجه بودند و از این طریق میتواند از آن محاکم برای دوران معاصر الهام بگیرد. من سفارش میکنم که این کتاب را به دقت مطالعه کنید. به دانشجویان رشته قضایی، تاریخپژوهان و اساتیدی که میخواهند فقه القضاء تدریس کنند، توصیه میکنم
🔹این اثر جدید، در واقع، بحث محاکم شرع را به عنوان یک (case) پژوهشی مطرح میکند و به صورت متمرکز و تخصصی به یک پدیده تاریخی میپردازد، لذا ارزنده و خواندنی است و به فضای محاکم شرع، پیش از تمرکز و مُدرنشدن قضایی ایران میپردازد